ריאל מדריד 2022/23: אחרי עונה מהאגדות - נלחמים בשאננות ובברצלונה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Raulito, ‏17/7/22.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. סמואל אטו Member

איפה עוד חלוץ נכנס?

2. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם אמפבה באגף,אז נכנס כמו גדול.
    הכול שאלה אם יש רוצים ויש יכולת להביא במקביל.

3. סמואל אטו Member

ו-ויניסיוס איפה?
    אמבפה יגיע לריאל כדי להיות 9.

4. WhitRM Member

לא.
    אמפבה ישחק בתור חלוץ, כאשר המחליפים שלו יהיו אלברו רודריגז וחוסלו.
    במקום חלוץ, עדיף שנביא קיצוני ימין שיכול להתחרות עם רודריגו.

5. EsheD משתמשים של כבוד היכל התהילה

ויני קיצוני שמאלי,אמבפה צד ימין (על חשבון רודריגו),משאיר מקום לעוד חלוץ.

גם אופציה מעולה.

6. סמואל אטו Member

אני משער לעצמי שכל הסיפור הזה צף כי ריאל איבדה את בנזמה ואם אמבפה לא יבוא עכשיו אז אולי הוא לא יבוא בכלל. ז"א, הוא מגיע על תקן חלוץ.
    בנוסף, לפי מקרי העבר, סיכוי קלוש מאוד שהוא יעבור למועדון שמייעד אותו לאגף ימין.

7. WhitRM Member

אמפבה שיחק בצד ימין יחסית הרבה לפני 5 עונות, מאז הוא שיחק 3-4 משחקים ממוצע בצד ימין וגם אולי פעם, פעמיים סיים שם 90 דקות.
    Kylian Mbappé - Detailed stats | Transfermarkt

8. Raulito Madridista

השינוי העיקרי הוא המכתב שקיליאן אמבפה הדליף בכוונה לתקשורת על כך שהוא לא רוצה להאריך את חוזהו בפריז סן ז'רמן. המועמד הראשון להחליף את קארים בנזמה בריאל מדריד היה הארי קיין, כשאני מתעלם משחקני המשנה. קיליאן שחקן כל כך טוב שאם אפשר להביא אותו אז צריך להביא ואחר כך שואלים שאלות אם זה צד ימין, צד שמאל או בחוד ההתקפה. בפוטנציה לריאל יהיו שלושה סילונים מקדימה ואני בעד חילופי מקומות ולא התקפה סטטית. דווקא יש סיכוי שהוא יגיע ב-2024 כשייגמר לו החוזה ופ.ס.ז' תתעקש שוב להשאיר אותו אצלה בגלל הכבוד הרי כסף זו לא הבעיה שלהם. רודריגו השתפר בעונה שעברה אבל זה עדיין לא מספיק כדי שיהיה טאבו בהרכב ואני תמיד בעד סגל גדול ככל שניתן.

9. yonmu Member

לדעתי הצפי הסביר הוא: רודריגו/דיאז, חלוץ-רכש (חוסלו), ויניסיוס (גיבוי-רכש).

למרות זאת אני חושב שאפשרי לגמרי - אם פרז רוצה להשתולל - אני חושב שלגמרי הגיוני להביא גם את קיין וגם את אמבפה.
    על הנייר זה יראה לא-מדויק, אבל בפועל חלק קדמי של בלינגהם-פדה-דיאז-ויני-קיין-אמבפה מאפשר כמה גמישות בין כמה אפשרויות -
    דיאז שנע בין צד ימין לקישור, קיין שיכול לשחקן כחלוץ סקורר רגיל ויכול ללכת אחורה (בסגנון בנזמה) ואז לפניו יש צמד סילונים (ויני ואמבפה), וגם 433 רגיל כאשר הקיצוני הימני הוא שחקן שלא טבעי לו לשחק שם (לטוב ולרע).

בכל מקרה נראה שריאל מדריד היא המועדון האחרון מחוץ לאנגליה שיכול למשוך שחקני-על.

