ריאל מדריד 2019/20: מתי המלך יחזור למלוך?

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏7/8/19.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Ever Banega Member

גם בזכיה של בארסה היו טעויות שיפוט, אבל היא לפחות לדעתי הייתה הקבוצה הטובה באירופה וזה שהיו פציעות ויאיא טורה נאלץ לשחק בלם בפעם הראשונה בקריירה גרם למשחק שכנראה אף אוהד בארסה לא היה גאה בו. לפחות הם יכולים "להתנחם" בזה ששנה אחר כך הם הודחו בגלל השופטים (ועדיין אני משוכנע שאוהדי בארסה מרגישים צוויטה בלב בגלל סטמפורד ברידג', לא כיף לזכות ככה בליגת האלופות). בכל מקרה בארסה לא רלוונטית לדיון. ודיון כזה עם אוהד ריאל הוא כנראה גם ככה חסר טעם ואני יכול להבין את זה. בסהכ אמרתי את דעתי למה זידאן מקבל אשראי שהוא אולי לא ראוי לו. והוא כן מאמן לא רע לדעתי והעונה הזו תהיה עונת מבחן עבורו. למרות סגל לא מדהים כבר ראינו מאמנים נותנים עונות ענקיות עם רבע ממה שיש לריאל, אם הוא באמת גדול הוא יכול ועוד איך להצעיד את ריאל לעונה גדולה.

2. WHITERM Member

קרדיט על מה שלא מגיע לו,זה חמוד.בסוף הוא הוביל אותנו לשלוש זכיות בליגת האלופות+אליפות.לא מגיע לו קרדיט על בניית הסגל[הוא לא בנה אותו],אלא קרדיט על ההישגים כן מגיע לו.

"גם היו טעויות שיפוט",הקבוצה עלתה לגמר אך ורק בזכות טעויות שיפוט[כמות פנדלים יפה שלא נשרקה].אתה מחשיב את אותה בארסה כקבוצה הטובה באירופה לאותה שנה,אך ורק בזכות העלייה שלה לגמר והזכייה בו,אם היא לא הייתה עולה לא היית מדבר ככה.
    עונה לאחר מכן טעויות שיפוט?אוי,רק שתהיה לי בריא.
    https://www.dreamteamfc.com/c/wp-content/uploads/sites/4/2018/02/sergio.Xxx?strip=all&w=569&quality=100

3. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני שם את בנזמה באותה שורה ביחד עם קרוס,מודריץ וקאסמירו. כולם מיצו את עצמם/אחרי השיא/לא מתאימים לרמה של הקבוצה.
    וכשאין רונאלדו שמכסה על כל החורים האלה ,הבלוף מתגלה !!
    פתאום הקישור לא מספיק יצרתי ולא מספק חזק,פתאום המחסור בחלוץ שאשכרה כובש (ולא בגארבג' נגד הקטנות) זועק לשמיים.
    אפשר שוב להפיל את האשמה על הש.ג (זיזו),אבל זה עמוק מזה,גם קלופ ופפ לא יעשו יותר ממנו עם הסגל הזה.

האשמה היא קודם כל על פרס,ששוב עוברת שנה,ישן בעמידה, ולא לומד מהטעויות שלו, מחזק את הספסל במקום את ההרכב הראשון.

היה לך על המדף בקיץ את אנדובלה,פוגבה,אמבפה (תמורת הסכום הנכון היה עוזב כבר בקיץ האחרון),איקארדי,ואיפלו לוקאקו. כל אחד מהם היה משדרג את הקבוצה ומרענן איפה שצריך.
    ותתפלא כמה פוגבה היה משנה לך את הקבוצה...

אף אחד לא הגיע!! ,ולא רק זה,נשארנו עם בייל שהיה רגל וחצי בחוץ,עם בנזמה העגל,מודריץ וקורס שאחרי השיא,וקאסמירו שבירידה גדולה ,ועל הדרך אין לך בכלל קשר אחורי מחליף.
    צפה לריפיט של העונה שעברה,ואל תשכח איפה ומתי ראית את זה פעם ראשונה.

hbs7 אוהב/ת את זה.
  4. avicii Member

מדהים לראות איך אותם אנשים שזוכרים את זה שוכחים את השער שנפסל שלא בצדק על נגיעה ביד,ושוכחים את השער בנבדל של מיליטו במשחק הראשון. ונגד צ׳לסי זוכרים פנדל שלא נשרק על דרוגבה אבל שוכחים את זה שמאלודה נתקע ברגליים של עצמו,ואבידל שעמד מטר משם קיבל אדום על זה.

