רומא 2019/20 :: פונסקה יעשה סדר?

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י AS R, ‏4/8/19.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. טל. Member

פרידקין צריך לבקש הבהרות מאופ"א - בתור בעלים חדש של מועדון ששקוע בחובות ובבור הוני מבחינת המאזנים: אילו הנחות אופ"א מתכוונים לתת לו... אני עד עכשיו לא הבנתי (שהרי אופ"א בד"כ נותנת לבעלים חדשים שקונים מועדונים הנחות שכאלו). מה אופ"א מתכוונת לתת לפרידקין? - וכמה בדיוק זה האחרון הולך להזרים למועדון כהזרמה הונית.
    -הערכות כולנו שמענו. אבל אני הייתי רוצה לדעת מה הסכום המדוייק..?

אני מניח שעוד חודש כשיתפרסמו הדוחות המדוייקים של 30 ליוני התשובה הזו תענה. אבל כבר כעת יש אומדנים שסביר להניח שאינם רחוקים מהמציאות. ואני מאוד הייתי רוצה לראות איזה "דין ודברים" ואיזה סוג של התנהלות מועדון הכדורגל של רומא תחת הבעלות החדשה - ינהל עם אופ"א.

בהנחה ופרידקין ייקבל הנחות שכאלו, ויוכל להנחית פה כמה תותחים כעת/בינואר: לא יהיה מאושר ממני.

אבל בהנחה ופרידקין לא הולך להנחית ברומא תותחים: השינויי קודם כל צריך להיות על הקווים.
    כל עוד מדובר בסגל בינוני, פלוס מינוס די זהה למה שהיה כאן עונה קודמת: פונסקה זה פשוט לא המאמן שיכול במו ידיו בעצמו לתת את ההברקות ולתת את האקסטרה הנחוצה בזמן אמת (בעת ניהול המשחק) לשם השגת מקום 4.
    בטח לא בהתחשב בתחרות.

חצי סגל אי אפשר להחליף בקיץ אחד.
    -מאמן כן אפשר.

נערך לאחרונה ב: ‏27/8/20
  2. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא משנה מי על הקווים,עם הסגל הזה עובדתית כבר שנתיים אתה לא שווה אפילו מקום 4.
    וזה שלא הפער היה גבולי.

3. טל. Member

ברור שאתה צודק.
    השאלה היא אבל "נו אז מה עושים בקשר לזה...?"

לפגוע בינגו בעמדת המאמן - שווה ערך לפחות לפגיעה בינגו ב 3-4 עמדות שונות על כר הדשא...
    אם במקביל תבצע גם רכש מדוייק של רק עוד 2-1 עמדות של הרכב ראשון: יוצא לך בטוטאל כאילו שינית חצי קבוצה.
    (באמצעות הוספה, זולה, של 2-3 פרצופים חדשים בלבד - ביצעת שינויי מהותי).

4. טל. Member

בשנתיים, רומא שפכה על אולסן ועל פאו לופז - רק על הרכישות - למעלה מ 40 מיליון יורו.
    עם הכללה של השכר שלהם, זה כבר 50 מיליון יורו במאזנים... אולי אפילו יותר.

עכשיו עזוב את זה שאלו שוערים עם ידיים של חסה.
    אפילו בימים טובים שלהם... בכמה כבר הם יותר חשובים ומוצלחים ומועילים, מאשר מיראנטה, שיש לך אותו ממילא?

קח את ה 50 מיליון האלו... שפוך אותם על אלגרי בחוזה ל 3 שנים.
    -עם מיראנטה בשער.

איפה היתה רומא היום?

5. טל. Member

שנה חלפה שנה הגיעה, והנה שוב חוזר הניגון...
    אינטר רוצה את קולארוב... אינטר רוצה את דז'קו... אינטר רוצה את פלורנצי...

כל כך הרבה ציפיות ובסוף לא קורה כלום.
    כבר היינו בסרט הזה.

