רומא 2022/2023 :: אפקט העונה השנייה של מוריניו יחזור על עצמו עם ההגעה של דיבאלה?

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י AS R, ‏12/8/22.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

Un bombón תן לנו מהשנקל שלך על המצב עד כה.
    אם אני זוכר נכון אמרת שאנחנו צפויים ללא מעט חיזוקים.

2. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

לפני שינוי המערך (שנולד לפני כחודשיים) חשבתי שהקיץ יהיה דגש על שחקן התקפה שיכנס לרוטציה עם פלגריני ודיבאלה והקשר יהיה בפרופייל נמוך לספסל. כעת זה הפוך. רומא צריכה קשר 50\50 להרכב, וחלוץ לספסל (בנוסף לחלוץ להרכב במקום תמי כמובן).
    ->
    זה הצפי, וזו המטרה (קשר, חלוץ, חלוץ) לאחר אוואר, אנדיקה, יורנטה וכריסטנסן (לדעתי כל ה4 הם "בינגו"). הבעיה שללא הצעות על קרסדורפ, יבאנייז ובמיוחד ספינאצולה (שעולה יותר משני הראשונים - יחד) מדובר בניסיון דחיסה של 3 פילים לפיאט 500.
    ->
    הקבוצה הנוכחית זולה מהקודמת בכ15-16מ' יורו. זה לא מספיק ל3 שחקנים (או אפילו 2 אם מתחשבים בשמות שעלו בשבועות האחרונים). יחד עם זאת, קיימים בסגל 3 מגנים ימניים במקום 2 ו5 בלמים ברמת ההרכב במקום 4. זה חייב להתאזן עד סוף החודש ובכך להגדיל את הסכום הכולל, אחרת יהיה צורך לוותר על אחת המטרות ולפתוח את העונה עם חור משמעותי בסגל בפעם השלישית ברציפות.

*הסיבה שרומא מתעקשת על השאלה של החלוץ היא לא בגלל שזה זול יותר (זה לא, יש דמי השאלה) אלא בגלל התחייבות עתידית. תמי הרי נפצע ולא נמכר, ובחלון הבא יהיו לרומא 3 שחקני התקפה (עם דיבאלה) בשווי 12-14מ' לעונה, שיחסמו את המראקטו עוד לפני שהתחיל. זו דרך די בטוחה לארגן לעצמך ban העברות לא רשמי.
    ->
    זה כמובן לא תקף להתעניינות בפרוספקט של סנטוס (אחריו רומא עוקבת מינואר) או הילד של רוסאריו שבגיל 20 מחזיקים בשכר אפסי.

*היה לרומא מזל גדול עם הסעיפי שחרור (ללא דמי השאלה) של יורנטה וכריסטנסן שסגרו 2 עמדות בהרכב בעלות מאוד נמוכה. חשבתי שאפשר לארגן משהו דומה עם פאטסון דאקה של לסטר סיטי, אבל במחשבה שניה, אם זה היה אפשרי זה כנראה כבר היה קורה.

* צר לי באופן אישי על פראטזי וסקמאקה. גם אם רומא תסתדר עם שחקנים אחרים.

נערך לאחרונה ב: ‏2/8/23
    EO11 ו-EsheD אוהבים את זה.
  3. EO11 בפה אליל היכל התהילה

לא רשמתי שהם קשורים.

במונחי פייר פליי, סכום הרכישה נכנס לספרים של הקיץ הנוכחי, זו הנקודה שלי. מאידך, כפי שציינת, זה מוזיל את עלות השחקן כי אורך החוזה ארוך יותר. זה למה אופא לא מאפשרת השאלה דו שנתית יותר וגם מגבילה החתמות על חוזים ארוכי טווח. העיקר לא לבטל את הרגולציה המטומטמת הזו.

4. טל. Member

חלק מהדיווחים באיטליה/ברזיל מדברים על הצעה של 15 מיליון יורו על מרקוס לאונרדו.

חלק מדווחים על הצעה של 8 מיליון בלבד.

-שני הסכומים נשמעים מוגזמים. מעבר לשני קצוות הסקאלה.

5. k_700 Member

ביחס להייפ שיש עליו יהיה מפתיע שהסכום לא הרבה יותר גבוה משני המספרים האלה.

6. טל. Member

אני מדבר מבחינת רומא. -אין לי מושג ירוק על השחקן או ההייפ עליו.

15 מיליון נשמע כמו בזבוז כסף שאין לנו.
    8 מיליון נשמע כמו בזבוז זמן שאין לנו.

7. k_700 Member

אין רומא, יש הייפ.
    זה שחקן שלפני המונדיאליטו קושר למנצ׳סטר יונייטד, ליברפול, סיטי, ארסנל, ברצלונה עם דיבורים על זימון לנבחרת ברזיל הבוגרת.
    הייפ.

15 מליון אירו במצב הזה נשמע לי כמו עסקה מזמינה כמו גם שהסוכן שלו יארגן לו את רומא אחרי כל הרשימה הזאת קושרה.

8. תומר1989 Member

10+ 8 בבונוסים + אחוז כלשהו מכירה עתידית.
    יש מחלוקת על מספר התשלומים. אבל נראה שזה יסגר

9. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

מרקוס לאונרדו היה השם הראשון שקושר אלינו הקיץ. בתחילת מאי דובר על 20מ'. כעת, לאחר "מונדיאליטו" מוצלח זה קרוב להיסגר על 18מ' כולל בונוסים. מניח שתהיה גם עמלה רצינית לרפאלה פימנטה, אבל העיקר שהעלות השנתית שלו נמוכה והוא לא יפגע בהשגת המטרות האחרות של הקיץ.

