רומא 2021/22 :: מוריניו חוזר לאיטליה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י AS R, ‏22/8/21.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מייעד לו את אותה כמות הדקות שקיבל בשנה שעברה, ושישחק בכל משחק. זה יקרה גם אם בחלק מהמשחקים הוא יפתח על הספסל ובחלק אחר יהיה מחליף ראשון לדיבאלה, פלגריני (שהחסירו לא מעט משחקים בשנתיים האחרונות) או תמי. לדעתי זה יעשה לו ממש טוב (שירד ממנו הפוקוס), וגם לרומא כשתהיה בפיגור לקראת דקה 70 וכל ה4 יצודו את השער יחד.

ברור לי שהוא הגיע כמחליף לניינגולאן על סמך העונה האחרונה באטאלנטה (אין כאן שום ויכוח. בעצמי כתבתי את זה באותו קיץ). אבל התכונות שלו וההיסטוריה בתפקיד הטבעי שלו (בו שיחק גם באטאלנטה) גרמו לכל המאמנים שלו (כולל נבחרת) לשבצץ אותו באותה הצורה כבר שנה רביעית ברציפות, ולי אין שגעון גדלות לחשוב שאני מבין יותר מהם.

2. VAR Member

אני סך הכל מסכים מאוד עם הניתוח שלך, אבל האמת שאם תסתכל סביב תגלה שהקבוצות השכנות שלכם מהטבלה של 2022 לא ממש התחזקו (לאציו, אטלאנטה, פיורנטינה), שלא לומר נחלשו (נאפולי). כלומר: הרף פחות גבוה ומה שלא היה אמור להספיק לפני שנה (ובאופן מאוד לא מפתיע אכן לא הספיק), יכול להספיק השנה.

טל. אוהב/ת את זה.
  3. טל. Member

האמת שאתה צודק. אבל יעלה ויבוא הds שמתכנן את הסגל שלו לפי איזה תרחיש אופטימי (מבוסס ככל שיהיה) לפיו כל היריבות בכוחות עצמן מתרסקות במקביל.

4. VAR Member

לאציו ופיורנטינה לא צריכות "להתרסק" בשביל שזה יקרה, מספיק שידרכו במקום.

נאפולי תתרסק, זו תחזית די סבירה שמקובלת על הרוב. הוויילד קארד הוא אטלאנטה, שלא יפתיע אותי אם תהיה מועמדת לאליפות וגם לא אם שחקנים שם יילכו מכות עם גאספריני.

נערך לאחרונה ב: ‏28/7/22
    itzik.miro אוהב/ת את זה.
  5. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

d-s אוהב/ת את זה.
  6. טל. Member

רומא מגיעה לחיפה עם סגל של 17 שחקני שדה בלבד.
    רק 7 יישבו על הספסל...

פרז ו-וורטו הסיבות הרשמיות להעדרות שלהם זה פציעות חדשות, אבל לדעתי סביר להניח שיש גם דיבור מרקאטו קונקרטי מאחורי הקלעים.

אלדור טריפי ו-וולפטו: כנראה סדרת חינוך.

7. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא נראה לי שאלדור זו סדרת חינוך. מדבריו של הסוכן אני מבין שזה ענייני מרקאטו. כנראה הוגשה עליו הצעה והצדדים דנים עליה. יהיה מצחיק\מוזר אם יעבור לטורינו שסירבה בקיץ שעבר להצעה של רומא על בלוטי, שבתגובה צירפה את אלדור, וכעת תיקח את בלוטי בחינם ותחזיר את ההשקעה באלדור.

8. itzik.miro Member

זה לא יהיה מצחיק, זה יהיה עוד עונש לקאיירו אחרי שדחה 50 מיליון ממילאן על התרנגול הבינוני.

Sent from my SM-N970F using Tapatalk

9. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם להכניס כסף לעוד רכש,להתחזק במקביל בשחקן טוב יותר בחינם.
    אם יצא לפועל,שאפו לפינטו.

10. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

כשרשמתי "מצחיק" חשבתי בדיוק עליו. מילאן נשמע רחוק אבל בקיץ שעבר הוא יכל לשחרר את בלוטי תמורת 15-17מ' ולהשקיע אותם באלדור. כעת לאחר תרומה אפסית של בלוטי הוא איבד אותו בחינם, את אלדור יקנה מהכסף של ברמר ורומא תקבל את השחקן שרצתה מלכתחילה בחינם. ככה עובדים עם אגו.

בעיניי הוא לא יותר טוב. +- אותה רמה כשלאלדור יש יותר "לאן לגדול". אבל מוריניו אוהב את gallo ואין מה לעשות עם זה. נשאר רק לחכות שכמו במקרה דיבאלה, דרישות השכר ירדו קצת. וכמו במקרה דיבאלה, תהיה כאן עמלת סוכן מינימלית כי גם כאן מדובר ב"מקורבים" (אישתו).

**
    ג'רדי שאוטן לא התאמן היום עם בולוניה ונראה שגם הוא בדרך החוצה. קושר לרומא מספר פעמים בעבר.

נערך לאחרונה ב: ‏29/7/22
  11. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא יודע למה כולם מדברים על התרסקות של נאפולי בעוד שסביב רומא יש הייפ מטורף.

