ריאל משאירה את יונייטד עם המחמאות והעצבים

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י idans10, ‏5/3/13.

1. קשר שמאלי Member

האדום היה סופר מוצדק. השופטים בליגת האלופות לא עושים הנחות לשחקנים וטוב שכך. שנאני ילמד לא לקפוץ על שחקנים כמו נינג'ה.

נערך לאחרונה ב: ‏7/3/13
  2. Iker Casillas משתמשים של כבוד היכל התהילה

South Boy, זה לא משנה אם היה נבדל (גבולי מאוד לדעתי, אי אפשר לבוא בטענות לקוון) או אם היה פנדל ואדום ביד של רפאל (לדעתי הגיע לו לקבל, אבל זה לא השפיע על תוצאת המשחק), השופט פשוט החזיר את ריאל לעניינים עם אדום שערורייתי שבלעדיו לא היה לנו שום סיכוי לעלות, כמו שזה נראה לא היינו מבקיעים נגד 11 שחקנים גם אחרי יומיים. אני כמובן לא לוקח את זה קשה כמו אוהדי יונייטד, העיקר שעברנו את המשחק הכ"כ חשוב הזה בשלום ופחות חשוב לי מה קרה בו. נקווה שבהמשך יהיה יותר קל.

בכל זאת אני אחזור על מה שכתבתי - גם אחרי האדום יונייטד הייתה פייבוריטית ברורה לנצח את המשחק. אמנם הוא הוריד את מאזן הכוחות מ-90% ל-60%, אבל יונייטד ככל הנראה הייתה עולה אם פרגוסון היה מגיב כראוי ולא מתעקש להתכחש לכך שהיה אדום או שהוא מלכתחילה צדק במערך שלו.

3. South Boy Member

אני מציג עובדות נטו, אם גם אחרי זה אתה מחזיק בדעה שלך שהיא ממש לא מובנת לי שיבושם לך, אני באמת לא מצליח להבין אתכם אבל כבר הפסקתי לנסות ממזמן.
    אם אתה חשוב שהשופט טעה לטובתכם מותר לך, אני חושב שהעובדות מדברות בעד עצמן אין קשר לשונא יונייטד או לא, אם האדום של נאני הוא גבולי לדעתך לרפאל הגיע אדום והשער כמה שקשה לראות היה בנבדל, אז אני לא חושב שאחרי שהתמונות מדברות אפשר לחשוב אחרת אבל כאן הוכיחו לי שאפשר גם להפריך עובדות מוצקות.
    אבל אני צריך להלחם את המלחמות האלה? ממש לא, מסתכל מהצד ונהנה, חבל שהשופט באמת לא דפק אותם זה רק היה יותר מצחיק.
    ולא שמתי לב בדיוק מי כתב שאם זה היה הפוך הייתי מצדד במלר, אם הייתי עושה דבר כזה הייתי יוצא אידיוט גמור (אני מחכה שמישהו יגיד שזה כבר מאוחר מדי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx ) כי הרי איך אפשר להתווכח עם עובדות? שמול העיניים שלך מוקרן וידיאו עם 2 מתנות גורליות שיונייטד קיבלה ובכל זאת לפי מלר השופט הוא שונא אנגלים וחבר של רונאלדו!1111
    יש רגעים שגם הרגש והאמוציות שבאהדה לא גוברים על הרציונל, זה אחד מהרגעים האלה.

4. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

מהבחינה הזאת, אתה טועה. ליונייטד אין את הכלים להתמודד ברמות הללו עם עשרה שחקנים. כן, פרגוסון היה יכול לעשות חילוף, היה ממש קלאסי בעיקר להכניס קשר עם אוריינטציה הגנתית במצב הזה. אבל אפילו לא היה לנו שחקן קישור מסוג כלשהו על הספסל. התאמנו את עצמנו בצורה מצוינת מבחינה טקטית לצרכים מול ריאל. לא יכולנו לעשות את זה עם עשרה שחקנית. העובדה שפרגי לא הגיב הפכה אותו למטרה נוחה, "הוא היה צריך לעשות משהו". היה יכול לנסות, אני בספק אם זה היה משפיע.

5. אלי מתחן Member

זה דעות לא עובדות.
    לדעתך היה פנדל, לדעתי לא בהכרח.
    לדעתך שופטים לא בוחרים לפספס נבדל על הסנטימטר, לדעתי לא.
    לדעתך זה אדום ברור, לדעתי לא.

עובדה זה שיונייטד הוביל ב11 על 11 1-0, ושריאל הבקיעה 2 שערים אחרי שהיא איבדה שחקן.

