רומא 2024/2025 :: אוי ווי זמיר

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י טל., ‏20/8/23.

1. טל. Member

Zakutaroma
    מדברים המון על הבלם הזה שרומא רוצה להביא מ-לאנס. לא מכיר אותו. זה הולך להיות סכום גדול.
    סכום משמעותי. ואתה צודק. צריך לממן את זה...
    אני מאוד מקווה שנכונות השמועות שהיו בזמנו על מכירה של כריסטאנטה.
    אם מחפשים רכש מאסיבי, משמעותי, אז אין ברירה. -צריך למכור מישהו כדי לממן רכש שכזה.
    ואין יותר מידי אפשרויות.

אגב עסקאות מכירה: אם דיבאלה אכן יישאר - ובסוף את פארדס רומא ישימו על המדף וימכרו לסעודים... זו גם יכולה להיות וואחד אירוניה ארגנטינאית חביבה. אני אברך על כך. לא סובל את פארדס. אחד השחקנים השנואים והמאוסים עליי.
    -----------------------------------------------------------

אפשרות נוספת מעבר לעסקאות מכירה: יש לך את אופציית "ההחלפות" ראש בראש.
    בתקשורת האיטלקית זורקים הרבה שמות לאוויר בהקשר הזה.
    (שרומא ינסו לעשות swap החלפה של ראש בראש על שחקנים שיש לה כמו למשל בווה, סמולינג, זלווסקי).

בהקשר הזה אני יכול לומר שבווה זה שחקן שאני מעריך, אבל המציאות מדברת ברור. -תחת דה רוסי הוא רק הולך אחורה... קשה להמר נגד המשך של המצב הרע הקיים.
    סמולינג יש לי תיאוריה שמגובה על ידי ההיסטוריה העובדתית שלו. הוא שנה אחת פצוע שנה אחת בריא. שנה פצוע שנה בריא. וחוזר חלילה. -לדעתי תהיה טעות לשחרר אותו הקיץ.

------------------------------------------------------------
    מאד מציק לי שרומא מתעלמת מכך שאנחליניו וצ'ליק הם דה פקטו המגינים היחידים בסגל (בכל הסגל!!). אנחליניו הוא עוד מגן בינוני. מילא. אבל צ'ליק זה פשע.

נ-ב: אם דיבאלה נשאר צריך לתת לו את חולצה מס' 10.

EsheD אוהב/ת את זה.
  2. Zakutaroma Member

מאיפה ההנחה הזאת שזה השכר שהוא יקבל שם אחרי כמה שנים? מן הסתם כמו בחיים שום דבר הוא לא ודאי, אבל חוץ מכסף איזה יתרון יש לו שם? תחרותיות? שיפור באיכות החיים? חיים טובים למשפחה? כולה כסף, וזה לא מוטיב שמושך את כולם וזה בסדר.
    וכן אני לא מבין את הטענה, להיאבק על מקום בליגה האירופית ולהתמודד עוד עונה בטופ 6 באיטליה במקום תחרותי עם לחץ, או לשבת לגרבץ בערב הסעודית? זה באמת שיקול שווה ערך לספורטאי הישגי לדעתך? כל מי שהלך לשם חשב על הכסף, שאגב חלק חזרו חזרה בריצה אחרי שהבינו שזה לא מה שזה.
    הבחירה שלו היא בחירה יפה, ומראה על זה שהוא חושב שיש לו עוד מה לתת הן לקבוצה, אולי לנבחרת אבל בעיקר לעצמו. זה ממש לא טיפשי בעיני

3. Zakutaroma Member

אם בווה ילך בעסקה כנגד נגוג של נאפולי, זאת עסקה טובה, בווה רק הולך ומתדרדר, זה לא שברגע שהוא נכנס הוא משנה משחק או מומנטום, כלום לא קורה(נכון להיום).
    הבלם ההוא מהליגה הצרפתית כנל המגן הימני, אני לא מכיר אותם, למעשה אני לא מכיר את הליגה הזו יותר מידי, קשה לי לקבל דעות על השחקנים האלה, אבל אני לא יודע אם רומא תצליח לזרוק 20 מליון לכל עבר על כל שחקן, יש המון שמות מוזכרים.

