ההגיון אומר שאתה צודק אבל אולי יובה הציגו לו מצג שווא, אחר, שאין קשר בין הרצון שלהם לרכוש אותו לבין שאלת ולחוביץ. וואלה אין לי מושג אחרת למה הוא בכלל בגד בכם ככה. כפי שבגד. אני בכנות פשוט לא יודע. אולי הוא גם מנסה כאמור לבלף ולאותת למועדון אחר. שאיננו יובה. ואולי אני פשוט טועה ולא מבין כלום. גם זו אופציה. אבל כל עוד אני חושב שאני מבין - וואלה זה מה שאני מצליח להבין.
זאת אומרת שאם צ'לסי מוכנה לתת אותו בהשאלה עם אופצית/חובת רכישה בעונה הבאה , רומא יכולה לשלם ללוקאקו עד 8 מיליון יורו בעונה (וזה אם פינטו לא יצליח לדחוף ברגע האחרון את צ'ליק). לא נשמע כזה מופרך...
שוב, ה 8.5 נטו שלוקאקו יקבל - בברוטו, מבחינת הספרים של רומא הם יהיו 11 מיליון... (וגם זה תגיד תודה להטבת המס, כי בלי זה רומא היתה צריכה להפריש עליו 15 מיליון). בנוסף אינטר גם שילמה עליו "דמי השאלה" של כמעט 8 מיליון נוספים. לפני חודש כשלוקאקו נפל סופית מאינטר פורסם שבספרים שלהם הוא תפס שורה של 19 מיליון יורו. סה"כ. Lukaku, addio Inter: l’impatto a bilancio per i nerazzurri | Calcio e Finanza -לרומא אין אפילו 11 מיליון פנויים לשלם לו משכורת.
אף אחד לא יודע למה הוא עושה מה שהוא עושה. אני זוכר שקראתי בתקשורת שאחד משחקני אינטר אמר בעילום שם* שלוקאקו עושה כל מה שאמא שלו אומרת לו והיא זו שמאחורי המהלך המטומטם ביותר בקריירה שלו. כך או כך, די ברור מי המפסיד הגדול של הסיטואציה (לא חושב שהיה מי שהרוויח). *לא גברי בעיניי בכללי.
הקשקושים בתקשורת טוענים שאם קן יימכר ברארדי או לוקאקקי יהיו ביובה ובמידה ולא יחזירו את מוראטה ובתרגום חופשי: אין לאף אחד באמת מושג. Sent from my SM-S908E using Tapatalk
בסוף החלון לצ'לסי לא תהיה ברירה ולוקאקו יוכל לעבור בהשאלה חינמית רק לשלם את השכר שלו. במצב כזה עם חובת רכישה של כמות משחקים מסוימים או השאלה יבשה 8.5 מיליון זה לא מופרך אבל יסגר רק בשעות האחרונות של החלון. עד אז כולם יקשקשו. מצב ביש. עכשיו מדברים על יוביץ'. עברנו לאופציה 7. כמו שכתבתי אני כרגע מעדיף לחכות עד הרגע האחרון לראות מה יהיה פנוי , כל חלוץ אחר שהיה על המדף נפל מכל סיבה. רוצה להאמין שלוקאקו יסיים אצלנו.
אני רואה עוד אפשרות שתפתח לצ׳לסי ב1.9. קוראים לזה סעודיה. עד עכשיו ההתעניינות בו צוננת גם מכיוון השחקן כי הוא מאמין שהוא מוצא יעד באירופה. קצת דומה עם רונאלדו בזמנו, בסוף יש דד ליין ואז מתחילים לשנות תוכניות. זו אולי גם תהיה העסקה הכי מניבה וכדאית לצ׳לסי.
דה פקטו, פינטו החליט שפרדס ו/או סאנצ'ז אקוטיים ודחופים לו יותר מאשר עמדת החלוץ.. מי שהולך על הכל או כלום גם יכול לצאת לו כלום. (נראה לי הזוי. DS שעושה דבר כזה - וואלאק יש לו ביצים של שור ומוח של תרנגולת. וממילא צריך לשים את המפתחות ולהתפטר יום אחרי שהחלון נסגר). אם שואלים אותי - אם לא ישתנה המצב בגזרת זפאטה זה אכן ייגמר עם אופציה 7 כלשהוא בסדר גודל של יוביץ'. או זמנים נואשים לפתרונות נואשים מייסון גרינווד. כך או אחרת, עד ינואר: רומא נתונה לחסדיו של בלוטי. ---------------------------------- אני מקווה שעד סוף החלון צ'ליק יעזוב וגם ספינאצולה - ובמקום האחרון יביאו איזה ילד מוכשר שיתפוס רוטציה עם זלבסקי ואלשע.
טל במקרה של החלוצים שהוא רצה להנחית פה עד עכשיו, אני מעדיף שילך על הכול או כלום עם לוקאקו. בלי קשר פינטו צריך ללכת הבייתה. דרך אגב, מתקדם משהו עם החלוץ הברזילאי ?
להבנתי מרקוס לאונדרו סגור לינואר. אני איתך מעדיף את לוקאקו או להשאר עם בלוטי וסולבאקן. בגישה הזו אנחנו נצליח להביא אותו. פינטו לא ימשיך זה כבר ברור. לא מצליח לסגור עסקאות , לא מצליח להיפטר מדד ווד. שקוף , פשוט DS חלש. איפה הוא ואיפה מרוטה.
הוא לא חלוץ , הוא לא שיחק והתאמן תקופה ארוכה , אף קבוצה באירופה לא רוצה ששמה יקשר לשם שלו. לא תודה. הוא מקושר חזק לקבוצה במרוקו לדעתי , בכל מקרה הוא צריך להתניע את הקריירה מחדש באזורים האלה , הכי טוב בשבילו זה טורקיה.
סקיי אומרים שסגרתם את סרדר אזמון. במילים עדינות, לא מספיק טוב לדעתי. ועדיין אופציה טובה יותר על חלאה שהכה את חברה שלו.