רומא 2024/2025 :: אוי ווי זמיר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י טל., ‏20/8/23.

1. Don Joan Roman Member

יש דוגמאות?

2. Don Joan Roman Member

רשמית: הוייסן בהשאלה ברומא עד תום העונה. מקווה מאוד שיקבל דקות והרבה.

3. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

הוא ברומא, בוא נקווה שישמור על ה-ACL שלו שלם

Don Joan Roman אוהב/ת את זה.
  4. DeRossi16 Member

עוד השאלה ללא אופציה , רק ברומא אפשר לראות עסקאות מביכות כאלה. כמובן שפינטו לא היה עוזב בלי עסקה מביכה אחרונה.

5. Don Joan Roman Member

לא הייתה לכם שום אופציה להשיג אותו בעסקה אחרת ואתם חיפשתם פיתרון זול וצעיר.

6. Zakutaroma Member

חסר?
    רק מהראש שנזרק לי:
    דובאן זאפטה, סקאמקה, פראטזי,מרקוס לאונרדו,בלטרן,סאביצר,דוגלאס לואיז,סארר ועוד מליון שמות בקישור ובהגנה שאם אני אבדוק הרשימה לא תתארך, ברובן הגדול זה היה משא ומתן כושל וחוסר ניסיון לסגור עסקאות.

7. Don Joan Roman Member

זרקת פה הרבה שמות אבל קשה לי להאמין שפראטזי העדיף אתכם על פני אינטר ושסאביצר העדיף על פני יונייטד/דורטמונד. דוגלאס לואיז (של וילה כן?) לא ברמת המחירים שרומא מסוגלת לשלם ובלטראן עד כה בפיורה זה לא זה.

מרקוס לאונרדו שחקן טוב יותר מלוקאקו? כי אם לא אז אני לא מבין את הטענה על כך שהבלגי הגיע ולא לאונרדו. סקמאקה עד כמה שזכור לי מעולם לא היה קרוב לרומא אלא זה היה בין שתיי הכחולות שחורות וזפאטה? במה הוא משמעותית טוב יותר מאזמון?

8. Zakutaroma Member

אני לא השוויתי בין שחקנים, מבחינתי, שהייתה הזדמנות להביא את סקאמקה, שאגב רצה להגיע מאוד לרומא והיה קרוב, לוקאקו או אזמון לא היו קיימים, אלו היו פעילויות חירום(שאגב לוקאקו לא היה מגיע בלי עבודה של הנשיא-לא טיאגו) אין מה להשוות בין פערי שחקנים שהגיעו או לא הגיעו, אלא רק בתהליך המשא ומתן של פינטו על כל שחקן שהיה קרוב להגעה והוא נכשל.

9. Don Joan Roman Member

בקיצור
    הרפש על טיאגו פינטו, הטוב על פרידקין אז למה שפרידקין לא יהיה המנהל המקצועי.

10. DeRossi16 Member

יש עוד אלפי פתרונות זולים וצעירים מתוך הליגה או מליגות אחרות , למה אנחנו צריכים להשביח ליובה שחקן ? הפכנו להיות ססואולו?
    פינטו לקח את העסקה הכי קלה כי פשוט כבר לא אכפת לו בנוסף לזה שהוא כושל.
    פראטזי מקושר לרומא כבר 4 שנים כל קיץ עוד הרבה לפני שאינטר ידעו מי הוא. וכל קיץ עשו איתו פאדיחה. אינטר ואטלאנטה נכנסו אחרי חודש של מגעים בין רומא לסקמאקה. יכול להיות שסביצר העדיף את דורטמונד או יונייטד אבל שוב בכלל שהכל נמרח עם פינטו בשלב מסויים מגיעות עוד הצעות ואז זה הופך לקשה יותר.
    מרקוס לאונרדו היה צריך להגיע במקום אזמון לא קשור ללוקאקו.
    אתה באמת שואל במה יותר טוב חלוץ מוכח בסרייה A מחלוץ מבוגר ששיחק בקריירה שלו רק בליגות סוג ג' וכשהגיע לגרמניה לא ספרו אותו?
    לצערנו הוא עסוק מדי עם טויוטה.

11. טל. Member

תגידו איך אתם רוצים ש DS טירון וצעיר וזר, כמו טיאגו פינטו, יעשה את כל הדברים שאתם רוצים שהוא יעשה?
    מה זה נראה לכם מארוטה בן 60?

טיאגו פינטו זה DS שאתה מביא כדי לצוד במחיר זול כישרונות אלמוניים ופוטנציאליים, מפורטוגל, צרפת, סקנדינביה, מרכז אירופה, ומדרום אמריקה.

מי שאשם זה מי שמינה אותו. וביקש ממנו לעשות דברים שהוא לא יודע לעשות. (וזמן קצר אחריו מינה גם את זוזה פאקינג מוריניו - שהדבר האחרון שמעניין אותו בחיים זה כישרונות אלמוניים וזולים ממרכז אירופה ומדרום אמריקה)...

EsheD, ASROMA, Don Joan Roman ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
  12. טל. Member

נקודה שראויי להתעכב עליה. כי היא מדוייקת.
    להבדיל מהחודשים הראשונים לאחר הרכישה, שדן פרידקין ובנו ראיין לא זזו מרומא מילימטר,
    בשנה האחרונה רואים אותם פחות. הרבה פחות.

