ריאל מדריד 2016/17:: שחק אותה זיזו - אלופת אירופה רוצה הפעם להצליח בליגה; כריסטיאנו מקרטע

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏20/7/16.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Raulito Madridista

תשאל את הצרפתים, כנראה יש להם עודף מזומנים אחרי המכירה הצפויה של לאקאזט. תראה, ריאל מדריד העריכה את שווי השחקן שלו ב-15 מיליון יורו - וגם זה מוגזם - ובסוף הוא נמכר ב-8 מיליון יורו שזה קצת יותר מחצי, כשלריאל אין אופצייה לרכישה וליון מראה כמה היא חושקת בו. רוצה לומר - ייתכן שלשכר שהוצע לשחקן היה גם שיקול בברכת הדרך מצד ריאל מדריד. אני אישית חושב שהוא מתאים לקבוצה קטנה בספרד כדי לצבור ניסיון(הייתי אומר 'אלאבס' אבל היא קצת הגנתית מדי), הוא שחקן עם מוטיבצייה מטורפת והפגיז בעיקר בגביע אך לטעמי לא בשל. הוא לא יכול להיות המחליף הראשון שלנו לבנזמה למשל.

אגב לגבי פפה שסיים אמש את חוזהו במועדון - התקשורת מזגזגת. אתמול דיברו על הסכום סופי בפאריס, והיום מדברים על בשיקטאש.

2. Raulito Madridista

כותרות העיתונים הבוקר::

שער המארקה::

http://estaticos02.marca.com/imagenes/2017/07/02/portada/marca_papel/g0207.8faa26f6cb34764c044a5f6f853606bd.Xxx

'עזב כילד - רוצה לחזור כגבר' אחרי שרשם עונה נהדרת עם אלאבס והגיע עם ספרד הצעירה עד גמר היורוU21, מרקוס יורנטה מקווה לחזור הביתה - "אני מוכן וחולם לחזור לכאן - זה תמיד היה החלום שלי".

בראיון נרחב למארקה הילד בטוח - "לפני שהושאלתי לאלאבס היו לי ספקות האם אני ברמה המתאימה לריאל מדריד ואוכל להתחרות על מקום בהרכב. עכשיו הספקות האלו נעלמו ואינן עוד".

על גמר הצעירות - "ישנתי שלוש שעות בלילה ואז עלינו על טיסה מהירה, היינו צריכים להתנתק קצת מהכדורגל. התחושה היא אכזבה. בחצי הראשון לא היינו טובים אבל במחצית השניה ספרד שלטה ולא היינו חדים מספיק. כל גמר הוא חשוב וכל הפסד מתסכל, וכבר הפסדתי גמר אחד השנה במדי אלאבס". הקשר הוסיף - "הרגשנו שההזדמנות חומקת ובהחלט אפשר לומר שהיינו עצבניים וזה השפיע גם ברמה הפיזית כי הכושר שלנו מצוין. לא הבנתי מדוע השחקנים לקחו את המדלייה של המקום השני, מה אנחנו צריכים אותה?"; "אני חושב שהוכחנו שאנחנו שחקנים מעולים - אסנסיו, סאביוס, סאול, אני, כולם. כן, הכדורגל הספרדי בידיים טובות". הוא מחמיא לאסנסיו - "אין לי ספק שהוא יהיה ברוסיה(במונדיאל עם הנבחרת הבוגרת), הוא מוכשר בטירוף. אני מאמין שגם אני אהיה שם".

"ריאל מדריד שוחחה איתי, קיבלתי מהם הודעה שאחרי החופשה שלי אצטרף בשלב מאוחר למסע המשחקים. החוזה שלי באלאבס נגמר הרי ואני רוצה לחזור הביתה. החלום שלי מאז ומתמיד היה להצליח בריאל מדריד ואני אעשה הכל כדי להוכיח שאני ראוי לצ'אנס. אני יודע שבקבוצה משחקים השחקנים הטובים בעולם כי ככה צריך אבל אני משוכנע שאהיה שם ושאמצא את מקומי".

"אני שמח שהמאמן זידאן עושה רוטציות, זה לא היה לרעתם של השחקנים אלא להיפך וזה יאפשר לי לקבל הזדמנויות כמו לאחרים. זה מרגיע אותי לחלוטין, אני יודע שאעבוד קשה ואזכה באמון. זה היה מדהים איך הקבוצה שינתה הרכבים מקצה לקצה ובכל-זאת ניצחה וניצחה וזכתה באליפות וגם בליגת האלופות. אני רוצה להיות חלק מזה". יורנטה נשאל על הלחץ - "אני לא מרגיש לחוץ אלא בר מזל, אני אוהב אתגרים. אני שם הכל בצד ומתמקד בכדורגל ורוצה להיות חלק מקבוצה תחרותית מאוד".

