רומא 2024/2025 :: אוי ווי זמיר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י טל., ‏20/8/23.

1. Zakutaroma Member

שבוע לחלון,
    אין - מגן ימין,בלם רביעי,קשר אחורי,ווינגר שמאלי.
    לא מכרו את- סמולינג,בווה,שומורדוב,קארדסרופ, זאלווסקי,צליק

אני לא יודע בסוף איזה פלסטרים יסגרו, אבל כבר עכשיו אפשר להגיד, חלון רע, סגל לא מאוזן, דיבאלה סימן שאלה- השנה מקום 6 קורא לנו שוב.
    באסה

EsheD אוהב/ת את זה.
  2. ASROMA Member

הבוקר מפרסמים שכריסטנטה על המדף. הגיע הזמן - הסממן הכי בינוני של רומא.
    אמור לשחרר פקק נוסף בתזרים.
    נראה שהולך להיות כמה ימים אחרונים של חלון שיהיה רכבת הרים אחת גדולה.
    קייזה-דיבאלה-תמי-כריסטנטה-סמולינג וכל מה שמסביב הכל ינתקז לימים-שעות אחרונות של החלון.

EsheD אוהב/ת את זה.
  3. טל. Member

הסוכן של דיבאלה ירוויח מענק חתימה של 8 מיליון יורו בערך על המעבר לסעודיה.

הבנתם את זה, הבנתם הכל.
    זה הכדורגל העולמי ב 2024. אין מה לעשות.

בכל הקשור לשכר העונתי של דיבאלה הטווח שמפורסם בשלל אמצעי התקשורת הוא 18-25 מיליון יורו נקי לעונה.
    כולם כותבים חוזה בסעודיה לשלוש שנים.

דיבאלה עצמו סיכם את תנאיו שם. למעשה המכשול היחיד הוא החוזה וסכום השחרור שיסוכם במו''מ בין הסעודים לרומא.

-לא אמור לקחת הרבה זמן כל הסיפור הזה.

4. טל. Member

אין מספיק זמן...
    אני תמיד דגלתי בטיעון שאם כבר החליטו שחלון ההעברות גולש לתוך העונה הסדירה, אז היו צריכים למתוח אותו עמוק לתוך העונה הסדירה. יותר מאשר רק שבועיים בלבד.

בחזקת ''אם כבר אז כבר''.
    -----------------------------------------

ההימור הכי סביר הוא שמבחינת סגל אני לא חושב שנראה שינויי כזה גדול - בין רומא כפי שראינו מול קאליירי, לבין רומא שנמשיך לראות עד ינואר.

5. Zakutaroma Member

זאת בדיוק הבעיה
    ש9 יום לסגירת חלון, חסכת קצת כסף וזרקת שחקן טוב, ואתה נראה בלעדיו כמו תחת.
    אף אחד שיביאו אם יביאו לא ימלא את מה שהוא נתן שהוא היה על המגרש, גם לא מבחינת אוהדים,קהל,חולצות וכולי מסביב.
    הקבוצה תסיים במקום ה6 עוד פעם ואז ישאלו איך זה קרה, קלאסי

6. תומר1989 Member

שיחק 54 משחקים ב2 עונות מתוך 110 משחקים בערך שהיו לרומא ב2 העונות הללו (כולל גביע באירופה)
    ל54 האלה נכללים המשחקים שהוא עלה כמחליף/עם זריקה/חצי כשרות/יצא עם פציעה .
    על נתון כזה אין לי מה להגיד מעבר לנו באמת....

יש בעייתיות בטיימינג נכון. אבל חלון העברות זה לא תוכנית לבקשתנו. חסכון משכורת משמעותית + 18 מליון דמי העברה, זה משמעותי מאוד לרומא.
    כנראה לא יהיה פה משהו יותר טוב ממקום 6 (שבמילא היה גם עם דיבאלה) .
    אבל לפחות בסיס למשהו לקיץ הבא

7. תומר1989 Member

אם קהל של רומא הוא לא צמא לרומא אלא צמא לגימיקים (כלומר- תן לו שם גדול עם כוכבית גדולה ותקבל סולד אווט כל משחק) אז שלא יבוא .

אני בניגוד אליך נותן לקהל קצת יותר קרדיט

8. DRORIKO Member

סך הכל מעבר מתבקש. פאולו מיצה את עצמו ברמות הגבוהות של אירופה ורוצה לעשות ג'ובות, ואם זה בליגה פחות אינטנסיבית אז עוד יותר טוב.
    לא מבשר טובות לרומא כי פאולו למרות שהוא אחרי השיא היה השחקן הכי טוב בקבוצה(קצת מעיד על הקבוצה) אבל אתה לא יכול להחזיק שחקן בכח, בטח כשאתה מבין את הרצונות שלו.

9. טל. Member

הקהל של רומא כן צמא למשהו, אבל קשה לדעת ל- מה...
    פעם חשבתי שהוא צמא להצלחה או אפילו לכדורגל יפה, אבל אז בא מוריניו עם הכישלונות והבונקרים וכל הקהל נעמד מאחוריו.

----------------------------------
    בכל מקרה, קשה לברוח מהתחושה (ומהמסקנה) שרומא, באופן כללי, היא אחד הפרוייקטים הכי כושלים באירופה. -אם מסתכלים על משכורות והשקעות, לעומת הצלחה ועמידה ביעדים.
    לא רק שלא מתמודדים על תארים מדרגת קושי "גביע איטלקי ומעלה". אפילו לא מצליחים להיכנס לצ'מפיונס ליג. אפילו לא בעונות של 5 מעפילות.

