ריאל מדריד 2019/20: מתי המלך יחזור למלוך?

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏7/8/19.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. WHITERM Member

וואו,אתה נראה לי מעריץ יותר גדול של בייל מהבת שלו.
    אם בייל כל כך טוב,מדוע ליברפול לא מציעים עליו הצעה?!הוא למכירה וניתן להביא אותו בזיל הזול.
    עזוב רגע את ליברפול,שום קבוצה חוץ מקבוצה סינית לא מציעה עליו שום הצעה וידוע שהוא למכירה כל עונה.

2. Raulito Madridista

על המסביב: גם אם המשחק היה באיתחאד, אפשר לחשוב שסיטי הייתה נותנת לנו 0:5. ברור שהסיכוי שלנו לעשות מהפך שואף לאפס, גם עם אסנסיו בימין אם ימשיך כך והזאר בפורמה, אבל תעשה לי טובה, אל תגזים ביחסי הכוחות. לגבי האליפות - המחזור הנוכחי יכול להיות מאוד-מאוד קריטי. אני לא מאמין שנזכה. זה מעבר למסי - בארסה יודעת לקחת אליפויות. זה גם לא פשוט שהיא תמיד מנצחת לפנינו.

יש מאמן על הקווים שלוקח החלטות נכונות, זה ממש לרדת לקטנות ולהתעסק בקקה, אתה גם לא איזה נביא גדול, סתם שתדע. את הלו"ז אני מכיר בעל פה ואתה לא צריך לחדש לי. היו לנו ארבעה ימי מנוחה בין אייבר ל-ולנסיה וזה נחשב להרבה, יש שחקנים שהיו צריכים את הדקות האלה, אולי הוא רצה שהזאר יכבוש לדוגמא, חשבת על זה? את איסקו הוא שמר למשחק אתמול אבל בהמשך הוא נפצע. מאחל לנו שזה הדבר היחיד שתוכל לבקר את זידאן לגביו. כשלא נזכה באליפות אני הראשון שיגיד שהוא אשם כי השנה זה עליו.
    לגבי בייל - עד מתי נדבר על הגמר ההוא ב-2018? עבר הרבה זמן מאז. העונה שעברה עוד הייתה נניח נסבלת, היה לו קשה ככוכב הגדול, למרות שאפילו בנזמה לפחות הבקיע, והשנה? הוא קיבל כל כך הרבה הזדמנויות ובמשחקים גדולים - קלאסיקו, דרבי, פיחואן, פ.ס.ז' בהתחלה. עם נתונים של שלושה שערים אין קייס לגביו. לזה שמעליי - הוא עקשן לגבי השכר, אני מניח שטוטנהאם כן רוצה אותו, אבל המניות שלו ממש בירידה. הוא על גבול הפנסיה. אני אחד מהאנטי היותר גדולים כלפי בייל. לעתים היה מגיע לו צ'אנס לאור האלטרנטיבות בסגל, וכרגיל מה שכתבת לא מדויק.

3. WHITERM Member

יודע טוב מאוד למה מסרבים לקחת אותו,אף אחד לא מעוניין להביא סוס מת ועוד לשלם לו שכר של 18מיליון יורו בעונה.
    ובצדק.

4. סיונרה Member

להגיד שאני נביא רומז שיש לי יכולות על טבעיות, כאשר כל מה שאני אומר נובע מהניתוח המצב בצורה טבעית לחלוטין. אני ממש לא נביא, פשוט אדם שצודק בתדירות גבוה יותר ממך.
    אתה לא יכול לחכות לאחרי שהעונה נגמרת ולהגיד שזידאן נכשל, זאת המשמעות של חכמה בדיעבד. אם הוא גרוע, אתה צריך להגיד זאת בזמן אמת ולהסביר למה, כפי שאני מסביר כל הזמן.

