תשמע, דבר אחד זה שהשחקנים מביעים את דעתם על המאמן שלהם.. דברי אחר זה שעל השחקנים מוטלת משימה לבחור את שחקן השנה שזו התלבטות גדולה.. אם הם בחרו בג'רארד הם יודעים למה. מה רצית שיגידו על אריקסון שהוא מאמן גרוע? משפט כזה מעיף אותם מהבנחרת.
קודם כל, זו דעתו ותכבד אותה, פה זה לא ג'ונגל. דבר שני, כן, גם אני לא חושב שג'רארד ראוי. ועוד משהו, אז מה אם השחקנים חושבים שהוא ראוי?זה אומר שזה נכון?ואם הם היו בוחרים בהאסקי, לא היית אומר משהו?אז מה אם הם חושבים שלסטיבי הגיע.. שהממשלה מחליטה משהו זה אומר שזה נכון?ממש לא, שמאמן מחליט משהו זה אומר שזה נכון?ממש לא. לא כל החלטה שמתקבלת ע"י אנשים עם מושג(במקרה הזה כדורגלים), היא נכונה, ולא מעט פעמים היא אף שגויה.
ג'רארד שחקן מצוין אבל אני לא חושב שהתואר מגיע לו העונה. יפה שהשחקנים חושבים אחרת, אבל השחקנים גם נתנו את התואר לז'ינולה בעונת הטרבל של יונייטד, כמה שקין, בקהאם, יורק וסתאם היו גדולים. הם לא תמיד צודקים.
אולי בגלל השיר... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx Posh-spice's a slapper, She wears a wonder bra, And when she's shagging Beckham, She thinks of Ginola!
גם לפי דעתי, התואר לא הגיע לג'רארד. אם כבר, התואר הזה הגיע לו בעונה שעברה. השנה, התואר היה צריך ללכת לתיירי הנרי.
לא ראש הפרימיירליג בחר בו אלא השחקנים עצמם, אנחנו רק צופים מהצד ורמת ההבנה שלנו בכדורגל בתיאוריה וכאלה היא עוד בסדר אבל כדורגל נטו כלומר לשחק נגד אותו שחקן אנחנו לא יכולים ומי שבחר בו זה מי שכן יכול לשחק נגדנו ולהבין את עוצמתו, ועל כן זה תואר בלתי מעורער... ברור שאוהדי היונייטד יתבכיינו כי התינוק השמן שלהם רוני לא נבחר, אוהדי צ'לסי יתבכיינו שלאמפרד וטרי לא נבחרו והתותחנים על כך שהנרי לא מגיע את הכבוד שמגיע לו , הגיוני הרי זה טבעי שאוהד של קבוצה מסויימת ירצה ששחקן העונה יבוא מהקבוצה שלו ועל כל החלטה אחרת הוא יתבכיין ויערער ולעולם לא יקבל אותה אך עובדות תישארנה עובדות סטיבן ג'אררד הוא שחקן העונה נקודה וונט איט אור נוט ביבייס. dont you cry at night http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/champions.Xxx
נדמה לי שהצדקת את הטיעונים של כולם הרגע כי אתה אומר ששחקנים בחרו בג'רארד על סמך המשחק-שניים שהם שיחקו נגדו העונה ולא על סמך צפייה כוללת בכל מה שהוא עשה העונה. סלח לי, אבל ממש לא מזיז לי מי זוכר בתארים הללו. אני עדיין חושב שהבחירה בג'רארד לא הגיונית. אם כל מי שלא מסכים הוא בכיין, בוא נסגור את הדיון הזה.