רומא 2020/21 :: בעלים חדש, בלגן ישן

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י AS R, ‏26/9/20.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא חושב שיש מישהו שמשלה את עצמו שמוריניו פתאום ישנה את עורו. אנחנו יודעים בדיוק מה נקבל.
    עכשיו פנאן,טים מנג׳מנט מושלם,עד שיגעו הפסדים ומוריניו יתחיל לזרוק חרא על השחקנים כמו שהוא אוהב. וכולנו יודעים איך זה יגמר.

הציפייה שלי שלפחות בגזרת הרכש נראה שינוי מרענן,כי בכול זאת מוריניו מאמן שמגיע עם דרישות. לצערי גם זה לא קרה עד עכשיו.

DeRossi16 אוהב/ת את זה.
  2. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

האמת שתהיתי מה יקרה כשיגיע דצמבר, שחקנים חשובים יעדרו ובולוניה תקיף את זאניולו עם 4 שחקנים במגרש מוצף.

עם זאת, מדובר בבידור (כדורגל בכללי, לא רק מוריניו) ויש כאן בנאדם שמתחילת הקיץ אומר\עושה את הדבר הנכון בזמן הנכון עד לפרטים הקטנים ביותר. לא יודע אם זה ימשך לתוך העונה אבל עד כה, מהצד, הקבוצה נראת הרבה יותר מגובשת מבעבר.

אגב, אין שום פארטי פופינג בהקשר למוריניו. יחסי הציבור שלו בקרב אוהדי פרמייר ליג זו תוספת נהדרת למקרה שהקדנציה שלו תצליח כמתוכנן.

3. Esomech Member

הלוואי שמוריניו יצליח אצלכם.
    רומא תמיד הייתה קבוצה שאהבתי מאוד, בעיקר בגלל טוטי (אם לא הייתי רואה את סטיבי לפני ומתאהב במבט ראשון, סיכוי לא רע שהייתי אוהד רומא היום) וכאב לי לראות את הנפילה של השנים האחרונות, אז אני יותר מאשמח לראות אתכם מצליחים.

אבל הסגל שלכם מרגיש לא מספיק איכותי בשביל איזה שהוא מאבק לעומת כל שאר הבכירות, אפילו על מקום באירופה.
    בייחוד בהגנה ובכנפיים, כל פעם שראיתי את איבנז הוא עשה שטויות, קרדסרופ בסדר גמור אבל לא מעבר ונפצע כל שני וחמישי. ובכנף זה נראה שאין מספיק איכות ומהירות.
    אלדור וטאמי הם רכשים טובים לדעתי (ביחוד אלדור, אבל לי יש פטיש קל לחלוצים שיודעים גם לעשות עבודה טקטית וללחוץ) אבל לא מספיקים.
    מקווה מאוד שזניאולו יצליח להוציא מעצמו משהו אחרי כל הפציעות הקשות שעבר.

יש דיבור על התחזקות נוספות בעמדות אחרות? או על איך ההרכב אמור להיראות?

Un bombón אוהב/ת את זה.
  4. טל. Member

האופציה הבנאלית שצריך להיות מאוד אופטימי כדי לחשוב שהיא לא תיכשל
    זה:
    אברהם
    זאניולו פלגריני מחטיאן
    וורטו מיסטר X
    קארסדורפ מנצ'יני סמולינג ויניה

מיסטר X יהיה אחד מבין דיווארה כריסטנטה או 2 הילדים. או אולי באמת רכש חדש... כמו שצ'אקה היה אמור להיות.

אני חושב שמצבת החלוצים של רומא מחייב מערך עם 2 חלוצי חוד ביחד. שזאניולו באגף זה סירוס. שפלגריני מתחת לחלוץ זה בדיחה שיכולה לעבוד רק ביוטיוב. שמחטיאן הוא חצי עגל. שלקארסדורפ אין מחליף. וששני הבלמים של רומא - אלא אם כן מוריניו באמת יצליח לפתח אותם: חייבים שוער מעולה מאחוריהם כדי לשמור על ממוצע ספיגות ששווה טופ-4.

----------------------------------------------

אני הייתי רוצה לראות 4-4-2 יהלום. או 3-5-2 שבכל מקרה זאניולו טוחן מתחת ל 2 חלוצים.
    סיכוי נמוך שזה יקרה.

הבעיה של רומא היתה ונשארה התחרות.
    יש "יותר מידי" מתחרות. כולן מעולות. כולן מבוססות יותר. אמינות יותר.

Esomech אוהב/ת את זה.
  5. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

כן, יש חור מאוד בעייתי בעמדת הקשר (הקרוב יותר לבלמים). נשארו שבועיים לטפל בזה אך גם המון redundancy שקשה מאוד לרוקן בעידן קורונה.

בתחילת הקיץ קיוויתי לראות שחקן נוסף לכנפיים (במקום פרז\אל שרעווי) אבל ההחתמה של אלדור מקטינה (או אפילו מבטלת) את הצורך בזה.

