רומא 2021/22 :: מוריניו חוזר לאיטליה

Discussion in 'פורום כדורגל איטלקי' started by AS R, Aug 22, 2021.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

החלון נסגר רשמית.

באו:
    AINSLEY MAITLAND-NILES
    SERGIO OLIVEIRA
    +
    MATE IVKOVIC (נוער)

הלכו:
    GONZALO VILLAR
    BORJA MAYORAL
    RICCARDO CALAFIORI
    BRYAN REYNOLDS
    +
    RICCARDO CIERVO
    FEDERICO FAZIO

9 עסקאות בסה"כ. 2 שחקני הרכב חדשים. 4 עוזבים מקצה הספסל. חצי מהחוזה של פאציו נחסך וילד אחד מפרימברה מימן את שתי ההשאלות.

צר לי על ויאר אבל סרג'ו אוליביירה זו רמה אחרת לגמרי (ביחס לכל הקשרים האחרים בסגל, לא רק ויאר).

מחר בצהריים פינטו יענה על שאלות ויסביר את המרקאטו, אבל לא נראה לי שיהיה לו משהו לחדש. הכל היה די שקוף.

2. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

בניגוד לדעה הרווחת פה, אני חושב שלרומא היה חלון טוב. גוסנס וולאחוביץ קצת גרמו לאנשים לשכוח שמדובר בחלון רדום בדרך כלל.
    אוליבירה חיזוק מצוין
    4 עוזבים מקצה הספסל זה מהלך חשוב בשביל להתקדם הלאה, גם בהיבט של תכנון לקיץ.

itzik.miro likes this.
  3. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

חלון טוב? לא באמת התחזקנו.
    נכון שרצת נפטרנו משומן עודף,אבל לא ניצלנו לא מעט הזדמנויות שלא בטוח יחזרו.
    קיץ? לא אופטימי בכלל,בטח לא כשמוריניו עדיין לא ויתר על ג׳אקה היצור הזה.
    נסכים שלא להסכים.

4. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה אולי קצת רחוק לחשוב על הקיץ, אבל נראה לי שאפשר להעריך את האתגרים הצפוים כבר עכשיו.
    • שחקנים עם חוזים כבדים וארוכים שיוצרים משקולת על חלון העברות (דיאוורה, פלורנצי) עדיין כאן.
    • מניח שיהיה כוונון ל4231, אז נצטרך להביא רג'יסטה לקישור אחורי ושחקן כנף חדש לצד שמאל.
    • מחיטריאן בן 33 ומסיים חוזה. אם ימשיך בכושר הנוכחי הייתי שמח אם היה נשאר לעונה נוספת, אך בתפקיד ממורכז יותר שתואם את גילו.
    • אם לא מאריכים לורטו את החוזה עד הקיץ, מוטב למכור אותו ולקרוא לפראטזי שבוודאי ישמח להגיע.
    מניח שיש עוד נקודות אבל כרגע לא עולה לי עוד משהו לראש.

5. טל. Member

*אטאלנטה בהווה היא מוצר מוגמר.
    לכן בחינה צריכה להיעשות אל מול אטאלנטה של "תחילת דרכה" לפני כמה עונות טובות.
    הכנסה טובה של צעירים מהפרימוורה אל ההרכב הראשון - יכולה להתכנס לכיוון של מכירות נאות ורווח הוני שאפשר לנצל.
    -בחינה צריכה תמיד להערך ביחס לסיטואציה הנתונה. -לפיכך, בתרחיש הנוכחי והמצער שמתהווה, בו לרומא אין ממש על מה להלחם בליגה עד יוני: צעד שכזה, לטעמי, זה סיכון ששווה לקחת.

שלא תבין אותי לא נכון, שוב: הייתי שמח אם קמארה היה נוחת אתמול בפיומיצ'ינו. שמח מאוד.
    אבל היות וזה לא המצב: דרוש קודקוד שיקבל החלטות בזמן אמת בהתאם לנסיבות בשטח, כפי שהתהוו. בפועל:
    א. לרומא אין מה להסתכל על חמשת המקומות הראשונים.
    ב. לרומא יש בעיה במרכז שדה. נתון.
    ג. רצה הגורל ולרומא יש גם שני שחקני פרימוורה (בווה ודרבו) שמתופקדים במרכז שדה, ושבפירורים שנתנו להם בינתיים גילו בגרות וכישרון והוכיחו לא מעט. -אין סיבה לא להעמיק את הקרדיט עוד יותר.
    -הגדלת קרדיט זה ראשית מהלך של המועדון. זה צריך להיות כיעד. באופן אקטיבי המועדון צריך "לדחוף" אותם. לא לחכות שיבשילו, ורק אז.

*התיאוריה שנקראת: "מוריניו של רומא זה מוריניו שונה ממה שהיה בקדנציה האחרונה שלו באי הבריטי"
    א. מקובלת עליי.
    ב. מחוייבת המציאות.
    ג. אם מוריניו בעצמו לא מבין את זה אז צריך לגרום לו להבין.

