ריאל מדריד 2021/22: "אולי עוד קיץ" בלי ראמוס וזידאן, אבל עם בייל ואנצ'לוטי.

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏22/7/21.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Raulito Madridista

אם כבר הנעת כדור מאחורה - קרבחאל מעין נקודת תורפה, מנדי בכל משחק כמעט מאבד כדור קריטי אבל יוצא מזה בזול ואתמול כמעט אכלנו אותה, חסר מישהו כמו סרחיו ראמוס.
    דויד אלאבה לא אגרסיבי מספיק, המיקום, משחק הגובה, לצד משחקי על כמו נגד פ.ס.ז'X2 - ההתבזות בקלאסיקו וגם משחק בינוני אתמול. מה שכן הוא החל במהלך של השער הראשון עם הנגיחה העדינה והמדויקת אל עבר מרסלו.

רודיגר העלה את המניות במשחק אתמול, רוב הזמן הוא היה רגיל לשחק במערך של שלושה בלמים וזה קצת שונה. אני לא מזלזל בו ומצד שני לא צופה בצ'לסי כל שבוע וצריך לזכור עם מי בערך היה לו להתמודד אצלנו? כמה הרף שההתקפה שלנו הציבה הוא גבוה?

לגבי הסגל - אני חושב שמרכז השדה שלנו כן מסודר. קצת מודריץ' מהקסם שנישאר, הרבה פדה וקמאבינגה ולאט לאט פחות דקות לקרוס. לא יודע אם בנזמה יישאר ג'יני, יש קורטואה, יש בלם אחד, אולי אמבפה. מצבים כמו אתמול שאנחנו איכשהו עולים בהחלט אולי קצת דוחים את המהפכה לה אנחנו מצפים. אגב, הכישלון של באיירן מינכן לדוגמא צורב, בצ'לסי יש אי וודאות. יש קבוצות שיעשו עבודה טובה, אבל אני חושב שחוץ מליברפול וסיטי, שוב - לכל קבוצה מהטופ יש הרבה מגרעות.

2. סמואל אטו Member

לא הבנתי איך המשפט הראשון בהודעה הזאת מתקשר לרודיגר. הבן אדם משחק כמו פליימיקר אצל טוכל. החשיבות שלו בהנעת כדור אדירה.

3. Iker Casillas משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש הבדל בין להניע כדור סמוך לרחבה שלך תחת לחץ לבין להיות "פליימייקר" בחצי המגרש של היריבה. יכול להיות שאני טועה, אבל הרושם שלי הוא שלמרות שרודיגר חכם, מלא ביטחון עצמי ומדויק מאוד במסירות (וכמובן אתלט ברמה הגבוהה ביותר), הטיפול שלו בכדור עדיין לוקה בחסר בהשוואה לבלמים אחרים ברמתו והוא לא הכי עמיד בפני לחץ. ריאל הרבה פעמים צריכה להניע כדור בסבלנות קרוב לשער שלה כדי לשבור לחץ, בשביל זה צריך שחקנים כמה שיותר טכניים ואנחנו גם ככה בבעיה בקטע הזה עם קאסמירו, מיליטאו ובעיקר מנדי. לצד מרסלו, ראמוס ואלונסו למשל כמובן שרודיגר היה יכול להתאים בול.

רודיגר לא נגר מוחלט אבל הוא לא אזפיליקווטה לצורך העניין.

4. סמואל אטו Member

אני לא מכיר שחקנים שטובים ליד רחבת היריב, איפה שיש הכי הרבה צפיפות, והופכים פחות טובים ככל שמתרחקים משם.
    זה בדר"כ עובד הפוך.

5. eman Member

חייבים מגן ימני ברמה גבוהה שיתחרה עם קרבחאל שגם ככה לא כשיר בחלקים גדולים של העונה, בלם להרכב/בלם שלישי ולהעביר את נאצ'ו להיות הרביעי/כלבוינק ברוטציה בהגנה.
    הייתי מעיף גם את מנדי. יש לו איכויות, בעיקר פיזיות, אבל יש לו יותר מדי דריבלים באזורים מסוכנים, מסירות רוחב מטומטמות ליד הרחבה של קורטואה, והרבה מצבים שהוא פשוט לא משחרר כדור. בגדול הוא לא שחקן לייצר איתו משחק שוטף, וגם הסטטיסטיקה שלו לא מספקת.

