רומא 2023/2024 :: "דוקטרינת ביצוע בקירוב".

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י טל., ‏20/8/23.

1. DeRossi16 Member

מוריניו רוצה להוציא את כריסטנסן מהסגל לאירופית.
    רומא זו חתיכת בדיחה.

2. Zakutaroma Member

"The coach refused to speak to the media afterwards and Radio Radio insist it is because he was still furious following a very tense conversation in the locker room.

The source claims this was not just a one-way attack from Mourinho to his players, but that the group responded by demanding more "tactical ideas to develop their playing style

מעניין

3. DeRossi16 Member

הגיע הזמן שהדחלילים יגידו משהו

4. DeRossi16 Member

משהו יכול לפשט לי את ההסבר של פינטו על הפייר פליי?

5. טל. Member

טוטי בדרך לקאמבק בחזרה לתפקיד כלשהו במועדון. -וזה כבר לא שמועות בעיתונות, אלא הוא בעצמו התייחס לעניין.

EsheD אוהב/ת את זה.
  6. ASROMA Member

הגיע הזמן. רומא זה טוטי וטוטי זה רומא , צריך עוד דמות של מנהיג.

EsheD אוהב/ת את זה.
  7. DeRossi16 Member

כריסטנטה מתחיל להיות מעניין כשהוא לא קשר אחורי , לקח לרומא רק 5 שנים להבין שהם קנו מאטלנטה קשר על גבול ההתקפי.

VAR אוהב/ת את זה.
  8. Zakutaroma Member

פארדס ורנאטו פשוט פינו לו את המטלות שהיה עושה, וזה אפשר לו לצאת קדימה, תמיד היו לו בעיטות מרחוק טובות וראיית משחק, פשוט התפקוד שלו בשנים האחרונות הייתה מן ברירת מחדל בהרכב, מסכים.

עדיין צריך להיות מודאגים מאוד מהצדדים ימין ושמאל, וגם ההגנה עם השוער זה ספיגת שער-שתיים למשחק. שבוע הבא בטורינו בחוץ זה יהיה מעניין יותר.

מה שכן רנאטו יהיה טירוף העונה אם יהיה כשיר.

EsheD אוהב/ת את זה.
  9. DeRossi16 Member

אני לא דואג מאגף שמאל , ספינאצולה וזאלווסקי זה מספיק.
    אין לי מושג איך הצליחו להביא שלושה שחקנים לספציה באגף ימין וזה עוד אחרי ריינולדס.

10. טל. Member

מסכים עם @Zakutaroma על 2 האגפים והשוער השמגג.

מאידך: לא מסכים ולא מבין על רנאטו סנצ׳ז.
    לא מבין מה אתם מתלהבים. -שיהיה גם וורלד קלאס, מה זה שווה אם הוא נפצע כל שני וחמישי אני לא מבין איך אפשר לשפוט שחקן בהינתק מזה.

11. DRORIKO Member

גם אני זוכר אותו מאטלנטה בתור שחקן יצירתי. לא הבנתי איך הוא הפך ברומא לבנטנקור

12. DeRossi16 Member

היו לו עונות של 25+ הופעות , תקווה שזו תהיה עונה כזו. אולי תקבל דיבאלה לקישור.

אגב טל , מה אתה אומר על חברנו לשעבר מחטריאן?
    זוכר שהיינו חלוקים לגביו בתקופתו ברומא (אני חשבתי שהוא מעולה ואתה לא סבלת אותו), אחרי שנה וקצת באינטר אתה מבין שטעית לגביו?

13. ASROMA Member

מחטריאן היה השחקן הכי טוב של רומא אחרי תמי בעונה הראשונה של מוריניו. לא מפתיע בכלל שהוא בולט באינטר שלה יש סגל הרבה יותר טוב בטח מלפני שנתיים של רומא

אמפולי זה לא סחורה אך יחד עם זאת , קשה שלא לומר שבהרכב כזה רומא נראית מרשים מאוד.

הרבה יותר מידי תלוי בשחקנים פציעים אבל עכשיו שהסגל כמעט מלא , זו הקבוצה הכי טובה שרומא העמידה המון שנים

Sent from my SM-S908U using Tapatalk

14. טל. Member

מחטיאן. פגע לו ברגל.
    בוא נדבר עליו בסוף שנה.

15. Zakutaroma Member

אחי, מה שאני אומר על רנאטו זה מאוד פשוט,
    הוא שחקן עם יכולות שלא היה לנו מאז איזה דויד פיזארו. הוא נחשב לאחד הטאלנטים הכי מוכשרים שהיו באירופה, וכל פעם אנחנו עוסקים בשאלת האם, אגב, שים לב שאת הכישרון שלו ואת מה שהוא יכול לשים במגרש אתה לא מטיל בספק, רק את הכשירות שלו, ופה באמת הנקודה.

פינטו אמר, שזה על הראש שלו, אבל אם ידאגו להשאיר אותו כשיר, לא להעמיס עליו, הוא יכול להיות משנה משחק מטורף בקבוצה כמו רומא, ותוסיף את זה, שאם הוא עושה את זה רומא גם רוכשת אותו ואז אתה מרוויח אותו שזה משמעותי מאוד. מצד שני ברור שאם הוא נפצע זה בלאגן רציני, אבל פציעות זה חלק מהמשחק, וגם על דיבאלה הלכנו שהוא פציע מאוד, בהנחה שכולם כשירים, אתה מסתכל על זה העובדה שנאפולי לא אותו דבר, מילאן אומנם ניצחה אותנו אבל רואים שגם לה יש נקודות תורפה, וגם אטאלנטה ולאציו לא בשיא כלשהו(פלוס משחקים באירופה), חוץ מיובנטוס ואינטר שמעל הליגה, וואלה עם סגל כזה שהוא כשיר זה יכול להיות עונה מוצלחת.

אבל הכל מותנה במילה כשיר לצערי.(פציעה של בלם+דיבאלה+ רנאטו ואפשר לסגור על מקום 7 בקלות)