ריאל מדריד 2021/22: "אולי עוד קיץ" בלי ראמוס וזידאן, אבל עם בייל ואנצ'לוטי.

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏22/7/21.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. yonmu Member

מספיק אחד או שתייים כדי לצמצם את רוב הבעיה. בסופו של דבר יש 4 עמדות הרכב חסרות. לספסל רובם כנראה יספיקו.

@yakov_y אני לא מזלזל בתרומה האפשרית של גריליש או סאנצ'ו בעתיד. אני כן סקפטי לגבי מה שיש להם לתרום כאן ועכשיו, והאם הם יצליחו לעשות את זה בעונה ראשונה במועדון חדש וסופר תובעני. לדעתי לא. אולי גריליש יביא לפפ טראבל ויקח את כדור הזהב העונה, אבל לא נראה לי.
    סלאח הוא בערך השחקן היחיד שאני יכול לחשוב עליו כרכש שריאל היתה יכולה לעשות העונה (כנראה, עם הצעה מוגזמת וחוזה משוגע) והיה משדרג אותה משמעותית.

2. Raulito Madridista

- לא ראיתי את ג'ק גריליש שבוע אחר שבוע. הוא שחקן טוב, אבל לא חיפשתי שיגיע לקבוצה. סאנצ'ו שנים מציג מספרים נפלאים בבונדסליגה, דאבל-פיגרס, הוא מהיר מאוד, חכם, דריבליסט טהור, והוא מתחרה...עם מי? כמה משחקים ויניסיוס הציג יכולת טובה כמו בראשון - נניח נגד ליברפול ואולי קצת בתקופת סולארי? חסר לנו הרבה זמן קשר כנף ימין טהור. בכדורגל תמיד יש אי וודאות קלה, אלא אם כן אתה כריסטיאנו או סוארס כשבא לברצלונה. האם הוא נספר או לא בנבחרת אנגליה זה לא רלוונטי מבחינתי. אולי אם סטרלינג לא היה פותח את היורו כל כך טוב אז היה לו סיכוי.

- להגיד שמודריץ' הוא סופרסטאר עבר זה די עלבון, הוא זקן אבל הציג יכולת פנטסטית בעונה שעברה והיה אחד המצטיינים שלנו. הוא גם לא ממש בקטגוריה של 'שחקן התקפה' גם אם הוא הקדמי מבין שלישיית האמצע.
    - אודריוסולה לחלוטין סתם שחקן ורכישתו הייתה פזיזה, לא אחד שהייתי מנפנף בו לגבי דיונים על סגל טוב לעתיד וכן הלאה, גם כמגן מחליף הוא מעצבן.
    - קובו מאוד צעיר ומושאל שנה אחר שנה, איזה פוטנציאל גלום למשל בדני סבאיוס שכנראה חמק מעיני? עד מתי נחכה ללוקה יוביץ'? סגל שבנוי 'לרוחב', אין בו מספיק איכות.

@yakov_y, הזאר היה...פצוע וקיבל את כל הקרדיט והזמן והשקט מזידאן. ויניסיוס שיחק בשנה שעברה יותר מאיי פעם. גם אסנסיו שיחק מספיק. יוביץ' העדיף לברוח בינואר והוא לא פוגע בכדור. זידאן פספס עם אשרף ויורנטה, זה ידוע, והעדיף את מנדי על רגילון. אפשר לחיות עם זה. ההגנה שלנו חלשה משל ברצלונה? נו באמת.

3. yonmu Member

@Raulito
    1. סנצ׳ו הוא לא השחקן הראשון שמפגיז בבונדסליגה ולא מצליח להביא את זה למקומות אחרים.
    האם בעונה הקרובה הוא יכול לתת יותר ממה שבייל/רודריגו יתנו? אולי, אבל קשה לי להאמין שיהיה פער משמעותי.
    על סלאח אני כן יכול להגיד שזה רמה אחרת לגמרי. סנצ׳ו וגריליש זה רכישות לטווח הארוך הרבה יותר מאשר לעונה-שתיים הקרובות.
    2. הכוונה למודריץ כסופרסטאר עבר זה לא כדי להעליב אותו, אלא ברמת הדיון של ״מה יישאר מהסגל הנוכחי של ריאל עוד שנתיים״.
    במובן הזה יש ארבעת השחקנים הקדמיים בהרכב של ריאל - מודריץ, בייל, הזארד, בנזמה - הם ארבעה שחקנים על תקן ומשכורת של סופרסטארים שכנראה לא יהיו שווים מקום בהרכב עוד שנתיים.
    3. קורטואה, מיליטאו, אלאבה, קרבחל, מנדי/אודריוסלה, קאסמירו, פדה.
    אלה 7 שחקני הרכב ל׳עוד שנתיים׳ די בלי בעיה, ולספסל בכלל לא צריך לדאוג.
    יש רק 4 עמדות בהרכב שיצטרכו לעבור שינוי, ומבין 9 שחקני התקפה* צעירים/פוטנציאליים בבעלות ריאל אני משער שלפחות אחד יתקדם מספיק.
    כלכלית אני חושב שיש מעט מאוד קבוצות שיוכלו להתמודד עם ריאל על שחקני התקפה בולטים באירופה בשנה-שנתיים הקרובות.

