עונת 21/22 - סקמאקה 16 שערים בכל המסגרות לעומת 13 של דובאן זפאטה עונת 22/23 - סקמאקה 8 בכל המסגרות לעומת 2 של זפאטה( שניהם היו פצועים , סקמאקה לתקופה ארוכה יותר בפער). ובלי להכנס לקטנות , הרבה יותר נכון מרגש ומעיד על ציפיות להחתים שחקן צעיר שהשיא עוד לפניו משחקן שהשיא כבר מאחוריו. מעבר לזה אנחנו מחתימים את החלוץ החמישי בסדר העדיפויות(כמה כושל פינטו). אני בטוח שגם אתה מעדיף לראות במילאן את אוקפור במקום את זפאטה.
אולי אולי הפציעה של הרכש החדש שלהם לא תוציא את העסקה לפועל. עדיף להמתין כבר עד סוף החודש לראות אולי תשתחרר איזה עסקה יותר טובה? רומא קושרה לחצי אירופה ולא יצא מזה כלום. בוא נראה אם היה משהו בדבריו של נציג ההנהלה קובי לגבי מה קורה בסוף החלון. שווה לקחת צאנסה. זפאטה לא ילך. בלי קשר גספריני וגם השחקן פתאום לא סגורים על המעבר. לדעתי יהיה לנו חלוץ אחר לפני תום מועד ההעברות Sent from my SM-S908U using Tapatalk
מה כל המסגרות? אטלאנטה לא שיחקה במפעל אירופי שנה שעברה. לא הייתה לה עוד מסגרת. לווסטהאם היה את המפעל שהיעוד שלו הוא לתת דקות לאלה שמקבלים פירורים בליגה, כמו סקמאקה. לא שאלתי מי יותר מרגש ולמי יש שיא לפניו, שאלתי מי יותר טוב. אני לא חושב שמוריניו הוא האיש שיהפוך חומר גלם לשחקן איכותי באמת, הוא די הראה את זה לאורך כל הקריירה שלו כולל בשנים היותר טובות.
וססואלו לא השתתפה באירופה בעונת 21/22 ואטלנטה כן השתתפה בליגת אלופות. כמו שאמרתי אל תכנס לקטנות , מספרית סקמאקה הגיע אחרי שתי עונות טובות משל זפאטה. כאן ועכשיו זו חשיבה טובה כשיש לך תוראם ולאוטרו ואז אתה מביא את ארנטוביץ'. כשיש לך חלוץ של 0 שערי ליגה בעונה שעברה ועוד חלוץ שקרע צולבת , מה שנקרא בלי עתיד בלי תקווה בלי חלום , כאן ועכשיו זה לא השיקול היחידי שלך בשוק ההעברות. או שאתה מביא מישהו שאתה יודע שיתן לך את המספרים(נגיד מוראטה נגיד לוקאקו) או שאין לך את היכולת ואתה מביא פוטנציאל(סקמאקה). אבל עזוב הויכוח מיותר , סקמאקה היה יעד מספר 1 וזפאטה יעד מספר 5 , ככה שנראה שגם פינטו וגם מוריניו מאמינים שהוא טוב מזפאטה.
מקווה שאתה צודק. אנחנו צרכים חלוץ לכאן ועכשיו,לא פרוספקט ולא ווטרן שעבר זמנו. עריכה: נתקלתי בזה, לא יודע לגבי רמת אמינות, אם נכון החשיבה והכיוון נכונים. Roma keeping tabs on Chelsea's Romelu Lukaku amidst Tottenham interest - Get Italian Football News
ברגע שלוקאקו סירב לסעודיה. הוא הפך למקרה קלאסי שכדאי לחכות איתו לימים האחרונים של החלון. צ'לסי נואשת להפטר , רוצה לצמצם הפסדים. אם לא יהיה לה ברירה בסוף החלון היא תמצא לו עוד איזה השאלה חינמית רק כדי לחסוך את המשכורת שלו
הספקולציה שלך היא שחלוץ שמעולם לא נתן יותר מ16 גולים בעונה ייתן דווקא לרומא הזאת את ה~20 שערים שהיא צריכה מחלוץ. הספקולציה שלי היא שלחלוץ בן 32 (לא גיל שמסיימים בו קריירה) שעד לפני שנתיים (רוויות בפציעות) נתן את ה~20 גולים האלה בעונה יש סיכוי יותר טוב לעשות את זה. וכשמכניסים את שיקולי העלות-תועלת (זפאטה עולה בין רבע לשליש מסקאמקה) בעיניי מדובר בנו בריינר. מוריניו יכול לחשוב מה שהוא רוצה. לא על המילה שלו הייתי סומך כשמדובר בפיתוח שחקנים צעירים. מדובר פה במאמן שפספס את שני שחקני הפרמיירליג הכי גדולים של העשור האחרון.
