הסבוטאז' הפסיק, זה הניצחון הכי גדול של ראניירי. מעבר לכך מדובר במאמן שמכיר את הסביבה ברומא מצוין ויודע איך להעמיד קבוצה
זה לא גניבת דעת, בסוף רומא לפני ראניירי היו עם 13 נקודות ב-12 מחזורים ומאז הגעתו היא עם 24 נקודות ב-13 משחקים ובפתחו של מאבק על מקום באירופה וביום בהיר מאוד אפילו על טופ 4
Gasperini's future possibly lies at Roma בהמשך לזה... אולי הפעם? לטעמי המועמד המושלם למועדון בסדר גודל שלנו ובנקודת הזמן הזו.
מי שהפסיד הייתי קורא/צופה בראיון של ראניירי היום לפני המשחק נגד קליארי. אמר כמה דברים מאוד מעניינים על כמה שחקנים.(בעיקר דובביק, אבל היה סיפור עם קונה גם השבוע, הומלס והאדום זה לא חדש וגם על המאמן וכולי) מי שעדיין מתעניין לדעת מה קורה ממליץ לו לקרוא. אגב נראה שהבעלים שלנו ממשיכים במסע השופינג ונכנסים גם לבוסטון סלטיקס(לא שזה פורום כדורסל....)
גול קקהמייקה או לא, גול זה גול. אני שמח בשביל דובביק, מקווה שהיום הזה יוציא אותו לדרך חדשה. שמחתי לקרוא אחרי המשחק שהעניין עם דיבאלה לא חמור מידי.
לא חמור מידי אבל זה הכוכב של הקבוצה עם בעיית כשירות חמורה ובוודאי לא יכול לסיים 90 דקות מלאות. האם נמצא בשוק יותר טוב? כנראה שלא.
כן ברור. יותר מזה, אני גם עכשיו קורא שהפציעה שלו זה 4-5 שבועות בחוץ. סופי. אחרי פיענוח הבדיקה.ֿ ואילו כשאני קראתי אתמול כתבו הערכה רק 3 שבועות. ראניירי יצטרך להחזיר את פלגריני על העגלה. אין ברירה.
איזה מכה לא יאומן. אחרי הפציעה היו כתבות אופטימיות של העדרות רק 3 שבועות. מאז, כל ערב אני פותח אתרים ורואה רק תחזיות שחורות יותר... והיום בא הדבר הזה… ברומא יכולים ללכת לים.
כולי תקווה שרומא תנצל את העובדה שכבר כעת הרי בפועל הקבוצה מתכוננת לעונה הבאה, ולא רק במשך הקיץ עוסקת בהכנות האלו, כמו כל שאר המועדונים, ותשריין את מוטה כבר עכשיו יסגרו איתו את כל הפרטים כבר עכשיו - כך שבראשון ליוני ב 8 בבוקר הוא כבר יכנס למשרד בטריגוריה. ויתחיל לעבוד.