על יכולת המשחק שלו, כשנשאל האם הוא טוב יותר הגנתית או התקפית, אמר - "למדתי המון מהמאמן שלי פלגרינו וכן מהקפטן של אלאבס. אני חכם יותר בעמידה הטקטית שלי ומתון במשחק ההתקפי, יודע לשלב בין העבודות. התקדמתי המון בשנה הזו. התפקיד שלי הוא לעבוד קשה ולאפשר לשחקני ההתקפה להראות את המיטב ושהכדור יהיה אצלהם רוב הזמן". יורנטה לאו דווקא שיחק יותר מדי אצל זידאן אבל הוא לא דואג - "אלה היו ההחלטות של המאמן. התחלתי בהרכב אבל אחרי 4-5 משחקים פחות שיחקתי"

- כתבה גדולה נוספת במארקה: 'בשיאם עד גיל 25' - באתר מדברים על מדיניות הרכש השונה של פלורנטינו פרס. אם כשמונה לנשיא בשנת 2000 דגל פרס בשיטה של רכישת כוכבים בשיא הקריירה שלהם - פיגו בגיל 27(2000), זידאן בגיל 29(2001), רונאלדו בגיל 25(2002) ובקהאם בגיל 27(2003) - מאז חל מהפך. זה החל עוד בקיץ 2005 עם רכישתם של סרחיו ראמוס(19) ורוביניו (20) בעיקר, וקיבל תפנית חדשה לחלוטין בקיץ 2009, פרוייקט הרבע מיליארד יורו. במארקה מדברים על ממוצע גילאים של שחקני הרכש - 23 - שזה שלוש שנים פחות מהקדנצייה הראשונה(26), והוסיפו גרף נרחב עם ממוצע הרכש בכל עונה ועונה.

http://e00-marca.uecdn.es/assets/multimedia/imagenes/2017/07/01/14989385970356_310x174.Xxx

קאקא בן ה-27 הוא יוצא דופן. כריסטיאנו הגיע בגיל 24, כמו בייל וקרוס, חאמס נרכש בגיל 23, ורק צירופו של ריקרדו קרבאליו הוותיק 'קילקל' את הממוצע הצעיר של ריאל מדריד בקיץ הבכורה של מוריניו(23.7). אוזיל נרכש בגיל 21, די-מאריה בגיל 22 ופדרו לאון וסמי קדירה בגיל 23, כשסרחיו קנאלס שלא הצליח בקבוצה הגיע בגיל 19. בקיץ 2013 ממוצע הגילאים של שחקני הרכש היה 22, וריאל צירפה שחקנים ספרדים צעירים וטובים כמו קרבחאל ששב מלברקוזן, איסקו ויירמאנדי(שניהם בני 21 והוא בן 23), וגם קאסמירו הברזילאי. רכישתו של אסנסיו בגיל 19 היא דוגמא מעט קיצונית ושלא נדבר על ויסניוס שנרכש בגיל 16. גם תיאו מגיע בגיל 19. בקיצור - העתיד של ריאל מדריד ורוד! צעירים חסרי מנוח!

שער ה-AS:

http://as01.epimg.net/portada/imagenes/2016/07/08/portada/1467970161_642308_1498966735_portadadelperiodico_grande.Xxx

'מונאקו נערכת לעזיבה של אמבפה'| במועדון 'משנים את השיח' בנוגע לחלוץ. המאמן ז'ארדים אמר - "כמובן שכל מאמן רוצה לשמור על השחקנים הטובים ביותר אצלו ואני חושב שאמבפה זקוק לעוד עונה בקבוצה כדי להמשיך להתפתח ולגדול - אבל זה לא תמיד אפשרי".

ובנושא אחר - ריאל רוצה לקדם את העברתו של דני סאביוס. היא מרגישה שיש מירוץ משולש - סרה פרר רוצה שהוא יעבור לבארסה, אתלטיקו מוכנה לשלם קצת יותר ולהשאילו לבטיס לפחות לחצי השנה הזו בגלל עונש ההעברות, ואילו השחקן עצמו רוצה לריאל מדריד.

