רומא 2021/22 :: מוריניו חוזר לאיטליה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י AS R, ‏22/8/21.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. DeRossi16 Member

לא פעם ראשונה שאתה לא מתייחס לעיקר קובי ובוחר להטפל לתפל ....
    אני לא אכנס לוויכוח על מה הייתה דעתי על נאינגולן ב2014 כי זה לא רלוונטי, עלתה טענה שאי אפשר לצפות לרכש של שחקן טופ בינואר והבאתי דוגמאות נגד כי השטות הזאת פשוט לא עומדת במבחן המציאות , תמחק את נאינגולן לרומא ותשים את ברונו גימרש לניוקאסל....

לגבי הגמר האירופי אז נחלק ל2:
    1. לא הבנתי למה להעביר ביקורת על שחקן(ועוד כתשובה לשאלה בפורום ולא כאקט יזום) / כל ביקורת אחרת על הקבוצה היא בעייתית כי רומא הגיעה לגמר במפעל אירופי, או בשפה פשוטה מה הקשר?
    אגב ציינתי גם שאוליביירה לא עושה מספיק הגנה אבל שוב בחרת להצמד רק לחלק , באופן כללי אין בו שום דבר מיוחד , אני רק ציינתי את החסרונות הבולטים שלו.
    2. אני חושב שההתלהבות של האוהדים מהגמר הזה היא יותר ממביכה. נכון לא ראיתי גמר אירופי של רומא , אבל ראיתי את רומא בחצי גמר אלופות בקמפיין מהסרטים , הגמר הזה לא מדגדג את הזרת לעומת ההתרגשות והמעמד של אותה עונה.
    לי באופן אישי , מקום בטופ 4 היה פי 10 יותר מרגש מגמר בגביע אירופי שלישי בחשיבותו שהגיע כהנפצה השנה (ורוב הקבוצות בו עם תקציב זעום לעומת רומא ממש חכמה גדולה) , אז סלח לי אם בעונה עם כדורגל מזוויע וסיום אפשרי מחוץ לטופ 6 , אני לא מתרגש מגביע "עץ הבונסאי" האירופי.

itzik.miro אוהב/ת את זה.
  2. Roma מנהלים

Un bombón,
    אתה מוזמן לא לכתוב כאן. זה לא חובה.

EsheD, k_700, itzik.miro ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
  3. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה ברור,
    אבל מסתבר שזו גם לא חובה, בתור מנהל, לנסות לתרום את המינימום לפורום הזה שהוא לא "דיון פתיחת מחזור".

אין כאן אפילו דיון קריא אחד כבר תקופה מאוד ארוכה. רק תחזוקה של ספאם אידיוטי והודעות ריקות שלא ניתן לפתח לשום דיון נורמלי.

אם אין לך את היכולת\זמן\מוטיבציה לתרום, תמשיך בסטטוס הבלתי נראה ואל "תזמין" אותי לעשות את המובן מאליו.

4. Roma מנהלים

אחזור שוב, אם כל כך רע לך וזה המובן מאליו אז תעשה את זה.

5. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא רע לי. זה לא אישי. רע למקום הזה בו 100% מהתוכן מורכב מהטרלות ותחזוקת ניחושים ילדותית.

ושוב, אין לי סיבה להתייחס ל"מנהל" שלא מייצר שום תרומה או תוכן לפורום כבר 5 שנים. אתה חלק מההזנחה.

6. DRORIKO Member

אף אחד לא צריך לעזוב. קובי בסדר ו-roma בסדר, אפילו דז׳קו בסדר, אם אינטר תפסיד אליפות הוא אפילו יהיה מעבר לזה.

7. Zakutaroma Member

חברים ויכוח מיותר, לא חושב שצריך לסלק פה אף אחד.
    הרבה מהדיונים פה בהחלט לא תמיד עניינים ומותר לקבל גם ביקורת.
    אנחנו בסך הכל פורום של אוהדים שיודע הרבה ולא יודע כלום, לפעמים כל המטרה זה לשמוע דעות שונות.
    בכל אופן, שאלתי פה בעבר את הפורום, אם רומא תסיים מחוץ לטופ 4 אבל תזכה בקונפרס, האם זה ייחשב להצלחה העונה?
    רובכם רשמתם חלקית, אני מרשה לכם לתקן את עצמכם:)

לדעתי כן, ולדעתי זה הרבה יותר מרגש מטופ 4, שגם ככה היינו עפים בבית כי אנחנו לא ברמה. להביא גביע לרומא ולא משנה איזה גביע זה בעל משקל ענק עובדה שלא מצליחים לעשות את זה.
    לא לשכוח שבעונת החצי גמר אלופות בליגה הם היו רעים מאוד והריצה ההיא במפעל הייתה בהרבה מזל עם מאמן לא מנוסה.
    וואלה גמר זה גמר, רק שיביאו את הגביע ונתחיל בחגיגות.

