ראיתי כבר דיבורים עליו וליברפול, הוא באמת כזה טוב גם בפיורנטינה? במונדיאל נראה כמו איזה קאסמירו. Sent from my LE2113 using Tapatalk
קודם כל, מבחינה אישית, הוא מאותם המקרים הבודדים שאתה מתאהב בשחקן ומבקש בליבך לראות אותו בקבוצתך וזה באמת קורה. פעם הראשונה אגב, זה קרה לי עם טוריצ׳לי. ולשאלתך, הוא אכן טוב מאוד, גם אם ההתחלה שלו לא הייתה חלקה, אבל בסוף, כלומר ברבע האחרון של העונה שעברה, הוא גרם לכך שאהוב הקהל ואהובו של איטליאנו - טוריירה, נשלח בחזרה לארסנל (ומשם לטורקיה). אבל כמובן שהוא לא עד כדי כך טוב כפי שהוא בגביע העולם, ואני לא יודע עד כמה הוא מתאים לפרמייר ליג. הוא סוג של ז׳ורז׳יניו (וסוג של שיחק על התקן שלו בורונה, גם אם כמה שנים אחרי). הוא כמובן פחות יצירתי וטכני ֿ(אבל חזק יותר), אבל מצד שני גם לא דורש להתאים את סגנון המשחק אליו כמו האיטלקי יליד ברזיל.
לדעתי האישית פיורנטינה זה מועדון שתפור בדיוק למידותיו, ולא בקטע של עלבון כי פיורנטינה זאת קבוצה טובה. לא חושב שיש לו מקום במועדון גדול, אולי כשחקן רוטציה, אבל לא ב-50 מיליון כמו שמדווחים. לא מאמין שקלופ עד כדי כך מתעקש עליו, נשמע פייק ניוז.
אה ואגב, ואליד שדירה, חלוץ מרוקו שקיבל היום אדום, הוא כרגע מלך השערים בסרייה ב׳ עם בארי (למרות שהמחיץ כבר 4 מחזורים בגלל המונדיאל). אה והוא יליד איטליה ובעל אזרחות איטלקית.
אתמול קאראגומרוק של פירלו ניצחה 1-4 את טראבזונספור האלופה. את השער הראשון בישל בוריני. את השני כבש בוריני, את השלישי בוריני בישל למטאו ריצ׳י ואת הרביעי בישל ריצ'י. בכלל זו העונה הכי פורייה של בוריני בקריירה, עד כה ב 14 הופעות הוא על 9 שערים (רק 1 מפנדל) ו 6 בישולים!
התרסיס אמר שהכח של ברייטון זה יותר הסקאוטינג שלה ופחות המאמן, וזה לא משנה אם זה פוטר, דה זרבי או ויקו חדד. מה דעתך בעניין?
זה היה צריך לקרות ישר כשהתחילה המלחמה באוקראינה. מאמן עם עקרונות כדורגל ברורים, ידע בפיתוח צעירים, שאפתן, מקצועי, לא חרטטן. מקווה שירימו את הכפפה. Sent from my SM-N970F using Tapatalk
הכוח של ברייטון זה שהם מביאים מאמנים שמאמינים במה שההנהלה מאמינה: שחקנים צעירים ורעבים שיש להם מה להוכיח. Sent from my SM-N970F using Tapatalk
ברור שמשנה גם מאמן. עם כריס היוטון הם שיחקו בעט ורוץ. גלן מארי ומחליף תומר חמד בחוד. קשר מוגבל כמו כיאל באמצע. פרופר ההולנדי נחשב לשדרוג רציני.
את יכולות האימון הנהדרות של דה זרבי ראינו בסאסוולו. את ברייטון אני שם בתור כוכבית כי אני אף פעם לא מתרשם ממאמן שבא באמצע העונה. בשחטאר הוא נכשל. מה יהיה ביובה אם וכאשר אני לא יודע. מועדון שונה ל-ג-מ-ר-י מכל מה שהוא התרגל אליו. אבל כל מאמן הוא הימור בסופו של דבר.