אז מה אתה אומר בעצם, לא להקשיב לבקשות המאמן ולהביא מה שהמנהל הספורטיבי רוצה? בתור אחד שטוען שהוא מכיר את מוריניו אז בדומה לגווארדיולה וקלופ זה מאמן שבא לשבור להרוס ולבנות הכל מחדש מ-0 כמו שהוא רואה לנכון , אם אתה רוצה מאמן שמשחק עם מה שהמנהל הספורטיבי מביא לו , מוריניו זה לא האיש, אתה יכול לפנות לאנצ'לוטי. ההתיחסות על דה בריינה וסלאח לא מעניינת , יש אלפי דוגמאות כאלה מאלפי מאמנים שונים. על כל מקרה נפל של מוריניו יש שחקן שהוא הביא לרמות הגבוהות ביותר(דרוגבה אוזיל די מריה והרשימה עוד ארוכה). אם זפאטה עולה שליש מסקמאקה כנראה שיש לזה סיבה. הספקולציה שלי היא שחלוץ פורה יותר בשנתים האחרונות כנראה יהיה פורה יותר גם בשנה השלישית. והספוקלציה הנוספת שלי שחלוץ צעיר סיכוי גבוהה יותר שיעשה קפיצת מדרגה ויפתיע מאשר חלוץ מבוגר. מדוע אטלנטה רכשה את סקמאקה ולא המשיכה עם זפאטה?
זה מרגיש לך שלרומא יש את תקציב הרכש שיביא למוריניו את השחקנים שהוא רוצה? זה אינטרס של רומא שמוריניו יעזוב. אחר כך יהיה אפשר לחשוב על פיתוח כשרונות צעירים. כרגע אין להם מה לחפש ברומא. רומא ואטלאנטה זה לא אותו פרויקט. כשלרומא יהיה מאמן בסגנון גאספריני, יהיה בהחלט היגיון להמר על סקמאקה.
הוא מודע היטב לתקציב ולכן ביקש את מוראטה/סקמאקה ולא את הארי קיין. כשאתה אומר שזה אינטרס של רומא שמוריניו יעזוב, אתה מדבר על אותה רומא שכבר מהקיץ שעבר מדברת על חידוש החוזה שלו? אתה מדבר על אותם 60 אלף אוהדים שמגיעים לכל משחק ומוריניו בשבילם הוא אליל(גם אני לא מבין למה)? אני מסכים איתך שמוריניו הוא לא האיש לפיתוח ילדים ברזילאים בני 18(למרות שיש כאלה שיטענו שהוא משלב את זאלווסקי ובווה לא מעט). אבל סקמאקה הוא בחור איטלקי בן 24(מבוגר בכמה שנים מאוזיל ודי מריה ששיחקו אצלו בריאל מדריד).
7 שערים בבנפיקה ? זו המוכנות של אוזיל? נו באמת... זפאטה הוא פרופיל שכבר קיים אצלנו(בלוטי) , חלוץ ותיק בסרייה A שימי הזוהר כבר מאחוריו. אני חושב שמוריניו פינטו ואוהדי רומא היו שמחים בנוסף למישהו יחסית צעיר(שחקן בית) , איטלקי עם פוטנציאל לא קטן. כנראה שגם גספריני ואטלנטה. אבל די אפשר להספיק עם הויכוח הזה , סקמאקה לא פה וכרגע נראה שגם עסקת זפאטה קרסה.
כבר אין לי כוח להיכנס לאתרים ולפורטלים של רומא כי זה מבאס לי ת'מצב רוח. אפשר תקציר, מה השמועות? -זאפאטה נופל בגלל אי סיכום בין המועדונים, או בגלל שהשחקן בעצמו (כנראה) דופק יו-טרן? חבר'ה. לוקאקו לא יבוא. צאו מזה אני אומר לכם it can't be done
עד שפינטו סוגר עסקה עם כל משחקי ההשאלה ומיליון לפה ולשם, הספיק להפצע להם החלוץ(לא זוכר את שמו) אז גאספריני מפעיל עליו כל מניפולציה אפשרית להשאר. מצחיק זו השמועה הכי חזקה שרצה כרגע בתקשורת.
עזוב אחי זה מלאכותי. זה מפוברק. זו שמועה שרומא בעצמם מריצים כדי ללחוץ על צד שלישי כלשהוא. (או שהסוכן שלו מריץ את השמועה כדי ללחוץ צד שלישי. כנראה את יובנטוס)