טוב נסגרה ההחלפה של תמי והבלגי, אבל זה יהיה השאלה ולא העברה קבועה. לא יודע מה רומא חסכו פה בדבר הזה. בנוסף נראה שדאנסו נכשל בבדיקות וחוזר ללאנס, במקומו רומא מחתימים בלם שמעולם לא שמעתי עליו מיובנטוס. יופי של מארקטו, רומא עושים הכל כדי להיכשל
רומא זה כמו מגנט לתרחישים הזויים. יאללה שיעלו בלם מהנוער וחאלאסנה. -------------------------------- זה אומנם בעיה - כי דה רוסי שונא את שחקני הבית שלנו, אבל זו האופציה הכי פחות גרועה. שישאירו כסף לינואר. בתקווה ששם יהיה אפשר להביא רכש משמעותי.
קיים קשר בין הכישלון בעסקה של דאנסו (שהיתה מצריכה את רומא להוציא סכום כספי ניכר) לבין השינויים בעסקה של תמי אברהם תמורת חרטאמייקרס. -הרי המועדונים עדיין לא הגיעו לעמק השווה בנוגע לסכום שמילאן תצטרך להוסיף לעסקה. בעצם על זה היה מו"מ. כי רומא היתה צריכה את הסכום הזה. וכעת לאחר הכישלון של דאנסו, ההתקדמות במו"מ בין מילאן לרומא כבר מיותרת. (רומא כבר לא צריכה את הגרושים האלו ממילאן). מה גם שהחלון נסגר אוטוטו. הסיפור כעת הוא בסה"כ על 2 מועדונים, שרוצים להיפטר מתשלום משכורת לשני שחקנים בסגל שלהם... שאף אחד אחר בעולם לא מעוניין בהם.
הם נפטרו לשנה... עסקאות השאלה יבשות ללא אופציה זה משהו שלא אבין בחיים. תמי מוערך ביותר כסף מסלאמקרס איך העסקה הזאת הגיונית?! הזיה מה שקרה עם דאנסו. נראה שהכל סגור עם מאנו קונה.
מה זה "מוערך ביותר כסף"? איפה הוא מוערך באיזה אתר אינטרנט? בעולם האמיתי - אף אחד לא רוצה אותו. כשמחליטים ששחקן מסויים (ללא ביקוש. ללא אף מועדון שמעוניין לקנות אותו) הוא מחוץ לפרוייקט... דהיינו: כשהאמונה בשחקן מסויים היא אפסית. באמת אפס עגול. לא רואים אפילו תרחיש שבטעות יצטרכו אותו במהלך השנה הבאה - ורוצים לא לשלם לו משכורת. -זה מה שעושים: השאלה יבשה. לא רוצים ממנו כלום ולא מצפים ממנו כלום. רק לא לשלם לו משכורת. -------------------------------------------- אם קונה הזה לא יודע לשחק קשר אחורי (ותתקנו אותי אם אני טועה. אבל הוא לא יודע) - אני לא מבין מה צריך אותו בסגל?
ועדיין הסעודים דפקו על הדלת בשביל תמי ולא בשביל סלמאקרס. הבעיה של תמי זה השכר , לא הדמי העברה וזה למה קבוצות מתרחקות ממנו , סלמאקרס מרויח טיפה יותר משליש שכר של תמי , אצלו חוסר העניין נובע מסיבות אחרות. אין בעיה , אתה לא בונה על השחקן , הוא לא שווה יותר , אתה צריך לסתום חור בצד שמאל , תחליף שחקנים לא בצורה יבשה , מה נעשה עם תמי שוב בשנה הבאה? הוא הולך לשבת על הספסל של מילאן כשמוראטה הוא חלוץ ראשון , אם לא הצלחנו לתפור אותם עכשיו ולהפטר ממנו לתמיד תהיה בטוח שהוא פה בקיץ הבא , לא העלה את הערך ונכנס לשנה האחרונה שלו בחוזה. לגבי סוגית הקשרים , יש המון קבוצות טופ שלא משחקות עם קשר אחורי קלאסי , ריאל מדריד ואינטר לדוגמא. אני מניח שדה רוסי לא מרוצה מכריסטנטה בווה ואולי אפילו פארדס , והוא רוצה שני קשרי 50/50 חדשים , לה פי ומאנו קונה.
DDR כנק' מוצא משחק 4-3-3 קלאסי אבל. אז הוא כן צריך אחד אחורי כזה. קבוצות טופ זה מכונות משומנות בכל רחבי המגרש. זה משהו אחר... כולם בכל מקום אפשר לסמוך עליהם. ברומא, בכנות, אני אישית לפחות, חוץ מסביאר ודיבאלה לא סומך על אף אחד. (אני כמובן מקווה שהשחקנים חדשים יוכיחו את עצמם וששחקנים "ישנים" ישתפרו. אבל זה המצב כרגע לפחות)
אומרים שקונה סגור חתום נעול. אבל גם אמרו את זה על דאנסו. במקרה של רומא אל תברכו על המוגמר עד שאתם רואים תמונה עם החולצה
טיאגו דג'אלו הגיע לבדיקות רפואיות אבל נראה שהוא בסוג של סטנד ביי למקרה שלא יבוא אף בלם אחר. יש פה אוהד יובה שיכול לשפוך קצת אור?
הבן אדם עבר פציעה קשה והוא החלים ממנה לחלוטין אבל חסר לו כושר משחק אז הוא בבדיקות ואם רומא לא תשיג בלם אחר הוא יחתום, אם תשיג ימציאו שהוא לא עבר בדיקות כמו עם דנסו
כל הסיפור עם דאנסו מרגיש פישי. כנראה שאין כסף אחרי שהסיפור עם תמי הסתבך. בשלב הזה מעדיף את הומלס כבר פתרון לשנה ונראה מה יהיה. אני עם טל , חוץ מסבילאר ודיבאלה אני לא סומך על אף אחד באמת. על הומלס אני סומך יותר. איזה wheeling and dealing של רומא ליום האחרון מראה של כל החלון ההזוי הזה. שלחו הצעות לכל כיוון ה SD שלנו זה הארי רדנאפ הצרפתי