אפרופו פלורנצי:
    אם זה נכון שאברטון של אנצ'לוטי רוצים אותו ומוכנים לכלול את קן בעסקה. אני מניח שאין אחד כאן שלא יחטוף את זה.
    אבל בהנחה וחלומות לא מתגשמים... וההצעות על פלורנצי הן כמו שהן נראות: כלום אחד גדול:
    ובהנחה ורומא נשארת עם מערכי 3 בלמים + 2 מגיני כנף: מה דעתכם על להשאיר את פלורנצי עד ינואר... לראות איך הוא יהיה בעמדת המגן-כנף הימנית? (עם כל הכבוד לסאנטון ולפילסברי פרס)? -מה דעתכם?

נערך לאחרונה ב: ‏28/8/20
  6. DeRossi16 Member

לצערי פונסקה איתנו לעוד עונה , בהנתן המצב הייתי שמח לראות את החלון הבא:
    התקפה: לעמדת החלוץ את לקאזט(בלי קשר לעזיבת דז׳קו) , אם דז׳קו עוזב אז הייתי שמח לראות גם את מויסה קין. לשחרר את פרוטי, למכור את אונדר\קלייברט. במקום פדרו הייתי שמח לראות את סביצר ברומא , אבל זה כבר לא יקרה....
    קישור: הייתי שמח להפטר מכריסטנטה ובמקומו להביא את אלאן מנאפולי. אין לי גם שום בעיה עם טרייד של טוריירה דיאוורה , שכן אני מאוד מעריך את טוריירה.ֿ
    הגנה: אולי העמדה שבה אנחנו צריכים חיזוק יותר מכל עמדה אחרת , נתחיל עם בלמים , קודם כל הייתי שמח לראות את סמולינג חוזר לרומא , ללא קשר למערך הייתי שמח לראות עוד בלם מגיע מלבד סמולינג , גרמן פאזלהֿ\כל בלם טוב מטורינו...ֿ מלבד איבנז ומנצ׳יני כל שאר הבלמים צריכים להמכר.
    מעמדת המגן הימני אפשר להפטר מכולם... הייתי רוצה שם רכש מהשורה הראשונה(לא עולה לי שם כרגע) ואת ורסאליקו כגיבוי.
    שוער: למכור את לופז למרבה במחיר ובמקומו להביא את סיריגו.

נערך לאחרונה ב: ‏28/8/20
    EsheD אוהב/ת את זה.
  7. טל. Member

אלאן רוצה רק אנצ'לוטי.

הייתי שמח אם טוריירה היה מצטרף. -אבל לא במקום דיווארה. בוודאי שלא.
    וייאר מאוד הרשים בשאריות שקיבל בסוף עונה. יהיה מעניין לעקוב אחריו בעונה הבאה. -הבעיה היא, כרגיל: פונסקה. צעירים לא באים לו טוב בעין.
    (זו הסיבה שגם אם יהיה נס - וקלוארוב יעזוב - אני בספק אם קלאפיורי יקודם)

מול סביליה לשווא קיוויתי שפונסקה יפתח עם וייאר לאור ההעדרות של וורטו.
    אבל הזורו נמוך המוח החליט, כצפוי, להמר על כריסטאנטה.
    אני כבר הפסקתי להאמין שמישהו ייקח מאיתנו את כריסטאנטה. דרך אגב.
    בדיוק כמו שהפסקתי להאמין שפונסקה יגדל זוג ביצים ומוח.

*** סמולנינג מנצ'יני בלם נוסף להרכב פותח-> חובה.
    ** דיווארה וורטו קישור אחורי.
    * זאניולו בלטה מס' 10 והלוואי גם חולצה מס' 10.

בעיני, זה צריך להיות המשולש שסביבו רומא תיבנה.

פלורנצי בעסקה שמהצד השני אלינו יגיע אלינו קן - זה חלום... שני בגודלו רק לחלום של פטריק שיק לטורינו, בעסקה שמהצד השני שלה מגיע אלינו בלוטי.

8. Roma מנהלים

itzik.miro אוהב/ת את זה.
  9. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

בגדול מסכים עם כל מה שכבת,למעט דיווארה.
    הוא גרגע הגרזן היחדי שלנו בסגל,אם מחליפים אותו אז בשחקן דומה. טוריירה 50/50,תואם ורטו.
    במידה דזקו יעזוב (ויש לכך סבירות גבוה לאור הביקוש שלו) הייתי שמח כמו @טל. לראות את בלוטי מגיע.
    קן הוא יותר קיצוני שמאלי,שגם הוא רכש מבורך מאוד,ואם יגיע על חשבן קלייברט זה יהיה אחלה חיזוק.
    גם בגזרת השוער יש לנו הסכמה מלאה ,למכור את פאו ולהביא במקומו שוער איטלקי זול יותר.