5. Civil Anti Madridista

6. סיונרה Member

אני גם הייתי מוחק. בדיון של ריאל מדריד מותר לרדת על פלורנטינו, בנזמה או זידאן. כל השאר לדיונים אחרים.

7. Raulito Madridista

אני הראשון שיודה שרונאלדו הסתיר הרבה מאוד בעיות בקבוצה הזו, אבל פלורנטינו לא אשם אלא זידאן שהתעקש על פוגבה, נעשה מאמץ להחתימו עד גבול מסוים אבל זהו. אם לא פרס, שראה שהקבוצה תקועה - בייל וחאמס היו הולכים בנזיד עדשים. זידאן מקובע, הוא החליט לוותר על דני סבאיוס למרות שהוא התחנן להישאר, כנ"ל מרקוס יורנטה. הוא לא עוד מאמן בובה, המעמד שלו בריאל מדריד הוא חצי אלוהים, ויכול להיות שמאמן אחר גם היה מקבל בעיטה בתחת על העונה העגומה בליגה ב-2017/18.
    חלק מרשימת השמות שהצגת לא ממש הלהיבו אותי, לא לוקאקו שאני נגד סגנון המשחק שלו, לא איקרדי, אמבפה לא באמת היה רלוונטי זה רק בדימיון.
    אתה לא צריך "להוכיח" לי כלום, מוזמן לקרוא את הטור שלי בספורט1 - "לא כל הנוצץ הוא זהב", קראתי לו, העונה הזו הולכת לפח, אבל אנחנו חלוקים לגבי מי שאשם.

נעצור כאן את הויכוח המטופש הזה על הזכיות בצ'מפיונס, אומר בפעם האחרונה: ברצלונה הייתה קבוצה מדהימה עם פפ. בלי טרבל ב-2009 לעניות דעתי היו זוכרים אותה פחות והמשחק בגשר היה השיפוט היה עלוב בהיסטוריה של הכדורגל. על הרמונטדה השקרית נגד פאריס הם קיבלו את החוב מיובנטוס.

8. Raulito Madridista

ראמוס: “ריאל מדריד תמיד רעבה וכועסת לנצח”

https://e00-marca.uecdn.es/assets/multimedia/imagenes/2019/09/23/15691930085615.Xxx

סרחיו ראמוס שבכל התקפה שנייה בערך סימן לעוד שחקן של סביליה “לקום” רשם את ניצחונו השישי בקריירה בראמון סאנצ’ס פיחואן, יותר מכל שחקן אחר של ריאל מדריד. הוא שיחק נהדר ולא התייחס לשריקות הבוז ואפילו הקהל התעייף מכך. הבלם שהתחבק עם לופטגי לפני המשחק בתמונה מקסימה, אמר לאחר המשחק: “ידענו שהמשחק הזה יהיה קשה, עברו שנים רבות בלי שהקבוצה ניצחה כאן. הגענו עם מנטליות חזקה מאוד כדי לא לעשות טעויות. המשחק היה מבוקר. ידענו לנצל את האיכות שלנו, השגנו את המטרה. היינו רגועים מאוד למרות מה שנאמר. ריאל מדריד תמיד רעבה וכועסת ורוצה לנצח, הקבוצה אופטימית, משתפרת. עלינו להמשיך להשתפר כקבוצה ולנצח עוד משחקים כמו היום”.

על האינטנסיביות. “כשמדברים על אינטנסיביות זה בדיוק הפרטים הקטנים האלה, הרצון, המאבקים אחד על אחד והעזרה של כל שחקן לחברו שקרוב אליו. באנו כדי לנצח”. עוד הוסיף על שריקות הבוז שהוא היה רוצה לשנות את זה ומתנצל אם הקהל של סביליה נפגע ממנו בעבר.

https://e00-marca.uecdn.es/assets/multimedia/imagenes/2019/09/22/15691864811977.Xxx

