רומא 2021/22 :: מוריניו חוזר לאיטליה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י AS R, ‏22/8/21.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. DRORIKO Member

אבל אתה אמרת מקודם שהוא לא חלוץ בשום צורה, שהוא שחקן כנף, אז פתאום היתרון שלו שהוא יכול לשחק גם חלוץ?

2. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

שוב, רכש כושל או לא זה דיון נפרד (תשאל אותי בסוף העונה). התייחסתי לתפקיד שלו בהקשר לדברים של 'דה רוסי' שבטוח שהוא יודע איזה שחקנים המאמן צריך יותר מהמאמן עצמו, ומי שמבין את הבחירה בשומורודוב (ולפני כן את הניסיון לצרף את בלוטי) או חלילה מכיר את השחקן - "מגן על ההנהלה".

בכללי, אני לא רואה בעיה בכך שפריצה של שחקן צעיר אוכלת דקות לשחקן רכש. זו תחרות נורמלית וזה קורה בכל קבוצה.

תקרא שוב את ההודעות. זה מנוגד לכל מה שכתבתי.

3. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

הדיון מאוד עייני,רק שהוא כנראה לא לרוחך.
    אני בכוונה לא הבאתי דוגמאות,אבל אם אתה מתעקש אז סלבסטרי הוא דוגמא מצויינת. מילאן הביאו את מנייאן בגרושים והוא אחד השוערים הטובים בליגה. אין שום סיבה שבעולם שרומא לא תעשה את אותו דבר.
    וכן כדורגל זה משחק פשוט,תאהב או שלא הוא נמדד במבחן התוצאה.
    אני אשאל אותך בצורה הכי פשוטה שיש,אתה מרוצה ממה שאתה רואה עד כה?

4. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם אני צריך לדובב אותך לנימוק\הסבר\דוגמה נגדית, סימן שהדיון לא ענייני. בכל מקרה, אשאל גם אותך:
    • לא הפריע לך היכולת הירודה של סילבסטרי בסיבוב השני של העונה?
    • אתה חושב ששוער שסיפק 3-4 חודשים טובים לאחר שהעביר כמעט את כל הקריירה בליגות הנמוכות הוא האופציה הנכונה לשוער הראשון של רומא? יותר מרוי פטריסיו?
    • לא נדלקה לך נורה כשראית שהוא מקושר לקבוצות צמרת בתור שוער שני (כמו מיראנטה אצלנו) או לקבוצות תחתית בלבד?
    אני מאוד מחזיק ממניין וגם מבין למה רומא בחרה ברוי.
    אם החלק השני גורר יציאות כמו "מגן\מצדיק את ההנהלה", אני מסיק שאין לך אפשרות להסביר את דעתך או לספק איזושהי טענה נגדית לחלק אותו אתה לא מקבל, ואין בזה שום דבר ענייני.

כשהדיון הוא על שחקן רכש X Y Z W ובמקום להגיב לנושא הרלוונטי אתה חותך ל"מבחן תוצאה" (שתלוי בעשרות גורמים נוספים (שהם לא רכישה כזו או אחרת)), גם כאן, הדיון הולך לפח.

מתמי אברהם? מאוד.
    מרוי פטריסיו? גם כן. עונה אישית מצויינת.
    משומורודוב? נהנתי מפתיחת העונה שלו. יותר מהרבה שחקני התקפה שעברו אצלנו בשנים האחרונות. אבל, אם הוא לא שומר על זה לאורך עונה שלמה יכול להיות שהוא לא עומד בלחץ\עומס ורומא פשוט גדולה עליו.
    מויניה? הוא די תואם את הציפיות שלי מפרוספקט דרום אמריקאי צעיר. אני צריך לראות יותר כדי לגבש עליו דעה נורמלית. בכללי אני בעד שרומא תכוון לשחקנים עם פרופייל כזה.

אני חושב שרומא הנוכחית סוחבת המון בעיות שאי אפשר לפתור בחלון העברות בודד (+חורף). עם זאת, להיטפל לרכישה כזו או אחרת לאחר הפסד במקום לדון על אירוע המשחק זה משהו שפשוט אין לי עניין בו.