5. Raulito Madridista

לא חיכיתי שהעונה תיגמר. אמרתי לא פעם: זידאן אשם בכך שלא נעשו מספיק שינויים בקיץ, הסגל שלנו לא מספיק טוב, לא תואם את השאיפות של ריאל מדריד. לא יכול להתלונן על זה שהזאר נפצע כאשר מסי וסוארס גם כן. ובברצלונה יש הרבה בעיות מבפנים. אמרתי כבר מההתחלה שאם ריאל לא זוכה באליפות - זידאן נכשל. אבל גם העונה הוא עשה דברים טובים קטנים: פדה ואלוורדה שפרץ כמו גדול, עצם זה שהוא נתן את הבמה לרודריגו. ואני אבהיר: גם אם זידאן לא זוכה השנה באליפות, הסיכוי שהוא יפוטר נמוך, סיכוי יותר טוב שהוא יעזוב מיוזמתו וככה זה צריך לקרות. גם כי שוק המאמנים לא מבריק במיוחד - זה לא שקלופ מחכה לנו, אלגרי לטעמי לא מתאים ופוצ'טינו עדיין לא היה בחדר הלבשה עם אגו כמו של ראמוס, בייל ואחרים...

6. סיונרה Member

נניח שריאל וברצלונה מגיעות למחזור האחרון וברצלונה ביתרון נקודה על ריאל. ריאל מובילה 2-0 על לגאנס וברצלונה מובילה 1-0 על אלאבס ומשייטת לה לאליפות. בדקה ה95, טר שטגה מקבל כדור חוזר מהיריבה, כשהוא עומד 30 מטר מהשער, אך לפתע מחליק, מאבד את הכדור לחלוץ של אלאבס שהולך לאיטו לשער.
    אתה בעצם אומר שאם הוא מבקיע, אז זידאן מאמן מספיק טוב כדי לקבל עוד שנה כמאמנה של ריאל מדריד, ואם הוא מחטיא, אז מפטרים את זידאן כי הוא לא מספיק טוב.
    האיכות של זידאן לא משתנה לפי מאורע מקרי. השאלה האם ריאל מדריד תזכה העונה באליפות לא אמורה להיות רלוונטית, כפי שהקריסה בצ'מפיונס של קאריוס לא הייתה אמורה להיות רלוונטית, לעניין התשובה לשאלה "האם זידאן מאמן מספיק טוב לריאל מדריד?". והתשובה היא לא, ללא קשר להחלקה של טר שטגה בדקה ה-90.

7. DRORIKO Member

נו ואותו אלגרי שציינת מעולם לא היה בחדר הלבשה עם רונאלדיניו זלאטן נסטה וגאטוזו. זה נגמר באליפות גדולה של מילאן. היחידה שלה ב-15 שנים אחרונות. אין מה לעשות, מאמנים שרוצים להתקדם צריכים להיכנס גם למים העמוקים. אני לא אומר שפוצ'טינו מתאים או לא מתאים לריאל, אבל מעולם לא אימן את ראמוס ובייל לא צריך להיות שיקול בבחירה.

8. Raulito Madridista

שמע אתה מנסה בכוח לגמד את הזכיות ההיסטוריות בליגת האלופות, זה פאתטי. הגענו למספיק מצבים אחרים בגמר הזה, אפילו אוהדי ליברפול לא חושבים כמוך. פריז-יובה-באיירן-ליברפול, עשינו את הדרך הקשה בתולדות המפעל. ולא זכייה אחת אלא שלוש. לפעמים חוט השיערה מפריד בין הצלחה לכישלון, תשאל את ראמוס ואנצ'לוטי, שסביר להניח שלא היה ממשיך ב-2014 כי הוא גם הפסיד אליפות באותה עונה. זידאן עשה מספיק כדי לקבוע האם ימשיך. זו לא עונה טובה כי הכדורגל שלנו רע וסיטי סגרה נגדנו עניין עוד בברנבאו. אבל להגיד שזידאן לא מאמן טוב זה מביך. חד משמעית הוא ראוי להזדמנות גם אם זו תהיה עונה כושלת. בגלל ההצלחות בעבר, הריספקט מהכוכבים והיותו אהוד בחדר ההלבשה, האופציות האחרות בחוץ שהן לא שוס גדול. לא הכל זה לבחור איזה שחקן רכש להביא בקיץ. תנסה למכור את תקציר האירועים שלך למחזור הסיום לנטפליקס.

