רומא 2022/2023 :: אפקט העונה השנייה של מוריניו יחזור על עצמו עם ההגעה של דיבאלה?

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י AS R, ‏12/8/22.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. טל. Member

מקבילי אחי מקבילי.

עסקת בלטראן החלוץ של ריבר פלייט נפלה במקביל למו''מ שהתקדם עם פסז על עסקת סאנצ'ז.

בלטראן התפספס על פער של 5 מיליון יורו.
    (השחקן כבר התראיין והודה: הוא דיבר עם דיבאלה. דיבר עם מוריניו. הכל כבר היה מוכן. -רק פינטו היה צריך להוסיף 5 מיליון ולהשוות את ההצעה של פיורנטינה).

סאנצ'ז במקביל נלקח מפסז בסכום כולל של 5 מיליון יורו.

היו פה 2 דיוני מו''מ נפרדים, במקביל. ופינטו החליט לתעדף את עסקת הקשר על חשבון עסקת החלוץ.

2. תומר1989 Member

זה ממש לא נכון.
    בלטראן כבר היה סגור בפיורנטינה. רומא ניסתה לעשות מחטף של הרגע האחרון, אבל היה מאוחר מידי. בטח בסיטואציה שרומא לא יכלה לתת הצעה שתשבור את הכלים

3. טל. Member

לא יודע מה אתה חושב. אני יודע מה השחקן אומר. ומה הלוח שנה אומר.

רומא ניהלה מו''מ על סאנצ'ז במשך חודש וחצי.
    במקביל לזה היו הרבה עסקאות. ואחת מהן היא עסקת בלטראן. שהתנהלה עם פיורנטינה ורומא.

רומא לא השיגה את השחקן כי הההצעה שלה היתה נמוכה מזו של פיורנטינה בסכום נקוב של 5 מיליון יורו.
    ופינטו סרב להוסיף אותם.

את ה 5 מיליון האלו פינטו דווקא כן הוסיף שבוע אח''כ על רנאטו סנצ'ז.

ולכן גם בסוף האחרון נמצא בטריגוריה והראשון לא.

4. DeRossi16 Member

גם ממה שאני יודע בלטראן היו סגור בפיורה הרבה לפני.
    בכל מקרה לדעתי זה פרופיל שרומא לא צריכים לכוון אליו גם ככה.
    אנחנו צריכים חלוץ שיכול לתת 15 שערים בעונה , לא ילד מארגנטינה.

5. טל. Member

מי יבוא עם 15 שערים בעונה הראשונה???? אחי אתה מפנטז.
    על תמי הורדת 40 מיליון והביא לך 17.

אפילו לפני שהורדת שליש מהתקציב שנשאר לך על רנאטו סאנצ'ז: לא היה לך סיכויי להביא לטריגוריה חלוץ שייתן 15 גולים בעונה הראשונה.

-אז אחרי שבזבזת שליש תקציב על סאנצ'ז? בכלל!!

אחי תתעורר יש לך 12 יום + כולה כמה מיליונים בודדים לשים על חלוץ. ועדיף זר מחוץ לאיטליה כדי שתוכל לחסוך עליו קצת מס בהטבת מס לזרים. (מצד שני ייקח לו יותר זמן להתאקלם)
    בימים האחרונים של החלון... וואלאק איזה פרופילים כבר יבואו? איזה פרופילים המועדונים שלהם ישחררו מלכתחילה, כשהם יודעים שאין להם זמן להביא מחליף?

או זקיינס, או דד ווד, או ילדים עם פוטנציאל שאף אחד לא ממש בונה עליהם וכל הצעה יפה עליהם לוקחים.

נערך לאחרונה ב: ‏19/8/23
  6. DeRossi16 Member

להכין לך רשימה של שחקנים ששילמו עליהם 10 מיליון ומטה ושמו 15 גולים בעונה?
    עזוב אני מוכן להתערב איתך שארנטוביץ' באינטר שם מעל 15 העונה.

בכל מקרה כמו שאמרת יש לנו 8 , ככה שבחוזה סטנדרטי ל5 שנים אפשר להביא מישהו עם ב20-25 מיליון עם 3-4 מיליון יורו שכר(סקמאקה לא עמד בפרופיל הזה? לפני שאינטר ואטלנטה נכנסו לעסק?) , אני בטוח שזה נותן משהו יותר טוב מבלטראן , שחקן שאני בטוח ששמעת את השם שלו בפעם הראשונה לפני שבועיים.
    גם דד ווד כמו זפאטה , סיכוי גבוהה שיתרום מהר יותר מבלטראן לקבוצה.
    אם הולכים על פרופיל צעיר , אז אקיטיקה הרבה יותר מעניין מבלטראן + אפשר לנצל את היחסים המעולים שלנו עם פריז.

7. Roma מנהלים

מעניין מה אודינזה דורשים עבור בטו, הייתי קופץ עליו.