נערך לאחרונה ב: ‏12/2/22
  5. DeRossi16 Member

רומא 18/19 עד היום : הוצאות 478.85 מיליון , הכנסות 317.36 מיליון , סה"כ : -161.49 מיליון
    נאפולי 18/19 עד היום : הוצאות 365.42 מיליון , הכנסות 274.34 מיליון סה"כ : -91.08 מיליון

ככה התחיל הדיון שלנו , אם מסתכלים על רומא בשנים האחרונות היא הוציאה יותר מנאפולי , המספרים מראים את זה אני לא מבין למה הויכוח ממשיך.

שמדורוב ודסטרו חלוצים שונים בסגנון , אבל משניהם אני מצפה אותו הדבר - להבקיע שערים.
    שמדורוב לא יודע לשחק באגף וגם לא פליקס , זה בלט במיוחד במשחק מול יובה כשפליקס נראה אבוד בכל הקשור לפעולות התקפיות מהאגף , בשביל זה יש ווינגרים.

שוב אתה מיפה את המציאות והפעם תורו של פטריק שיק , אז אם נספר את הסיפור כמו שהוא באמת קרה , מוחמד סלאח(וינגר) עזב את רומא ומונצ'י חיפש לו מחליף , במשך קיץ שלם המנהל הכי כושל בהיסטוריה של רומא רדף אחרי מאחרז ללא הצלחה , בסוף החלון כשהבין שאיבד את מאחרז קנה את שיק(שכבר בוטל אצל אינטר ויובה) כדי לתת משהו לאוהדים.... כשכל קשר בינו לבין תפקיד הוינגר הוא מקרי בהחלט. לא ניסו לתת לו תנאי סמפדוריה ולא נעליים , ניסו להכניס אותו לנעליים של שחקן בעמדה שונה ממנו לחלוטין.

שמדורוב לא הגיע לספסל (ממתי רומא קונה שחקנים ב20 מיליון יורו לספסל), זו נטו פרשנות שלך , אף אחד בקיץ לא ידע בכלל מה יהיה עם זאניולו והאם הוא יראה את הכדורגל שהראה שנתיים לפני כן אחרי שתי פציעות צולבת(הוא לא). יותר הגיוני שלא סמכו עליו(זאניולו) ובגלל זה הביאו את שמדורוב להרכב הפותח לשחק לצד תמי , בפועל מוריניו הבין כבר מפתיחת העונה שהוא לא מתאים לרמות האלה/לא מתאים לו ואין לזה בכלל קשר לפליקס(כמו שכבר הראתי בתגובה הקודמת). צריך ממש לא להחזיק משמדורוב כדי להמשיך לפתוח כל משחק עם שחקן שהבקיע 2 שערים ב1500 דק.

6. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין צורך שתדובב אותי,אני יודע לדבר לבד תודה. ושוב,הדיון עינייני גם אם אתה לא חושב ככה.
    כל הנושא של דוגמא נגדית,הוא לא במטרה של לפתוח כאן משחק פאנטזי,הייית מביא את זה או ההוא במקום. זה דיון שלא נצא ממנו לא נדע לעולם כי נשחק בנדמה לי אם זה היה מגיע או ההוא.
    וכשהדיון על שחקן רכש כזה או אחר,אז אני מסתכל על התמונה הגדולה. האן רוי פטריסיו שוער טוב ? התשובה כן,אם אפשר היה להביא חלופה זולה יותר ולפנות רכש לעמדה נוספת,גם כאן התשובה היא כן. כנ"ל תמי (שאני באופן אישי מופתע ממנו לטובה).
    זה לא שהכול גרוע,אבל זה פשוט לא מספיק טוב,ויש לי טונות של ביקרות על הנהלה/פינטו/מוריניו בצורת התנהלות שלה באיך מתבצע רכש (2 דפים אחורה מוזמן לראות).
    אין כאן שום בריחה למבחן התוצאה,או טענות אחרי הפסד כזה או אחר.אתה בוחר להתמד ב-X W Z,למצוא את ההגיון ולהצדיק אותו בצורה של: "אהה לא הבאת לי טיעון נגדי אז אל תבזבז לי את הזמן בדיון לא עינייני".
    אני מסתכל על התמונה הגדולה,ובמקום לראות גרף התקדמות,אני רואה ירידה.
    אז בוא אני אספר לך מה אני מסיק מהמצב שלנו,נהיינו מקבוצה שהייתה משתתפת בצ'מפיונס עד לא מזמן,לקבוצת קונפרס. מצטער אין איך לייפות את המצב,מקבלי ההחלטות נכשלים עם כמה שלא תנסה למצוא טיעון נגדי.