*בהתחשב ביריבות שבמקומות 1-5: אשרי האיש שמאמין שמשהו מעל מקום 6 הוא אפשרי. הלוואי שהיתה לי האופטימיות שלך. בכנות אני לא אומר לך את זה בהטרלה. ודוק: אם ספינאצולה היה חוזר לסיבוב השני מבחינתי היה על מה לדבר. אבל לצערי איך שהדברים מתהווים עם הפציעות והעייפות והבינוניות של אלו דווקא ציפיתי מהם להכי הרבה: אני ממש לא מרגיש כמוך.
    כל שבוע אני צופה ברומא, אני צופה ביריבות שלה (עוד לפני ההתחזקות שלהן בחלון) ופשוט תהום פעורה בינינו לביניהן.

6. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

אז אכן מסיבת עיתונאים שלא חידשה דבר. 30 דקות הכי סתמיות שיש עם התנשאות על עיתונאים ו-0 insiders (פרט למה שאמר לסקיי על כך שולנסיה "נעלמה" 48 שעות לסיום החלון).

7. DeRossi16 Member

דווקא היא הייתה די מעניינת.

Diawara didn’t block anything. It just so happens that football is something like a marriage, things can only be done if all the parties want it, Pinto explained.

It’s not true we didn’t make a third purchase because Diawara didn’t leave​
    ככה שכל התאוריה של צריך לשחרר שחקן כדי להביא שחקן לא קשורה בכלל לזה שלא הבאנו רכישה שלישית.

You (the media) complain that us within the club never speak but the names that got published were all lies, even Kamara. Everyone that was mentioned was never involved in a negotiation with us.”

One journalist pushed back and asked Pinto if the rumors involving midfielder Denis Zakaria, who joined Juventus, were also lies.

“I’ll show my sincerity: no. The situation for him is different. When you negotiate for a football, sometimes things can go awry.”

“I don’t want to comment on one specific case, but I’ve said before that we were following him.”​
    מסתבר שמעולם לא היינו מקושרים לאף אחד מהשמות במדיה(קמארה , דנילו מוטיניו ואנדומבלה) ככה שכל מי שבנה על קמארה בקיץ יכול לשכוח מזה.
    היחיד שהייתה בו התעניינות וניהלו מו"מ לפי פינטו הוא זקאריה ולפי היכרותי עם רומא כשהוא אומר שדברים לא עבדו שם זה כנראה רומא מתווכחת האם לשלם 4 מיליון דמי העברה כשמנשנגלדבך דורשת 7 ובסוף מפסידים אותו ליובה.

Last edited: Feb 2, 2022
  8. טל. Member

DeRossi16
    אני חושב שמי שהערים את הקשיים על רומא - בכל הקשור לזקאריה - זה לא היה המועדון הגרמני.., אלא הסוכן שלו שרצה עמלה אישית גבוהה.

בכל מקרה, אם התיאוריה שלך נכונה, והעסקה נפלה בגלל פערים כספיים בין רומא "לצד השני" (הסוכן או גלאדבאך. לא משנה כרגע) - אז ברור שאם כן היו מצליחים להיפטר מדיווארה, זה כן היה מאפשר היתכנות כלכלית (שהיתה מגשרת על הפערים הכספיים הנ"ל במו"מ עם זקאריה)...

השאלה שאנחנו צריכים לשאול את עצמנו היא אחרת:
    בוא נניח שזקאריה מגיע ודיווארה הולך.
    ראש תמורת ראש. שקל תמורת שקל.

כל השאר נשאר אותו דבר.

אתה מכיר את היריבות, מכיר את המאמן את שאר הסגל מכיר את המצב, מכיר את הכל... האם אתה חושב שכעת רומא היתה שווה משהו מעל מקום 6?

9. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני אנסה לענות לך במקומו.
    על הנייר את צודק, אבל פה מדובר בעמדה אולי הכי חשובה בכדורגל המודרני,וברגע שיש מישהו שמשדרג אותך בצורה קיצונית ופתאום כל משחקק ההגנה שלך משתפר,והוא גם אחד שיודע להניע כדור קדימה. אז כן זה יכול לעשות את ההבדל.
    אין גראנטי בשום דבר,אבל זה היה משפר את הסיכויים שלך,ומשדר שאתה מנסה ככול יכולתך.

טל. likes this.
  10. טל. Member

חבל אז שבמועדון לא חשבו כמוך. אני לא מבין מה הולך שם. כמו שציינתי בהודעה למעלה אני לא מבין איך אפשר להגיד 2 משפטים סותרים כמו:
    -רצינו את זקאריה אבל לא הגענו לעמק השווה.
    -לאי העזיבה של דיווארה לא היה שום קשר לכך.

טיאגו פינטו לא עושה רושם של שקרן או מניפולטור... להפך... הוא מעדיף בהירות וכנות אפילו כשזה לא ממש חכם מצידו. ולראיה ההתבטאות שלו בנוגע לזאניולו.