*כולל קישור התקפי: סבאיוס, איסקו, אסנסיו, דיאז, רודריגו, ויניסיוס, רייניר, קובו, יוביץ׳.

4. Raulito Madridista

לגבי מודריץ' - אנו מסכימים. שאר הניתוח: מה מצאת באודריוסולה/במה הוא התקדם מאז הגיע? רך בהגנה, מהיר אבל לא חכם, משרה פאניקה. איסקו מסיים חוזה, ובכושר נוראי, סבאיוס סתם שחקן שלא לחינם יצא להשאלות וארסנל לא שקלה לרכוש אותו. אסנסיו אולי יעבור הסבה לאמצע כדי להציל לו את הקריירה.
    ההתקפה צריכה חריש ואי אפשר להביט רק קדימה לעוד שנתיים. המספרים של סאנצ'ו בבונדסליגה לטעמי חריגים. הוא מחפש את השער יותר מרודריגו וחכם וגולר מוויניסיוס פי כמה. זה לא שיש הבדל גדול בגילאים. סאנצ'ו קראק חד משמעית והברזילאיים בגדר פוטנציאל במקרה הטוב. להחליף התקפה לגמריי זה גם לא פשוט.

הכסף לא נגמר לא ב-פ.ס.ז' שהפייר-פליי חס עליה ולא באנגליה. אמבפה כן דוחף אלינו. לגבי הולאנד - לא בטוח. אם הסעיף הרי יורד ל-75 מיליון יורו אז זו לא הוצאה חסרת תקדים (על אף עמלת סוכן וכאלה) וכבר עסקה שעוד קבוצות יוכלו לעמוד בה.

5. Raulito Madridista

https://images.realmadrid.co.il/images/posts/0_1629807188350.Xxx

רשמית: פדה ואלוורדה חתם עד 2027. חוזהו המקורי היה עד 2025 כך שיש כאן הבעת אמון טוטאלית מצד המועדון ואף חוזה לא שגרתי, כשחוזהו של הקשר האורוגוואי בן ה-23 שודרג וסעיף השחרור בלתי נתפס: מיליארד יורו. כמובן שפדה הוא העתיד של ריאל מדריד ויהיה בעל הבית במרכז השדה. יש לו 104 הופעות ושלושה תארים בלבן. הופעת הבכורה הייתה נגד ויקטוריה פלזן בברנבאו עוד עם לופטגי בספטמבר 2018, הפריצה האמיתית הייתה בעונת האליפות עם 44 משחקים. מוזמנים לקליפ המיוחד של האתר הרשמי, ארבע דקות מהנות עם קטעים נדירים גם מקסטיליה.

אני מאוד-מאוד מאמין בו וכתבתי שהוא אחד משחקני המפתח שלנו העונה עם הדהירות המדהמות שלו, חוכמת המשחק ועוד-ועוד והגיע הזמן שיהפוך לטאבו בהרכב. אם פעם חשבנו שלוקאס ונאצ’ו נניח פחות מוכשרים וקונים את הקהל בכך שהם מדרידיסטות מכל הלב ונלחמים עד טיפת הזיעה האחרונה - הרי שפדה לא רק שחקן מרגש אלא קראק לכל דבר. שימו לב גם לתמונה הזו איך הוא בטירוף אחרי השערים בין אם הוא כבש ובין אם לא.

נערך לאחרונה ב: ‏24/8/21
  6. Raulito Madridista

https://phantom-marca.unidadeditorial.es/985262a43e39040782fe648081c9a547/resize/1320/f/Xxx/assets/multimedia/imagenes/2021/08/24/16298243580136.Xxx

באל צ'ירינגיטו טוענים: ריאל מדריד אישרה שהציעה 160 מיליון יורו על אמבפה וביקשה מפ.ס.ז' לפנות לשחקן ולנציגיו. לפי RMC, הצרפתים סירבו ועדיין נחושים שלא למכור אותו. במארקה העלו סקר אוהדים ושאלו כמה צריכה ריאל לשלם על אמבפה בסיטואציה הזו. קרוב ל-25 אלף אוהדים הצביעו נכון לעכשיו:
    - פחות מ-100 מיליון - 17%
    - בין 100 מיליון ל-125 מיליון יורו - 24%
    - בין 125 מיליון יורו ל-150 מיליון יורו - 24%
    - בין 150 מיליון יורו ל-175 מיליון יורו - 21%
    - בין 175 מיליון יורו ל-200 מיליון יורו - 14%

כל קבוצה בעולם הייתה מוכרת אותו כבר, זה סכום עצום בהתחשב בכך שנותרה לו שנה אחת (אם כי הזאר שהיה בגיל מבוגר הרבה יותר - ואסייג ואומר שאף אחד לא ידע שהוא הולך להיות שנתיים על מיטית הטיפולים - גם נמכר בהרבה כסף), אבל להם אין בעיה של כסף. העקשנות שלהם מדהימה זו, כנראה המשימה הכי קשה של פלורנטינו איי פעם. לא יכול לבוא בטענות לקבוצה שלי אם אכן אלה המספרים, על אחת כמה וכמה בתקופה הזו, עשינו את המקסימום. מעניין כמה “Tic-Tac” נשמע עוד עד סוף הקיץ…

7. GRANDE LAZIO Member

פסיכי לסרב לזה.

