רומא 2021/22 :: מוריניו חוזר לאיטליה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י AS R, ‏22/8/21.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. טל. Member

הטיפוח והגידול של זאניולו ברומא היה רחוק מאופטימלי. למעשה זאניולו צמח וגדל פשוט לא טוב, בכל בחינה אפשרית:
    בריאותית. תקשורתית. מנטלית. עמדה טקטית על המגרש.

אבל מדובר בחומר גולמי שאין שני לו בכל היבשת.

זהו.

2. טל. Member

בנוסף על אוליביירה:
    אתמול אחרי שהוא נח ביום חמישי: ציפיתי שיהיה מס׳ 1 על הדשא. בפועל הכושר הפיזי שלו עדיין לא טוב. והאיבוד כדור שלו אתמול גם החל את מהלך הפנדל של נאפולי.
    בכלל הוא היה אתמול מאוד פושר.
    גם משחקים קודמים בליגה הוא היה די פושר.

רואים שיש עליו פאסון. אי אפשר לקחת את זה ממנו. -אבל וואלה לפעמים צריכים אטראף. לא פאסון...
    ואין לו את זה לחלוטין.

מבחינת תעצומות מנטליות - ראו הבדל בינו לבין השאר רק בתחילת ינואר, כשהגיע.
    אבל היום רומא בליגה אחרת מבחינת אופי, רעב, עצבים חזקים, ויכולות מנטליות. -והיום הוא אפילו ברמה נמוכה יחסית לחבריו.
    הוא שחקן חביב אני לא אומר שלא. אבל אם רומא היו מביאים קשר אחורי גרזן (ואולי עוד יביאו בקיץ הקרוב. סוף סוף): אני בכלל לא חושב שיש לו מקום בסגל. בטח לא בהרכב ראשון.

נערך לאחרונה ב: ‏19/4/22
  3. DeRossi16 Member

לא יודע איך אפשר להגיד על סמולינג שהוא איטי , אני אפילו מוכן להמר שהוא הבלם הכי מהיר בסגל(חוץ מאולי יבאנז).
    מלבד הפיזיות המהירות והיכולות האתלטיות שלו הוא גם בעל ניסיון והמון פעמים ממקם את עצמו נכון כדי לעצור את הפס שכמעט חודר את ההגנה.
    הסיבה היחידה שההגנה של רומא נראית טוב יותר מאז ינואר זה שהוא חזר לשחק , אין שום סיבה אחרת איבנייז עדיין דביל ומנצ'יני עדיין שחקן עם הרבה מנטליות וחשק לריב מכות אבל בלי מהירות פיזיות או אתלטיות , אני חושב שטל סיכם את זה בצורה מעולה.

אין מקום להשוואה בין אוליביירה לכריסטנטה , הם משחקים תפקידים שונים , התפקיד של כריסטנטה זה להיות סוג של גרזן מאחור, לרדוף אחרי שחקנים, להפריע להתקפות מעבר ולחלץ כדורים(והוא כושל בהכל).

הוא פשוט ילד חרא אין שום דבר עמוק יותר , הוא בטוח שהוא סטאר אז הוא לא צריך למסור , שלא נדבר על הבכיינות שלו מכל דחיפה קלה על המגרש(כמו אתמול שהוא פשוט יושב על הטוסיק אחרי שנפל מעצמו ובוכה לשופט).
    הוא כשרון על עם שתי ברכיים גמורות אופי חרא וקבלת החלטות לא טובה בלשון המעטה , מקווה שהוא לא נפצע קשה אתמול כי אחרת לא נפטר ממנו בחיים.

מסכים עם רוב מה שאמרת , יש לו בעיה שהוא סופר איטי ומשחק בנון שאלאנט , מול קבוצות מהירות שבאות ללחוץ גבוהה קשה לו לייצר את המשחק שלו , כמו שאמרת שחקן טוב לסגל לא יותר מזה(בעיני ורטו שחקן הרבה יותר טוב כשיש לך את כל היצירתיים כמו מיקי ופלגריני שגם הם יכולים לנהל משחק מאחור).
    מה שאני לא מסכים זה שרכישת קשר גרזן קשורה איכשהו למעמד שלו ברומא , הוא לא קשר אחורי והוא תמיד יכול לתפקד כמו שתפקד פיזארו כשמאחוריו דה רוסי.

4. טל. Member

מכירת כרטיסים ללסטר החלה היום ב 14:55 ללא מנויים

יש לפני בתור רק 58 אלף איש.

Roma אוהב/ת את זה.
  5. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

58 אלף בתור = הצלחה. כרגע זה יותר בכיוון של:
    https://pbs.twimg.com/media/FQy1nbMWUAI7lbi?format=Xxx&name=small
    מפעל מיותר. בלה בלה בלה.

