רומא 2019/20 :: פונסקה יעשה סדר?

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י AS R, ‏4/8/19.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. DeRossi16 Member

אם נחזור לקיץ ההוא , סלאח נמכר ורומא נזקקו לוינגר ימין. מונצ׳י האדיוט חיזר אחרי מאחרז כל הקיץ , האחרון דפק לו ברז ולמונצ׳י לא הייתה תוכנית מגירה , לכן אחרי ששיק נדחה ע״י אינטר ויובה מונצ׳י איכשהו חשב לעצמו בוא נשבור את שיא העברות על חלוץ למרות שנדחה ע״י 2 מועדונים , למרות שנתן סהכ חצי עונה טובה בקרירה ונשים אותו בעמדת הוינגר הימני(זה הבזיון הכי גדול) , כלומר להגיד שהוא בא לשבת בספסל זה לא נכון , אבל המציאות הכתה ברומא ומונצ׳י והבינו שעם שיק אי אפשר לשחק באגף ימין.

בעיני בספסל צריך לשבת חלוץ צעיר שעתיד לירוש את דז׳קו בשנה הקרובה , שילמד שיבין ובגלל זה אני פחות בעד קאליניץ׳ על הספסל. הייתי שמח לראות כל צעיר מוכשר כגון: קין, ולאחוביץ׳ , לוקה יוביץ׳ שלא נמצא בתוכניות של ריאל(אולי בהשאלה עם אופציה) .
    יש גם את האופציה להפוך את דז׳קו לחלוץ מחליף ולהביא שחקן כמו לקאזט.

2. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

לאקזט לא ריאלי,יקר מידי ואין לו שום סיבה להגיע אלינו.
    לדעתי רק בלוטי/קוטורנה. בעייני התאמה מושלמת

3. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

ריקארדו צ'רבו (18) אמור להצטרף השנה לפרימברה. עם כל הכבוד לדה רוסי, חשוב להזדרז עם קבוצת הB ולתת לו (כמו במקרה של זאניולו) את האפשרות להמשיך לעשות מהלכים כאלה נגד שחקנים בוגרים.

4. טל. Member

מסכן פטראקי.
    מצד אחד זה מגוחך כל הגישת "כל העולם נגדי" הזאת סטייל קונטה (חברו הטוב. דרך אגב).
    מה גם שמלכתחילה הרי ידעת טוב מאוד לאן אתה מגיע... -הלא כן?

מצד שני אתה רואה שהוא מדבר מדם ליבו.

נ-ב:
    עוד אסמכתא לחדר הלבשה הבעייתי שקיים ברומא. (בעיה ידועה. עוד מימים ימימה... זוכרים את "ההבטחה" של DDR לתבוע את שני העיתונאים ההם מה שמם? -אני עוד מחכה לכתב תביעה.)

5. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

פטראקי:
    I asked to remove the elements that violated the secrets of the locker room and the pitch or, even worse, that undermined internal relations. Like when they invented a quarrel plots with Dzeko. Those same elements who working in the group, should have shown loyalty to the cause of Roma, respecting the sacred silence of the locker room, and who, instead, preferred to make public the experiment of the 3-man defense decided by Fonseca, or the injury of Pellegrini. Obviously I was wrong when I asked the property to eliminate these elements ”.

מעניין מי אלה.

6. טל. Member

לפי התקשורת באיטליה טוטי לקראת חזרה למועדון.
    נקבעה פגישה עם משפחת פ.

(בסופ"ש הבא הם מגיעים לרומא)

7. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

איזה?

8. טל. Member

אני ראיתי את זה ב forzaroma.info שזה מבית ה GDS
    לדעתי מחר זה גם בטח יופיע בעיתונים של שני בבוקר.

מה זה משנה אבל? כך או אחרת זו רק שמועה, לא הודעה רשמית...

מה שיותר חשוב זה מה דעתך על חזרה שכזו..? שהרי זהו נושא "מדובר" לאור הראיון האחרון של טוטי. גם אם הידיעה הזו מדוייקת וגם אם לא.

-אני יכול להגיד שאני מתנגד לזה.

9. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

פורזה רומא, פאג'ינה רומאניסטה, וקה ג'יאלורוסה ורומאניוז אלה פורטלים מקומיים שמרכזים כל איזכור על רומא ברשת\עיתונים למקום אחד. הם לא "מקור" למרות שלחקלם יש עיתונאים די טובים (ובכללי אחלה כותבים).

CDS בטוח ינסו למחזר את זה.

אני שואל כי ראיתי שהמקור שלהם הוא calciomercato.com ומהיכרות איתם, מדובר בניחוש שמבוסס על האמירה של טוטי מלפני כמה ימים בLa Repubblica ("בבוא הזמן אחזור לרומא").