זינדין זידאן אמר שהקבוצה הציגה את המשחק הטוב ביותר מאז שחזר. זידאן: “דבר ראשון אני שמח, שיחקנו טוב מאוד 90 דקות נגד קבוצה חזקה במגרש קשה. צריך לברך את השחקנים, זה ניצחון קבוצתי ואני שמח. כן, זה היה המשחק הכי טוב, זה המשחק שאני הכי מרוצה ממנו מאז שחזרתי. כולם עזרו אחד לשני על המגרש. כמובן שהיו לנו רגעים מסובכים, אבל שיחקנו טוב 90 דקות. כל משחק הוא שונה, חשוב לזכור, אבל תמיד צריך לשחק בעצימות גבוהה מההתחלה. רצינו לנצח החל מהשריקה וצריך להעריך את המאמץ של השחקנים”.

על בייל, חאמס הזאר ובנזמה: “בנזמה כבש ועשה את ההבדל, אבל כל השחקנים היו נהדרים. העמידה הטקטית הייתה נכונה, הצגנו משחק הגנה טוב”. אנחנו יודעים שאנחנו יכולים ליצור הרבה סכנה בזכות המהירות והכישרון אבל העבודה ההגנתית שלהם הייתה המפתח. השלושה עזרו הרבה בהגנה, במשחק כזה, שחקנים כאלה צריכים לדעת לעשות הכל".

בספרד לא שכחו לפרגן לקבוצה שספגה בימים האחרונים השמצות בלי סוף. “ריאל מדריד מרימה את קולה”, נכתב במארקה, “האינטנסיביות שהייתה כה חסרה בפריז – הצילה את ריאל מדריד היום והיא שמה את המשבר מאחוריה”. בשער העיתון נכתב “בנזמה מסמן את הדרך”… ב-AS סיכמו: “ריאל מדריד יודעת להזיע. פעולה מעולה של בנזמה הייתה שווה את המאמץ ההגנתי”. בשער העיתון הכותרת הייתה: “בנזמה הוא המוביל”. בתקשורת חזרו על המשפט של צ’אבי כשנשאל על המשבר של ריאל מדריד: “אני לא מאמין בזה, ריאל מדריד תמיד חוזרת”. מבחינת השחקנים, ראמוס (“בלם ייחודי, עמד איתן ואיתו ריאל לא קרסה כמו בפאריס”) זכה למחמאות וגם בנזמה ומנדי, בעוד על הזאר נכתב שהוא רחוק מהרמה הרגילה, אבל במארקה הציגו את הנתונים הבאים - הוא חילץ שמונה כדורים\אסף כדורים חוזרים, בדיוק כמו קאסמירו. במארקה כתבו גם: הנה השינוי תוך פחות ממאה שעות.

https://e00-marca.uecdn.es/imagenes/2019/09/23/portada/marca_papel/g2309.ee88f109a68f06886c71df7eb6f10af5.Xxx

בטור דיעה במארקה החמיאו בגדול לקפטן ראמוס ונכתב שאת הסרט שלו “El Corazon” הוא היה כיול לצלם בפיחואן. הקפטן הגיע ושיחק עם החזה למעלה, עם הרבה שכל. זה לא מקרי שהאיש שלא היה בפאריס - סידר את הכל ויחד איתו ריאל מדיד הייתה איתנה. הוא אולי טועה - אבל הוא תמיד שם, מפגין נוכחות. ואראן השתפר לידו, קאסמירו היה נינוח. ראמוס תמיד הולך עד הסוף. זה לא מקרי שבלעדיו ריאל נכנעה בחמישה משחקים בליגת האלופות. ריאל חייבת אותו כדי להצליח. זה לא מקרי שבברנבאו יש דגל ענק לא רק של מספר 7 - כריסטיאנו, אלא גם של מספר 4 - ראמוס.

בטור דעה ב-AS נכתב שזידאן השיג את “התיקון” עם אותם 11 הידועים לשמצה אבל הם היו מאוד שונים. בייל והזאר עשו המון הגנה, הקבוצה הייתה מאוחדת. כמובן שגם לסביליה שהפתיעה בחולשתה היה חלק בכך. המשחק היה איטי ללא מצבי הבקעה אבל זה לא חשוב לריאל מדריד, שהראתה שיש לה יותר נוכחות מקדימה. חאמס היה חשוב. עוד הזכירו שכשמוריניו נשאל על ריאל הוא היה זהיר מאוד. הנה, ראינו שהשחקנים עם זידאן. כלומר הקבוצה נחושה בדברים לעשות הכי טוב שאפשר.