בגדול אתה צודק דרושה מהפכה,שוער-2 בלמים-מגן ימני-קיצוני-חלוץ. כל אלה עמדות קריטיות לחיזוק.
    מגן שמאלי (במידה וקלארוב עוזב) וקשר אחורי זה הבא בתור.

10. Roma מנהלים

חבל שהחיים זה לא מנג'ר, הייתי מחתים את אדינסון קבאני כמחליף לדז'קו.
    בפועל הוא ישב על חוזה מטורף בפסג' ודורש חוזה ל-3 שנים.

11. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

לפי הגאזטה:
    Fonseca let the management know that he wants to continue with the three-man defense

מבין את הרציונל, אבל:
    • לשחק במערך כזה = באסה.
    • יש עודף מוגזם של שחקני התקפה וקשה להאמין שיצליחו להיפטר מכולם.
    • בנוסף לסמולינג, צריך לקנות בלם נוסף ברמה דומה.
    • פלגריני (שמבשל ויוצר יותר מצבים מכל שחקן אחר בסגל) יאלץ לזוז אחורה ולהרכיב צמד עם ורטו (עמדה בה בחיים לא הצטיין למרות שעל הנייר יש לו תכונות של רג'יסטה).
    • כתוצאה מהנקודה הקודמת - הדקות של ויאר יפגעו.

אלעד, Roma ו-AS R אוהבים את זה.
  12. טל. Member

הדבר הכי טוב שיכול לקרות לפלגריני זה להיות המחליף של רודריגו דה פול באיזה אודינזה אחת ביום שזה האחרון יעזוב אותם.
    כבר רבות דיברתי על "היהלומים" של רומא: זאניולו ופלגריני.
    האחד אם יעבוד קשה וישתפר ביום מן הימים אולי יהיה שחקן של בלון ד'אור. אולי.
    השני אם יעבוד קשה וישתפר ביום מן הימים אולי יגיע לרמה של לואיס אלברטו. אולי.

אם לרומא יש יהלומים: זה זאניולו ו-וורטו.
    -לא זאניולו ופלגריני.

מבחינת השחקן אני יודע שהוא רומאניסטה ולא רוצה ללכת לשום מקום. אבל מבחינת המועדון - הדבר היחיד שמשאיר את פלגריני ברומא זה הסעיף שחרור ההזויי שמונצ'י הצמיד לו אחרי שקנה אותו מססאולו תמורת 15 מיליון: סעיף שחרור של 30 מיליון שרק חצי ישולם מייד וחצי בעוד שנה (!!).
    אילולא הסעיף הזה בחוזה של פלגריני - לדעתי המועדון כבר מזמן היה דוחף אותו החוצה, תמורת איזה סכום קצת יותר יפה שישולם מיידית על ידי איזה פראייר.

EsheD
    לא צריך להביא כלום לשער של רומא. לרומא כבר יש שוער איטלקי זול וטוב: מיראנטה!
    -זו בדיוק הנק'.
    אבל ממילא הכל דיבורים ריקים באוויר. פאו לופז אף קבוצה באירופה לא תיגע בו. בטח לא בסכומים שרומא חייבת לבקש כדי לא לסגור את המאזן עם ערך שלילי.
    לופז פשוט יישאר איתנו וצריך להשלים עם זה. אם יהיה בפורמה טובה בסיבוב הראשון של העונה הבאה אני מקווה שברומא יפיקו לקח וימכרו אותו כבר בינואר. -זה המקסימום שאנחנו יכולים לחלום עליו.

אם רומא תשחק עם 3 בלמים - בכנות - אבל בכנות - אני לא מבין מה צריך יותר מספינאצולה וקלפיורי באגף השמאלי. בטח אם גם סאנטון יישאר וכידוע גם יכול לסגור חור באגף הזה בדקות של גארבג' טיים. כדי לתת מנוחה ל 2 שהזכרתי.