EsheD אוהב/ת את זה.
  8. EO11 בפה אליל היכל התהילה

לדעתי הוא מחוץ לשוק בשלב הזה של המרקאטו.

9. טל. Member

*ארנאוטוביץ' גם לדעתי ברומא היה סביר שהיה שם 15 או קרוב לכך. לא לקחו אותו אני חושב כי יודעים שהשחקן יעדיף צ'מפיונס וגם אי אפשר לנצח (וממילא יהיה טיפשי להיכנס על פרופיל זקן שכזה) למלחמת מחירים עם אינטר.

*בדוג' שלך של חוזה 20 מיליון ל 4 שנים, ואז שכר 3 מיליון לעונה: רק שים לב שמדברים על שכר שנתי סופי 3 מיליון ברוטו כולל מיסים כולל בונוסים... ושחקנים באיטליה שסוגרים חוזה מדברים על שכר נטו. אגב גם הסכום הזה של 8 מיליון שנקבתי בו, זה רק אם הארכות חוזה לדיבאלה בווה וזלבסקי יהיו עם תוספות שכר מזעריות. ואני לא חושב שזה הכיוון.
    אם התוספות שכר יהיו גדולות יותר זה נוגס מהסכום של ה 8 מיליון.

*אקיטקה??? מפאסטורה ועד ווינאלדכלום, לא למדנו דבר?

*כל הקיץ אני טוחן ת'מוח על להעתיק את הפרוייקט של אטאלנטה. -זה לא אומר שעולים עם 11 נוער. צריך להבין. זה בסה"כ אומר שמחליטים שמיסורי יהיה המחליף של רסמוס... -וקרסדורפ וצ'ליק משוחררים מתחילת המחנה למצוא קבוצה חדשה (כבר חיסכון של 10 מיליון בספרים על שני אלו).
    במקום להוריד 8 מיליון בעונה על פארדס, הדד ווד התורן, אחרי שמאטיץ דפק ברז: וואלה הופכים את פאטיקנטי להיות המחליף של כריסטאנטה בסגל.
    במקום להביא את רנאטו סאנצ'ז ב 5 מיליון נוספים: משאירים את פגאנו להיות שחקן מחליף/הקשר השישי בסגל.
    זהו אחי. שלושה שחקנים צעירים. בום. -יש לך עכשיו לא 8, אלא התפנו לך 31 מיליון יורו !!!!! לבזבז על החלוץ.
    וואלאק תביא את לוקאקו שלך ואת מרקוס לאונרדו ביחד אתה תביא.

-כזה נורא?

נערך לאחרונה ב: ‏20/8/23
  10. טל. Member

ומילה על בלטראן -ברור שלא הכרתי אותו דקה לפני שקראתי את הכתבות על הניסיון של רומא עליו. אבל אחרי שקראתי וראיתי סרטונים שלו ביו טיוב וואלה מובהק ששחקן כזה יפרח כשהוא במגרש מעל דיבאלה.
    תראה כל הגולים שלו איזה שטאנץ'.

אפילו אם דיבאלה לא היה ארגנטינאי. בן ארצו. קל וחומר כשכן.

וזו גם כנראה הסיבה שדיבאלה ומוריניו צלצלו אליו. כי קל לזהו שזה שחקן שאמור לפרוח בציוות עם דיבאלה.

11. DeRossi16 Member

לא יודע איך משחקים מיסורי פאטיקנטי או פגאנו, בספק שגם אתה , אלא אם עקבת אחרי הפרימוורה וגם זה לא עתודה לאיך שהם יופיעו בבוגרים.
    באופן כללי לא זכור לי שחקן מהפרימוורה שיצא ממנו משהו בשנים האחרונות( אלא אם פלגריני נחשב להצלחה , בעיני לא).
    שום חלוץ בעיני לא שווה קישור כל כך לא מוכר ולא מנוסה. אם השמות הנ"ל יתגלו כשחקנים שלא מתאימים כרגע לסרייה A , לקבוצה שמנסה לרוץ לטופ 4 גם לבנדובסקי מקדימה לא יעזור.
    תוסיף על כל זה שמוריניו הוא ממש לא המאמן להוציא דברים כאלה לפועל , כל עוד הוא פה אתה צריך להתאים קבוצה לפי צרכיו.

לגבי אקיטיקה , לא יודע איך אפשר להשוות ילד בן 21 שכל החיים עוד לפניו לשני שחקנים בני 30+ הרבה מעבר לשיא.
    אקיטיקה הוא פרוספקט סופר מעניין בצרפת ובטוח הרבה יותר מוכן לכדורגל אירופי מצמד הילדים הארגנטינאי והברזילאי.
    אם אתה בקטע של יוטיוב ממליץ לך לצפות בו קצת כי לדעתי אתה לא יודע על מי מדובר.