המספרים מהמשחק:

כאמור, ניצחון ראשון לריאל מדריד בפיחואן מאז עונת 2014/15 בה כריסטיאנו רונאלדו כבש שלושער וריאל ניצחה 2:3. האחרון חוץ מבנזמה שכבש שערי ניצחון עבורה במגרש הזה שהוא לא כריסטיאנו - היה ראול, עם שלושער ב-2008/09.

הפעם האחרונה בה ריאל ניצחה בפיחואן כשהיא שומרת על שער נקי הייתה בעונת 2001/02, אז השיגה ניצחון משער של ראול. מאז היא ספגה 39 שערים ב-17 המפגשים בליגה.

טיבו קורטואה שמר על שער נקי לראשונה מזה 15 משחקים - הפעם האחרונה הייתה ב-0:3 על אלאבס בחודש פברואר בסנטיאגו ברנבאו.

ציון הדרך המרגש של קאסמירו וראמוס - הברזילאי הגיע ל-200 הופעות בריאל מדריד, הקפטן רשם 400 ניצחונות.

קארים בנזמה השתווה לליאו מסי עם 20 שערים ב-2019 - רק רוברט לבנדובסקי וקיליאן אמבפה כבשו יותר ממנו.

9. Ohad_Glr Member

זה בדיוק מה שמנסים (או אני לפחות מנסה) להדגיש בדיון הזה- הזיכרון הסלקטיבי לגבי טעויות שיפוט/טעויות של שחקנים. אנשים נוטים לזכור את מה שהלך נגד האנדרדוג או בעד הקבוצה שניצחה בסופו של דבר.
    אותו דבר גורם לאנשים להגיד שהזכיות של ריאל בשלושה גביעים רצופים היא תוצאה של טעויות שיפוט. היא לא, הם פשוט לא זוכרים את הדברים שהלכו נגד ריאל (פנדלים שלא היו/לא נשרקו למשל) כי היא זכתה בסוף.

10. Raulito Madridista

הכותרות והתגובות אחרי אוססונה

התגובות:

זידאן: "המקום הראשון לא אומר כלום. רוטציות? לא רואה בזה סיכון. אני סומך על כל השחקנים. כל 26 השחקנים שיש לנו הם טובים מאוד, הם הוכיחו את זה לא פעם. היינו טובים גם בלי הכדור, הפעלנו לחץ להחזיר אותו וזה מה שאני רוצה לראות. מה השתנה? אנחנו יותר שלווים, עם שקט נפשי, מאמינים במה שאנחנו עושים, יודעים שההתחלה לא קלה ושיהיו זמנים מורכבים בהמשך. לא היינו כל כך גרועים קודם ועכשיו אנחנו לא כאלה טובים. אהבתי שאראולה היה בקצב משחק, שיחק היטב, הוא מחובר לקבוצה".

על הילדודס: "אני שמח עבור ויניסיוס ורודריגו לפעמים שוכחים שהם כל כך צעירים. להבקיע בברנבאו זה מיוחד והם התרגשו. אני כאן כדי לתת לויניסיוס ביטחון, הוא שחקן חשוב. רודריגו? עצירת הכדור שלו הייתה נפלאה. היה לו חשוב להבקיע". הוא החמיא לואלוורדה גם כן - "המשחק שלו היה טוב מאוד, אפילו אדיר, גם העתיד שלו נראה מבטיח".

ויניסיוס ששבר בצורת של 13 משחקים ברציפות ללא שער, לא היה יכול לעצור את הדמעות: "מאז הפציעה בעונה שעברה הכל הלך לי קשה ולא הייתי שמח כמו קודם. השער שלי הגיע ברגע חשוב מאוד. כיף לכבוש בברנבאו אי אפשר לבקש יותר לפני הדרבי". הוא סיפר שבירך את רודריגו אחרי השער ושהוא צופה לחברו עתיד גדול. הילד העלה שלוש תמונות מהמשחק על רקע החגיגה וכתב: "סבלנות ועבודה קשה. אלוהים לפעמים נותן לך לאט את מה שאתה מבקש. שמח להבקיע שוב בברנבאו, תודה לאוהדים".

