רומא 2018/2019 :: עוד קיץ עמוס

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י AS R, ‏27/7/18.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. DeRossi16 Member

אתה מדבר על גרסון כאילו הוא עשה מרד ולא הסכים לעבור לאף קבוצה , הוא פשוט בחר במוסקבה , הצעה שניה שהונחה על השולחן וגם כן תסגר בימים הקרובים תמורת 10-12 מיליון ועוד דז'קו ומכירת מנולאס זה אמור להספיק.
    דרך אגב אם לא הייתה לנו הנהלה שכונה שחצי מחודש יוני התעסקה בלהציל את פטראצ'י מקיארו שהרי משא ומתן מסודר להעביר אותו מצד רומא לא היה שם אז אולי הוא היה מספיק לדחוף את דפרל גונאלון או שאר חסרי תועלת לקבוצות אחרות...

לגבי השיח המעניין שדיבר על היכולת של רומא למקסם מחירים , תסתכל בבקשה בכמה מכרו יובה את סטורארו ואת רולנדו מנדרוגה ותבין שאת הזבל שלהם הם מוכרים בסכומים יותר גבוהים ממה שרומא מוכרים את שחקני הטופ שלהם , ברומא לא ידעו למקסם מחירים מאז ומעולם , אם זה מבחינת חוזים שלא חודשו בזמן או מבחינת שיווק...

לגבי בארלה , אחלה שחקן , כשרון גדול אבל כמו שאמר טל תוציאו את הכסף שלו על איזו ומנצ'יני.

נערך לאחרונה ב: ‏29/6/19
  2. itzik.miro Member

אז טל שאל כאן שאלה מאוד פשוטה - איך זה ששילמתם יותר כסף על ספינאצולה מאשר יובה שילמה על פלגריני ועדיין סגרתם את המינוס.

אני אישית קצת פחות בקיא בנושא ולכן לא יכולתי להסביר לו, אני חושב שהוא ישמח להסבר והאמת שגם אני.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

3. EO11 בפה אליל היכל התהילה

כי העסקאות כנראה יתרחשו במועדים שונים ויהיו רלוונטיות לשנים פיננסיות שונות זו מזו.

4. DeRossi16 Member

זביגנייב בונייק - קשר העבר של רומא, בריאיון: ״דעתי על מה שקורה ברומא? על רומא הזו לא הייתי מהמר אפילו בלירה״.

5. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

@DeRossi16
    אני מדבר על שחקן שהגיע למדיקל בליל לאחר שהקבוצות סגרו את הכל ואביו הפיל את העסקה.
    אני מדבר על שחקן שסירב להשאלה באיטליה (שהייתה מאפשרת לו לא לתפוס משבצת של שחקן זר ברומא ולהכיר קצת את הכדורגל האיטלקי) כדי לחזור לברזיל ולשרוף חצי שנה על הספסל של פלומיננזה.
    אני מדבר על שחקן שסירב השבוע להצעה של ג'נואה.

הרווחתי ביושר את הזכות להיות סקפטי לגביו עד שאראה אותו עם הצעיף של דינאמו.

דז'קו (6-7מ' רווח הון) + ז'רסון (6-7מ' רווח הון) זה לא 22מ' של פלגריני. מניח שאל שרעווי + ז'רסון לג'נואה היו סוגרים את הסיפור. זו גם הדעה הרווחת בין העיתונאים ברומא. שני הראשונים בכל מקרה לא יסגרו החודש.

חצי מחודש יוני התעסקו בפיצוי לקיירו על הפרת חוזה. אתה באמת חושב שפטראקי ישב עד אז בבית והכפיל שלו הסתובב בין כל הפגישות עם הסוכנים (ואף צולם נוחת ברומא אחרי פגישה עם הפמליה של פונסקה במדריד)?

ה35מ' על בארלה הם מול ה25 על ורטו. בלמים יגיעו בכל מקרה. לא יודע אם טורינו מוכנה לשחרר את איצו, אך לא חסרות היום אופציות טובות להגנה.

הקטע המצחיק עם בונייק זה שלאחר שרומא תחבר 2-3 נצחונות, בפעם הבאה שתשמע אותו תהיה בעוד 3 שנים כשחקן פולני יקושר לרומא ובונייק יביע את דעתו המלומדת על השחקן.

6. itzik.miro Member

כן אבל 2 הקבוצות צריכות לסגור מינוס, לכן זה מעט "מעורפל".