לקישור הייתי מביא עוד שחקן צעיר ומשלב אותו כמו שעושים עם קמאבינגה.
    בהתקפה יידעו מה לעשות.

6. Raulito Madridista

https://images.realmadrid.co.il/images/posts/0_1649837804104.Xxx

ירדו לי איזה 40 שנה מהחיים - אבל עדיין חי| כנראה שכל הניסיון שלנו במשחקים האלה אף פעם לא מכין אותנו אף פעם למה שריאל מדריד הולכת לתת. דור רומנו, שסבל מדפיקות לב, היה חייב להתאורר במחצית והרגיש חסר אונים בשער השלישי - אסף כוחות אחרי מעט מאוד שעות שינה ומזכיר, בדיוק כפי שאומר הספר שלו: "אנחנו המלכים של אירופה". אנחנו ריאל מדריד. טיעון הגיוני לכל הדברים הלא הגיוניים שהקבוצה הזו עושה. סיכום המשחק נגד צ'לסי.

אז מה יש שם?
    - זיכרונות מכמעט הטרגדיה נגד יובנטוס בגומלין 2018 - אבל זה היה גרוע יותר הפעם.
    - ההגנה ההזויה שסיימה את המשחק.
    - הווינריות של רודריגו שכבר חרצו את גורל.
    - דאגה מסוימת לקראת מנצ'סטר סיטי והבנה, שוב - שאנחנו לא מספיק טובים.
    - והחלום לטוס לגמר, להביא את הגביע ה-14 ולפרוש מכדורגל לנצח.

7. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

@Raulito , מסתבר שהסיפור עם איסקו זה לא רק פציעה. הוא לא התלבש גם למשחק בשלישי.
    ראיתי שאוהדים האשימו אותו שהוא מדליף (יכול להיות שזאת הסיבה שקרלו מייבש אותו ?),והוא הכחיש.

8. Raulito Madridista

הוא לא השתתף באימון המסכם (הציוץ משני בצהריים, הלכתי הרבה אחורה) ולכן לא היה בסגל. יכול להיות שדני סבאיוס שאני לא מוצא בו שום דבר (בטח לא צריך להיות מחליף, גם אם לזמן קצר, במשחקים כמו נגד צ'לסי) - "עקף אותו" בהיררכיה. אבל בכל מקרה איסקו לא בריא במאה אחוז. אין כאן משהו אישי בינו לבין אנצ'לוטי או הנחתה מלמעלה של המועדון. אני כן הייתי רוצה לראות אותו נפרד על כר הדשא ב-2-3 משחקים כי במכלול של תשע השנים שלו הוא תרם לקבוצה הרבה. אני חושב שהאוהדים לא ממש מתעסקים בו גם כי הקבוצה מצליחה כאילו אז למי אכפת, והם יותר כועסים על בייל, על הזאר שפצוע. בחזרה לאיסקו - אפילו יש לי חולצה שלו מעונת הדאבל שלנו, מוכן למכור לך :)

9. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה שהוא נמוך בהיררכיה, מוצדק לגמרי.
    נגד צ'לסי היה זועק להכניס עוד שחקן התקפה, ולא היה את מי, בגלל זה העלתי את הנושא שוב.

לגבי החולצה, שמע קטע, הייתי במדריד לפני 4-5 שנים בערך, ואפילו הייתי במשחק בברנבאו (7-1 על לה קורונייה),ולא הצלחתי להשיג חולצה שלו (מקורית,לא החיקויים שמוכרים ברחוב).