לוקאס ואסקז: "לרודריגו ו-ויניסיוס את הכל כדי להיות שני קראקים בריאל. ויניסיוס עובד קשה מאוד וכולם שמחים עבורו. הרוטציות? המיסטר עושה את זה לאורך כל תקופתו כאן". כשנשאל על היכולת שלו, הופתע ואמר: "אני תמיד שמח לשחק, אני נהנה והקבוצה מנצחת - הכל בסדר. אחדות קבוצתית תביא לניצחונות. אנחנו מרוצים".

רודריגו: "זה יום שאני תמיד יזכור. השער? זה רגע גדול אבל אנחנו רודפים אחרי תארים. אנחו שמחים מהניצחון. אני יודע שהמאמן יכול לסמוך על כולם העונה. אני שמח מאז שהגעתי לריאל מדריד. ויניסיוס? לכבוש שערים בריאל מדריד זו שמחה ענקית, בטח בברנבאו, אני מבין אותו מושמח בשבילו. אני לומד בריאל שכל יום צריך לנצח. אנחנו צריכים להמשיך לעבוד קשה ולא להקשיב לאף אחד, בריאל מדריד אף אחד לא חסין מביקורת. אנחנו רגועים וזה הזמן להשיג תוצאות. אני תמיד מנסה לתת את הטוב ביותר, יש לי ציפיות גבוהות ממני".

הכותרות: [מארקה מימין, AS בשמאל]

https://scontent.fsdv1-2.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/71585425_2125135124254157_8588800926792286208_n.Xxx?_nc_cat=110&_nc_oc=AQnNgPBZTaWmMq5E0EXkxAiKkgTN4DQQLyg_w7FCLfHnbULoKi8Ug4Ztn-HMU-ecCoI&_nc_ht=scontent.fsdv1-2.fna&oh=ae070a1b3903fa20671d7541e50569a1&oe=5DFAA758https://scontent.fsdv1-2.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/71102730_2125135177587485_212420011489230848_n.Xxx?_nc_cat=108&_nc_oc=AQkLBuz5eshHPz43Z19Eu2OThV2cx_eW-YqhVZNkRIhQMQHFLU-aFANodszaFib0SKA&_nc_ht=scontent.fsdv1-2.fna&oh=8e86d522e57bf991b8ac91d0814cfb75&oe=5E34D3CD

"מובילים בקצב הסמבה"| "מובילים עם הסמבה" | במארקה נכתב: "היחידה הראשונה של הקבוצה השנייה" על כך שרודריגו ו-ויניסיוס היו 'מחליפי על'. רודריגו זכה לשבחים על הופעת בכורה לא רעה. נכתב שריאל מדריד בערב בו הייתה הכי פחות מזוהה עם העונה הזו - דם חדש לחלוטין, התגברה על אוססונה. המהירות של מיליטאו, היכולת הנפלאה של קאסמירו וגם ויניסיוס שחזר לקצב המסיבות - אלה האזכורים. קאסמירו קיבל 3 כוכבים, רודריגו-קרוס-ויניסיוס - שנים. נכתב שזידאן זיהה הזדמנות לשחק עם המחליפים והם הראו את הפוטנציאל| ב-AS הלכו על 'ברזיל פתחה את הדלת' ועל ההצלחה של תוכנית ב'. 'ריאל מדריד מביטה אל העתיד - תרתי משמע - היא חשבה על המשחק נגד אתלטיקו אבל הילדים המוכשרים הוכיחו שזה היה נכון'. בציוני המשחק, יוביץ' קיבל אפס, מיליטאו ואראולה כוכב אחד וכל היתר שניים.

https://e00-marca.uecdn.es/assets/multimedia/imagenes/2019/09/26/15694503910670.Xxx