10. Raulito Madridista

השתי לירות שלי על הגעתו של בלינגהאם:

טוב ברור לכולם שיש פה כוכב כדורגל, הוא משחק ככה כבר בגיל 19, גם בנבחרת אנגליה שפעם הייתה בית קברות לשחקנים. עושה רושם שיש לנו פה קשר שמאגד את כל האיכויות של שחקני מרכז השדה שלנו ומעניין כבר לראות אותו משחק. הוא יודע לנהל משחק, הוא יודע להבקיע, הוא עובד בהגנה, הוא שיחק במגוון משבצות בקישור בגיל כה צעיר וזה רק מוסיף. הדריבל שלו מזכיר לי את לוקה מודריץ’, איך שהוא מבטל שחקנים בקלות, אבל הוא פשוט עושה את זה הרבה יותר קרוב לשער. גולים מתקבלים בברכה והוא מסוגל להבקיע, MVP של הבונדסליגה וכן הלאה. הוא תמיד יודע מה לעשות עם הכדור ושקט מאוד, קר רוח בצורה בלתי רגילה. אי אפשר שלא להעלות חיוך, ולא שחשבתי שהוא ‘יברח’ לנו אבל טוב שזה היה רשמי כבר. זה מוסיף קצת לאגו ולחזה הנפוח ששוב השארנו את ליברפול, מנצ’סטר סיטי ואחרות מאחור.

מה שכן, אני חושב שבמחיר כזה של מאה מיליון יורו ומעלה, יהיה קשה לעמוד בציפיות ומבין למה לרוב שחקני התקפה הם אלו שעולים כל כך הרבה כסף, הם אלה שמכריעים משחק. אני לא יודע כמה הוא יביא לנו את ה-0:1ים האלה במגרשים במאיורקה, במאסטייה וכן הלאה ומודע לכך שזה לא התפקיד שלו. לא נשפוט אותו לפי מספרים כמו את ויניסיוס ג’וניור ואת רודריגו אבל אם הוא יסיים בעונה הבאה עם 5+5?. כמובן שבמחיר יש את עניין הגיל וזה פוטנציאל אבל הוא שנתיים באליטה של הכדורגל נניח.

העניין העיקרי, וזו הסיבה לכך שאני לא יוצא מגדרי, ולא, זה לא קשור לעניין של האנגלים\הבריטים וההתאקלמות בספרד (סטיב מקמנמן היה אחלה, דיוויד בקהאם שיחק בעמדה חדשה וללא קשר אחורי וקבוצה מבולבלת, גארת’ בייל לא כישלון, גם לא מייקל אואן, ג’ונתן וודגייט מי?) -
    אלא שפשוט חלוץ נמצא בראש סדר העדיפויות. והייתי רוצה לראות את ריאל ‘מתאבדת’ על חלוץ טוב כמו שהיינו בטירוף להחתים את בלינגהאם. לא רוצה להגיד יותר קיליאן אמבפה, אבל כן. יש לנו שבעה קשרים לעונה הבאה במרכז עם דני סבאיוס שנשאר וזה מטורף. הוא נחוץ אבל לא במאה אחוז, חלוץ בעדיפות, עוד תירוץ של קרלו אנצ’לוטי לזרוק את פדה ואלוורדה לכנף כביכול. רוצה לומר: הייתי מעדיף לראות וולקאם של הארי קיין. יש שניים וחצי שחקני התקפה לעומת מאה קשרים.

עניין זוטר מאוד - מספר החולצה. מרגש אם הוא ייקח את ספרה מספר 5 שהייתה שייכת לאגדה זינדין זידאן, וצריך ששחקנים שהם עציץ כמו חסוס ואייחו יבינו את המסר לבד ויוותרו על המספר. גם בחירה של מספר 14 של גוטי-צ’אבי אלונסו-קאסמירו יכולה להיות אחלה. שיהיה בהצלחה ילד!

11. Raulito Madridista

אני חושב שיש רתיעה מסוימת מלהיכנס למלחמה עם פריז סן ז'רמן עכשיו כביכול וקיליאן אמבפה הוכיח שהוא מתהפך כמו סטייק ולגבי הארי קיין זו רכישה יותר ריאלית אבל אין את האובססיה והטירוף הזה במועדון להביא אותו. הצגת את החלק הקדמי כמו שהוא יהיה ככל הנראה, למעט אלבארו רודריגס שיכול להיות גיבוי, אבל זה הבדל גדול אם אמבפה או קיין מגיעים או לא ואתה כתבת על שניהם מה שנראה לי רחוק מהמציאות. אני מקווה לראות את ברהים שחקן תכליתי יותר מאשר בפרק א', לזכותו ייאמר שהוא לא באמת שיחק מספיק. רודריגו פותח עליו בפור די גדול עכשיו.