מה שאומר שהפערים בין רומא לצד השני בעסקת זקאריה היו:
    -או פערים שלא קשורים לכסף (למשל רומא לא מסכימה לעמלות סוכן מעל אחוז מסויים. עניין של פרינציפ).
    -או פערים במשקל העתידי של העסקה/הראיה עתידית: קרי, יש שם אחר של שחקן שפינטו מעוניין בו יותר ומעדיף לחכות לקיץ.

EsheD likes this.
  11. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא עדיף ציפור אחת ביד,מאשר שתיים על העץ?

12. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

או שזקריה העדיף להחזיק את כולם בביצים ולקבל את יובה במקום רומא?

Sent from my iPhone using Tapatalk

itzik.miro likes this.
  13. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

ה"תאוריה" בהחלט לא קשורה. דיאוורה לא חסם את הרכישה השלישית כי הצד הנכנס של המקאטו הסתיים ב12 ליוני עם הגעתו של סרג'ו אוליביירה. זה מצוין באותו ראיון.

המטרה של החלון הייתה לצרף 2 שחקנים עם אימפקט מיידי וזה נסגר מאוד מוקדם.

החשיבות בהשאלה של דיאוורה לקבוצה כמו ולנסיה היא לפתוח נתיב יציאה בקיץ ולהשתחרר מהחוזה שלו שיעלה לרומא בסביבות 12מ'. השאלה לונציה (שהייתה משלמת גג 50% מהשכר שלו) לא הייתה תורמת יותר מדי. רומא הייתה מרוויחה 700 אלף יורו אך השחקן היה מקבע את עצמו למועדונים עם פרופייל נמוך שלא מסוגלים לעמוד בחוזה שלו.

בציטוט שהבאת חסר המשפט בו הוא אומר שיוכל לספר על קמארה רק בעתיד. ממה שידוע לי לא היו מגעים על קמארה כי זה נחסם כבר בשלב השחקן. הוא לא הסכים להגיע לרומא ואין סיבה לפתוח מגעים עם מרסיי כשהשחקן בוחר להישאר עד שהחוזה יהיה ביד שלו. אני אישית לא בונה על קמארה בקיץ וגם לא בניתי עליו עכשיו. הוא מקושר למועדונים שיכולים להציע לו הרבה יותר מרומא. לא רק פיננסית. היה נחמד אבל לראות שרומא מכוונת לפרופיילז מסוגו.

הרגע בו המראיין (לא זוכר מי זה היה) מתחיל להקריא לו את השמות ה"מקושרים" והוא המשיך אותו עם "ז'ואו מוטיניו..דנילו.." אכן היה קורע מצחוק.

לא זוכר ששאלו אותו על אנדומבלה. הבחור מרוויח יותר מדז'קו ומוריניו משוכנע שמדובר בשחקן הכי עצלן שיש. מניח שהייתה אפשרות לצרף אותו עד סוף העונה עם השתתפות שכר (כמו ליון) אבל לא מעבר לכך וזה בכל מקרה מת לאחר הגעתו של אוליביירה.

הפניה לזקאריה בספטמבר נפלה על עמלה מוגזמת שדרש הסוכן שלו + עמלה מוגזמת שדרשה המשפחה שלו (שקשורה בחוזה עם הסוכנות). מדובר על עסקה בעלות כוללת של 15מ' יורו לפחות כשרוב הסכום הוא בתשלום שנתי אחד. זה מוגזם ואני לגמרי בעד לא לתת לזה מקום. בטח שלא על זקאריה.

אם אתה מתכוון לקיץ, אכן הייתה אפשרות לצרף אותו כשהיה שחקן של רמדאני (שגם הציע אותו לרומא) אבל לפי הראיונות של מוריניו, אני מבין שהקשר שהוא רוצה הוא מסוג אחר ("דירקטור", מנוסה, עם מסירה וראיית משחק גבוהה, לא זקאריה).

לגיטימי, אבל זה משהו שלעולם לא נדע, כי רק יובה הסכימה לתנאים שלו. זו צורת עבודה שהם מקבלים. כמו עם ג'אן שהגיע "בחינם" מליברפול ובסוף השנה מגלים שהם שילמו בסביבות 15מ' עמלה (ללא החלק של האח של\אבא של).

14. itzik.miro Member

בדיוק זה. אפשר להבין אותו.

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

15. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

אף אחד לא בא בטעות לזאקריה. ברור כשמגיע הצעה מיובה אין בכלל התלבטות.
    הטענות הן להנהלה של רומא שלא הייתה חכמה (ומהריה) לסגור לפני שמגיעה ההצעה מיובה.

לגבי קמראה,אני מסכים עם קובי,הסיכוי שיגיע אפסי,בטח שיש לו כזה ביקוש. ואין לו שום סיבה להגיע למועדון בינוני וחסר שאיפות כמונו.

בשביל לחזור להיות תחרותיים,אנחנו צרכים לשפוך כסף,והרבה. אין לנו את הכח משיכה של יובה,ולמשוך שחקנים טובים לקבוצה לא אטרקטיבית צריך לתת תמריץ כספי מוגבר.

itzik.miro likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.