3. Raulito Madridista

כחלק מ-'בחירתו' של פלורנטינו פרס שוב לנשיא ריאל מדריד, כתבתי כבר על המאמנים בתקופתו. יש לי בראש כתבה מתוכננת על שחקני הרכש המצליחים ביותר - כריסטיאנו וראמוס, פיגו וזידאן, וגם על הכושלים ביותר - ג'ונתן וודגייט, קאקא כנראה, רוביניו ועוד - בהתאם לציפיות. אבל אני לא בדיוק יודע היכן למקם את בקהאם.

https://scontent.fsdv1-1.fna.fbcdn.net/v/t31.0-8/19575151_1149368568497489_4098364606170529570_o.Xxx?oh=a413fb55a83fa0cfe9a08cf41508b9dd&oe=59D75523

דיוויד בקהאם בריאל מדריד. זה לא חלום, זו המציאות. בדיוק לפני 14 שנה הוצג בקהאם עם החולצה מס' 23 בהמשך פרוייקט הגלאקטיקוס. בעונת הבכורה שלו ריאל מדריד קרסה לקראת הסיום ובהמשך הזמן ראתה את הגב של ברצלונה שזכתה בתארים.
    20 שערים ב-155 הופעות(שבעה מהם בעונת הבכורה), כמה שערים גדולים בבעיטות חופשיות וגם בישולים נפלאים(כמו לזיזו נגד ויאדוליד), לא תמיד הצליח מקצועית(בטח לא במרכז השדה) אבל הרבה לב ונשמה, וכמובן - סיום מהוליווד עם אליפות מס' 30 במשחק הפרידה נגד מאיורקה. בקהאם כבר נזרק ע"י קאפלו ליציע אחרי שחתם בארה"ב באמצע העונה אבל חזר לישורת האחרונה והיה שותף מלא לקאמבק של ריאל מדריד בעונת הרמונטדות.
    מה יש לכם להגיד עליו?

4. Captain Canada משתמשים של כבוד היכל התהילה

הקדנציה שלו בריאל נראתה בדיוק כמו הקריירה שלו. הרבה רעש והייפ על יכולת לא כזו גבוהה.

הוא היה שחקן די טוב ומקצוען מהמעלה הראשונה, אבל ההשוואה שלו לסופרסטארים בקאליבר של רונאלדו (X2), זיזו, ואן ניסטלרוי ופיגו עושה לו עוול. אם היו מודדים אותו ביחס לסמי ח׳דירה או מיצ׳ל סלגאדו אפשר היה לזכור אותו בקונטקסט הרבה יותר חיובי.

סיונרה אוהב/ת את זה.
  5. Raulito Madridista

המגלומניה עלתה על השפיות בריאל מדריד, זה לא שהוא שיחק כקשר אחורי לצד מקאללה. הוא לפעמים שיחק כשהפרטנר שלו היה גוטי שכל קשר בינו לבין הגנה מקרי בהחלט, או עם הלגרה שלא שיחק בתפקיד הזה כמה שנים, או עם קמביאסו במקרה הטוב. לדעתי לבקהאם היו הרבה מאוד נסיבות מקלות. מבחינתי הוא מעולם לא היה ברמה של פיגו וזידאן - אבל כמה קשרים כן? אם נדבר על מנצ'סטר יונייטד - שם הוא באמת היה גדול, עם סגנון המשחק המזוהה איתו. כל הרמה שלו לואן-ניסטלרוי הייתה חצי גול והוא גם כבש שערים לא רק במצבים נייחים. מסכים שהוא לא הצליח בריאל אבל לפחות הסיום היה טוב

6. Captain Canada משתמשים של כבוד היכל התהילה

בוא לא ניתן לבקהאם יותר מדי נסיבות מקלות. ברוב הזמן דווקא כן שיחק איתו קשר אחורי שידע לעשות הגנה, גם אם הוא לא ממש היה קשור לטופ העולמי שריאל מדריד שואפת אליו (גראבסן, פבלו גארסיה, אמרסון בתחילת 2006/7). בקהאם ממש לא היה רק מסכן שצריך לגבות פנטזיסטים לבד בעמדה לא קשורה, אלא בעיקר לא עמד בציפיות שתלו בו.