לגבי ריאל מדריד ושחקני העל - זה נכון במידה מסוימת, בורוסיה דורטמונד מתחת לפסגת שרשרת המזון. אנחנו לא יכולים להביא שחקנים מפריז סן ז'רמן או מנצ'סטר סיטי. גם מנצ'סטר יונייטד תחזור להחתים שחקנים והיא הצליחה. ג'יידון סאנצ'ו נראה פח אשפה אבל בזמנו סומן כרכש אגדי, קאסמירו כמובן וכן הלאה. הרי קאסמירו לא היה עוזב את ריאל כי מיצה אולי - לאסטון וילה וגם לא לניוקאסל לדעתי.

12. cheddar Member

הוא צריך לשנות את השם לבלינג, אין מקום על החולצה לכל האותיות האלה

https://e0.365dm.com/23/06/2048x1152/skysports-jude-bellingham-real_6188067.Xxx

13. Captain Canada משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא מבין ולא מקבל את ההמתנה הנואשת הזו לאמבפה, אני כבר לא רוצה שיגיע. נכון שהוא שחקן ענק, אבל כבר 3-4 שנים שהחלק הקדמי שלנו מוזנח לחלוטין בגלל ההמתנה הזו. עכשיו כשבנזמה עזב, אם אנחנו נעביר את העונה הקרובה בלי חלוץ ראשון נורמלי זה יהיה פשוט בלתי נסלח. יש לנו מספיק אמצעים כדי להנחית את קיין/אוסימהן, שיביאו אחד מהם הקיץ ודי. שאמבפה יבוא בחינם בקיץ הבא או שלא יגיע בכלל. נמאס לי ממנו לגמרי.

WhitRM אוהב/ת את זה.
  14. WhitRM Member

היומיים האחרונים הם כנראה בין הטובים בחייו של חוסלו, אתמול הוא זוכה בליגת האומות ביחד עם ספרד[לא תואר ראשון שלו, יש לו אליפות עם ריאל בעונת 2011/2012]והיום הוא מוצג רשמית בריאל מדריד.

15. Raulito Madridista

https://totalfootball.co.il/uploads/default/optimized/2X/0/0410df8b7e94e5bb02fa88bd49a8374968c59a80_2_690x388.Xxx

זה תמיד מרגש לראות שחקן חוזר הביתה , על אחת כמה וכמה כשזה קורה לו בסוף הקריירה, בעת זקנה, בגיל 33 וחצי, הוא אפילו לא היה יכול לחלום על זה. גול אחד גם כן כבר יש. אני מתחבר לסיפור שלו, ראיתי את הגולים שלו, הוא לא ילד אבל כשיר יחסית, רעב בטירוף, חלוץ רחבה. יש לי תחושה טובה לגביו והוא יכול לתת את העשרה שערים, הוא גם ספרדי. אבל זה מתאים לסביליה אם יוסף אן נסירי עוזב ולא לריאל מדריד. צר לי, שמח על חוסלו אבל בא לי להקיא על ההתנהלות הפאתטית של המועדון שלנו, איפה הם חיים לעזאזל? אנחנו חלשים מקדימה ביחס לעונה שעברה. גם ברהים דיאס לא איזה גולר, כן? אסור להתעלם מהאפשרות שיהיו פציעות ורודריגו או ויניסיוס ג’וניור יתקעו מה גם שהם לא חלוצים. זו הייתה עונת ליגה איומה. לא צריך לחכות לפיאסקו כמו ב-2009 כדי להתעורר. לא יכול להיות שרק קיליאן אמבפה קיים בעולם וגם שנה הבאה הוא לא יגיע. הארי קיין הוא סיכון מחושב. אני כן מקווה שנראה את סרחיו אריבאס בקבוצה הבוגרת, כל הדיבורים הוא על כך שיושאל.

Captain Canada אוהב/ת את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.