עוד כותרות: תוך שבוע אחד - מהשפלה גדולה למקום הראשון; "הלילה של פרוייקטי העתיד של ריאל מדריד" - הילדים הברזילאים הצעירים של ריאל מדריד מרעננים את המועדון ולא רק עם כדורגל טוב אלא גם שערים| טור דיעה במארקה: "מה עושים עכשיו עם רודריגו?" כשקרלוס קרפיו מבטיח שהוא אפילו טוב מאנסו פאטי ושואל 'למה צריך לחכות? למה?' - הכדור אצל זידאן: האם ייתן לו דקות באופן קבוע? האם יהיה שחקן קסטיליה?| ב-AS כתבו טור דיעה על קרוס - "סוף סוף הוא חזר" לאחר המשחק הנהדר שלו| שימו לב לזה: ריאל מדריד סיימה משחק שני ברציפות לא רק עם שער נקי אלא גם בלי שבועטים לה למסגרת - זה לא קרה מאז שסופרים. אגב, במשחק נגד פ.ס.ז' היו נגדה חמש בעיטות למסגרת. נגד ויאדוליד בתיקו 1:1 בברנבאו היו רק שתיים. 'הקיר', נכתב. כמו כן, ריאל מוליכה את הטבלה כבודדה לראשונה מאז מחזור הסיום של עונת האליפות.

כצפוי, רודריגו גנב את ההצגה. במארקה כתבו עליו: "אמאל’ה, איזו הופעת בכורה, אנחנו רוצים עוד" והוסיפו שלא נראה דבר כזה מאז רונאלדו הברזילאי. אגב לפי מיסטר צ’יפ שידוע כאיש הסטט’ - רודריגו כבש אחרי 95 שניות על המגרש (בנגיעה השנייה שלו בכדור) - כך שהילד עליו נכתב במארקה "הראשון שנולד באלף הזו וכובש עבור ריאל מדריד" - מאפיל על בקהאם ב-2003 שכבש אחרי 124 שניות נגד בטיס במחזור הפתיחה נגד בטיס ב-2003/04 וכן על רונאלדו - שער הבכורה המהיר בהיסטוריה של ריאל.

11. WHITERM Member

רק מראה כמה קוראטה חרא שוער ואי אפשר לסמוך עליו שיביא לנו נקודות.

12. Raulito Madridista

https://totalfootball.co.il/uploads/default/original/2X/6/659d8159f4fe5bc8da1788d7554c7ef2a6ba9481.Xxx

בדיוק היום לפני שש שנים הגשמתי חלום וטסתי לראשונה בחיים שלי לראות את האהבה הגדולה שלי משחקת: ריאל מדריד נגד אתלטיקו מדריד. טסנו בשישי לפנות בוקר, הדרבי עצמו הגיע ביום שבת (עונת הדסימה) ותפסנו גם משחק בליגת האלופות באמצע השבוע. הגיל הוא קרוב ל-21, אוטוטו השחרור מהצבא (חודשיים), החיים יפים בסה"כ.

אני מגדיר את עצמי כאוהד מטורף של ריאל מדריד, לא בגלל ש"יש לי אתר", לא בזכות “ידע” או שאני עובד בזה וגם לא בגלל החולצות והמרצ’נדייז (אין לי במה להתבייש), אלא פשוט כי זה חלק ממני, אני חיי את זה כל כך. אני לא יכול להסביר במילים מה זה היה לנחות שם בספרד במדינה הזו שהשפה שלה כל כך סקסית, לקנות את המארקה וה-AS בכמה עותקים, להתלהב מכל חנות מרצ’נדייז מעפנה בכל פעם מחדש, ללכת לולדבבאס ו"להתראיין" לבלונדינית מלה סקסטה (אפילו הספקתי לצלם את איקר טס עם המכונית בסיום האימון - רק חבל שאותי לא רואים בתמונה) וכמובן הסיור בברנבאו עם כל הגביעים של ליגת האלופות.
    והרגע הזה שאתה מגיע למגרש ורואה את הכוכבים שאתה מעריץ ברמה עיוורת, לקלוט חלק מהשירים מהיציע, לעשות צ’ק-אין בברנבאו, כל החיים עומדים לך מול העיניים. היה ברור שייצא יומן מסע. היה ברור שאני עוד אחזור לשם.
    [בצחוק אני תמיד מספר לחבר’ה בספורט1 - מוכן גם להיות מנקה רחובות בספרד, להיות איש תחזוקה בברנבאו, העיקר ללכת עם הסמל ולשרת את המועדון]