6. South Boy Member

אם לדעתך לא היה פנדל בהכרח אתה צריך משקפיים חדשות או שאתה צריך לראות ריפליי של המהלך.
    על האדום של נאני אני עוד יכול להבין שיש ויכוח וזה גבולי לכאן או לכאן, אבל רפאל לא נגע ביד?
    לא הרבה קוונים היו מצליח לראות את הנבדל, זה משנה את העובדה שהמהלך היה מנבדל? אני מדבר על עובדה יבשה נבדל היה? היה! מה אתה מדבר איתי על שופטים מפספסים במילימטר בסנטימטר, אני אמרתי שהיה נבדל וזאת עובדה.
    אתה הבנאדם היחיד שיוצא לי להגיב לו כאן ולפעמים נדמה לי שאתה כותב משהו שאפילו אתה לא מסכים איתו רק כדי לצאת צודק.

7. Iker Casillas משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא צריך להיות ברצלונה (כשהיא במצב טוב כמובן) או ברזיל 1970 כדי להצליח להעביר חצי שעה בבית מבלי לספוג נגד ריאל מדריד שכמעט ולא מבקיעה שערים ממשחק מסודר אלא בעיקר במתפרצות, בעיטות מרחוק ומצבים נייחים. אני במקום פרגוסון הייתי מכניס את אוואנס במקום גיגס או וולבק, נכון שזה חילוף הגנתי מאוד אבל זה לא אומר שהוא לא היה במקום. אוואנס היה מצטרף למרכז ההגנה ומפתח צפיפות שלריאל תמיד קשה נגדה. בהנחה שאגף ימין של יונייטד היה ממשיך בעבודת ההגנה המצוינת שעשה עד האדום, ריאל מדריד הייתה חייבת לשחק על האמצע מאשר על האגפים כי אגף ימין לא היה מועיל בכלל מבחינה התקפית מאחר וארבלואה לא יודע להתקיף, די מריה נפצע ואוזיל כל הזמן מנסה להיכנס לאמצע למקומו הטבעי. ראינו שמוריניו הוציא את ארבלואה והכניס במקומו את מודריץ' למרכז השדה, ולי אין ספק שלמודריץ' ולקאקה היה קשה יותר אם הצפיפות במרכז הייתה גדולה יותר.

אם ריאל לא הצליחה לנצח את גרנאדה/אספניול/אוסאסונה/בטיס/קבוצה אחרת עם סגל נחות מזה של יונייטד, בטח כשמדובר בחצי שעה בלבד ולא 90 דקות ושהשחקן הכי טוב שלנו נקרע בין הרגשות ומרגיש אמפתיה עבור אוהדי היריבה, אני בספק רב אם היא הייתה מצליחה לנצח במצב כזה.

8. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

מוגזם להיכנס לבונקר כזה. חוץ מזה, שזה נורא נחמד להוסיף בלם שלישי, אבל זה לא בהכרח - וסביר להניח שלא - היה מונע שער כמו של מודריץ'.

9. Iker Casillas משתמשים של כבוד היכל התהילה

מסכים אתך שזה מוגזם יחסית, אבל זה עדיין פתרון שמשפר משמעותית את הסיכויים שלכם להעפיל לרבע הגמר כשאתם נשארים בעשרה שחקנים חצי שעה לסיום והמטרה היא לא לספוג. אני מניח שהייתם יכולים להעפיל גם את הייתם מבצעים חילוף יותר התקפי ממה שהצעתי, אבל אני בהחלט לא הייתי רואה אותנו בשלב הבא אם הייתם עושים בונקר כזה.

בקשר למודריץ', כמובן שלא היה לכם כלום לעשות בנודע לבעיטה שלו, אבל לפניכן הוא שוטט ליד הרחבה שלכם ועבר כמה שחקנים די בקלות, אם הצפיפות הייתה גדולה יותר, רוב הסיכויים שמלכתחילה לא היה מצליח להגיע למצב של בעיטה לשער.

נערך לאחרונה ב: ‏7/3/13
  10. אלי מתחן Member

אם אני צודק אז מה זה משנה.
    אני לא מתייחס לטעויות של נבדלים קטנים כי אנחנו מתעסקים בבני אדם ששופטים את המשחק. קוונים צודקים ב99% מההחלטות, ועל ה1% הזה אוכלים להם את הנשמה. זה לא הוגן, במיוחד שמי שעושה את זה (שדרים ופרשנים) טועה בדקה יותר ממה שקוון ממוצע טועה במשחק ממוצע.
    לא על כל יד שורקים לפנדל, יש עוד משתנים בעניין. יד ברחבה זה לא בהכרח פנדל. זה מה שאמרתי.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏7/3/13
  11. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

כאן הבעיה בשני הדברים. אתה אומר ש"היינו יכולים להעפיל גם עם חילוף התקפי יותר", אבל מה כבר היה לנו? קיצונים, חלוצים או בלמים. לא היה קשר על הספסל, שזה מה שהיינו צריכים, ושזה חילוף התקפי יותר מבלי להיות מופקר. כלומר, זה היה ללכת לקיצוניות אחת או אחרת, ואני באמת לא חושב שלעבור למערך של שלושה בלמים היה משהו נכון. ושוב, בזמן שאולי הבעיטה של מודריץ' היתה נהדפת בבלם שלישי ברחבה, אולי גם לא. מה שהיינו צריכים זה קשר. וזה לא היה לנו.

