רומא 2024/2025 :: אוי ווי זמיר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י טל., ‏20/8/23.

1. תומר1989 Member

לוותר על 75 מליון כדי להשאר ברומא ?
    טוב הוא קצת טיפש

2. ASROMA Member

בתכלס זה LIFE CHANGING MONEY
    לא ברור למה דיבאלה סירב , שוב המועדון גם סירב לסכום מעליב של 3 מיליון יורו. זו כנראה תהיה העונה האחרונה של דיבאלה ברומא ואז יעזוב בחינם מניח שיהיו לו יותר הצעות באירופה אז עם סכומים שווים פחות או יותר למה שמקבל היום וזה מספיק לו ולמשפחתו כנראה.

מה זה אומר לגבי שאר החלון? 9 מיליון בעונה זה שכר כבד מאוד לרומא...

3. DeRossi16 Member

טיפש הוא לא , לקום כל בוקר בעיר היפה באירופה , לגדל את הילדים במקום עם תרבות זהה לשלך , ולשחק בקבוצה טופ 6 בליגה השנייה בטיבה כשאתה מהלך בעיר כאילו אתה האפיפיור זו אחלה החלטה.
    את הכסף מהסעודים הוא יכול לקבל גם שנה הבאה וגם בעוד שלוש שנים , אם לא 75 אז 50 ....

Don Joan Roman אוהב/ת את זה.
  4. תומר1989 Member

העיר היפה באירופה תחכה לו גם עוד שלוש שנים , ההצעה מסעודיה לא בטוח .
    הייתי עוד יכול להבין אם הוא סירב לסעודיה כדי לככב בריאל. אבל בשביל לדשדש בשיפולי הצמרת עם רומא?

אז כן- הוא אידיוט

5. Don Joan Roman Member

זו כנראה החלטה משותפת שלו ושל אשתו, כסף זה לא הכל בחיים, בטח שכך או כך יש לך המון ממנו.

אחלה דיבאלה.

6. טל. Member

היום אני שמח. אני מקווה שיישאר לעוד עונה.
    אבל חייבים לציין:
    כל עוד החלון פתוח, הכל פתוח.

7. תומר1989 Member

עלית על הסיבה. אישה יכולה להפיל גבר. אם זה לקחת לו את כל הכסף, או במקרה הזה - לגרום לו לוותר על הצעה כזו "שאני אגור בסעודיה??"
    אם אני לא טועה לדיבאלה בכלל אין ילדים, ואם זה נכון אז אני מתקן - הוא לא רק טיפש אלא מפגר, כסיל חמור, מטומטם וכל הברכות

8. Don Joan Roman Member

או שהוא פשוט אדם שמעדיף פחות כסף ויותר נוחות לו ולאשתו, כאמור לא הכל בחיים זה כסף. בעיקר כשיש לך המון ממנו.

Roma ו-EO11 אוהבים את זה.
  9. EO11 בפה אליל היכל התהילה

אז אם דיבאלה בוחר לא לקשור את עצמו למקום שאף שחקן לא נהנה בו והיחס לנשים מחפיר, גם תמורת סכומי עתק, אז הוא טיפש גמור?

אני מאוד מעריך אותו על ההחלטה הזו, כמו שאני מעריך אחרים שמבינים את הזכות שקיבלו לשחק כדורגל ברמות האלה ולא לזנוח אותה תמורת בצע כסף. דיבאלה הרוויח ביובנטוס ורומא עשרות מיליוני אירו במצטבר ויש לו עוד הרבה זמן להרוויח את מה שלא ירוויח בסעודיה, רק במקום שיותר מתאים לו ולמשפחה שלו.

Roma, SerieA ו-Don Joan Roman אוהבים את זה.
  10. Don Joan Roman Member

אני גם הבנתי שהרבה פעמים יש שם הלנות שכר

11. Bianconeri משתמשים של כבוד היכל התהילה

דיבאלה רואה בעצמו ספורטאי תחרותי, הוא רוצה להספיק להיות במדי נבחרת ארגנטינה במונדיאל הבא.