דווקא לכבודי, ריאל הפסידה 1:0 בברנבאו ואתלטיקו שברה את הנאחס בן ה-14 שנה בליגה, וכן, התבאסתי, למרות שהראבונה של די מאריה נגד קופנהאגן וההמנון המצמרר בליגת האלופות - שיפרו את התחושה. את ראול אמנם החמצתי משחק וזה מחדל, אבל ידעתי שהטירוף שלי רק התחיל. בסיום אותה עונה פגשנו את אותה אתלטיקו מדריד בגמר ליגת האלופות ובליסבון, ההמתנה ל"לה דסימה" הייתה כמו נצח. דור רומנו, אוהד מטורף אבל אחד שלא מבין בזה כלום - סגר דיל מייד עוד במחצית מול באיירן בחוץ (0:3). חברים רצו להגיע אבל כששמעו על המחיר - לקחו צעד אחורה, אז הלכתי עם גיסי. דור רומנו היה במשחק שאנשים שראו את פושקאש ודי סטפאנו משחקים - לא היו.
    ושם הייתה סגירת המעגל שלי. דקה 92, אני כבר מתחיל ללכת החוצה, כמו מוריניו - לא באמת, קרן של מודריץ’…דמעות של אושר, גיסי רדף אחריי עם המצלמה ותפס אותי בוכה, תיעד את הרגע, חבר’ה מספרד רצו להצטלם עם האיש שלקח ללב.

hbs7 אוהב/ת את זה.
  13. Raulito Madridista

כותרות העיתונים הבוקר:

גם המארקה וגם ה-AS מנסים לגרום לסיבות לאופטימיות כשהם מזכירים לנו שגם בעונת האליפות האחרונה 2016/17 עם זינדין זידאן על הקווים - ריאל מדריד פתחה עם 4 ניצחונות ו-3 תוצאות תיקו בשבעת מחזורי הפתיחה (עד למחזור ה-16 היא שמרה גם על מאזן נקי מהפסדים) באותה עונה ריאל ניצחה בארבעת המחזורים הראשונים ואז נקלעה לרצף מרגיש של שלוש תוצאות תיקו רצופות - נגד ויאריאל בברנבאו (1:1) במשחק שקטע את ההזדמנות לקבוע שיא ניצחונות רצופים בליגה (נעצרו על 16), תיקו נגד לאס פלמאס (2:2) וגם תיקו נגד אייבר בברנבאו. הפעם, הקבוצה עשתה זאת במשחקים קשים יותר והיא נותרה הקבוצה היחידה בספרד ללא הפסד.

שער המארקה:

https://scontent-mxp1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/71236891_2132295263538143_8457368201615900672_n.Xxx?_nc_cat=109&_nc_oc=AQl4risgxOZMnmROixrPhPHzHfYigtFoR7z5j27EC8PdKtCIs9a1j6WIMM1045cuz48&_nc_ht=scontent-mxp1-1.xx&oh=245d296e8fcb015236ee85c990ab09cc&oe=5DF9C387

הקפטן חוזר [כשצריך אותו]. סרחיו ראמוס ישחק נגד ברוז' לאחר שסיים את ההשעייה באירופה - שני משחקים בשל הצהוב המכוון שספג נגד אייקס, ובלעדיו, נו, אתם יודעים. שתי תבוסות ברציפות בהפרש של שלושה שערים - משחקי האימה בברנבאו נגד ההולנדים וכן בפ.ס.ז', ערב נוראי מול יובנטוס בברנבאו שכמעט הסתיים בהדחה שתיזכר לדיראון עולם (הפסד 3:1) ואפילו שני הפסדים נגד צסק"א מוסקבה בשלב הבתים בעונה שעברה.

שער ה-AS:

https://scontent-mxp1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/71013047_2132295360204800_1307177424001171456_n.Xxx?_nc_cat=103&_nc_oc=AQnI6SzHvHDy9LSVBWy31gQ6Rgl86DNVkHdqKLr5KOcMFHahBu1YsNgLXT-xTAg6-Iw&_nc_ht=scontent-mxp1-1.xx&oh=0420cdc9ea63f940bfafa2d0b4f49627&oe=5E30F71C

ריאל מדריד הופכת יותר ויותר להיות קבוצה עם מאפיינים של צ'ולו סימאונה - שלושה משחקים ברציפות בהן שמרה על שער נקי [זה אמנם קרה גם בעונה שעברה עם סנטיאגו סולארי על הקווים, אך הפעם מדובר ביריבות חזקות יותר ובמשחקי חוץ קשים יותר] כשבעטו נגדה רק פעם אחת למסגרת - במשחק נגד סביליה.

