קומבולה ורומא קיבלו הצעה קונקרטית ורצינית מאספניול. -יש מצב לסגירת עסקה בקרוב. בוא נקווה... מבחינת הספרים הוא ותמי אברהם הם שני שחקני הדד ווד הכי גדולים/כבדים בסגל אני חושב. ----------------------------------- קראתי עכשיו שהסעודים מציעים לדיבאלה 20 מיליון לעונה. נקי. לא כולל בונוסים. פאקינג חוזה לשלוש שנים. לא פחות.
קישור 3 סבבה, אבל התקפה 4? לוקאקו ודיבאלה כבשו 26 שערים מתוך ה-65 של רומא בעונה שעברה, 40%. הראשון עזב, השני רגל וחצי בחוץ וחשוב מכך, אני לא חושב שהביאו להם תחליפים שהם באנקר. סולה ודובביק הם פוטנציאל נהדר, אבל דיבאלה הגיע לרומא כשחקן נהדר. לוקאקו הגיע אחרי שנים בסרייה א שבהן הוכיח את עצמו. חסר לרומא את העוגן ההתקפי שיהיה אפשר לסמוך עליו ברגעים שצריך את הגרוש ללירה. קייזה לגמרי אחד כזה והגעה שלו תשנה את המרקאטו של רומא, שבהנחה ודיבאלה עוזב יהיה מרקאטו בלי חיזוק ממשי.
ההנחה שלי מתבססת על התקפה שכוללת את דיבאלה דובביק סולה ואל שרוועי יחד עם פלגריני, אני חושב שזו התקפה טובה שיכולה להבקיע גול בכל מגרש. דובביק נראה בכלל שהוא לא פלופ אבל במידה ודיבאלה לא יעזוב זה ההימור שלי התקפה 4, במידה ויעזוב לדעתי בכלל אפשר להגיד לעונה הקרובה להתראות
סימני שאלה זה חלק מהמשחק. אפילו לקבוצות הרבה יותר גדולות מרומא. קבוצות כמו הסיטי וריאל שמביאות רק סופרסטארים מוכחים, אין הרבה בעולם. צריך לדעת לפגוע בינגו. לייצר ולרכוש שחקנים אלמונים מוצלחים... אין ברירה... ולא צריך לפחד מזה. נקודתית: את דעתי בעניין כבר כתבתי. הכי טוב אם דיבאלה יישאר. אבל אם יעזוב, הייתי לוקח את הכסף ומביא לפחות מגן אחד (באגף אחד. כלשהו.) הכי טוב והכי מבטיח שאפשר להביא להרכב ראשון. בשלב כזה מאוחר של החלון. (אם במקביל יהיה אפשר למכור גם את כריסטאנטה או פארדס ולהביא במקומם קשר אחורי חדש ומבטיח להרכב ראשון: זה בכלל יהיה פנטסטי. זה כבר יהפוך את רומא למועמדת בכירה למקום 4).
מגן ימני היא עמדה סופר נחוצה ברומא כבר שנים אבל אם דיבאלה עוזב אני לא רואה איך אפשר להמשיך בלי שחקן אגף נוסף. סולה בעצמו סימן שאלה , מלבד סולה נשארנו עם אלשע (ששווה רק בתור שחקן ספסל אין פה סימן שאלה) ועם בלדאנצי , סימן שאלה גדול מסולה. לגבי קשר אחורי , אני מאמין שסומארה יגיע בסוף.
רומא היא אתר בנייה פתוח. אגב מה שמשמח אותי זה שרוב קבוצות הסריהA ככה גם. אז המצב אולי רע לכשעצמו אבל הוא לא יותר רע בהשוואה לשכנים. שבועיים לסיום החלון או לא. זה המצב. אתר בניה. -יש עוד הרבה עבודה. כרגע יש רק שלד לבניין, לא יותר מזה. להבנתי, השחרור של תמי וקומבולה (שני השחקנים הכי יקרים בסגל) אמורים לשחרר את הפקק הפיננסי כדי לרכוש לפחות מגן אחד בכל צד. אם קומבולה ותמי שניהם עוזבים הקיץ ולא מצליחים להביא מגנים חדשים להרכב ראשון בשני האגפים - אז ה DS החדש נכשל פה. אין ממש הרבה מה להתדיין כאן. ----------------------------------------- על דיבאלה, שוב, אני מקווה שיישאר ושלא יעזוב. מקווה שישכנעו אותו להשאר רק לעוד עונה אחת. -אבל קשה לראות את זה קורה. למה מה הוא בעצמו לא יודע שהוא פצוע כל הזמן? הוא לא מכיר את הסיכונים? 3 שנים במלון בסעודיה, אימונים ומשחקים בחצי קלאץ', ואז פנסיה מתוקה. דחילאק.
לא רואה את רומא מביאים מגן שמאלי נוסף בנוסף לאנחליניו ודאהל שנרכשו רק עכשיו... בימין יפטרו מקארדסרופ / צ'ליק (נראה שדה רוסי מעדיף להשאיר את צ'ליק על קארדסרופ , לא ברור למה) ויביאו מגן , כל השמות עד עכשיו נשמעים לי כמו בדיחה , במיוחד הבחור הסעודי. את שאר הכסף אני מניח שישקיעו בחלוץ נוסף(במידה ותמי עוזב) בוינגר נוסף(במידה ודיבאלה עוזב) ובקשר אחורי.
אנחליניו הוא כלום. ------------------------------------ רשמי קומבולה לאספניול. בסוף זו השאלה יבשה. בלי התחייבויות ובלי נעליים. -אולי יש התפתחויות עם דיבאלה, אולי בגזרת תמי, ויודעים ברומא שהכסף ייכנס לקופה ממקור אחר. ואולי סתם פשוט רומא ירדו מהעץ בנוגע לקומבולה.., כי הרי בדיוק אותה הצעה של "השאלה יבשה" היתה על השולחן (לא מאספניול אלא ממועדונים אחרים, באיטליה) כבר בערך לפני חודשיים.
פלגריני אומר שהוא לא מרוצה מהתוצאה מול קאליירי. -אתה הבנת את זה, ברוך? --------------------------------------- רומאבלוף.
ב cds מפרסמים הבוקר שדיבאלה בסעודיה סגור. רק החתימה חסרה. שלוש שנים. עם שכר לעונה 18 מיליון בסוף. נטו כמובן. לא 20 כפי שפורסם פעם. פי 2 יותר ממה שמרוויח ברומא כעת, להבנתי.