10. Raulito Madridista

אני לא רואה הבדל בינו לבין דני סבאיוס לדוגמא גם בעונה הנוכחית. דקות של איסקו מבחינתי זה כמעט כמו מרסלו - ליהנות כל עוד אפשר כי עוד מעט זה נגמר. בסוף ייצא שלא נבטיח מוקדם את האליפות ולכן ההרכב הראשון יצטרך להישחק עד תום. הספסל שלנו משקר, כאילו יש 4-5 שחקנים אבל הם לא באמת יכולים להביא את המפנה אבל יש הפתעות בכדורגל - גם רודריגו, מי האמין שהוא יבקיע.
    קניתי חולצה של איסקו מעונת הדאבל האדירה 16/17, הוא הציג את הכדורגל הכי טוב שלו ובמשך איזה חודשיים באמת עזר לסחוב את הקבוצה על הגב בעונה בה אף אחד מה-BBC לא בלט. אם לקנות חולצה שלו זה רלוונטי מבחינתך ואפילו מגמר צ'מפיונס וכאלה עם כיתוב מיוחד - תכתוב לי בפרטי ואני יכול לקשר אותך עם מישהו (הוא לוקח מחיר לא גבוה ולדעתי זה מקורי או זיוף פשוט מושלם - חולצה איכותית מבחינת המראה, גם אחרי כביסות וכן הלאה). אני נגד לשים מאה יורו או 90 על חולצות של שחקנים בחנות הרשמית וכן הלאה ותמיד קונה שם כל מיני שטויות בזול כמו כוסות, מחזיקי מפתחות, אולי תיק וצעיף וכן הלאה.

11. Raulito Madridista

https://scontent.fhfa2-2.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/278275613_4567654356668876_7943306004635870876_n.Xxx?_nc_cat=107&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=rlWfZgf6Aa0AX-bY9QN&_nc_ht=scontent.fhfa2-2.fna&oh=00_AT-ntKNWQIzhwtF_Sn07MElo1Sgc_kY-v9uOzYAAgqqrfg&oe=625DC687

מנדי בספק למנצ'סטר סיטי|
    המשחק הבא של פרלאן מנדי יהיה המאה שלו במדי ריאל מדריד, השאלה היא מתי זה יקרה. "ריאל במתח לקראת סיטי", נכתב ב-AS לגבי המגן הצרפתי שייעדר כשבועיים. עיתונאי אחד טוען כי מנדי לא כשיר במאה אחוז והכריח את עצמו לשחק בגומלין נגד הבלוז. בכל מקרה זו פציעת שריר רביעית של הצרפתי העונה (הטבלה המלאה מהיום בו הגיע למועדון - לפניכם), מה שמעיב על מצבו. 32 הופעות בעונת הבכורה בה גם הועדף כמגן הבכיר על פני מרסלו, 38 הופעות אשתקד ו-29 העונה, כשהתחיל את השנה באיחור גדול.

ולהלן מנצחי השבוע: השער של רודריגו בוולה נגד צ'לסי נבחר לשער השבוע בליגת האלופות ו"מחק" את הסלאלום של טימו ורנר; והמאסטרו שבישל לו, לוקה מודריץ' - נבחר כמובן לשחקן השבוע בצ'מפיונס ושלא ייגמר לעולם. העונה לוקה נבחר ארבע פעמים ל-MVP בדומה לאסנסיו ולקרוס. ויני נבחר שש פעמים והשיאן הוא בנזמה עם שמונה פעמים.

ריאל מדריד בנוקאאוט העונה בליגת האלופות, שמינית הגמר נגד פריז סן ז'רמן ורבע הגמר נגד צ'לסי:
    - שמונה שערים: שבעה של קארים בנזמה ואחד של רודריגו
    - שלושה בישולים של לוקה מודריץ' (שניים לבנזמה ואחד לברזילאי) ושלושה של ויניסיוס (כולם לחלוץ).

12. Ever Banega Member

אני שמח שקרבאחל בישל פעמיים אחרי התקופה הלא טובה שהוא עבר, אחלה בישולים.
    בנזמה הבקיע אז התקשורת תחגוג עליו, אבל ויני ורודריגו אחראים לשער לא פחות ממנו.

לגבי השיפוט-
    מה הטעם ללכת למסך במקרה שלא נתון לפרשנות? מה גם שאני לא בטוח בכלל שהייתה יד. הספק צריך ללכת להתקפה במצב כזה לדעתי. מצד שני עברה ברורה של קאמבינגה לא קיבלה התייחסות מהשופט (היה חייב לראות צהוב שני מה שכנראה היה גם גומר את המשחק). אולי צריך לאפשר לואר להתערב גם במקרים של צהוב שני.