8. DRORIKO Member

השאלה מבחינת מי. מבחינת מוריניו-עונה סבירה בהחלט בהתאם לחומר גלם שעמד לרשותו, בעונה הבאה הציפיות יעלו. מבחינת אלה שבנו את הקבוצה-כשלון. רומא היום היתה אמורה להיות במקום אחר. אני כותב "אלה" כי אין כאן בן אדם אחד שאחראי לבדו אלא שרשרת של כשלונרים.

9. טל. Member

Zakutaroma

בפנקס שלי גביע הקונפרנס≤גביע איטליה.
    וברור שאני מעדיף טופ-4 על כל אחד מביניהם.

אם מוריניו לוקח אחד מבין שלושת המטרות הנ''ל: העונה היא לא כישלון.

השאלה (שהפרידקינים קודם כל הם צריכים לשאול את עצמם) היא מה קורה אם מוריניו מוציא אפס מתוך שלוש..?

10. DRORIKO Member

זה לא צריך להיות השיקול לטעמי. לשפוט מאמן רק על משחק אחד זה קפריזי ומגוחך. מוריניו ישאר בלי קשר לזה, לא כי העונה הזאת היתה הצלחה היסטרית(וגם ניצחון על פיינורד האימתנית לא יהפוך אותה לכזו) אלא כי הוא ישפט באמת בעונה הבאה. השאלה כמה כסף האמריקאים ישחררו בשביל לתת למוריניו את הרכש שהוא רוצה, כי הסגל הזה חייב שדרוג. השאלה גם את מי יצליחו למכור, זה לא פחות חשוב.

11. טל. Member

קפריזי ומגוחך או לא, זה הכדורגל.

12. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם אתה מכיר את הסרטון, אתה יודע את התשובה.

ברצינות,
    לא זוכר מה עניתי בזמנו (בטח משהו על נקודות דירוג כי זה כל מה שעניין אותי במפעל הזה). היום אני יכול לחלק את זה לשני מישורים.
    1. זו תהיה חגיגה גדולה לאוהדים ברחבי העולם בעיקר כי לרומא יש בדיוק 0 גביעים בינלאומיים. על אותו משקל, אם היו לנו 0 גביעי איטליה במקום 9, הייתי מגיב באופן זהה לגביע המקומי.
    2. ברמה המקצועית, זו ממש לא הצלחה גדולה בעיניי ואני מאוד מקווה שתוך שנה גג לא נראה יותר את שני המפעלים המשניים יותר, אף פעם. עם זאת, היה חשוב לי לראות יצירת בסיס (מקצועי, חברתי, מנטלי) חדש ורף הישגי חדש לקראת העונה הבאה. אם זה קורה דרך הקונפרנס, so be it.

EsheD, Gianzola ו-itzik.miro אוהבים את זה.
  13. SerieA Il Capitano

אני לא מבין איך טופ 4 זה עדיף על זכייה בתואר שהוא קופה איטליה. מילא קונפרנס ליג, אני מבין. אבל הגביע? רומא לא זכתה בתואר כבר 13 שנים. איך טופ 4 (עוד פעם...) עדיף על זכייה בתואר?

14. DRORIKO Member

הרבה כסף/התגעגעו לקבל שביעיות ממועדוני על, שביעיה מפיורנטינה זה סתם מביך.

15. טל. Member

אז בוא אני אסביר לך:
    FFP
    (או היורש החדש, הגרוע יותר, שאופ''א מכינים לנו עכשיו).

ואם אתה עדיין לא מבין, אומר כך:
    טופ-4 אחרי 38 מחזורים: מעיד על איתנות מקצועית בהווה, ומבטיח איתנות פיננסית (שיכולה להיות מתורגמת להעצמת האיתנות המקצועית) בעתיד.

Roma, Gianzola ו-itzik.miro אוהבים את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.