Esomech אוהב/ת את זה.
  6. VAR Member

"נשארו שבועיים לטפל בזה" = בשביל להשיג את השחקן שאנחנו רוצים במחיר שאנחנו רוצים ("לנצח" את המו"מ) אנחנו מוכנים להקריב את החודשים הראשונים של העונה עד שהשחקן יתאקלם.

7. South Boy Member

למה מבטלת? אלדור לא 9? דווקא הייתי אומר שזה מייתר את החתמת אברהם. לא חושב שזה החלוץ שישדרג את החוד של רומא ברמה שכדאי למועדון עם יכולות פיננסיות כמו רומא לשים סכום כזה עליו, אלדור נראה טוב בפרי סיזן מהמעט שראיתי ושמעתי מאוהדי רומא וביחד עם מיוראל זה חוד לא רע בהנחה שמוריניו משחק עם חלוץ בודד. שחקן כנף טוב במקום אברהם היה סותם לרומא הרבה יותר חורים ומשדרג אותה אפילו יותר.
    לגבי החור הבעייתי בקישור, הלוואי ורומא תצליח להנחית בסוף את זקאריה. הציוות האפשרי עם ורטו נשמע מבטיח מאוד.

EsheD אוהב/ת את זה.
  8. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

לרוב זה המצב, אבל משום מה יש אוהדים שחושבים שזה נעשה מבחירה (בחירה מוטעת כמובן, האוהדים יודעים הכי טוב).

9. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא. הוא יכול להיות גם 9 בגלל המימדים שלו וסיומת טובה (קארפין הזיז אותו לאמצע ברוסטוב וזה עבד) אבל התכונות העיקריות שלו הן של חלוץ שני\תומך\נסוג. כזה שמוריניו יפתח איתו לצד חלוץ מרכזי יותר (כפי שתופקד בג'נואה).

מוריניו משחק עם 2 חלוצים. פשוט רק אחד מהם תוקף מהמרכז (בשקופית ההרכב החלוץ השני מסומן באגף. כמו סמואל אטו באינטר). במשחק האחרון אלדור שיחק במרכז ואל שרעווי היה החלוץ השני, אבל לאחר ההגעה+התאקלמות של אברהם די ברור שאלדור יזוז הצידה.

10. VAR Member

חח מה זאת אומרת? ברור שזה נעשה מבחירה, אתה יכול או לשלם יותר בתחילת החלון או לשלם פחות בסופו, מה זה אם לא בחירה?

11. טל. Member

אין שום בור בקישור האחורי. זו סתם אובססיה.
    וורטו + אחד מבין בווה/דראבו (והשני ייצא להשאלה) + 2 שישארו מבין וייאר/דיווארה/כריסטנטה (מישהו מבין השלוש בוודאות יועזב):

כמותית, 4 שחקנים על 2 עמדות פנויות, וגם מבחינה איכותית: זה די והותר.

EsheD אוהב/ת את זה.
  12. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא ראיתי שם יותר מעניין מזאקריה שבאמת ישדרג אותנו בקישור האחורי.
    הכי בוער זה חלוץ,וקיצוני. לטעמי גם מגן ימני ובלם אלה עמדות שחייבות חיזוק.

13. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה לא המקרה של רומא. המשבצת המדוברת מלאה. רומא לא יכולה לשלם לדוגמה גם על דיאוורה וגם על זקאריה (פחות או יותר אותה עלות ואחד מהם ישב ביציע עד החלון הבא). אם בשבוע הקרוב תתקבל הצעה על דיאוורה, יהיה אפשר להחתים קשר חדש.

14. VAR Member

מדובר בפנטזי סריה A ולא אמרו לי? איפה כתוב שאסור שיהיו בסגל יותר מX קשרים?

אם יש מוכנות לשלם 45 מיליון יורו על תמי אברהם למרות שיש בסגל 2 חלוצים יחסית בכירים אז יש כסף לשלם גם על זקאריה. רומא (לא יודע אם מוריניו או פינטו או שניהם) החליטה, במודע, שחיזוק לקישור האחורי נמצא בתחתית סדר העדיפויות שלה.

itzik.miro אוהב/ת את זה.
  15. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם היום יש בסגל יותר מ"X קשרים". לדגומה אנזונזי (או פאסטורה בעמדה קדמית יותר). פשוט אף אחד לא מתכוון ליצור עודף נוסף, במודע, במועדון שהוא לא פסז'\סיטי. במיוחד לא בתקופה הנוכחית.

יש "מוכנות לשלם" על תמי אברהם בתגובה לעזיבה של דז'קו.
    העלות של תמי אברהם נמוכה מזו של דז'קו.
    רומא לא החליטה שקשר אחורי נמצע בתחתית העדיפויות. אחרת לא הייתה פונה לארסנל\ג'אגה.
    צריך לפנות לו מקום, בדיוק כמו עם תמי אברהם-דז'קו, פאו לופס-רוי פטריסיו וכו'.

*שומורודוב מקרה יותר מיוחד כי הוא מגיע בתגובה לשינוי מערך של מאמן חדש. אבל גם ההחתמה שלו נסגרה במקביל לעזיבות של קלייברט ואונדר.

מצב נושא:
הנושא נעול.