לשחק בסעודיה = לפרוש מספורט תחרותי.

סוף.

Roma, SerieA ו-Don Joan Roman אוהבים את זה.
  12. EO11 בפה אליל היכל התהילה

הגיוני מאוד, מה יקרה להם אם לא ישלמו שכר? כלום.

Don Joan Roman אוהב/ת את זה.
  13. תומר1989 Member

הסיכוי לקבל זימון בנבחרת לא מושפע מאם אתה משחק ברומא או בסעודיה.
    ולראיה - רק תספור כמה שחקנים ביורו האחרון הגיעו מהליגה הסעודית.
    מאידך- הסיכוי של דיבאלה (שחקן פציע כשלעצמו) להיות לא כשיר במונדיאל - גבוה יותר אחרי עונה מתישה באיטליה, מאשר עונה הרבה פחות אינטנסיבית בסעודיה .

14. Zakutaroma Member

מצטער אבל זה ממש שטותי להגיד דבר כזה.
    בגלל שהוא סירב לסכום הזה אז הוא טיפש?
    מה אתה יודע על קריירה של ספורטאי כדורגלן?
    אתה לא חושב שהוא יכול לקבל הצעות גם עוד שנתיים שלוש וארבע? הם מביאים כוכבים, לא מביאים שחקנים בשיא שלהם אל תשכח.
    הוא עשה מה שטוב לו גם תחרותית וגם לאורך החיים שלו, וזה סבבה לגמרי, אף אחד מאיתנו פה לא היה בנעליים שלו, קל להגיד טיפש, לדעתי לשחק בסעודיה לא משנה תמורת כמה כסף זה יותר טיפשי, כל מה שעבדת בחיי השחקנות שלך לזרוק לפח בשביל משכורת.
    וכן, הייתי מעדיף "לדשדש" ברומא, בליגה אחת הטובות בעולם, עם חברים ארגנטינאים עם אישה מאושרת עם קהל שרוצה רק אותך מאשר לשחק אצל הערבים בסעודיה בלי כל טיפת חשק בשביל תלוש.
    זה יום משמח לרומא, ומה שלא יהיה שנה הבאה איתו, יהיה טוב.
    אותי מעניין מבחינה טקטית מה דה רוסי יעשה עכשיו, את סולה הוא לא יוריד ולא יזיז לימין, דיבאלה יכול ללכת לאמצע אבל מישהו אחר צריך לרדת לספסל(פלגריני?) ויותר מעניין, איך זה ישפיע על השוק עכשיו, כי הסגל עדיין לא מאוזן רק שעכשיו גם אין כסף.

EO11, SerieA ו-Don Joan Roman אוהבים את זה.
  15. תומר1989 Member

כמה שטויות. ואני אסביר:
    סעודיה בניגוד לסין לא קונה שחקנים הרבה מעבר לשיא ובטח לא משלמת להם שכר אסטרונומי (אלא אם כן זה קאליבר של רונאלדו) יכול להיות שעוד שלוש שנים (אם בכלל) השיקול שיהיה האם כדאי לעבור לסעודיה תמורת 5 מליון לעונה . אחד.
    שתיים- לקבל החלטות כאלה משמעותיות כלכלית , ובמילים אחרות - להפסיד כל כך הרבה כסף על "יש מצב, ואולי" זה שגוי מיסודו. מה גם ש99 אחוז שלא תהיה הצעה דומה עוד שנה שנתיים.
    שלוש- בהחלטה יכול להיות המון שיקולים נסתרים לעין. בהנחה שהשיקולים של השחקן הם מה שנשמע ריאלי (מקצועיות ועיר מבאסת לחיות בה) אז זה אכן טמטום . האם התחרות האדירה בלהאבק על מקום בליגה אירופית שווה פספוס של 60 מליון יורו ? (שזה הפער בין השכר הנוכחי לשכר המוצע)
    מה אני אגיד לך, הגיוני סך הכל....