13. Raulito Madridista

@Captain Canada, ממשיך את הדיון ממה שהתחלנו בת'רד המחזורים בספרד:

קרלו עמד במבחן התוצאה, השאלה היא לא האם ימשיך או לא, כבר קיבלנו את התשובה. השאלה היא עד כמה ריאל מדריד זכתה באליפות בזכותו ועד כמה היא הגיעה לחצי הגמר בזכותו ולא למרות אנצ'לוטי. אני לא חושב שצריך להשוות לגבי פרק א' כי אז היו לנו כוכבי על בכל עמדה, הגיוני שכריסטיאנו לא ינוח ולפתע נראה את חסה בכנף לדוגמא. השנה אין באמת יותר מדי שחקני על פרט נניח לקורוטואה-מודריץ'-בנזמה, ריאל הייתה זקוקה לעוד שחקני סגל: הזאר, יוביץ' כשהוא חי וכן הלאה אם במשחקים המכריעים של העונה, ברובם ההרכבים לא טובים, וגם בצמד הקלאסיקוס שניצחנו הלכנו אחורה נגד ברצלונה פאתטית - זו בעיה. אני יכול לקבל את מה שהיה נגד צ'לסיX2 ולא מעבר.

לגבי קרבחאל: הוא לוחם, הוא שחקן מרגש, הוא היה טוב גם כבלם יחסית וגם כמגן שמאלי לא איבד את הראש בניגוד לרוב החבר'ה. אחד השחקנים שאני הכי אוהב. הוא קיבל בקיץ חוזה עד 2025 וזו הבעת אמון מטורפת. לא חושב שנראה מגן ימני מגיע.

14. Raulito Madridista

https://images.realmadrid.co.il/images/posts/0_1650608869021.Xxx

כותרות העיתונים הבוקר כבר עוסקות בתכנון הסגל לעונה הבאה:

שער המארקה: "אנצ'לוטי ביקש את רודריגו" – המאמן רואה בבלם של צ'לסי שמסיים את חוזהו כאופציה נהדרת בשוק בחלון ההעברות הזה| למעלה על 'אזהרה' למועדון כאשר אימו של אמבפה בקטאר, אולי כדי לשוחח בכל זאת על חוזה חדש בקבוצה הצרפתית| בכתבה נכתב כי במועדון, בגדול, ינסו לטפל בעסקה על אף הדרישות המופרזות של הבלם הגרמני. עוד נטען כי הוא קצת ירד מהפרק לאחרונה אך חזר לתוכניות לאחר המשחק הגדול שלו בברנבאו בו גם כבש שער. העונה יש לו 47 הופעות במדי צ'לסי, מהשחקנים החשובים ביותר שלה כמובן. בנוסף, קרלו ראה איך הקבוצה סופגת שערים בקלות לאחרונה יחד עם הפציעות החוזרות של מנדי וצירופו של הגרמני יוכל להזיז את אלאבה להיות מגן שמאלי במידת הצורך.

שער ה-AS כבר עיצב תמונה של שחקני הרכש בלבן: "אמבפה לא יגיע לבדו" – נכתב כי במועדון כבר עובדים במלוא המרץ על הסגל| המאמץ הכי גדול יתמקד בצירופו של קיליאן אמבפה, בעוד ארלינג הולאנד ירד מהפרק לאור דרישותיהם של החלוץ עצמו וסוכנו מינו ראיולה. גם כאן נכתב על רודיגר שהותיר רושם מצוין בברנבאו בעוד לגבי טשומאני טרם התקבלה החלטה במועדון. "זה סימן השאלה האחרון". נכתב כי החוזים המשודרגים והחדשים של מיליטאו ו-ויניסיוס כבר נסגרו והודעה רשמית תגיע מיד בתום העונה, וכך גם הארכת חוזהו של מודריץ' בעונה נוספת.

- בנושא הפצועים: דויד אלאבה עבר אתמול בדיקות בוולדבבאס והתאמן כמה שעות עם הפיזיותרפיסטים, לפי הדיווח אמר לחבריו שהוא מרגיש מעולה ויהיה כשיר למנצ'סטר סיטי. פרלאן מנדי ערך אימון איש ביום בו חבריו זכו ליום חופש, ההנחה היא שהוא יוכל להתאמן היום או לכל המאוחר מחר וגם הוא ישחק בחצי הגמר.

15. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

אמבפה,רודיגר וטמאשני.. חלום רטוב. הייתי רוצה לראות את הלאנד אבל אני בספק אם נצליח.
    אני צופה בקיץ מהפך של חצי סגל,נהיה חייבים להוסיף עומק לספסל.

מצב נושא:
הנושא נעול.