אני לא יודע עד כמה זה מבוסס אבל יכול להיות שקונטה היה מגיע לריאל אלא אם כן ראמוס היה עומד על הרגליים האחוריות. אין כמו האגואים של ריאל מדריד. על כל דוגמא כמו של אלגרי יש אחרות. המבנה של המועדון שלנו הוא אחר לגמרי. יש לך שיערי בית - תבדוק כמה מאמנים היו על הקווים מעל לשלוש שנים.

9. DRORIKO Member

גם במילאן היו אגואים. היה לך את זלאטן שמיותר להרחיב עליו. היה לך שחקנים כמו נסטה ופירלו וגטוזו שהיו מאד דומיננטים במועדון, לא שונה מהדומיננטיות של ראמוס וחבריו אצלכם. זה לא היה מועדון שקל להצליח בו, היית צריך להראות שאתה קליבר כדי לקבל ריספקט מהאגדות האלה. ואלגרי עוד הגיע מקליארי שכוחת האל. פוצ'טינו אם יגיע זה יהיה עם קילומטרז' מרשים פי 100.

10. סיונרה Member

האם יכולות האימון של זידאן ישתפרו כתוצאה מאליפות העונה?

11. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מתקשה להאשים את זיזו במצב הקבוצה.בעייני אין שאלה לגבי יכולות האימון שלו הבנאדם הביא פאקינג 3 זכויות רצופות בצ'מפיונס.
    פרז עושה לו חיים קשים מאוד עם הרכש,הסגל הזה כבר רגל וחצי בקבר, והוא הוא די מוציא מים מסלע פה עם שחקנים גמורים פיזית ושבעים.
    הוא לא אשם שהוא תקוע עם בייל וחאמס שאף אחד לא רוצה לקנות.
    אני כן מאשים אותו שהוא אולי לא נאבק בפרז מספיק בשביל המהפכה בסגל,אני גם מאשים אותו בקרדיט מופרז לבנזמה על חשבון יוביץ.

12. Raulito Madridista

אני חושב שזידאן אשם חלקי לפחות בכך שהוא נאלץ 'להוציא מים מהסלע'. מותר לפרז להטיל וטו על הבאת פוגבה בטריליון יורו, אבל אולי זידאן לא רצה את סאנצ'ו לדוגמא? בסופו של דבר הוצאנו 300 מיליון יורו בקיץ ועדיין ההרכב שלנו דומה מדי לעונה שעברה. מנדי סלע הגנתי אבל אם תשאל אותי הייתי מוותר גם עליו וגם על מיליטאו וזה עוד מאה מיליון יורו לרכישת שחקן התקפה לדוגמא. לגבי פוצ'טינו - מאמן נפלא, זה נכון, לא יודע אם הוא שווה את ההימור, ריאל מדריד היא עולם אחר לגמרי מטוטנהאם שהעונה הציפיות היו בשמיים והיא התרסקהב. מה גם שסיום העונה שעברה שלנו לא רלוונטי. זידאן עדיין לא מיצה את עצמו ולא התרסק. וגם העונה היו הרבה דברים טובים. קל ללכת על עיוור עם חאמס או מודריץ' באנקר. עובדה שפדה המטוס קודם...

13. Raulito Madridista

https://images.realmadrid.co.il/images/posts/0_1592687340866.Xxx

"מרקו אסנסיו - האתגר"
    - סרט ששודר באתר הרישמי של המועדון הסוקר את תהליך ההחלמה הקשה של הקשר הספרדי. "חשבתי 24 שעות על מצב הברך שלי. הצבתי יעדים קטנים אחד אחרי השני למשך זמן רב. הייתי אובססיבי לחזור כבר לשחק אבל השבוע הראשון היה הקשה מכולם. סבלתי מכאב אכזרי. ידעתי שאני חייב לחשוב חיובי אחרת לא אתקדם. החלטתי לא להגיע לברנבאו עד שלא אוכל לעלות לבד במדרגות". הוא הוסיף כי היה צריך לנקות את הראש בחיק המשפחה וחברתו. "הנשיא פרס היה מעורב מאוד ועזר לי בהכל. אני מודה לכולם. זה מה שמבדיל אותו מנשיאים אחרים". בסרט ראו את מרסלו חוגג את חזרתו למגרש האימונים 184 ימים אחרי. "איזה שמחה! בראבו ילד, עשית לי את היום", צעק לו 'על אזרחי' ביציע. אסנסיו נפגש בולדבבאס עם סרחיו יול מקבוצת הכדורסל שגם עבר פציעה דומה.

