רומא 2021/22 :: מוריניו חוזר לאיטליה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י AS R, ‏22/8/21.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. DRORIKO Member

בדיוק מה שבאתי לכתוב לפני שקראתי את ההודעה שלך

2. DeRossi16 Member

זו לא הפואנטה בכלל במה שרשמתי אבל נראה שלזלזל ברומא כבר נהיה תחביב בפורום הזה.
    רומא רדפה אחרי זקאריה מהקיץ הרבה לפני שיובה התעניינה בו בכלל וכרגיל הם פספסו את ההזדמנות , ברור שמהרגע שיובה נכנסו למירוץ הסיכוי של רומא לקחת אותו הוא זניח , השאלה מה הם עשו עד שיובה נכנסו למירוץ. רשמו פה שכבר לא נצליח להחתים אותו כי הוא כבר התחיל להיות מקושר ליונייטד ולמי לא ואז התחילו דיבורים על זה ששחקן שמסיים חוזה דורש משכורת עתק וכו' והנה בסוף יובה לקחה אותו בשכר נמוך ובדמי העברה נמוכים. זקאריה הוא דוגמא אחת מיני רבים , גם אנדומבלה אליו אנחנו מקושרים סיים בסוף בליון(לא יודע אם רשמי את האמת) , האם גם זה יעד יותר אטרקטיבי? או שברומא פשוט לא זזים?

EsheD אוהב/ת את זה.
  3. EO11 בפה אליל היכל התהילה

קודם כל, רומא לדעתי הביאה קשר שיותר מתאים לצרכים שלה מאשר זקאריה או נדומבלה.

שנית, אתה יכול לקחת את זה לכיוון של זלזול אבל זו המציאות. כששחקן מקבל הצעה מרומא *בקיץ* והוא יודע שהוא בדרך להיות Free agent, הוא לא ירוץ לקבוצה אלא אם כן יראה שיש פרויקט שאפתני עם החתמות בומבסטיות ו/או שדרוג כלכלי משמעותי ברמה האישית. רומא לא מציעה לא את זה ולא את זה, לפחות לא כרגע. אתה יכול להשוות את השם של רומא לזה של יובנטוס? את רמת השאיפות שיש כיום במועדונים? זה לא באמת אפשרי. אותם הדברים היו תקפים גם לאינטר עד 2018. זה לא מצב קבוע של מועדון אלא דינמי.

דבר שלישי, אף אחד לא אומר שרומא לא ניסתה להביא את זקאריה. אם אתה חושב שהמו"מ בין יובנטוס לזקאריה או בין אינטר לגוסנס נמשך יום וחצי כפי שזה מתואר בתקשורת, אתה טועה. יש המון עבודה מאחוריי הקלעים ואני מאמין שיובה הייתה שם כבר כמה זמן. באופן טבעי, יובנטוס תהיה מעל רומא בסדר עדיפויות של שחקנים.

ובשביל נדומבלה, אין הבדל גדול בין ליון לרומא.

4. DRORIKO Member

אף אחד פה לא מזלזל ברומא, אבל הכח משיכה שלה יותר קטן משל יובנטוס, זאת עובדה. למה רומא לא הביאה אותו עוד לפני יובה? בסופו של דבר הכל מתחיל ונגמר ברצון השחקן ואני לא יודע אם בער לו לעזוב את גלאדבך בשביל להגיע לרומא, כנראה שהוא לא רצה לעזוב מקום שהוא מרגיש בו בבית בשביל מועדון באותו סדר גודל.

5. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא חושב שאין פה הבנה והסכמה בנושא הזה.
    השחקן היה מוכן להגיע לרומא לפני שיובה נכנסה לתמונה,ואם הגאונים ברומא היו פועלים מהר יותר ולא מחכים לרגע האחרון,אולי היו מקדמים את יובה,אבל אצלנו כרגיל מורחים עד לרגע האחרון ואז בוכים למה התפספסו הזדמנויות.
    כנ"ל אנדומבלה,שבדרך להשאלה בליון.
    ומה שהכי מעצבן,זה של צ'קאה האפס מאופס הזה מוכנים לזרוק 30M+שכר אסטרונומי,אבל על זאקריה שעולה גרושים ובשכר נמוך,לא מתאבדים.
    קמארה זה סיפור אחר לגמרי.

6. טל. Member

את זקאריה היו צריכים להביא בקיץ. -במקום אלדור.
    ואם להביא את זקאריה מגרמניה היה עולה יותר מאשר הסכומים ששולמו על אלדור: אז היו יכולים להביא את סילבסטרי בשקל וחצי - במקום להביא שוער פורטוגלי ב 13 מיליון יורו שנותן לך בדיוק מה שסילבסטרי הזול היה נותן.

מסע הרכש בקיץ היה לא חכם ולא סדור. והתבסס על מערכת שיקולים זרים.

מסעות רכש לא סדורים ולא מדוייקים: זו רעה חולה נצחית ברומא.
    -במקום מרקאטו סדור שעונה על דרישות ובעיות ספציפיות, ברומא עושים מרקאטו שמבוסס על הזדמנויות (שבסוף בד"כ לא מניבות כלום), שמבוסס על הייפ, ושמבוסס על כל מיני שיקולים זרים חוץ מקצועיים.

מרגע ש"ויתרו" על זקאריה בקיץ: הסיפור נגמר. הסיפור תפס דינמיקה אחרת של דרישת עמלה גבוהה יותר וכו'. הרכבת יצאה מהתחנה בקיצור.