6. itzik.miro Member

מרגישים הזדמנות לתואר ונוהרים למגרש. שאפו.

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

7. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

האמת שהנהירה החלה כבר מהשבוע הראשון של העונה.

אישית אני מחכה כבר לעונה הבאה כדי לגלות האם הhype הזה מוצדק.

SerieA אוהב/ת את זה.
  8. טל. Member

ב 2 בלילה עוד לא הגיע התור שלי היו לפני איזה 5 אלף אז הלכתי לישון.

טוב אז נלך ללסטר. רק בעיה אחת:
    איפה זה לסטר?

9. Lupo Member

בטוח שזה לא מאז שהתחילו למכור כרטיסים ב-5€ כדי לקבל אווירה של איצטדיון מלא?

10. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

כרטיסי ה5 יורו לא תופסים את רוב הקהל. זה מוגבל במנוי, בזמן הרכישה, במיקום המושבים ובמשפחה\ילדים\סטודנטים שמגיעים איתך (למשל אתה יכול לקנות 3 כרטיסים מוזלים לאחר שקנית לעצמך כרטיס במחיר מלא). זה כמובן תורם לאווירה הכללית והופך את הקהל לידידותי יותר למשפחות\ילדים, אבל הכמות הכוללת מושפעת מדברים אחרים. כי גם אם תתעלם מהמנוים והכרטיסים המוזלים, Sold out = כולל אלפי אוהדים ששילמו 30 יורו, ישבו בדיסטינטי נורד, ויראו את המשחק על המסך (או בטלפון), או כאלה ששילמו 45 יורו והמדרגות יחסמו להם שני שליש מהמגרש, או כאלה שקנו כרטיסי פרמיום ב300 יורו והולכים לראות שלטי פירסום ואת גב השחקנים שיושבים על הספסל. Sold out מול סלרניטנה ובולוניה (ובוודאי גם ונציה) זה משהו שלא ראיתי מאז 2002, וזה מיוחד.

SerieA, Lupo ו-Roma אוהבים את זה.
  11. טל. Member

DeRossi16

מה אתה חושב על החיסרון של זאניולו היום? אם זה לאור ההופעה של קארסדופ או של פריסיץ' או בכלל באופן כללי.
    דווקא בגלל שאתה לא אוהב אותו - מעניין אותי מה דעתך?

12. DeRossi16 Member

סליחה על הדילאי(ההכנות לחתונה לוקחות כל שארית זמן פנוי שיש לי).
    לאור ההופעה הנוראית של אלשרעווי הייתי מעדיף לראות שם את זאניולו , מעל שניהם דווקא הייתי מעדיף לראות את קרלס פרז או שמדורוב אבל בגדול זה לא היה משנה את תוצאת המשחק אם לשם אתה חותר.
    אני חושב שמוריניו הפסיד את המשחק הזה ברגע שהחליט להמשיך עם החרם על ורטו ולפתוח עם אולבייריה הסופר איטי(שהוכיח לנו ברצף האחרון שמול קישור חזק הוא לא ברמה) ומיקי מול הקישור הכי חזק בליגה , פשוט בדיחה לא משנה מי משחק למעלה.
    הייתי שמח אם הוא גם היה משתף את קומבולה במקום איבנייז שפשוט לא מפסיק לחלק כדורים ליריבה(אני כבר לא יודע אם היכולת האתלטית שלו שווה את זה).

מה שיותר מדאיג אותי מהכל , במיוחד לפני החצי מול לסטר זו היכולת של אברהם. כבר כמה משחקים שהבן אדם רוח רפאים על הדשא גם מבחינה התקפית וגם מבחינת משחק הלחץ שלו.

נערך לאחרונה ב: ‏27/4/22
    itzik.miro אוהב/ת את זה.
  13. טל. Member

מזל טוב אח יקר.

Lupo, itzik.miro ו-DeRossi16 אוהבים את זה.
  14. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

@DeRossi16 המון מזל טוב אח ושיהיה לכם בשעה טובה !

ראיתי פרסומים שמוריניו רוצה להביא מיונייטד שלושה שחקנים: דלוט,מאטיץ וביילי.
    מקווה מאוד שלא יביאו לנו את הגופות האלה (דלוט בתור מגן מחליף עוד מתקבל).

DeRossi16 אוהב/ת את זה.
  15. DeRossi16 Member

Roma eyeing three top players in each department: attack, midfield and defence — RomaPress.net
    לא שמות גדולים גם כן , אבל יותר מעודד ממה שקראת.

מה אתם אומרים, יש אמת בשמועות על דיבאלה? הייתם רוצים לראות אותו ברומא?
    אני אישית חושב שעם השכר שהוא דורש אין שום סיכוי שזה אמיתי ובכל מקרה לא הייתי רוצה לראות אותו ברומא.

מצב נושא:
הנושא נעול.