על רגע הפציעה הטראגית נגד ארסנל: "הסתכלתי לעבר הספסל חסר אונים. הרגשתי כמה זה רע ומלמלתי 'שמישהו יעזור לי'". אחיו איגור סיפר שאסנסיו התקשר אליו בוכה מהאמבולנס. את האבא, מנגד, לא רצו להדאיג ומרקו רק שאל האם הוא ראה את רגע הפציעה. רופא המועדון אמר שתוך ארבע שניות הבינו שמדובר בפציעה טראגית".

על הקאמבק: "לא יכולתי לחכות. החיוך לא ירד ממני. אני וזידאן מבינים זה את זה ממבט אחד. הוא אמר לי לעלות למגרש וליהנות ולהבקיע. וכך היה. עבדתי הרבה על עצמי. אני יודע איפה אני נמצא ולאן אני רוצה ומסוגל להגיע. היה לי מסע ארוך והתמודדות נפשית, הייתי צריך להתמודד עם הכאב וזה הצליח. התהליך יוביל אותי קדימה".

14. Ever Banega Member

חבל שהתייחסת בעיקר לחלק השני של ההודעה ופספסת את הפואנטה לדעתי, כי בחלק הראשון הוא מסביר לך למה להגיד "אם זידאן לא זוכה באליפות אז הוא אשם" זה מגוכח. לא ככה מנתחים דברים, הזכיה באליפות לא תלויה רק בו ואפילו לא תלויה רק בריאל מדריד. אם הכדורגל שהוא מביא ויביא לריאל עד סוף העונה מספיק טוב לדעתך אז הוא עשה עבודה טובה. ואם לא אז לא, זה הכל. (סתם לצורך העיניין שמתי את בניית הסגל לרגע בצד שמין הסתם גם בה יש לזידאן חלק וגם שם הוא צריך להימדד).

סיונרה אוהב/ת את זה.
  15. סיונרה Member

הקטע הוא שבניגוד לראוליטו, אני לא צריך לחכות לראות אם ברצלונה יפשלו או לא בשביל לקבוע אם הוא מאמן מספיק טוב, אני מתקשה לראות משהו שישנה את דעתי על יכולתו כמאמן. מנגד, על בסיס העונה הזאת, אני ממש לא חושב שהוא עושה עבודה גרועה העונה ואף להיפך. הוא הצליח לגרום להגנה שיש בה את קורטואה, מרסלו, וראן וסרחיו ראמוס להיות הטובה באירופה. על בסיס איך שכולם נראה אך לפני שנה זה היה נראה כמו מדע בדיוני. כמו שגול מרהיב של בנזמה לא אמור לשנות את העובדה שהוא לא שחקן מספיק טוב בשביל ריאל מדריד, ככה המצב לגביי העובדה שזידאן ייצב את ההגנה ברמה הזאת.
    הוא לא באמת יודע לשפר את השחקנים תחתיו, במיוחד את השחקנים ההתקפיים. זה טראגי בהתחשב בעובדה שעד היום מדובר בשחקן שהכי אהבתי ושגרם למיליוני אנשים לאהוד את ריאל מדריד ולאהוב כדורגל. הוא מוחק שחקנים מוכשרים שריאל עשתה הרבה מאמץ והוציאה הרבה כסף כדי להביא אותם, בלי לתת להם הזדמנויות ונוהג לספסל שחקנים צעירים רגע אחרי שהם הצליחו סופסוף למצוא את הקצב שלהם. לו את הקטע שהוא מתעלם מהצורך של קבוצה בשחקני ספסל בתפקידים מסויימים, מה שעולה לנו בנקודות שאנחנו צריכים כדי להיות מעל ברצלונה.
    בגדול, מלבד בעונת האליפות הכדורגל של ריאל תחתיו היה לא מספיק טוב. מתבססים יותר מדי על הגבהות של המגינים וחוץ מזה אין יותר מדי מעוף. כמות המצבים שריאל מגיעה אליה מאוד נמוכה, גם במשחקים בהם היא מצליחה לשלוט במגרש.

מצב נושא:
הנושא נעול.