אזכיר לכם רגע את נקודת המוצא של 2 הקבוצות: נאפולי סיימה 16 נקודות מעל רומא בעונה האחרונה. 9 מעל יובנטוס. בקנה מידה של הסרייה A, מדובר בקבוצה ממש ממש ממש טובה. היא צריכה לקחת 2 צעדים אחורה ושקבוצות כמו רומא, פיורנטינה ואטאלנטה יקחו 2 צעדים קדימה כדי שהיא תתחיל לפגר מאחוריהן. עד כה הקיץ, אני לא רואה את זה קורה.

מרגיש כאילו כל ההרכב מהקבוצה ההיא של סארי עזב וזה אסון, אבל מעשית - ממש לא. אינסינייה כבר לא זה והייתה סביבו תחושת מיצוי קשה. המחליף שלו הוא כישרון פסיכי שאין סביבו הייפ כי הוא אסון שיווקי מהלך (לאום לא מעניין, שם בלתי ניתן להיגוי). קוליבאלי אבידה רצינית בעיקר בפן המנהיגותי, אבל גם הוא מעבר לשיא והגיע במקומו שחקן שכל מי שעקב אחרי טוען שהוא מפלצת. אם באמת יביאו את רספאדורי במקום מרטנס אז כל העזיבות הוחלפו בשחקנים ראויים. חתם גם מגן שמאלי טוב (דבר שלא היה לקבוצה מאז טרום קריעת הרצועות של גולאם).

למרות כל השמועות, גם רואיז וגם זיילינסקי עדיין ישנם. אנגוויסה נרכש אחרי השאלה מוצלחת. די-לורנצו מקבע את מעמדו כאחד השחקנים הסולידיים והיציבים בעמדתו בליגה ובנבחרת ובהתקפה יש אחלה אופציות עם אוסימן, צ'וקי, פוליטאנו וקבאראצחליה כשכנראה גם רספאדורי בדרך.

ההייפ סביב רומא מבורך והליגה בהחלט זקוקה לכך, אבל מקצועית, חובת ההוכחה לחלוטין עדיין עליה. מדובר בקבוצת ליגה לא טובה מספיק שזקוקה לסגור פער של 16 נקודות הפרש מנאפולי רק על מנת להשתוות אליה. זה המון.

כפי שאני רואה את זה, מילאן ואינטר עדיין רמה מעל כולן. יובנטוס סימן שאלה גדול ותלויה בעיקר ביכולת של אלגרי להתחיל ולהתאים את עצמו ל-2022. נאפולי עד שיוכח אחרת היא עדיין the best of the rest.

גם סביב לאציו יש אווירה לא טובה, אבל לא רואה הצדקה לכך. למרות כל התלונות על נטישה של כוכבים, מרגיש כאילו כמעט כל הצמרת הצליחה לא להיחלש ולהביא תחליפים ראויים, גם אם לא תמיד בדיוק באותן עמדות.

12. Zakutaroma Member

האמת שבווה לגמרי יכול להיות קשר אחורי, הוא אפילו התנסה כבלם במשחקי ההכנה.
    נראה שהוא מוכן לקחת סטפ קדימה,אני ממש מקווה שיקבל יותר הזדמנות ויותר דקות.

נראה שויאר בדרך לסמפדוריה, וקרלס פרז בדרך לספרד.
    מקווה שנראה עוד יציאות של שחקנים.

מקווה שיגיע עוד בלם בקרוב

13. VAR Member

לא חושב שיש יותר מידי משמעות למס' הנקודות שאיתן נאפולי סיימה מעל רומא בעונה שעברה. מישהו יכל לחזות שכל מה שמילאן צריכה כדי להפוך מקבוצת מרכז טבלה לקבוצת טופ 2 זה זלאטן בן 500? מישהו יכל לחזות שאטלאנטה תתרסק בצורה שהתרסקה בעונה שעברה? היא הרי התחזקה בכל עמדה והוסיפה גם עומק.

יש יותר מידי סימני שאלה אצל נאפולי, כולם צריכים להפוך לסימני קריאה כדי שנקבל קבוצה באותה הרמה. לא סביר בעיני. לא תוך עונה אחת.

uri, itzik.miro ו-EO11 אוהבים את זה.
  14. SerieA Il Capitano

מתי אי פעם קבוצה של ספאלטי התרסקה?

הדוגמה היחידה היא רומא באיזושהי עונה, לא זוכר כבר.

מאמן יציב מאד. שזה דבר הזוי לנוכח העובדה שהאיש משוגע.

לגבי רומא, ואולי זה עוד ישתנה, עדיין חובת ההוכחה על מוריניו ועל הסגל הזה שהם מסוגלים להביא 80 נקודות. יכול להיות שגם פחות מכך יספיק למקום הרביעי.

אבל לעניות דעתי לאור הקיץ האחרון, אני חושב שפחות מ-86 נקודות (מה שמילאן עשתה העונה) לא יספיקו לסקודטו.

השאלה אם דיבאלה, שיפור של זאניולו ואברהם והגנה סבירה יכולים להביא את זה.

לא בטוח.

ונזכיר שמוריניו ירצה לזכות בליגה האירופאית. זה גם משקל על הגב בכל יום ראשון.

15. טל. Member

ספקולציה אישית לחלוטין:

אני לא מאמין שארנאוטוביץ יישאר אצלהם, אז טרייד שואוטן-אלדור (עם ניפוח ספרים הדדי. בנוהל) נראה לי משהו שיתאים לבולוניה ולפינטו*.

*לרומא אני לא יודע אם זה יתאים, אבל לפינטו - איך שאני מכיר אותו, בהחלט כן.

מצב נושא:
הנושא נעול.