אני לגמרי מסכים שהוא לא היה קרוב בשום שלב לרמה של פיגו או זידאן, אבל הציפיות והשיח התקשורתי עליו הגיעו לאותן רמות של הכוכבים האמיתיים. לכן טענתי שאילו היו שופטים אותו כשחקן דרג א׳ מינוס שעושה דברים יפים מדי פעם ותו לא, היו זוכרים אותו הרבה יותר לחיוב. אבל בפועל לקחו סנטיאגו סולארי משודרג וציפו שיהפוך לזידאן חדש.

7. Raulito Madridista

אני אוהב את דיוני הנוסטלגיה האלה. גראבסן היה טוב ב-2004/05 בחצי העונה עם לושמבורגו, בעונה השנייה הוא דעך(או יותר נכון השקיע בלריב מכות עם רוביניו באימון), ובקהאם דווקא שיחק בכנף ב-2005/06. הוא סיפק מספרים יבשים טובים מאוד מבחינת בישולים אבל באמת לא הביא ערך מוסף בשום משחק גדול, זוכר אולי קלאסיקו טוב שלו, שוב, עם גראבסן במערך היהלום - כשבישל שני שערים ועשה עבודת הגנה גדולה. שוב, אני חלוק לגביו. עם קשר כמו מקאללה היה קל עבורו הרבה יותר, ומלכתכילה היה בעייתי עבורו להיכנס למרכז השדה.
    בפוסט שלי על ראול לכבוד יום-הולדתו ה-40 כתבתי כך - 'רונאלדו היה כובש יותר מכולם, זידאן היה קוסם עם הכדור, בקהאם היה האייקון הנערץ - אבל לא, אני בחרתי ראול!'. במנצ'סטר הוא היה טוב ולעתים טוב מאוד אף מצויין אבל מבחינתי תמיד רמה אחת פחות מפיגו וזידאן. אבל, ויכול להיות שיקפצו עליי - את זה גם הייתי אומר על נדבד ועל גיגס(שחקן טוב יותר מבקהאם לדעתי ללא עוררין) או כל קשר התקפי אחר באותו הזמן.
    אגב, לא רק בגלל בקהאם(פיגו וזידאן נחלשו, לא היה קישור אחורי ורונאלדו - זה היה מפתה לבעוט לו למעלה או לשלוח כדור עומק) - ריאל הפסיקה מהר מאוד עם סגנון המשחק שדי אפיין אותה.

8. סיונרה Member

גיגס לא היה כזה טוב בשיאו, כשהם שיחקו ביחד היה ברור שבקהאם טוב ממנו, ואנחנו יודעים כמה טוב היה בקהאם לעומת שחקנים מהטופ העולמי באותן שנים.

9. Raulito Madridista

כותרות העיתונים הבוקר::

שער המארקה:

https://pbs.twimg.com/media/DDww_lKWAAEfA4m.Xxx

"אלחם עד המוות" - אומר קיילור נאבאס בראיון רחב למארקה היישר מקוסטה-ריקה מולדתו בתגובה לשמועות עד האפשרות שריאל מדריד תצרף שוער אחר. "אין לי מילים להודות לזידאן, אני יודע שהוא סומך עליי"

בעוד כמה ימים קדם העונה מתחיל. קיילור מסתכל לאחור בגאווה וממשיך ליהנות מהדאבל או כבר עם מבט לעתיד?

- "אנחנו נהנינו מאוד מהעונה שעברה אבל בקדם העונה הכל נשכח ובריאל מדריד כל עונה היא בפני עצמה. אנחנו רוצים לנצח את כולם ולזכות בכל התארים. הלוואי ונצליח לשחזר את השמחה שהיה לנו".

ובאיזה מצב-רוח קיילור יתחיל את העונה?

- "אני מאוד שמח. אתחיל את העונה עם הרבה אומץ ולב. אני ארוץ, אתמן קשה. בשנה שעברה לא עשיתי את קדם העונה בגלל הפציעה וזה פגע בהכנות שלי. אני לא מוכן שזה יקרה שוב. זה עלה לי בהרבה דברים. הבריאות שלך מאוד חשובה וזה משפיע על הנפש. אני רוצה לעשות קדם עונה אופטימלי".

כמה סבלת בעונה שעברה?

- "סבלתי אבל בעיקר מהפציעה. היא הייתה מסוכנת, הסתבכה יחסית וזה השפיע עליי. זו הייתה שנה של מאבקים. אבל אני זוכר גם את סיום העונה. בשלושת החודשים האחרונים הרגשתי שחזרתי לעצמי ועם זה אשאר. אני אדם מאמין. שמחתי לזכות בדאבל".