סמולינג כבלם רביעי זה לא דבר רע, בכלל לא, זה אחלה עומק.
    אבל איפה זאלווסקי,בווה, קארדסרופ,אברהם,שומורדוב? שיתחילו ללכת כבר.
    אנחליניו עוד מבין משהו ברמה הטקטית אני מאמין שיש לו מה לתת, צליק הוא לא שחקן כדורגל- בשום מימד, אני מאמין שהייתי מצליח יותר ממנו על המגרש ואני לא מחשיב את עצמי לשחקן כזה טוב.

EsheD אוהב/ת את זה.
  4. תומר1989 Member

גם בחירה רומנטית יכולה להיות טיפשית. וצריך להפריד בין הרומנטיקה להגיון.
    ללכת למקום שלוש שנים ולדאוג ל3 דורות אחריך עם רמת חיים גבוה ביותר , עדיף על למשוך במועדון דרג ב' או ג' שגם הראה לך את הדרך החוצה.
    לא משנה, מוצה, החליט להשאר שיהיה בהצלחה.

תגידו זה אמיתי הדיבורים על דאנסו? הוא חתיכת מפלצת. ואם פרדקלין מביא לכם אותו בסוף החלון זה חתיכת שיחוק.

5. Roma מנהלים

תומר1989,

הבעיה היחידה שלי עם מה שרשמת זה שהסיטואציה בסעודיה לא תתאפשר עוד שלוש שנים בניגוד לסיטואציה של רומא\מועדון ברמת רומא עוד שלוש שנים.
    ממש הפוך גוטה. סעודיה מחפשת גם "שמות", דיבאלה בהחלט יהיה רלוונטי בניגוד לכדורגל תחרותי באיטליה שאני בספק אם הוא יהיה רלוונטי בעקבות המצב הפיזי שלו שגם עכשיו מדיר שינה מעיניי הצוות המקצועי והאוהדים ברומא.

אף אחד מאתנו לא יודע איך זה לחיות במדינה כמו סעודיה וזה לא שברומא הוא מקבל פרוטות. זאת אולי לא החלטה פופולרית אבל הגיונית בהחלט.

6. תומר1989 Member

מציע לך לעשות עדכון תוכנה ידידי. באמת אין פה כוונת משורר להשמצה אלא אמיתי.
    שחקנים בשיאם עוברים לסעודיה, או כאלה בסטאטוס של דיבאלה- בני 30 אבל כוחם לגמרי במותנם.
    להגיד לך איך דיבאלה יהיה בגיל 33? שהוא גם ככה מועד לפציעות ? יכול להיות שהצעה מסעודיה תבוא, גם אם הוא יהיה דד וודס, מי אמר שלא . גם השוער השלישי הזה של מילאן הרומני עבר עונה שעברה לסעודיה . אבל השאלה באיזה שכר. היום הונח על השולחן 75 מליון יורו. עוד שלוש שנים יכול להיות רבע מזה או עשירית מזה , מי יודע. תלוי ברמת האטרקטיביות. שבגיל 33 לא תהיה גבוה מגיל 30.

הוא בסטאטוס מושלם לעשות תמעבר הזה. בן 30, עשה תעשר שנים שלו באירופה, השיג מה שהשיג. אין פה פוטנציאל לעשות מעבר לזה (גם ברמת התארים, וגם ברמת הקבוצות) לך תהפוך ממליונר למולטי מיליונר

7. EO11 בפה אליל היכל התהילה

למה קשה להבין שלאחר עשור בטופ עם שכר של מיליוני אירו בכל עונה, הכסף לא מקבל תעדוף בלעדי בקבלת החלטות של שחקן?

Don Joan Roman אוהב/ת את זה.
  8. k_700 Member

דאנסו?
    בלם עם נתונים פיזיים מרשימים, משחק רגל לא רע ופוטנציאל טוב ביחס למחיר שלו.
    היה על הכוונת של אנגליה לפני קיץ.