זה הכשל ביונייטד הנוכחית, זו המציאות. יש לנו הרבה דברים חיוביים ויש גם בעיה מתמשכת אחת. ביקורת על פרגוסון לא תהיה בגלל מה שהוא עשה במהלך המשחק, אלא בגלל הבעיה בטיפול במרכז השדה, באופציות, בגיוון, במהלך חלון העברות אחרי חלון העברות. כבר אמרתי בעבר שפרגי המנג'ר, זה שמרכיב את הסגל, יצר קצת בעיות בשנים האחרונות עבור פרגי המאמן, זה שצריך לעבוד עם הסגל הזה. זה התבטא ביתר חריפות בחצי השעה האחרונה נגד ריאל.

12. שםמשתמש Member

היה אפשר לנסות להכניס שחקן הגנה ולהתבנקר עד הסוף אבל זה מסוכן כשיש לך בסה"כ שער אחד אקסטרה לתת, וגם זה בקושי, כי שער אחד מוביל להארכה ולהתבנקר עד דקה 120 זה כבר אולי יותר מדי. לא היה קשר באמת טוב להכניס. רק את רוני, ומי מבטיח שזה היה נותן משהו, הוא לא שחקן הגנה/קישור אחורי. כנראה שהיה כדאי לעשות משהו בשביל עצם הניסיון, אבל זה היה ניסיון של לית ברירה ולא יותר מזה. כולם מהללים את מוריניו ויוצאים נגד פרגוסון, בעוד עד האדום הזה פרגוסון ניצח את מוריניו מכל בחינה פחות או יותר. נו, אז הוא הכניס את מודריץ'. זה לא שהוא העלה שחקן מהנוער וזה הצליח לו. העלה שחקן של איזה 30 ומשהו מיליון יורו/פאונד. ובמקרה הכדור של מודריץ' נכנס על הסנטימטר ליד העמוד אחרי שפגע בעמוד השני. בחייאת. יותר מזל משכל. האשם בהדחה הוא אחד, ולכולם ברור מי הוא. זה לא פרגוסון. הוא הסיבה שכמעט עלינו.

נערך לאחרונה ב: ‏8/3/13
  13. South Boy Member

לא אמרתי שאתה צודק אתה חושב שאתה צודק.
    אתה פשוט לא מבין שהגיוני שהשופט לא ישים לב לדבר כזה אבל זה לא משנה את העובדה שהשער היה מעמדת נבדל ובדיעבד יונייטד נהנתה מההחלטה? אל תאמוד מרחקים ותגיד זה קשה לראות אז הגול חוקי.
    המקרה היחיד שבו נגיעת יד היא לא עבירה הוא אם היד צמודה לגוף ולא מגדילה את הנפח של השחקן והכדור נורה לו ליד, במקרה של רפאל זה היה נראה כאילו הוא חשב לרגע שקוראים לו רג?י מילר, ואם זה לא פנדל אני לא יודע מה כן.

ד?א הנה עוד הוכחה לצביעות של ?הסר?

http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/481156_504316759627244_1600448865_n.Xxx

14. Igi Member

ילד דרומי, שתי העבירות האלה הן לא אותו דבר כי העבירה של אבואה, שעולה לכדור גובה במצב של 0-3 עם רגל מכוונת לכיוון הרגל של השחקן לעומת נאני ששולח רגל לכיוון הכדור לפני שהוא רואה את ארבלואה שמכניס את הגוף שלו לכיוון הרגל שלו, מחייבת אדום הרבה יותר.
    בקיצור, חלאס, הבנו שאתה שמח שיונייטד הודחה, אבל חפרת כבר ורוב האנשים פה גם ככה לא מסכימים איתך אז תתקדם.

15. Captain Canada משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה הבעיה עם הסר? הוא לא אמור לנהוג בהיגיון או בחוסר צביעות, אלא להגיד דברים המשרתים את טובת הקבוצה שלו. במילים אחרות - אין צורך לייחס חשיבות רבה לציטוטים שלו (או של כל מאמן אחר): כולם נגועים באינטרסים.

נערך לאחרונה ב: ‏8/3/13