ולמרות הכל, השמועות לא עוצרות. דונארומה, דה-חאה, מה אתה חושב כשאתה רואה את כל השמות האלו בעיתונים? מרגיש מאוים?

- "אני מאוד רגוע, באמת. אני מתמקד במה שבשליטתי, ומה שאני יכול לעשות זה לעבוד קשה ולנסות להרוויח נקודות זכות אצל המאמן וחבריי לקבוצה. אני חושב רק על עבודה קשה וזכייה בתארים בשקט, מנסה ליהנות מהיום-יום בריאל מדריד. אני לא דואג לעתיד שלי כי זה התפקיד של אלוהים. אני לא חושב על זה אפילו לא שעה אחת במהלך היום. אני נהנה עכשיו בחופש במדינה שלי. אז אני מאוד שקט. תמיד אלחם עד המוות נגד השמועות ונגד הקולגות שלי כי אני רוצה לשחק. זה יהיה קרב הוגן. מעולם לא ביקשתי שום דבר".

http://e00-marca.uecdn.es/assets/multimedia/imagenes/2017/07/02/14989877789822_310x174.Xxx

'המפעל' של ריאל מדריד - במארקה העלו כתבה ארוכה על כך שריאל מדריד מוכרת את החלוצים הצעירים שלה בסכום נאה יחסית בתקווה שיצליחו הרחק מכותלי הברנבאו. החלוץ מריאנו שנמכר לליון בתמורה ל-8 מיליון יורו הוא האחרון ברשימה שהחלה ב-2006/07, ובסה"כ ריאל מדריד מכרה 12 חלוצים שהכניסו לקופת המועדון 95 מיליון יורו. אנחנו לפחות מקווים שלא יצטרף שם חדש לרשימה - אלבארו מוראטה.

השם הראשון ברשימה היה אלברו נגרדו שהפגיז בקסטיליה והבין שלא ימצא את מקומו בקבוצה הבוגרת וריאל מדריד מכרה אותו ב-22.4 מיליון יורו. מוראטה עצמו נמכר ליובה בתמורה ל-22 מיליון יורו בקיץ 2014. רוברטו סולדאדו למשל נמכר בתמורה ל-11 מיליון יורו. וסמואל אטו, זוכרים אותו? נמכר למאיורקה. רודריגו וחוסלו נמכרו ב-6 מיליון יורו בהתאמה ואלברטו בואנו נשלח לראיו וייקאנו בתמורה ל-3 מיליון יורו, ובורחה מאיורל שצפוי לחזור הקיץ נמכר לוולפסבורג בתמורה ל-2.5 מיליון יורו.

שער ה-AS:

http://thumbs.web.sapo.io/?pic=http://ia.imgs.sapo.pt/02/images/e/e6/1846_e6a7081e2e853cf262e261cfbbde76e0.Xxx&W=1483&H=2000&delay_optim=1&tv=2

'השתיקה של כריסטיאנו מרגיזה את האוהדים'

הפורטוגלי שנהנה מהחופש אחרי שקיבל שחרור מהמשחק על המקום השלישי בגביע הקונפדרציות - לא אמר שום דבר בפומבי לגבי עתידו מה ששומר את האוהדים במתח ובחוסר וודאות. 76% מהמצביעים במארקה ענו על הסקר וכתבו שאין ספק - כריסטיאנו צריך להפר את השתיקה. 'בריאל מדריד מצפים בכיליון עיניים למוצא פיו', נכתב שם, 'כך זה מאז ה-16 ביוני כשהודיע על עזיבה'. ב-AS ציינו שכריסטיאנו ופרס שוחחו בטלפון עוד במהלך הטורניר והנשיא אכן פירט בראיון לתוכניות הרדיו את מה שקורה והודיע שכריסטיאנו נשאר - אבל מדוע אין משהו פומבי? ב-31 ביולי הוא יחקר בנוגע להעלמת המס וב-3 באוגוסט אמור להצטרף לריאל מדריד במחנה האימונים.