בכתבה נוספת דיברו על ריבוי האפשרויות של זינדין זידאן לפתח במרכז השדה - הסודוקו. לוקה מודריץ' שנכנס כמחליף בדרבי היה לא רע בכלל, וכעת גם איסקו כשיר לקראת המשחק נגד ברוז', כשכזכור חאמס רודריגס פתח על הספסל נגד אתלטיקו ובמקומו עלה פדריקו ואלוורדה. נכתב שזידאן אמנם נוטה לעשות רוטציות רחבות אך עדיין מרתק לראות במה יבחר. נכתב ששלישיית ה-B-B-H הרוויחה את מקומה ביושר (הזאר - בשל יכולתו בצ'לסי), וגם קאסמירו וקרוס הם באנקר ולמדו לשחק יחד. אם במשחק בפאריס וגם בפיחואן לא היו ברירות - הפעם כשכולם בריאים החידה קשה. כמובן שקיימת אפשרות לחזור ל-4:3:3 וכן מערך היהלום, שם אולי אפילו אפשר לשחק עם חאמס, כשהקולומביאני שותף בחמישה משחקים בינתיים ופתח בהרכב בארבעה.

14. yakov_y YNWA

הגנה של סימאונה בגלל 3 משחקים ?
    ההגנה של ריאל ספגה 6 שערי ליגה, רבע מהליגה ספגו כמות כזאת או פחות, ההגנה של ריאל רעה ותמשיך להיות כזאת, לא יהיה שינוי מהשנים האחרונות.

הקפטן חוזר ? מה המחמאות המוגזמות האלה ?
    ראמוס אשם ב-3/6 השערים של ריאל מדריד העונה באופן ישיר, השער של סלטה ויגו (אני חושב של סוארז) הוא באשמת ראמוס, כבשו לו בין הרגליים, השער מול ויאריאל הוא 100 אחוז שלו, איבוד כדור רשלני, השער נגד לבאנטה הוא שער שלו כי מיוראל ברח לו, 100 אחוז גולים של ראמוס, גם בשער של ויאדוליד בדקה ה-90 יש לו חלק כי המבשל עבר אותו.

איזה אוברייטד, עוד הלכת ל-17/18 בשביל לזכור משחק נפל של ריאל שראמוס לא שיחק, מצחיק כי אתמול ראיתי את ההדחה של ריאל ב-2012 מפנדל מביך של ראמוס, את זה למה לא רשמת ?!

נערך לאחרונה ב: ‏30/9/19
  15. Raulito Madridista

קודם כל, אלה כותרות העיתונים הבוקר, אני מת להיות שם אבל אני עדיין לא במארקה או ב-AS וזה גם לא ממש יקרה בקרוב לצערי. לא נכתבה כאן דעתי האישית. אבל דעתי האישית היא שרק עיוור לא ישים לב כמה ראמוס חסר, את ואראן נגד אייקס אתה ראית? אחוז פאניקה, מבולבל, לא אגרסיבי. הוא אמור להיות בשיא הקריירה בזמן שראמוס כבר זקן ובניגוד לפיקה הוא עדיין משחק בנבחרת ולא מוותר על אף משחק. זה לא מקרי שספגנו השפלות כשהוא לא היה באירופה. קורטואה לא אשם באף שער שריאל מדריד ספגה העונה? הגול נגד ויאריאל זה לחלוטין ראמוס, בזה אתה צודק. אותו בלם שהשמצת מצטיין באופן עקבי במשחקי הגמר והשלבים הגבוהים בליגת האלופות, אולי זה צורם לך אבל זה מה יש. הכותרת ב-AS קצת מוגזמת אבל יש שיפור במשחק ההגנה של ריאל מדריד, ושיחקנו נגד שתי קבוצות צמרת. אגב, רק שתי קבוצות ספגו פחות ואני רחוק מלעוף על ההגנה שלנו אבל אם אתה בא ויורה כאן בלי הכרה עם כזה ביטחון לפחות תדייק.

אולי בתור אוהד מן הצד תתרום משהו אחר לדיון? מי לדעתך צריך לשחק במרכז השדה - חאמס או מודריץ'? איסקו צריך להיות חלק מהאופציות בכלל? ותנמיך את הטונים מה שנקרא, לך תשתה מים קרים, חג שמח ושנה טובה.

מצב נושא:
הנושא נעול.