רומא 2021/22 :: מוריניו חוזר לאיטליה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י AS R, ‏22/8/21.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. DeRossi16 Member

כריסטנטה לא ממלא את דרישות התפקיד שלו מהרגע שכף רגלו דרכה ברומא.

קומבולה פתח כשאחד מהשלישיה לא היה כשיר , ברגע שהם כשירים הוא מסופסל(למה איבנז פתח בדרבי מלכתחילה והקרדיט לא ניתן לקומבולה שהיה מצויין לפני).

אין בפליקס שוב דבר מיוחד וכל משחק שהוא שיחק הוא היה רע מאוד.
    מה הופך אותו ליותר טוב משמדורוב, 7 דק שכל הכוכבים הסתדרו בשורה מול גנואה?

נו באמת שאתה מתרץ את הספסול של אלשע מזה כמה חודשים בשחקן נוער שמשחק רק לאחרונה?
    נו באמת שאתה קורא לכל שחקן נוער שהביא חצי הופעה - הופעה טובה "פריצה"?
    בפעם הבאה שטעות שלו תוביל גם לשער , מוריניו יקנה לו שקית במבה שיחלוק עם פרז בקצה הספסל.
    אם זה לא ברור , אני לגמרי בעד שיתוף שלו(אני תמיד חשבתי שהחזרת אלשע היא מיותרת ושויניה לא ברמה) אבל הוא עדיין שום דבר מיוחד.

2. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

כי קומבולה פתח 3 ימים לפני כן נגד ויטסה. מוריניו משתמש בכל ארבעת הבלמים שלו. נורמלי לחלוטין שקומבולה עדיין פחות "בכיר" מיבאנייז. זה לא אומר שהוא "מסופסל".

כושר, רעב, נתונים אישיים, יכולת לבצע תפקיד שמוריניו היה צריך באותו הרגע ולא קיבל משומורודוב. אין כאן שום דבר דרמטי. שינוי המערך עשה טוב לחלק מהשחקנים ולחלק אחר פחות. אלדור המשיך להתאמן בשקט וכעת מחזיר את האמון בו.

אני לא צריך "לתרץ" ספסול של שחקן ספסל. העמדה של אל שרעווי לא קיימת יותר. הוא הפתיע מאוד כשסגר לנו את הפינה באגף שמאל כשויניה נפצע ומגיע לו תודה על כך (באמת). כעת זלווסקי עקף אותו ונראה נהדר. מניח שכך זה ישאר עד סוף העונה. אין סיבה שגם אל שרעווי לא יקבל דקות כשיהיה בכך צורך. לא מבין מה כל כך מסובך בזה.

אם הוא ממשיך לקבל קרדיט לאחר ה"הופעה וחצי" הזו, איך קוראים לזה?

בפעם הבאה ששחקן אחר יראה טוב יותר, הוא יקבל את הקרדיט.

אף אחד לא טען שהוא משהו מיוחד (למרות שכעת מתברר שהוא כן). אני לא מבין מה הנקודה.

3. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין כזה דבר אם שמים את הסיטוריית הפציעות שלו בצד,הוא פצוע כרוני וזאת עובדה שקצת קשה להתעלם ממנה.
    מעבר לזה שהוא נפצע כל שני וחמישי כבר שנתיים ברצף,גם היכולת לא מי יודע מה.
    הוא יושב על חוזה כבד,ואולי עוד אפשר לגרד עליו כמה גרושים מהאנגליות,אם רוצים למכור,זה הזמן.
    זה שאתה לא מכיר בלמים טובים ממנו,לא אומר שאין כאלה. יש (הנה אחד בשביל הדיון,גינטר של גלדבח מסיים חוזה),בדיוק בשביל זה יש מנהל מקצועי,וזה התפקיד שלו למצוא אחד כזה.
    קשר אחורי בפורופיל של בובקאר קמראה (אולי לנסות שוב עם אנדומבלה),בלם שישדרג את הקיים (לא משימה קשה במיוחד),קיצוני (גדש יתקבל בברכה). וזה יהיה יופי של מארקטו.

4. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא מבין בפציעות (מהדברים הבודדים שלא מעניינים אותי בכדורגל). לא יודע אם בעיית ההאמסטרינג שביטלה אותו לחודשיים וחצי היא כרונית. מאז שחזר (באמצע נובמבר) הוא החמיץ רק 4 משחקים (בגלל קורונה אם אני זוכר נכון) ונראה בשיאו. כמובן שיש את עניין הגיל והחוזה המסתיים וצריך לחשוב מה עושים איתו, אבל מבחינת יכולת נטו, הוא עדיין אחד השחקנים החשובים בקבוצה. לוותר עליו זה סיכון. גם להתחיל את העונה כשהוא באנקר בהרכב זה סיכון. אני נוטה לכיוון של הישארות עם סוג של מעמד מופחת. נראה בסוף העונה.