בגזרת ההעברות: נכתב שצ'לסי מנסה להקדים את יובנטוס במירוץ אחרי דנילו, וריאל מדריד הבהירה: 30 מיליון יורו, זהו תג המחיר ומעבר לכך באיטליה מדווחים שרומא של מונצ'י חולמת על נאצ'ו, יש לכם דז'ה-וו מהקיץ שעבר? זידאן שוחח עם הבלם בעבר ושיכנע אותו ברגע האחרון להישאר. הפעם אין ספק מבחינת ריאל מדריד - נאצ'ו לא למכירה. נאצ'ו מיועד בעיקר אגב לעמדת המגן הימני במידה והברזילאי יימכר. כמוכן בתוך 48 שעות ריאל תהפוך את צירופו של תיאו הרננדס מאתלטיקו לרשמי.

https://scontent.fsdv1-1.fna.fbcdn.net/v/t31.0-8/19620945_1149775758456770_6216301137807972884_o.Xxx?oh=1dda8c6bcbd0b123cc56c8b21a9e4027&oe=5A049C7F

כבר ארבע שנים ש-'היהלום' אצלינו, ורק בעונה האחרונה עושה רושם שראינו באמת למה הוא מסוגל. ב-3 ביולי 2013 איסקו, אלוף אירופה עם נבחרת ספרדU21, הוצג כשחקן ריאל מדריד עם החולצה מס' 23.
    אל הטכניקה העילאית וחוכמת המשחק הצטרפה השנה גם תרומה אמיתית עם גולים ובישולים, ואחרי שבשתי הזכיות הקודמות בליגת האלופות איסקו פתח על הספסל - העונה הוא פתח בהרכב ונהנה מכל רגע, ואסור לשכוח את בישול שער האליפות לכריסטיאנו או הגול בקאלדרון. בארבע שנים בריאל מדריד איסקו כבש 33 שערים ובישל עוד 40 ב-191 הופעות, ורשם אינסוף רגעים מהפנטים עם הכדור. בקרוב מאוד ריאל מדריד אמורה להאריך רשמית את חוזהו.

10. DRORIKO Member

כמה שאלות על דנילו. התקפית הוא ברמה אל אלבס?(כמובן שזה לא אותו סגנון ועדיין) והאם הגנתית הוא מקרה אבוד או שזה משהו שאפשר לעבוד עליו? האם הוא יכול להתאים ל-4231 של יובה?

11. סיונרה Member

בשני הצדדים הוא בינוני מינוס. אם אלגרי יצליח להפוך אותו לשחקן זה יהיה הישג השיא שלו בקריירה.

12. מתן ערוסי Member

אלבס? יותר באזור של ארבלואה. לפחות ההוא ידע לעשות הגנה

13. Greek Member

אלבס הגנתית זרק זין מחוסר מוטיבציה, בפועל כשהוא באמת רצה הוא היה שחקן אדיר בשני הצדדים, היו משחקים שהוא שיתק את רונאלדו ושחקנים גדולים, ורק בצמד המפגשים בעונה שעברה מול בארסה הוא שיתק את ניימאר, הסיוט הכי גדול לכל מגן ימני בעולם. קצת לא מעריכים אותו כי בעיני הוא באמת אחד השחקנים הגדולים, אבל בכל מקרה, אצל דנילו זה לא המקרה. הוא פשוט לא נראה קשור ברוב המקרים, הוא לא מספיק חוצפן, לא מספיק אגרסיבי, לא מספיק לרמות הגבוהות. אבל הוא עדיין צעיר, ויש לכם את המאמן הכי טוב בעולם אז הכל יכול להיות

14. DRORIKO Member

לא אמרתי שאלבס לא יודע לעשות הגנה

15. Raulito Madridista

הזוי שדנילו וסנדרו שיחקו באותה קבוצה - בפורטו, וחבל שאנחנו בחרנו בגירסה הכושלת. ריאל מדריד חשבה למכור רק 'במחיר עלות', כלומר מחיר הקנייה - 31 מיליון יורו - אבל במחשבה שנייה אם יובה תשלם 20-25 מיליון יורו זה לא שאנחנו 'נפסיד' - אלא נרוויח. דנילו בהגנה לא רק הססן וחסר ביטחון אלא חסר אלמנטים בסיסיים - הוא לא אגרסיבי, לא יודע איך לעמוד וכל כדור עומק 'שובר אותו' וגומר אותנו ביציאה לנבדל והוא לא יודע מתי לתקוף את השחקן. התקפית יש פוטנציאל. הוא מהיר, בעיטה לא רעה לשער וגם מסירה טובה. בקבוצה אחרת אולי הוא יהיה טיפה יותר טוב, לא בהרבה.

אגב, בכלי התקשורת מדברים שהיום מדובר על יום מכריע בסוגית דני סביוס ושתיאו הרננדס יוצג רשמית בריאל מדריד בתחילת השבוע הבא, הוא 'הראשון להגיע'.

מצב נושא:
הנושא נעול.