אני תמיד נגד פופוליזם ואתאכזב אם הפרידקינים יבחרו בנתיב הזה. רוצים "להחזיר את הקהל"? יש לכם בערך 20 עסקאות לסגור עד ה5 לאוקטובר (לא זוכר שראיתי כל כך הרבה העברות תקועות בו זמנית). תבצעו אותן על הצד הטוב ביותר. גם אם כהכנה לקיץ הבא בלבד (בו, נכון להיום, זאניולו יאלץ לבחור לעצמו קבוצה חדשה).

לטוטי אני מאחל לגדול ולצבור ניסיון כמנהל עד שיהיה מוכן לתפקיד אמיתי.

EsheD אוהב/ת את זה.
  10. טל. Member

גם כשהוא יגדל ויצבור נסיון הוא לא יתאים לפרידקין'ס.
    הוא דברן. הוא עף על עצמו. הוא צריך גרופיז מסביבו שיחמיאו לו בשוטף.
    שזה אחלה. אני לא אומר שזה לא טוב.
    פשוט לא מתאים.
    לבעלים הנוכחים.

זה לא סיר ומכסה שמתאימים. אין פה עניין של טוב או לא טוב. -פשוט לא מתאים.

צחוק הגורל: לבעלים הקודם... אחד כזה כמו טוטי דווקא היה כן מתאים... בדיוק פרופיל שכזה... -הבעיה היא שהבעלים הקודם, רק על הנייר, זה היה זה שישב בבוסטון...
    הבעלים דה פקטו ישב בלונדון.

11. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

פרידקין עושה רושם של trader וככזה לא אמורה להיות לו בעיה "לספוג" אי התאמה סגנונית לתפקיד בודד בתמורה לאימיג' ואהדת הקהל שירוויח מטוטי.

*
    קרסדורפ-אטאלנטה הולך לכיוון לא טוב והם כבר בוחנים אופציה איטלית (פיצ'יני, פראוני וזפאקוסטה). אני יודע שזו בעיה של כל הקבוצות באירופה אבל נורא קשה למכור היום שחקן.

12. טל. Member

לא צריך למכור. עושים טריידים ראש בראש. ומנפחים מספרים דו צדדית בשביל ה ffp.

בימים האחרונים של החלון כל הפקקים ישתחררו מכל הכיוונים. אין מה לדאוג.

הנה רשימת טריידים הוגנים וסבירים (בעיניי) שהייתי רוצה לראות עד סוף החלון:

אונדר-פיונטק
    דז'קו-רוגאני
    פלורנצי-קן
    פרס-סנדוויץ' טוניסאי

אם במקביל סוגרים את החזרת סמולינג, ומביאים מגן ימני... אני חושב שזה המקסימום שאפשר לקוות לו בהתחשב בסיטואציה.

אם אי אפשר להביא מגן ימני ופונסקה משחק עם 3 בלמים הייתי משאיר את סאנטון וקרסדורפ (חייב להודות שעצם העובדה שאטאלנטה רוצים אותו מעלה את המניות שלו אצלי).
    -גם קלוייברט על עמדת ה'מגן כנף' ימני זה דבר שהייתי מנסה בטרום עונה. אולי אפילו כריסטאנטה. אם יש לך 3 בלמים אני חושב שצריך לנסות. מה כבר יכול לקרות? -יותר גרוע מפרס ופלורנצי זה לא יכול להיות.

אם ה ds לא מסוגל לנפק הברקה על עמדה x, אז זה מתפקידו של המאמן לנפק הברקה.

13. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

נניח שכל זה ריאלי ותואם לשאיפות המועדון. איפה עוד 60מ' יורו?

*כבר ספרתי את שיק.

זה לא ביג דיל לסיים אפילו עם סמולינג בלבד. מפריעה לי מחלקת הdepartures. יש 35 שחקנים בסגל. זה לא מצב תקין והגיוני להתחיל איתו את העונה. מפריע לי שבקיץ הבא(גם אם השוק יהיה הרבה יותר דינאמי מהנוכחי) רומא תאלץ למכור את זאניולו ובדרך נאלץ לחשוש מפריצה מהירה מדי של ויאר וקלאפיורי.

**
    המצב עם דז'קו מוזר. כלכלית רומא פשוט חייבת למכור אותו. מקצועית רומא פשוט חייבת להשאיר אותו. מקווה שהשני יכריע.

נערך לאחרונה ב: ‏7/9/20
  14. Roma מנהלים

https://scontent.fsdv3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/118969688_3337529199641204_8264346677486932069_o.Xxx?_nc_cat=1&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=KoH_uAyawkQAX8BLkrP&_nc_ht=scontent.fsdv3-1.fna&oh=2b2497b5415d87895bec3a0818d7f2c1&oe=5F7AA5D2

ממשיכים להפציץ, אם לא על המגרש ובשוק העברות אז לפחות בתלבושות.

15. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

האמת,לא יודע איך לאכול את החולצה החדשה.
    צריך לראות איך נראה על השחקנים במציאות.

DeRossi16 אוהב/ת את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.