10. טל. Member

כפי שכתבתי אתמול,
    ילד זר נמוך בגובה 176 בלבד: לא נשמע כמו החלוץ הכי מתאים לרומא הזו של מוריניו.

אבל עדיף מכלום.

-אם אינטר היו מעלים הילוך על סקמאקה (הרומאניסטה הדגול שיצטרף כעת לרומאניטה מפורסם אחר באינטר) באיחור קטן של כמה ימים: וואלה גם את הילד הברזילאי הזה לא היינו יכולים להשיג... מהסיבה הפשוטה שהחלון בברזיל נסגר היום. וסנטוס לא היו יכולים להשיג מחליף.

11. Zakutaroma Member

אוקי, בדיוק נגמר המשחק האחרון של המחנה בפורטוגל.
    התוצאה בעיניי ממש משקרת, רומא לא הייתה ראויה ל4-2.
    אבל כן כמה נקודות מהזווית שלי:

* אנדיקה נראה ממש ממש עייף, לא מוכן פיזית, לא מנטלית ולא נראה שהוא מבין את השיטה עדיין, אני מאוד מקווה שזה ישתנה.
    * לעומת זאת יורנטה, אני פשוט נהנה ממנו כל משחק, ונראה שהוא להוט להוכיח, אני הכי אוהב אצלו שהוא פשוט חכם, הוא מבין את המשחק.
    * פגאנו לדעתי עוד לא מוכן, לא לליגה בכל אופן, וצריך להיזהר עם ההייפ והזריקה למים העמוקים מוקדם מידי.
    * כריסטנסן עם גול עצמי שלא מביך את מה שקרסדרופ פעם עשה(נגד אודינזה לדעתי) עם החזה חזרה לשוער.

והדבר המרכזי שאני יוצא ממנו מכל המחנה הזה, משחק ההתקפה לוקה בחסר, חסר מצבים,חסר ניצול מצבים, חסר חוכמה, והכי חשוב, חסר רגל מסיימת, וזה ניכר, ניכר מאוד.

חלוץ מסאנטוס בן 20, סליחה אבל זה לא מה שאנחנו צריכים, אולי בתור חלוץ שלישי, למרות שגם ארהנרטוביץ בן 34 זה עסקה כושלת.

בהצלחה לנו

12. טל. Member

זו קניית לחץ ידידי אתה לא מבין שאין שום דבר אחר?
    אין. שום. דבר. אחר.

יכול להיות שעד תום החלון עוד אופציות אחרות יתפנו ויצוצו. -אבל כרגע אין שום דבר אחר.

ארנאוטוביץ' זה אחלה אופציה שבעולם. תפור על המשחק המוריניואי. ואם הוא מגיע בסטייט אוף מיינד הנכון הוא נותן לך 15 גולים בעונה בליגה.

הבעיה היא שזה שחקן לכמה? לעונה אחת? וממילא בולוניה לא ישחררו אותו אלא תמורת סכום משמעותי. שזה לא משהו שרומא תשים על השולחן.

13. ASROMA Member

ארנאוטוביץ' זה בדיוק כמו חלון ההעברות של רומא. פרווה.
    העונה הקרובה תהיה המשך של העונה שעברה , הכל יפול על דיבאלה. אתם יודעים את ההמשך.

EsheD אוהב/ת את זה.
  14. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

ארנאוטביץ כבר בן 34-35, אם יגיע בהעברה חופשית בשכר נמוך אז בסדר, כל דבר מעבר יהיה בזבוז.
    לא מכיר את החלוץ הברזילאי, אולי הוא כישרון גדול,אבל לא בטוח שלתת לילד בן 20 מברזיל את המשבצת של חלוץ הפותח יכול להיות גדול עליו.

15. טל. Member

רגע.
    אני לא אומר שארנאוטוביץ' חלוץ על.

אני כן אומר שהוא מתאים לסגנון משחק המוריניואי. ואם הוא מגיע בזון מנטלי נכון, עם דיבאלה ופלגריני מאחוריו: להערכתי הוא מסוגל לתת כ 15 גולים בעונת ליגה.

ברור שבמצב הנוכחי אין טעם לשפוך עליו יותר מדמי העברה סמליים... וברור שבולוניה לא תסכים לכך - ולכן ברור שזו אופציה די תיאורטית.

בקשר לעתיד:

בגלל ה ffp וסעודיה והפציעה של תמי: תרחיש אידאלי אין. ולא יכול להיות.

התרחיש האופטימלי היה סקמאקה ה''רומאניסטה'' אחרי התקפלות של ווסטהאם (שהבנתי שדווקא הושגה, טרם אינטר השתלטו) בעניין ההשאלה והתשלום המאוחר.

התרחיש האופטימלי הזה גם הלך.
    ביי ביי.

שואל בכנות: הליגה נפתחת עוד שבועיים
    איזו אופציה חוץ מהילד הברזילאי עוד יש?
    אני לא מחזיק מפינטו. אבל יש גבול כמה אפשר לבקר אותו. אין ds בעולם שהיה ממשיך להסתכן ומחכה לסוף החלון...
    -זו קניית לחץ אך כל ds שפויי היה עושה כאן קניית לחץ.

מוראטה, צריך להבין, כל עוד מבקשים עליו 20 מיליון דמי העברה והשחקן בעצמו עם שכר של 10 מיליון ברוטו: הוא פשוט לא אופציה.
    גם אם לא היה מעל גיל 30.

EsheD אוהב/ת את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.