נערך לאחרונה ב: ‏31/1/22
    Gianzola, DeRossi16 ו-EsheD אוהבים את זה.
  7. DeRossi16 Member

שוב אתה מתייחס לחלק הפחות מעניין. יום וחצי זו כנראה הקצנה אבל אני בספק שזה קרה עוד מהקיץ. כמו שאמרתי זקאריה הוא דוגמא אחת מיני רבות , אם נתייחס לאנדומבלה אז נניח שהוא רואה את ליון ורומא כאותו הדבר(למרות שאחת מהן בבירור בעלת יכולות כלכליות גדולות מהשנייה וגם משחקת בליגה הרבה יותר אטרקטיבית) מדוע רומא לא הקדימו את ליון? ואם לא אנדומבלה וזקאריה מדוע אין פה מישהו אחר(קמארה או הבחור מהופנהיים וכו') מדוע אנחנו עם 0 קשרים אחוריים טבעים שמוריניו מוכן לשחק איתם בסגל?

לא יודע איך באותה פסקה אתה אומר אף אחד לא מזלזל ברומא וגלדבאך מועדון באותו סדר גודל של רומא(ליגה, יכולת כלכלית , הצלחה בעשור האחרון,שחקנים שעברו בקבוצות). אגב הוא בבירור החליט לעזוב את גלדבאך עוד בקיץ.

השורה התחתונה היא שברומא אין הנהלה/מנהל ספורטיבי איכותי בשנים האחרונות ולא זה שרומא קבוצה פחות אטרקטיבית מהפועל חדרה לפי הפורום.
    עוד חצי עונה של כריסטנטה כקשר אחורי , שיהיה לנו בהצלחה.

8. טל. Member

9. טל. Member

DeRossi16

עם כריסטאנה רומא עד יוני תאבק על מקום 6 לכל היותר ותסיים מקום 7 לכל הפחות.
    ועם בווה/דראבו במקומו - רומא עד יוני תאבק על מקום 6 לכל היותר ותסיים מקום 7 לכל הפחות.

(לדעתי אין שאלה בכלל באיזה נתיב צריך לבחור). (השאלה היחידה היא למה אין עוד אף אחד בצמרת של רומא שמבין את העניין הדי פשוט הזה).

10. DeRossi16 Member

אותי פחות מעניין עם ממשיכים עם כריסטנטה הכשלון או מקווים שמדארבו יצא משהו(בכל מקרה בקיץ יביאו קשר אחורי שידחוק אותו החוצה) , אותי מעניין למה הגענו למצב שאלו הן האופציות שלנו...

11. טל. Member

זה צריך לעניין אותך. -כי התשובה לשאלה למה לא עושים את מה שאני מציע, היא בדיוק אותה תשובה לשאלה למה לא עושים את מה שאתה מציע.
    מרקאטו זה לא המטרה. זה בסה"כ אמצעי. כתבתי על כך גם בעבר.
    מרקאטו זה בסה"כ אמצעי שנועד כדי להשיג מטרה:
    -יעד אופרטיבי בטווח הקצר.
    -שירות לטובת פרוייקט גג בטווח הארוך.

*פרוייקט מוצלח יכול להיות מבוסס על רכש מדוייק ויקר לעמדות נחוצות בהרכב שבלוני. הדרך של אינטר למשל. הדרך שאתה חפץ בה.
    *ופרוייקט מוצלח יכול להיות להיות מבוסס על העלאת שחקנים ממחלקת הנוער המשובחת שיש לך, ביחד עם רכש(+קרדיט!) של צעירים פוטנציאלים, כשהכל משולב במערכת אימונים מודרנית. הדרך של אטאלנטה למשל. הדרך שאני חפץ בה. לצורך הדיון.

הסיבה שרומא לא הולכת בדרך שאתה מציע - היא גם הסיבה לכך שרומא לא הולכת בדרך שאני מציע.
    וזו הסיבה שרומא תמיד "מחליטה לא החליט", ותמיד נוקטת בשיטת המשמש והאמצע... רגל אחת כאן רגל אחת שם.

-כי מקבלי ההחלטות ברומא פחדנים.
    דרוש אומץ ללכת בדרך מסויימת ולאמץ אותה על יתרונותיה ועל חסרונותיה.

ודרוש גם מנהיג. קודקוד. שיתווה את הדרך מלכתחילה, ויגיב לאירועים ולהתפתחויות בזמן אמת בהתאם לדרך הנ"ל שהוא החליט עליה מלכתחילה.

12. DeRossi16 Member

בהרכב הפותח של אטלנטה אין שחקן נוער אחד(תקן אותי אם אני טועה).
    מוריניו הוא מאמן שלאורך הקריירה דורש את הדרך שלי , ולא את הדרך של לה מאסייה.
    אין לי בעיה עם צעירים כשרונים בספסל לעמדות מאוישות , לא כשחקני הרכב פותח כי רומא מחליטים לרכוש עוד קשר אמצע בחורף או חלוץ מיותר בחורף.
    אנחנו סה"כ 4 נקודות מיובה , למה אחת עוד מנסה להלחם על הטופ 4 או על מקום בליגה האירופית ואחת ויתרה על הקרב מראש?

13. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

ולנסיה יורדת סופית מדיאוורה. הסוכן שלו סתם ניפח אשליות.

קצת מוזר שילדון בן 19 מלייפציג (נרכש מברסה B ובכלל לא שיחק אצלם) יהיה זה שיחליף את דניאל וואס (שעבר לאתלטיקו), אבל כנראה שזה הסטטוס הנוכחי של דיאוורה.

14. DeRossi16 Member

הבנתי שיש דיבור גם מול ונציה?

15. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא נראה לי שהוא יסכים, וגם אם כן, זה לא יתרום יותר מדי לרומא.

עריכה: סירב.

מצב נושא:
הנושא נעול.