נשמע הזוי. לא חושב שלרומא יש את הכספים האלה כדי לממש עליו את האופציה וכשהוא יהיה בן 31. בדמי השאלה והחוזה שלקחו על עצמם לעונה הזאת זו עסקה טובה עבורם. אתם בטח קובעים פה איזה ״פרייס תג״ בשביל הסעודים בעוד שנה אם יצליח.
תגידו, אפשר כבר להכתיר את הרכישה של לוקאקו ע"י צ'לסי כגרועה בכל הזמנים או שקוטיניו לברצלונה והזאר בריאל מדריד עדיין בטופ?
אני מאמין שאם לוקאקו יצליח, ורומא תהיה מרוצה וכולם יהיו הפי הפי. אז לוקאקו יסרב לסעודיה גם בעונה הבאה וימצאו את הנוסחא שהוא ישאר ברומא איכשהו
כשאנגליות קונות ב100 מיליון צפונה ברמה שאיטלקיות קונות כל מיני ריג'קטים בעשרה מיליון. אז אפשר לעשות טעויות גם בסכומים כאלה. וזה לא אסון גדול
הכושלים האלה משלמים 7 השאלה , לא יכלו להוציא אופציה ב25? לא מובן לי בכלל על מה ישבו שם ארבעה ימים. 37 מיליון יורו + 7 השאלה , 44 מיליון על לוקאקו זה הזיה.
ברור שהסעיף במחיר הזה לא ימומש. כמו שטל כתב זה לא באמת משנה כמה יכתבו , גם על יורנטה הייתה אופציה ב18 מיליון. תהיה עונה טובה( מאמין שתהיה מלבד פציעה רחמנא לצלן) ימצאו נוסחה שבטח מכירה של תמי תממן חלק מזה. עונה טובה זו גם עונה שנסיים בטופ 4. עם כסף של ליגת האלופות רומא תוכל להרשות לעצמה מעבר. אחרי כל הרפש שזרקנו פה כל הקיץ על הכשלונר (כמה זמן טל לא השתמש במילה הזו) פינטו מגיע מילה טובה. לא הרבה האמינו שנצליח לסגור עסקה כזו והנה הכוכבים שוב הסתדרו כמו עם דיבאלה בזמנו. שמגיע מילים טובות מגיע. Sent from my SM-S908U using Tapatalk
נכון היה פה הרבה מזל. סאגה הזויה שלוקאקו הבריז לאינטר, דחה סכומים אסטרונומים מסעודיה, תקיעות עם יובה. לולא כלמזה ועוד, אז כנראה שהיה מגיע איזה כלומניק נוסף להתקפה כמו אלו שהגיעו לקישור אבל גם מזל צריך לדעת לקחת.
לגמרי לגמרי, ורק לו אנחנו חייבים תודה. בזכות הקשרים שלו, והנחישות שלו. מצטער להגיד אבל טיאגו פינטו היה פה בעצם רק בובה על חוט וגם בלעדיו , רק עם הנשיא וריאן היה אפשר לסגור את העסקה הזו, וכל המחמאות פה שייכות לו בלבד.
אל תשכחו איפה העלו את השם של לוקאקו לראשונה.. ספולייר..פורום קטן מארץ קטנה במזרח התיכון. שאפו על העסקה ,החלוץ הכי טוב שיכולנו להביא בחלון. מקווה שיגיע גם החלוץ הברזילאי בינואר,ואם זה לא מוגזם לבקש אז גם שוער יכול לעזור לנו מאוד.
כן זה מובן לי ולכן זה מכעיס אותי. כל ההנהלה הבכירה יושבת בלונדון חמישה ימים וזה הדה בסט שהם מסוגלים לעשות? להחתים את אחד הרכשים הכי מרגשים שהיו פה בלי שום חשיבה על העתיד? מדויק , כל קשר ביו טיאגו פינטו להנחתה של לוקאקו הוא מקרי בהחלט. מנהל ספורטיבי כושל... אל תשכח מי העלה אותו
אני חייב להגיד שהסיבה היחידה שאני מרוצה מההחתמה הזו היא כי זה יומיים וחצי לפני סוף החלון ואני אשכרה לא יכול לחשוב על שם אחר לעמדת החלוץ. כן טוב או לא טוב. בכלל, שם אחר. כלשהו. זאת אומרת - במילים אחרות: אם העסק עם לוקאקו היה נופל, היינו עכשיו מחוסלים צפים במים. אבל: לצורך הדיון אם היינו עכשיו ביולי, וואלה לא הייתי מרוצה. אני יודע שיש דעות מנוגדות. גם בקרב אוהדי אינטר. של אנשים שלוקאקו הרשים אותם אפילו בעונתו האחרונה באינטר. -אני לא אחד מהם. אם נקבל את לוקאקו של הקדנציה הראשונה באינטר לפני שלוש שנים, זו החתמה פצצה. פצצת אטום. אבל אם אנחנו מדברים על אותו שחקן כפי שנראה שנה שעברה... תסלחו לי... אבל אני לא צופה שום שיפור (בהשוואה לעונה קודמת) מבחינה התקפית.