3מ' עם growth degree זה כמו +- 2מ' לשחקן איטלקי. כבד זה לא. גם הגרושים ששווה בלם בן 33 שנה לסיום החוזה זה לא משהו ששווה להתעכב עליו.

לא טענתי שאין כאלה אלא שלי אין רעיון לשחקן שממלא את כל המשבצות האלה:
    • נמצא בשוק
    • מתאים למה שרומא מחפשת
    • באופן ברור טוב מסמולינג
    • יבחר דווקא ברומא
    • שווה את המחיר שהוצמד אליו
    האמת שבחיים לא ראיתי משחק אחד טוב שלו (מודה שכולם במפעלים בינלאומיים, אולי בבונדסליג הוא מרשים, בניגוד למיקום של הקבוצה שלו). הייתי חושב עליו אם היינו נשארים עם 3 בלמים ומחפשים מחליף למנצ'יני. לא נראה לי שהוא מתאים להיות השחקן המרכזי שמנהל את קו ההגנה\לוקח על עצמו את חלוץ היריבה.

5. טל. Member

צריך לתת לו עוד חיסון אחד נגד קורונה וזהו הכל מסתדר. זה עובד עליו טוב החומר הזה.

אם שואלים אותי הייתי מזריק לו ישר לשריר התאומים.

EsheD אוהב/ת את זה.
  6. itzik.miro Member

אני לא מאוהביו של סמולינג אבל גינטר לא טוב ממנו. אם כבר בלם מגלדבאך הייתי הולך על אלבדי.

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

VAR אוהב/ת את זה.
  7. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

גינטר זה לא האישו.
    אנחנו חייבים בלם.

8. Zakutaroma Member

מה ההתרשמות שלך מקוסטיץ שעלה כמה פעמים כשם מעניין?
    לא היית רוצה לראות את פראטזי? לדעתי זה חיזוק מבריק

9. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא מכיר מספיק. הסוכן שלו (פוטר מאז) הציע אותו לרומא בקיץ וזה לא התפתח להצעה. לדעתי מכוונים לשחקן מסוג אחר.

לדעתי הוא חייב להישאר בסאסואולו שנה נוספת (ואז בכיף). אולי אם כריסטאנטה ימכר, למרות שנכון להיום, פראטזי עדיין לא ברמה שלו.

החמיץ 2. ספציה ואטאלנטה (נכנס בדקות האחרונות). שיחק בכל השאר. כולל ורונה כשהוא עולה פצוע כי היו חסרים מלא שחקנים. מאז שהוא כאן, רומא לא הפסידה אפילו פעם אחת.

נערך לאחרונה ב: ‏5/4/22
  10. VAR Member

גינטר של גלדבאך הוא אפס גמור. גלדבאך אגב אחת ההגנות הכי גרועות בבונדסליגה העונה.

11. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

זאניולו לא התנער מהפציעה ולא יטוס לנורבגיה.

כל עוד הוא בחוץ העיתונים ימשיכו לטנף עליו ולקשר אותו ליובנטוס (שזה אותו דבר בעצם).

12. k_700 Member

אם כבר בלמים בעונות טובות בבונדסליגה, אז שלוטרבק של פרייבורג שבדורטמונד מציעה עליו.
    המחיר 25 מליון אירו. לא מבין למה עוד קבוצות לא נכנסות למירוץ.
    בלם בעליה, מהיר, טכניקה טובה פלוס, מוסר לא רע.
    אין בגרמניה הרבה בלמים טובים לדעתי אבל הוא אחד מהשמות שאי אפשר לפספס.

13. itzik.miro Member

שנה שעברה היה אחד מוולפסבורג נתן עונה אדירה והשנה הוא בירידה חדה מאוד. אני תמיד נזהר עם בלמים בעונה ראשונה טובה.

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

14. k_700 Member

גם בוטמן בירידה מהבלם שהיה בשנה שעברה.
    עדיין אפשר לראות חומר טוב בשני המקרים. אנחנו מדברים על בלם שאמור להתעלות על סמולינג, כן?
    אם אני אפילו חושב לקחת את לינדלוף במקום, יש מצב שאפילו נזרוק להם אופציית השאלה.

15. Cup of Tea Liverpool, UK

שלוטרבק לא רלוונטי, הוא אמר שהוא רוצה להישאר בגרמניה והוא כנראה הולך לחתום או בדורטמונד או בבאיירן.

מצב נושא:
הנושא נעול.