רומא 2021/22 :: מוריניו חוזר לאיטליה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י AS R, ‏22/8/21.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. טל. Member

מאז שהגיעו, מוריניו ופינטו עשו טונות של שגיאות... כמעט כל החלטה שהם מקבלים בסוף מתבררת כשגיאה.
    אני לא חוסך ביקורת כלפיהם.

-אבל גם אי אפשר להתעלם מהעובדה שהשופטים באיטליה יורקים בפרצוף של רומא... אשכרה משחק אחרי משחק.
    הרי זה גם משהו שאי אפשר לשבת בשקט יותר ולהתעלם מהדפוס החוזר הזה.
    עד כמה קבוצה שהיא שק חבטות של שופטים שקושרים לה את הידיים יכולה בכלל להצליח?

מבחינת במה מוריניו "צריך להתעסק" - הוא בין היתר צריך להתעסק בהקניית רעב חדש וזהות מנטלית חדשה לשחקנים שלו.
    ברור שהדרך לשם עוברת בדוגמא אישית של התפוצצויות... ובהטמעה של גישת "כל העולם נגדנו"... מהבחינה הזו יכול להיות שזו דווקא מניפולציה מוצלחת מצידו.
    ימים יגידו.

2. itzik.miro Member

במה זה מתבטא שהשופטים יורקים על רומא יותר מעל קבוצות אחרות? כי למשל בגול הפסול של זאניולו זו הייתה פסילה מוצדקת ב-100%.

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

3. טל. Member

בזמן אמת גם אני חשבתי שהגול של זאניולו ההוא פסול מאה אחוז בצדק...
    -אבל שעתיים אח"כ ראיתי איך מילאן עושים עבירה על אלכסיס סאנצ'ז במרכז מגרש, ושתי מסירות לאחר מכן בהמשך ההתקפה ז'ירו מבקיע גול... ו-וואלה שום VAR לא ציפצף ושום גול לא נפסל.

אז איך זה?

(זאניולו בכלל זה קייס סטאדי של התעללות ספציפית. הבן אדם מקבל צהובים דקה 5 על זה שהוא מדבר עם הקוון).

4. itzik.miro Member

זו לא אותה סיטואציה בכלל וזה נתון לשיקול דעתו של השופט. זה לא אומר שהגול של זאניולו לא נפסל בצדק.

ושחקן שמדבר עם הקוון עם תנועות ידיים יקבל צהוב גם אם קוראים לו זלטאן.

5. DeRossi16 Member

Pallotta : “So, it’s really hard to compete with them without trading football players. In a way, we had built a model similar to the one Atalanta is using today and that everyone praises. We were taking players, improving the team, then selling them to balance the costs, knowing that people like Sabatini and others could find new players to keep the team competitive. That was the only way we could do what we did – we always qualified for the Champions League until I f***** up and signed Monchi.”

Sabatini :
    “My time at Roma came to an end once Pallotta named Baldini as his personal consultant. You think a sporting director can tolerate such a decision?”

On whether he would make a good fit with Mourinho, Sabatini said, “Are you kidding me? Mourinho is a great actor, whereas I want to play real football. Of course, he’ll say he’s won twenty-five trophies or whatever, and he’s right. But that’s my answer.”

He only fits a certain type of team, a certain type of project and objective. I look beyond Roma’s recent results and I see players that have been pushed to the margins, devalued. I think it’s all very questionable.”

“Roma is a difficult place. This is a work in progress and Mourinho will have analyzed the whole situation after this season. He’ll try to do better but that is certainly not happening with players of Oliveira’s caliber.”

שני ראיונות סופר מעניינים של פאלוטה(שמדבר בנוסף על איך שקבוצות גדולות מתנהלות ולא סופרות את הפייר פליי , מצב הליגה האיטלקית כשהוא הגיע לרומא , עסקאות מפוקפקות של יובה ועוד) ושל סאבטיני(שבלשון המעטה לא אוהב את הבחירה של רומא במוריניו או את חלון ההעברות שלהם עד כה).

6. itzik.miro Member

יש את הראיון המלא של פאלוטה?

7. DeRossi16 Member

8. itzik.miro Member

DeRossi16 אוהב/ת את זה.
  9. ASROMA Member

דיבר מאוד דוגרי.
    בתכלס מונצ'י הייתה הטעות הכי גדולה, טעות שעד היום משלמים עליה.
    כדורגל איטלקי זה לא ביזנס רווחי.

10. טל. Member

חוץ מאיזה באירן מינכן ואייאקס אולי אנא עארף, יש כדורגל רווחי בכלל ביבשת?

-לא סתם כדורגל נהיה צעצוע של אוליגרכים ושייחים שהכסף יוצא להם מהאדמה.

11. DRORIKO Member

https://www.sport5.co.il/Sip_Storage/FILES/5/size475x318/409175.Xxx

12. טל. Member

מי שרוצה ''רווחי'' שיילך לקנות בנק.

13. ASROMA Member

תכלס. סוג של "הלבנה" או צעצוע של מיליארדרים. רציתי לחשוב שבאנגליה המועדונים רווחיים אבל עם המשכורות שמשלמים שם אני כבר לא כל כך בטוח.
    כנראה שכסף עושים מספורט רק באמריקה.

Sent from my SM-G996U1 using Tapatalk

14. טל. Member

איזה טאאאמבל אני שבזמנו לא תיכננתי לעצמי חופש לשבוע הזה או בעוד שבועיים - לקפוץ לאולימפיקו לראות את המפגש מול אטלאנטה או הדרבי.
    -וואלה חלום.

עכשיו אני מכוון לתחילת מאי נגד בולוניה... (אבל ברור שאיך שאני אזמין כרטיס ייצא איזה מוטציה אסקימוסית יפנית חדשה סיגמא או אנא עעארף).
    סאאאאמאק.

15. Zakutaroma Member

אני הייתי גם ברומא יובנטוס המזעזע ברומא וגם חודש אחרי בתיקו של רומא בססוואלו וחייב להגיד שהכל היה ממש חלק, אבל צריך לבוא מוכן להפסד:)

נ.ב- אף אחד לא דיבר על העונש שפליקס קיבל ונשלח חזרה לנוער , מקווה שיחזור חזק יותר, הוא לא הועיל ברוב המשחקים.
    נ.ב2-
    נגד אטאלטנה נצטרך נס....

עריכה:
    נ.ב3- נגד לאציו נצטרך נס....

מצב נושא:
הנושא נעול.