נערך לאחרונה ב: ‏25/8/21
  8. סיונרה Member

פסיכי מצד ממשלת קטאר?
    לא חושב..

9. GRANDE LAZIO Member

יותר מהנושא הכלכלי (עדיף לאבד בחינם?), הם צריכים לשחרר ממנו את הרצועה, יש חיים אחריו ואני מניח שהמחליף יהיה לא פחות טוב. הראש שלו במדריד, אין טעם לגרור את זה יותר. קיבלתם הצעה יפה, תנו לו ללכת (גם כדי שיבין איזה צעד שגוי הוא עושה).

10. Iker Casillas משתמשים של כבוד היכל התהילה

צעד שגוי זה להישאר תחת הצל של מסי וספק צל של ניימאר, בליגה שהוא אמור לקחת בהליכה ובזמן שמעט מאוד אנשים מחוץ לצרפת יתעניינו בו ספציפית כמו שיתעניינו בשותפו לקבוצה ובפסז' כמכלול.

בריאל הוא יהיה השחקן הכי נוצץ במועדון אולי האהוד ביותר בעולם והמצליח בהיסטוריה. הצלחה במדריד תגרום לזה שיזכרו אותו גם אחרי שלקטאר ייגמר הנפט או העניין בניהול קבוצת כדורגל.

11. סיונרה Member

זה עניין עקרוני. כסף לא מעניין אותם (מלבד היבטי פייר פליי). הם לא רוצים לשחרר שחקן שיש להם תוכניות לגביו, וזה לא משנה שהוא יעזוב בחינם עוד עונה. יכולים לקרות הרבה דברים בעונה הזאת.
    לגביי אמבפה עצמו, אני מניח שזו חוויה לשחק עם מסי. מנגד, הוא מתבזבז בליגה הצרפתית כבר יותר מדי זמן והוא יודע את זה.

12. GRANDE LAZIO Member

https://as01.epimg.net/en/imagenes/2020/03/23/football/1584986526_818596_1584986566_noticia_normal_recorte1.Xxx

13. Iker Casillas משתמשים של כבוד היכל התהילה

לזכות בצ'מפיונס בתור הכוכב הגדול של ריאל מדריד >>>>>>>>> לזכות בצ'מפיונס בתור מספר 2-3 בקבוצה שעד לפני חודש בקושי היו לה אוהדים ועניין מחוץ לצרפת (ושעוד שנתיים כנראה יחזרו לאותו מצב שהיו).

כנ"ל לגבי לזכות באליפות מול ברצלונה ואתלטיקו לעומת ליון ומארסיי.

14. סמואל אטו Member

כסף זה לא פקטור עבורם, ובמצב כזה אין איך לשכנע אותם לזנוח את העיקרון שהם רואים את עצמם כמועדון גדול(שלא משחרר את השחקנים המובילים שלהם).
    גם אחרי וראטי יכלו להיות חיים והראש שלו היה במקום אחר, זה לא שינה להם ובסוף הוא גם הפסיק לחפש לצאת משם.

אותי מעניין הצעד של ריאל וממה הוא נבע.
    160 על שחקן שמסיים חוזה עוד שנה?
    ניחא, אבל זו הצעה ראשונית כל-כך גדולה שהצעד הבא יהיה כבר 200 לפחות.

15. GRANDE LAZIO Member

הקטע הוא , שאני אישית לא רואה את ריאל, גם עם אמבפה, זוכה בצ'מפיונס בשנים הקרובות, עם יד על הלב.. לכן האופציה הטובה בשבילו היא למקסם את השנתיים, אולי יותר, של מסי בטופ כדי להתחרות על צ'מפיונס בצורה הטובה ביותר. יש לו קבוצה אדירה בפריז, מאוזנת, שילוב של צעירים עם פוטנציאל לווינרים וותיקים. אין סיבה לעזוב את כל זה עכשיו, ריאל לא תברח לו, יכול להגיע לשם בגיל 25-6 מנוסה יותר, טוב יותר וכנראה עם מורשת גדולה יותר.

ואגב אמבפה לא היה מספר 2 לניימאר, אלא בדיוק ההפך. לגבי מסי צריך לראות איך זה יתפתח. לטעמי כל אחד יתרום את שלו בצורה שווה ובריאה.

נערך לאחרונה ב: ‏25/8/21
מצב נושא:
הנושא נעול.