EsheD אוהב/ת את זה.
  9. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

צרפת יצרנית הקשרים האחוריים מספר אחת בעולם, לא מבין איך עוד הבאנו משם מישהו שיסגור את החור שיש לנו באמצע.
    אני לא מכיר את דאנסו, אבל לפי החבר׳ה פה שמכירים, נשמע טוב.
    מגינים זאת חייבת להיות עדיפות ראשונה, ולדעתי קייזה במחיר שיובה דורשת, חייבים לקפוץ על המציאה.

10. טל. Member

התשובה לכך, ושורש הבעיה בעצם, זה שקודקודי רומא רואים את העמדה הזו כבר כ"עמדה סגורה".
    העמדה הזו, עם פארדס וכריסטאנטה, היא משביעת רצון מבחינתם.

הם לא מתייחסים (כמוני וכמוך) לעמדה הזו כאל "חור".
    -האם הם עיוורים האם הם מטומטמים? לא יודע כבר מה לומר.

-------------------------------------------------------------
    המגן הסעודי שדיברו עליו עד לפני שבוע - חתם הלילה ברומא.

11. DeRossi16 Member

לא מבין למה מתעסקים בבלם וקשר , כשהעמדות הקריטיות הן מגן ימני ווינגר שמאלי...
    גם אם אתם פחות מתחברים לפארדס וכריסטנטה אי אפשר להשוות את היכולות שלהם כקשרים אחוריים ליכולת של צ'ליק כמגן או של אלשע/זאלוסקי בשמאל.
    אומרים שהסעודי יגיע השבוע לבדיקות רפואיות, רכש הזיה.

12. טל. Member

לא. רגע.
    סגל בריא דורש לפחות 4 בלמים.
    -ומתעסקים בבלם כי כרגע לרומא יש רק 3 בלמים בכל הסגל - כשאחד מהם (סמולינג) לצערי עוד מנסים להראות לו את הדלת החוצה (אני אומר לצערי רק כי יש לי הרגשה שהשנה הוא כן יהיה כשיר... האמת היא שאם לשפוט בצורה יבשה לפי העונה האחרונה (שלכל אורכה הוא נפצע מאימונים), ברור שצריך לשחרר אותו).
    זאת אומרת שיכול להיות שאפילו תצטרך 2 בלמים חדשים עד סוף החלון.

דבר נוסף: מבחינה עקרונית אין הבדל גדול בין צ'ליק וקארסדורפ (שכבר נמחק) לבין פארדס וכריסטאנטה.
    אלו ציון 0 או 1, ואלו ציון 3 או 4
    בוא נאמר: רומא היא צי של משאיות. צ'ליק הוא קלנועית של קשישים, ופארדס/כריסטאנטה הם קיה פיקנטו.
    ולכן עקרונית, אין הבדל. -כי שניהם לא מספיק טובים.
    שניהם לא מספקים את הסחורה. רחוקים מכך.

13. Don Joan Roman Member

הבעיה עם קייזה היא לא יובנטוס אלא השכר שלו וזה שהוא רואה את רומא כאופציה אחרונה של אין מוצא אחר, אם זה היה רק בין המועדונים קייזה היה רומאניסטה במקום סולה.

14. טל. Member

לא חושב שהשכר שלו בעיה. אנחנו לא מדברים על סדר גודל שכמותו עוד לא נראה.
    רוצה לומר: היו יכולים להגיע להסכמות. אם היו רוצים.

השחקן מתייחס לרומא כאל אפשרות שכן היא על השולחן, אבל בקצה הרחוק של השולחן. מבחינתו.
    בהחלט יכול להיות שזה עוד יצא לפועל. אגב.

15. Don Joan Roman Member

בהצלחה עם לשלם לו 7 מיליון אירו לעונה כשדיבאלה נשאר והשחקן מתייחס לרומא כאופציה אחרונה בהחלט.