7. EO11 בפה אליל היכל התהילה

מזכיר לי שבכל מבצע צבאי מראיינים אלופים לשעבר ואלו חווים דעתם כאילו הם חיים את המערכת הצבאית ולא מגרבצים בפנסיה (עם כל הכבוד וההערכה).

8. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא. גם פלגריני וגם ספינצולה ירשמו עד סוף החודש הזה.

@itzik.miro
    התייחסתי לזה לפחות 5 פעמים. יש הסבר לכך גם בעמוד הקודם.

9. טל. Member

אני מאוד מקווה שפלורנצי יימכר בסכום יפה עוד הקיץ הזה.

חבל שלא קרתה מכירה כבר ביוני ככה היתה נמנעת הטרגדיה עם לוקה פלגריני.

השחקן הזה הלך לאיבוד. גם לטובתו כדאי לו ללכת למקום אחר, שבו לא יהיה מגן כולבוייניק... אלא יוכל לשחק בתפקידו הטבעי, כקשר באגף ימין (מערכי 3-5-2 או 4-4-2 קלאסי ב 2 קווים יתאימו לו מאוד. אני אישית מאוד התפלאתי שראניירי מעולם לא ניסה אותו ככזה ב 4-4-2 שלו. כנראה שחוסר האמון בקארסדורפ וסאנטון אצל ראניירי היה מוחלט, ופשוט פלורנצי לנצח נתקע לסתום חור בעמדת המגן הימני).

מבחינת הקריירה שלו יש חשש שהלימבו הזה ימשיך.

למען העתיד שלו, בדיוק כמו למען העתיד הכלכלי והמקצועי של רומא (אני רק מדמיין את המכירות בקיץ הבא לאחר עונה ללא צ'מפיונס, ומצטמרר), כולי תקווה שיתחפף תוך 60 יום.

נערך לאחרונה ב: ‏29/6/19
  10. itzik.miro Member

ושוב ז'רסון עושה בעיות עם המעבר ומבקש מספרטק יותר כסף. איזה שחקן מאוס!

11. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

@itzik.miro
    אנסה לסכם לך בקצרה ("out of respect"):

עלות של שחקן בשנה : משכורת ברוטו + הסכום בו הוא נרכש מחולק במס' שנים בחוזה שלו.

Capital gain\Plusvalenza\רווח הון: הסכום בו נמכר השחקן פחות הסכום שנשאר לשלם עליו עד סוף החוזה (רק סכום הרכישה המחולק לשנים. למשכורות אין קשר לזה).

דוגמא:
    מנולאס נרכש ב15מ' וקיבל חוזה ל5 שנים. בשנה הרביעית מוכרים אותו ב34מ'. הרווח הון הוא 34מ' פחות 3מ' שנשאר לשלם עליו בשנה החמישית.

אופ"א רואה ב'רווח הון' סעיף מוחשי ברווח\הפסד השנתי של המועדון. לכן, אם יובנטוס ורומא עושות טרייד פלגריני-ספינצולה ורומא מוסיפה 7מ' (מה שקרה בפועל), הרווח הון של רומא הוא 0מ' והרווח הון של יובנטוס הוא 7מ'. כאשר מפרידים את העסקאות ומתמחרים את השחקנים עד למקסימום האפשרי (יש מגבלות על זה. אצל שחקנים צעירים אין ערך מוגדר אז אפשר לחרטט, מניח שה"cap" הוא על ספינצולה), הרווח הון של רומא הוא 22מ' והרווח הון של יובנטוס הוא 29מ'. העסקה הזו סידרה את שתי הקבוצות.

כשמוכרים את דז'קו ב10מ', הרווח הון הוא 10מ' פחות 3-4מ' שנשאר לשלם עליו (נקנה בקצת פחות מ20). כנ"ל לגבי ז'רסון. שחקנים כמו גונאלון, ז'סוס ושאר ה"כוכבים", לא מסוגלים ליצור רווח הון.

אם שואלים אותי, השיטה הזו היא קרקס שחייב להיפסק, אבל אינטר, יובנטוס וכעת גם רומא (בזכות יובנטוס ופלגריני) נשארות בעקבות זה עם הראש מעל המים.

ובונייק גבר אם שואלים אותי -

itzik.miro אוהב/ת את זה.
  12. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה? איך? הרי Un bombon לא מבין כלום מהחיים.

13. itzik.miro Member

תודה על ההסבר.
    עכשיו הכל מובן.

14. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

בכיף, אבל, שום מילה על השער של בונייק?

15. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

כיף להגיד בונייק ו-Plusvalenza.

Un bombón אוהב/ת את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.