בגלל שהם כל הזמן בדממת אלחוט גם לא ברור אף פעם מה הכוונות, ומה החזון שלהם.

הדבר היחיד שברור הוא שההון של המשפחה מוערך ב 4 וחצי מיליארד דולר. הם שפכו ו-לוו על רומא כמעט רבע מהסכום הזה. ואף אחד לא יודע בכלל לאן הספינה שטה. לאן היא אמורה לשוט.

נערך לאחרונה ב: ‏6/1/24
  13. Don Joan Roman Member

א. כנראה שאין במסגרת מה שאתם מסוגלים לשלם, אתם לא משביחים ליובה שחקן, אתם סוגרים פיתרון זול להיעדרות של נ'דיקה בזמן אליפות אפריקה.

ב. מקושר זה טוב ויפה, גם SMS קושר ליובה כבר 5 שנים ואנחנו יודעים איפה הוא היום, מה פראטסי עשה אקטיבית כדי להצטרף לרומא? כידוע לי כלום בעוד הוא לחץ על קרנאבלי להסכים לעסקה עם אינטר, מכאן אני מבין שלפראטסי לא הייתה שום דחיפות לחתום ברומא.

ג. אתה מערבב בין שניי דברים שונים.
    האופרציה של מרקוס לאונרדו הייתה חוסמת את הגעתו של לוקאקו(הסתכלות כלכלית נטו), לכן שאלתי שאלה מאוד פשוטה: מרקוס לאונרדו שחקן טוב מלוקאקו? נראה ששנינו מסכימים שכרגע לא ולכן מהעיכוב של פינטו, הרווחתם. כנ"ל לגבי סקמאקה(ובכוונה אני לא נכנס לשאלה האם בכלל סיכמתם עם ווסטהאם), לא יכולתם להרשות לעצמכם שניים מתוך השלוש עקב הגבלות הפייר פליי

עכשיו השאלה השנייה: האם זפאטה כל כך הרבה יותר טוב מאזמון? על פי מה שהוא מראה בטורינו, אני לא בטוח.

לסיום איך שאני רואה את הדברים זה: הפרידקינים אשמים ראשיים, הם ניסו לעשות מישמאש ושילוב בין ספורט דירקטור צעיר לבין מאמן מבוגר והניסוי הזה כשל, גם לפינטו יש אחריות, בוודאי למוריניו (כי פינטו למרות הביקורות סידר לו אחלה סגל) אבל האחריות היא בראש ובראשונה של הפרידקינים שהחליטו ללכת בדרך בלי לבחור כיוון אמיתי.

14. Don Joan Roman Member

עכשיו יש גם תמונה.
    בהצלחה ילד.

15. DeRossi16 Member

צר לי אתה עושה הנחות לפינטו. מנהל ספורטיבי טוב (גם כזה שמתמחה בהבאת פרוספקטים) אמור להצליח לפעול בכל המישורים.
    הדוגמא הקלאסית היא סאבטיני , צייד פרוספקטים מעולה , שלצד פרוספקטים כמו מרקיניוס מנולאס פיאניץ' לאמלה בנעטיה ואליסון ידע גם לספק שחקנים מוכחים לכאן ועכשיו כמו דז'קו סלאח אלשעראווי קולארוב קייטה סטרוטמן וכו'.
    וגם אם אני זורם איתך , גם בתחום שהוא מתמחה בו , פרוספקטים , הוא הצליח להביא 0 כאלה לרומא.
    א. אנחנו לא סוגרים שום פינה , זה ילד שלא ראה דק בליגה ואמור לקחת מקום של בלם בכיר אצלנו , עד שהוא יתאקלם ונשלם על הפאשלות שלו הוא כבר חוזר ליובה , החתמה המפגרת בהיסטוריה שלידה ההחתמה של בונוצ'י לחצי עונה נראית כמו הדבר הכי הגיוני בעולם.
    אתה מכיר את כל הכשרונות והמחירים בכל אירופה שהחלטת שאין עוד אופציות? וגם אם אין , עדיף לשחק עם צ'ליק או כריסטנטה מאחור כי כמו שאמרתי עד שהילד יתאקלם הוא יחזור ליובה.
    ב. לא כל שחקן מורד במועדון שלו על מנת להצטרף , האמת שהרוב לא , תחזור לכתוב של שנתיים שלוש אחורה ותראה שהוא הצהיר בפומבי שהחלום שלו זה להצטרף לרומא , רומא פשוט לא האמינו שהוא שווה את הכסף והעדיפו לשים את הכסף על שמדורוב (עוד הברקה של פינטו).
    ההבדל שSMS עלה 100 מיליון ופראטזי 20 מיליון בזמנו.
    ג.מי אמר שזה לא היה חוסם את אזמון? אני לא בקיא ב100 אחוז בספרים של רומא אבל אני מאמין שגם אתה לא. כשדיברנו על סקמאקה אופציית לוקאקו לא היית קיימת. פינטו נכשל למצוא חלוץ במשך כל הקיץ , במזל כולם דחו את לוקאקו ופרדקין חבר של טוד אז קיבלנו חלוץ ברגע האחרון.