7. DeRossi16 Member

Frattesi : “I’m not looking for revenge, even if I would have liked to play my chances with the Giallorossi. I have never hidden the fact that I was upset when they gave me up, but now I’m happy to be in Sassuolo.”
    למי שבנה על פארטזי בקיץ , נראה שהוא עוד כועס...
    לא ידעתי שגם סקמאקה רומאי, הייתי שמח לראות את שניהם ברומא.

8. טל. Member

סקמאקה עזב בטונים צורמים פי מאה מה יש לך היה סיפור שלם. אתה לא זוכר?
    המשפחה שלו לא התגברה על זה, עד היום שונאת רומא.
    אבא שלו פרץ למתחם אימונים של רומא בטריגוריה והתחיל לנפץ שמשות של מכוניות שרד בחניון עם נבוט.
    שנה שעברה זה היה.

DeRossi16 אוהב/ת את זה.
  9. טל. Member

זה הרינגטון של אבא של סקמאקה בטלפון

(או זה או פאקינג לוני טונס)

10. DeRossi16 Member

זכור לי אבא של בחור מהנוער עם נבוט שפרץ לטריגוריה , לא זכרתי שזה היה סקאמאקה , אוי כנראה שלא נראה אף אחד מהם בקיץ...

11. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

לפראטזי וסקמאקה יש מסלול קריירה כמעט זהה אבל ה"מניע" שלהם שונה לחלוטין.

סקמאקה גדל בילדים של לאציו וחצה את הכביש לאחר שברונו קונטי הבטיח למשפחתו שההתפתחות הפיזית המוקדמת שלו תוביל אותו לפרימברה כבר בגיל 17. בפועל זה לא קרה. דה רוסי העדיף חלוצים אחרים, סקמאקה נשאר בג'ובניסימי (U17) ובהזדמנות הראשונה עזב להולנד כשהוא מרגיש מרומה.

פראטזי לעומת זאת עבר לרומא במעמד של קפטן בלאציו פרימברה והכישרון הבולט ביותר בקבוצה, כי בתור רומאניסטה זה היה החלום שלו. משם הגיע המעבר לסאסואולו (בהשראת המסלול של פלגריני) אבל 3 העונות בסריה בי לא הצדיקו את סעיף הBuy back (היה טוב במונזה אך פרץ באמת רק השנה). גם אם הוא מאוכזב, זה לא מה שימנע את חזרתו. המחיר וסדר העדיפויות של רומא דווקא כן.

12. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

חבל שככה סיימנו עם סקאמאקה,הוא מסוג החלוצים שהייתי שמח לקבל אלינו.
    אם אני לא טועה הוא כבר הספיק להגיע לנבחרת איטליה.

13. טל. Member

זאניולו נפצע באימון או משהו כזה סובל מכאבים והוא בספק למשחק הביתי נגד ורונה מחר בערב.
    בנוסף המועדון פרסם ש 4 שחקנים חטפו קורונה... (ככל הנראה אלדור ומחטיאן ועוד שניים נוספים).

מה שאומר: הזדמנות מעולה למוריניו לתת לשחקני בית וגם לשחקנים מקצה הספסל להוכיח את עצמם.

14. טל. Member

אני לא מאשים את מוריניו על ההתפוצצות. דרך אגב... -גם אני בעצמי העפתי איזה משהו שהיה לי ליד היד כשראיתי שהשופט המנוול הוסיף רק 4 דקות בלבד לזמן פציעות.
    במשך כל המחצית השניה הוא מסמן לשחקנים של רומא שהוא עוצר את השעון ואין להם מה לדאוג - במחצית של מאה חילופים, ומאה ביזבוזי זמן של שחקני וורונה ושוער ורונה... במחצית של שערים, ובדיקות VAR ממושכות על גולים שנפסלו, וצלילות ברחבה של פלגריני.
    -ובסוף הנבלה מסמן להוסיף רק 4 דקות תוספת זמן!

איזה בן אדם לא יתחרפן מזה?

15. DeRossi16 Member

הוא צריך להתעסק בזה שלקבוצה שלו אין כדורגל ב90 דק' משחק , די כבר עם החארטות של להתחרפן על שופטים , זה נחמד וקונה את הקהל בהתחלה , עייפתי מזה וזה נועד רק כדי להסיח את דעת הקהל מהבעיה האמיתית(הוא).

מצב נושא:
הנושא נעול.