באגף הימני אין ספק שצריך רכש להרכב ראשון וזה לא הולך להיות זול או פשוט. כפי שנגעתי בעניין בהודעה אחרת שלי - אם אין הצעה קונקרטית יפה על פלורנצי: אני אשמח לראות איך פלורנצי ייראה בתפקיד המגן תוקף הימני, כשהתקבעו ברומא על 3 בלמים... בשבועות הקרובים, במחנה האימון, אם הוא לא יראה רע - אולי כדי להשאיר אותו עד ינואר... ורק אז לעשות הערכת מצב מחודשת.

ברונו פרס השמן - אני מאוד מקווה שיצליחו להיפטר ממנו... מעניין לראות, האם יש עוד מאמן אחד בכל איטליה, חוץ מפונסקה, שמאמין שתצוגות הגארבג' טיים החביבות של פרס בליגה בסוף עונה קודמת - שוות משהו ומעידות על משהו.

מאוד מצער אותי שהסאגה עם סמולינג לא נסגרה כבר. אני גם לא מבין את זה למען האמת. כל הקלפים על השולחן. ההתנהגות והאופי של היונייטד. האופי של השחקן עצמו שמסרב לעשות שרירים מול היונייטד. הכל כבר ידוע... מה יש לחכות? מה כבר יכול לקרות בעתיד שישפר את הסיוטאציה הנוכחית?
    אם היא תשתנה זה רק יהיה לרעה. אם חס וחלילה איזה בלם של אינטר/יובה ייפצע במחנה אימון הקרוב שלהם - הרי ברור שהם יסתערו על היונייטד ועל הסוכן של סמולינג בכל הכוח עם משכורות שרומא לעולם לא תוכל להשוות.
    למה לא מזדרזים וסוגרים את הפינה הזו כבר. אני ממש לא מבין. במיוחד כעת לאחר החלפת הבעלים.

נק אחרונה: מיליק. אני אוהב אותו מאוד. מעריך אותו מאוד. אבל גם אם זה לא היה כזה שקוף שהוא לא מעוניין ברומא. גם נניח בעולם מקביל שבו מיליק דווקא כן מאוהב ומעוניין ברומא - עדיין הייתי אומר:
    לשלם למיליק שכר של 5 מיליון נקי בעונה זה טירוף.
    לשלם ל ADL את ה 40 ומשהו מיליון יורו תמורתו זה טירוף.
    ולהמיר את התשלום באונדר וריקארדי - זה הטירוף הגדול מכולם.

כרגע מיליק מצויי במועדון שבו לא רוצים אותו. בקבוצה שאין לו בה מקום אחרי ההגעה של אוסימן. עוד שנה נגמר לו החוזה והוא חופשי בחינם. עם הכרטיס ביד.
    מקסימום בינואר יהיה אפשר להשיג אותו ב רבע ממה שADL מבקש כעת. וכאמור בקיץ הבא בחינם.

ההצעות וההתנהלות של רומא בסיפור הזה - אם להאמין למספרים ולידיעות בעיתונות באיטליה - היא פשוט מגוחכת.

נערך לאחרונה ב: ‏29/8/20
  13. טל. Member

תרשום: דז'קו נשאר.

אם היה רוצה לעזוב זה כבר היה קורה.

14. Roma מנהלים

לדעתי בלבד,
    1. למכור את דז'קו ליובנטוס(18M חלום) ולהביא את מואיז קן בהשאלה עם אופציית רכישה או חלוץ אחר(לא חסר שמות פוטנציאלים).
    2. להישאר עוד עונה עם דז'קו ולצרף תואם ניקולה קאליניץ' בהשאלה ולחזק עמדות אחרות. בשנה הבאה להתעסק עם עניין החלוצים.
    3. למכור את דז'קו ולרכוש את מיליק תמורת 40M או עסקה שכוללת את אונדר\ריקארדי.
    דז'קו > מיליק. אם נאפולי רוצה את אונדר שתשלם את המחיר שאנחנו דורשים, הערך של מיליק רק יקרוס ככל שחלון העברות יתקדם.

אני לא רואה בעיה בהישארות של דז'קו כל עוד זה מרחיק את מיליק מאיתנו. יש לנו מספיק עמדות לדאוג להן בחלום הנוכחי.

EsheD אוהב/ת את זה.
  15. itzik.miro Member

קן רוצה לחזור ליובה.

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

מצב נושא:
הנושא נעול.