לגבי רנאטו פרדס טרנטות וכו' , ברור לכל מי שקורה את הפוסטים שלי שאני לא מרוצה מהרכש וגם מצמד השחקנים הזה.
    אבל נראה שמוריניו כן וזה מה שחשוב (העיקר שלא יהיו לו תירוצים כי זה יותר קשה לי מהכל).
    אגב מרנאטו ופארדס לפאטיקנטי ופגאנו יש מנעד רחב של שחקנים מעולים שפינטו יכל לבחור (כולל הבחור מבולוניה) , אבל הוא פשוט מנהל מקצועי כושל בעיניי.
    להבדיל את רנאטו מפארדס , אני חושב שבכשירות הוא טופ קלאס בדיוק כמו דיבאלה , אולי שווה לצוות גם אליו את הרופא הצמוד שהביאו לדיבאלה.

EsheD אוהב/ת את זה.
  12. טל. Member

יצאו הרבה שחקנים מוצלחים מהפרומוורה של רומא. ואלו שמקבלים צ'אנס כנה בבוגרים אפילו עוד יותר עולה אחוזי ההצלחה שלהם. בהשוואה לאלו שזורקים אותם לליגות נמוכות, שמה לעשות, אפילו אם השחקן טוב הוא הולך לאיבוד שם.

ברור שהתרחיש האידאלי זה DS תותח. ברור שאם פינטו היה DS מוצלח "פוגע בינגו סידרתי" בכלל לא היינו מדברים על הכיוון הזה.. -אבל דווקא בגלל שרכישות זרות של פינטו בד"כ נכשלות, ונגמרות עם צ'ליק ואלדור ו-ויניה וריינולדס (במיוחד רכש שפינטו עושה לעמדות של שחקנים משלימים. אגב. שים לב) -דווקא בגלל זה לא נראה לי שמיסורי יהיה כל כך יותר גרוע מצ'ליק. למשל.
    כבר שכחת את צ'ליק כנראה.

מיסורי כבר ראינו בבוגרים עונות קודמות. מיסורי ופאטיקאנטי הרגע זכו בטורניר U19 עם איטליה. אין יותר מבטיח מזה.
    פגאנו נראה מרשים מאוד בהכנה. -ממילא הוא הקשר השישי בסגל, אחרי פאטיקנטי כריסטאנטה בווה פלגריני ואואר.

מה הביג דיל?
    כולה 3 שחקני ספסל צעירים, מה אין להם מקום פה עד ינואר?
    תסתכל גם על מה אתה מרוויח אבל! שיהיה לך 31 מיליון פנויים בספרים לבזבז על חלוץ (שאין לך כרגע!!) במקום רק 8..!

נערך לאחרונה ב: ‏20/8/23
  13. DeRossi16 Member

מי אלו השחקנים הטובים האלה? איפה הם היום? לא מקבל את התירוץ של "נאבדים" צר לי. הבודדים מהם ששווים משהו(דוגמת פלגריני פראטזי או סקמאקה מצאו את עצמם וגם הם לא משתווים ביכולת לזרים שעברו ברומא במהלך השנים).

לפי מה שאני ראיתי ממוריניו בשנתיים האחרונות יש הבדל ברור מאוד בין קשרים כמו אוואר ופלגריני(שמשחקים ברומא מתחת לחלוץ ב3-4-2-1 של מוריניו) לקשרים כמו בווה כריסטנטה ופארדס(שממלאים את עמדת 2 הקשרים האחוריים ב3-4-2-1 של מוריניו) ועל כן אני לא מונה אותם באותה קטגוריה(וגם אתה בתור המבקר מספר אחד של הרכרוכיות של פלגריני לא אמור למנות אותם באותה קטוגריה). בווה כריסטנטה ופארדס אמורים למלא 2 עמדות בכדורגל של מוריניו(אותם אוואר ופלגריני לא יכולים למלא/לא יכולים למלא בהצלחה) , בווה הוא מלכתחילה סימן שאלה. ל3 מסגרות מדובר בלא מספיק שחקנים ועל כן אחד מהנערים שהצאת כנראה יראה דקות רבות מדי -> קשר 50 50 היה בדחיפות גדולה מאוד ( אגב השנה אנחנו עם קשר 50 50 אחד פחות מבשנה שעברה אפילו אחרי רכישת רנאטו).

לא הבנתי איך אי הרכישה של רנאטו, כשהשנה הזאת נכנסת רק עלות ההשאלה לספרים (תקן אותי אם אני טועה) שווה 23 מיליון לטענתך.

גם רכישות מבית כשלו אצל פינטו(בלוטי) וישנם רכישות מחוץ שהצליחו(מאטיץ') , ככה שאין טעם להתחיל לסווג את זה לרכישות זרות כי אין קשר. רוב הרכישות נעשות מבחוץ כי הכדורגל האיטלקי מתקשה בייצור שחקנים טובים כבר שנים ואם יש אחד כזה אז הוא מאוד יקר לרומא.

14. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

חשיבה מעניינת. הייתי שמח לראות אותו מגיע.

מצב נושא:
הנושא נעול.