ריאל מדריד 11\2010: מחזיקת הגביע

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏23/7/10.

1. Muurad Member

זאת הדרך שלו להגיע לראש של הקבוצה היריבה, אני משוכנע שהוא לא מאמין ל-80% מהדברים שהוא מתבכיין עליהם, יש לו מטרה מאחורי כל דבר שהוא אומר.

2. xavi6 Member

אתה טועה, ב-100% מהדברים הוא לא מאמין.
    אין לי בעיה שהוא משפיע על היריבה, שוב-זה מאבק פסיכולוגי לגיטימי בעיני. אני מעריץ את הצד הזה של מוריניו. יש לי בעיה כאשר זה משפיע על ההתאחדות ומקפחים פה קבוצות אחרות בגלל שהוא מתבכיין. מבין את הנקודה שלי?

3. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

פעם הוא מתבכיין על שופטים כדי שישרקו להבא נגד בארסה(ועובדה שזה עבד כאשר לא נשרקו 2 פנדלים על ויאה מול חטאפה), פעם הוא מתבכיין על לוז צפוף ואני מקווה שבגלל הכנת נבחרות זה יפגע לו במשחק הליגה למרות שקשה לי להאמין שמול גיחון בבית גם בלי רונאלדו אוזיל ואלונסו ריאל תנצח בקלות

נערך לאחרונה ב: ‏22/3/11
  4. aloneli Member

מטרה?הוא סתם בכיין שלא יודע לקבל הפסדים בכבוד.

כל פעם שאני שומע על עונש שהוא ופרגי מקבלים אני מרוצה,הם מרשים לעצמם יותר מידי והגיע הזמן לעצור את גל ההתבכיינות הזה.
    ועוד לחשוב שהם צריכים לתת דוגמה אישית למאמנים צעירים
    http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

5. Raulito Madridista

מוריניו בכיין אבל הפעם יש צדק בדבריו. לא מדובר כאן באירוע חד-פעמי אלא במחזוריות - ברצלונה מקבלת שוב ושוב מרוויחים גדולים בין משחקי הצ'מפיונס לבין משחקי הליגה בעוד ריאל מדריד נחה בידיוק יומיים בין משחק אינטנסיבי בדמות גומלין שמינית גמר ליגת האלופות לבין דרבי קשה בויסנטה קאלדרון. והנה, עובדה - בדרבי השחקנים כבר נפלו מהרגליים. כמוכן - ברצלונה משחקת שבוע אחרי שבוע לפני ריאל מדריד ומה לעשות שגם ברמות האלה יש לכך השפעה.

בנוגע לממוצע הספיגות - בעונת 05\2004 ריאל מדריד ספגה 29 שערי ליגה בלבד ב-38 מחזורים - הכמות הכי נמוכה שלה ב-15 השנים האחרונות. אין ספק שהשנה יש הגנה טובה יותר, בעיקר בזכות ריקרדו קרבאליו - אבל יש לנו עוד משחק קלאסיקו אחד בליגה ומה לעשות שהחמישייה מקאמפ-נואו עדיין צורמת. לסיכום - לא מתלהב מהנתון הזה.

ועידכון מהבוקר: רונאלדו יהיה אורח הכבוד של ריאל מדריד במשחק הבית הקרוב נגד ספורטינג גיחון. הנשיא פלורנטינו פרז עושה מחווה לחלוץ הענק הברזילאי שהודיע לפני כחודש על פרישה ממשחק.

נערך לאחרונה ב: ‏22/3/11
  6. פריד טאהר Member

32 שערים ב-04/05.. קרבאליו אומנם לא מהיר בהתאם לגילו המבוגר,אך יש לו מיקום וחוכמת משחק מהטובים שיש..אפילו בליגת האלופות ספגנו 3 שערים בלבד,נתון מאוד מרשים

נערך לאחרונה ב: ‏23/3/11
  7. Raulito Madridista

היגואין מעביר הילוך. היגואין השתתף היום באימון ריאל מדריד שנערך בדלתיים סגורות והוכיח שתהליך ההחלמה שלו נמצא כבר בשלב הסופי. מוריניו אישר את הפרסומים ואמר:"היגואין השתתף העונה באימון נגד ריאל מדריד קסטיליה ושיחק שתי מחציות של 30 דקות. ישחק נגד ספורטינג? לא חושב, אבל הוא יחזור אלינו בקרוב ונקבל אותו בברכה כתוספת כוח משמעותית לקראת המשחקים המכריעים של העונה". כאמור, תאריך חזרה משוער למגרשים הינו גמר גביע המלך.

8. aloneli Member

הגיע הזמן באמת.פיפיטה היה חסר בזמן האחרון...

מבחינת אדאביור כנראה שהוא יחשוב על הקבוצה הבאה שלו(לא בטוח שזאת סיטי),כי גם היגואין חוזר וגם בנזמה בכושר.

מתי זה גמר הגביע? בתחילת חודש הבא?

9. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

20.4

10. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

נערך לאחרונה ב: ‏30/3/11
  11. פריד טאהר Member

כמה מסכן השוער הלללללאאא בינלאומי של ברצלונה (שיחק בכלל בנבחרת?!)..

ואלדס: ריאל ניצחה אותנו בשחור-לבן או בצבעוני?

http://2.bp.blogspot.com/_5OL49v8_b3c/TPApZbvKTmI/AAAAAAAAADQ/qRwbutY85AI/s1600/pasillo-barcelona-real-madrid.Xxx

איזה מסכן, כנראה שבאותו משחק מרוב כבוד,הוא ראה הכל שחור בעיניים חוץ מארבע כדורים לבנים שהוציא אותם מהרשת.. כמה מסכן

12. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

עם כמה שזה נראה משחק "ממוסחר" ומבחינת עידוד וכו' זה לא משהו... עדיין יש שנאה עצומה בין המועדונים ובין מי שבאמת מבין מה זה ברצלונה/ריאל מדריד ומה המשמעות של המועדונים ושל היריבות... לא בושה שיהיו הערות כאלה בכדורגל, זה לא שהוא רצח מישהו

13. קטלוני Member

פריד טהאר אתה ילד בן 4 או משהו?רק ככה אפשר להסביר תגובה כזו...

אמיר,שני המועדונים לא ממש נותנים לארגוני האולטראס שלהם להופיע במגרשים הביתיים.לכן הרבה אוהדים אצל שני המועדונים הם אוהדי קונצרטים ולא אוהדים שבאמת באו בשביל הקבוצה כמו באתלטיק בילבאו וסביליה.עם ההצלחה מגיעים אנשים שהם לא בדיוק אוהדים,בשביל לצפות בקבוצה.
    תאמין לי,שבמשחקי גמר גביע או גמר צ'מפיונס,מקום שיש בו במה לארגוני האולטראס,תרגיש אווירה שונה מבדרך כלל,ובטח כשהגמר הוא סופר קלאסיקו ולא ברצלונה\ריאל מדריד נגד אוססונה\סראגוסה.

14. Bensh Member

אני דווקא מבסוט על ואלדס. די נמאס לי מהפוליטקלי קורקט שנהיה בין הקבוצות בשנים האחרונות, תנו להרגיש קצת יריבות אמיתית

15. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא יודע.... מצעד השחצנות לאחרונה אצלנו עולה יותר מדי וזה לא היה וזה לא מצא חן בעיניי, אני מקווה שפפ יתן בראש.

למה צריך להכניס את ריאל לאובר מוטיבציה, מספיק התוצאה מהסיבוב הראשון תחדיר בהם סופר מוטיבציה למה להוסיף.