חוסר יכולת נצחי לפגוע בינגו בשחקני רכש. -סטטיסטית? אפילו לא 1 מתוך 5.
    חוסר יכולת בהצמחת כוכבים מבין שחקני הבית.
    חוסר יכולת לזהות אפסים בזמן ו/או שחקנים שהם מניה בירידה בזמן אמת, ולמכור בזמן.
    מינויים של מאמנים לא מוצלחים. ועוד ועוד ועוד.

חוץ מלחכות ולקוות שכעת עם ה ds החדש דברים ישתפרו, אין הרבה מה לעשות.

EsheD אוהב/ת את זה.
  10. ASROMA Member

הכל נכון
    רק שההצעה של הסעודים היא 3 מיליון ולא 18...

אני כותב כבר שנים שרומא בעבר הייתה פידר קלאב של מועדוני העלית באירופה. מזמן לא.
    כישלון אחרי כישלון ועכשיו מה , השחקן הכי טוב שלך עוזב והקבוצה שלך נראית אבודה בלעדיו
    מקום 6...

EO11 אוהב/ת את זה.
  11. Zakutaroma Member

בדיוק הנקודה שלי, פשוט מגוחך.
    תוסיף את זה שהם הרי יביאו עוד שחקן שניים שלושה, במקום המשכורת של דיבאלה, אבל איזה שחקנים? שוברי שוויון? פלסטרים לסגור חורים שלא יביאו אותנו לשום מקום.
    בטח שבוע לפני סגירת החלון,זאת החלטה רעה של רומא לשחרר אותו שנובעת מקמצנות וזלזול.
    אף שחקן בקליבר שלו לא מתקרב אלינו, עד שיש לנו אחד שיש לו יכולת לשנות משחק גם אותו זורקים.(אותו אני יכול להבין-בערך).
    יותר מידי מפנטזים על ילד ארגנטינאי בן 21 ששיחק בקבוצת תחתית שנה שעברה וחלוץ שלפני שנתיים היה בכלל באיזה ליטא.
    גזר דין של עונה שלמה הם עשו פה בעיני

12. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

חייב להגיד שעד עכשיו הDS החדש לא בדיוק הבריק,או הביא כמה כאלו. שילמנו די יקר על רכש שנגיע עד עכשיו, בעיקר על הקשר הצרפתי (שהוא עוד מה שכבר היה).

13. טל. Member

אי אפשר להשאיר את דיבאלה חברים. מנהלי רומא לא יכולים לעשות כלום,
    אם הסוכן של השחקן היה מציף את המו"מ עם הסעודים בשלב מוקדם יותר אולי היה אפשר לעשות משהו אבל (להבנתי) לא נראה שהיתה הצפה של האירוע.
    וגם את הסוכן אפשר להבין שהסתיר את המו"מ שנמשך מאז יוני. כי הוא גם צריך להתפרנס.

בכל מקרה כעת באמצע אוגוסט מנהלי רומא לא יכולים לעשות כלום.
    אנחנו לא מדברים פה על שחקן בשנות ה 20 שלו,
    ואנחנו לא מדברים גם על איזה מועדון באירופה שהציע לו 20 או 30 אחוז יותר ממה שהוא מקבל כעת ברומא.

אנחנו מדברים על פאקינג מועדון סעודי שמציע לו משכורת כפולה... ואולי אפילו פי 2.5 ממה שהוא מרוויח כעת... למשך שלוש שנים... ועוד כמה מיליונים רבים וטובים לסוכן שלו, כדי לשמן את הגלגלים.

השאלה היחידה והכוח היחיד הוא בידי השחקן האם הוא רוצה לצאת לפנסיה מולטי מיליונר כבר כעת?, או לא?.
    -וזו שאלה רטורית.

רומא לא יכולה להשוות את ההצעה הסעודית, או לדגדג אותה..., ולא יכולה להחזיק את השחקן בכוח. אין היגיון ולא טעם.
    וכל הצדדים יודעים את זה, כולל השחקן, ורומא, והסעודים.
    מה שכן קשה לי להאמין שהפיצויי לרומא יהיה כזה נמוך כמו שפורסם בתקשורת. אבל גם לא בונה על 8 ספרות.

14. EO11 בפה אליל היכל התהילה

לא מבין את הסינגור הזה על ההנהלה.

לפי איך שאני מכיר את שוק ההעברות, לכל שחקן יש מחיר, ראינו את זה עם לוקאקו בקיץ 2021 כשאינטר מכרה אותו בסכום שיא של 115 מיליון אירו. אם רומא הייתה מקבלת סכום לא פרופורציונלי על דיבאלה, אז הייתי מקבל את זה ש"למועדון אין מה לעשות", אבל זה כנראה לא המצב. בשלב כזה של החלון אתה לא מוכר שחקן של 20+ שערים, בטח לא במחיר כזה... אלא אם לא רצית את אותו השחקן מלכתחילה ודי ברור שזו הסיטואציה. למה לא רצו את דיבאלה? יכול להבין, לא מסכים עם אף סיבה שתמנו לי כאן, אבל ההתנהלות כל כך פושעת שבסופו של דבר אנחנו ב-22.8 ורומא מחזיקה בהתקפה שאין בה שום עוגן. מישהו פה יתפלא אם דובביק יתגלה כ-One season wonder? מישהו פה יתפלא אם סולה יתקשה לשחזר את היכולת מפרוזינונה?

אולי בסיום החלון ההתנהלות הזו תהיה ברורה ותיראה נכונה, כרגע זה לא המצב. זה נראה לא טוב.

ASROMA אוהב/ת את זה.
  15. תומר1989 Member

טוב חדל ברברת. דיבאלה סירב לסעודים

משתמשים שצופים בדיון זה (רשומים: 1, אורחים: 11)

1. Zakutaroma