רצח הילדה תאיר ראדה - משפט זדורוב

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י אחד_מנתניה, ‏10/8/13.

1. zivmay Member

זה לא נכון. אתה חייב קודם כל להסתכל על ממוצע. לא חיים בישראל חייזרים.

2. zivmay Member

"העלילה הבזויה על אדיר חבני".
    השערות היחידות בזירה איכשהו קשורות אליו ולא אל רומן.

3. k_700 Member

ברור לגמרי שעל אולה יש הכי הרבה ממצאים בזירה.
    מעבר לשלוש שערות שנבדקו ומחזקות את האליבי של אדיר, יש את הציור ובעיקר יש פרופיל של אדם שבהחלט מסוגל לעשות מעשה כזה.

zivmay אוהב/ת את זה.
  4. Lebron Member

אני חושב שאם זה לא זדורוב, האפשרות שמדובר בתלמיד מהית הספר עדיין נשמע יותר הגיוני מאולה קרבצ'נקו.

חולת נפש או לא, התסריט שבחורה בשנות ה-20 לחייה החליטה לקום יום אחד בבוקר, להסתנן לבית ספר, להיכנס לתא בשירותים ולרצוח רנדומלית את הילדה הראשונה שנכנסת, ואז לצאת כאילו כלום נשמע מאוד לא סביר.

avicii אוהב/ת את זה.
  5. alexshw Member

אין הגיוני או לא הגיוני. אפשר להתבסס רק על ראיות. הראיות הכי חזקות הן נגד זדורוב. השופטים קבעו כאן שהן לא מספיקות כדי להרשיעו אחרי ההתפתחויות האחרות. אני סומך על שיקול דעתם, אבל אין כרגע שום אדם אחר שיש נגדו ראיות יותר חזקות.
    אפשר לבנות השערות מפה עד הודעה חדשה, בסוף קרימינולוגיה זה משהו מדעי.
    מתקשה להאמין שתלמיד בן גילה של תאיר עד כדי כך חכם כדי לרצוח בצורה כה חכמה ולא להשאיר ראיות נגדו, אלא להיפך להפיל בצורה כה מקצועית על מישהו אחר. מדובר בילדים.

נערך לאחרונה ב: ‏31/3/23
  6. k_700 Member

מי מתנדב פשוט להעתיק את התשובה של אלכס לירום הלוי כדי שפשוט יתבעו את השרץ הזה?

אני מהפלאפון.
    איזה נעל בית.

zivmay אוהב/ת את זה.
  7. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

אז לפי השמועות מי שהיה "חכם" זה אבא של הרוצח. בכל מקרה, הראיות נגד זדורוב לא הספיקו לארבעה שופטים אם אני סופר נכון.

8. alexshw Member

בסדר שוב שמועות. אינני מאמין שמישהו אחר יורשע כאן, אלא אם תתגלה עוד ראיית זהב.הסיכוי לכך אפסי.

9. k_700 Member

חוץ מהאפשרות שמישהו יחפור למה בפרקליטות מיהרו מאוד לסגור את התיק נגד הבחורה, שהיא רק במקרה האדם היחיד עם ראיות פורנזיות בזירה והאם יש קשר לזה שלמישהו שם היה קשה מאוד להודות בטעות מתוך מחשבה שתהיה הרשעה נוספת?

מקווה מאוד שהמלחמה של אילנה ראדה תוליד חקירה מחודשת נגד אולה.

10. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

אדם שסובל מסכיזופרניה כמו במקרה של אולה לא מסוגל לבצע פשע כזה ולחמוק מהמשטרה. אין להם לא את הכוחות הנפשיים ולא הקוגניטיביים לבצע רצח כזה בבית ספר מבלי להיתפס.

אני לא נביא, אבל אין לי ספק שאולה לא קשורה לרצח הזה, ועל סמך מה שראיתי מהחבני הזה, אין לי ספק שהוא פסיכופט שלא צריך להאמין לאף מילה שהוא אומר.

EuropeGuy אוהב/ת את זה.
  11. k_700 Member

תתפלא כמה הפרופיל שלה מתאים להרבה מאוד רוצחים פסיכופטיים שביצעו פשעים כאלה.

היא אפילו ניסתה פעמיים נוספות לפגוע באנשים ובמקרה אחד ממש לרצוח(כמו שפורסם השם של האדם שהיא עשתה לו את זה לפני מספר חודשים).

בסוף בזירה יש ציור שתואם ציורים שציירה לפני שכל הפרשה התפוצצה(ציור השלום על מיכל ההדחה), היו עוד שערות שהפרקליטות העלימה והיו מס׳ שערות שתואמים התאמה גבוהה מאוד לשרשרת התורשתית של אדיר חבאני כשהגירסה שלו מראש הייתה שניא לבשה את החולצה שלו בעת ביצוע הרצח ולו יש אליבי של איכון פלאפון(כ50 קילומטר משם בזמן הרצח, בעבודה).

12. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא אמרתי שהם לא מסוגלים לרצוח, אמרתי שהם כמעט לא מסוגלים לרצוח בלי להיתפס, רובם אפילו לא מנסים להסתתר כי הם לא מבינים את את ההשלכות של מעשיהם.

ממה שקראתי וראיתי מאולה, היא סובלת ממחלה על הספקטרום הפסיכוטי ולא מהפרעת אישיות כמו אצל פסיכופטים (שזה מושג עממי שמתאר אנשים עם הפרעת אישיות אנטי סוציאלית והפרעות אישיות אחרות).

לגבי האיכון, אני לא מומחה ולא רוצה לדבר במשהו שאני לא מבין, אבל לא יכול להיות פשוט שהוא לא לקח את הסלולארי שלו איתו?
    אני לא אומר בהכרח שהוא הרוצח, כן?

לגבי השערות, שוב אני לא מומחה, אבל זכור לי שקראתי איפשהו (אני אחפש אם זה מעניין) שההתאמה לחבני היא לא וודאית או לא אקסקלוסיבית אליו, מקווה שהבנת מה הכוונה.

13. k_700 Member

העובדות הן כאלה-
    1. היא ניסתה לרצוח אדם ואפילו כמעט הצליחה בזה.
    אתה מוזמן לראות את הראיון של אותו אדם שעדיין חי את הטראומה ואז לקבוע אם אדם החימעל הרצף הפסיכוטי מהסוג שלה מסוגל לרצוח בהתקף או לא.
    היא תקפה גם שוטר.

2. עברו שעות עד שתאיר נמצאה בבית ספר.

3. החקירה הייתה משובשת, הכניסה לזירה כללה שייבושים.
    התחילו באמת לבדוק מה קורה שם במהלך המשפט החוזר כשאז התעוררה האופציה שאולי זה לא המהגר האוקראייני שהחליטו מראש להלביש עליו את כל העסק.

4. כמה שערות שנמצאו שם פשוט נעלמו על ידי הפרקליטות.
    מה שלא נעלם נשלח לבדיקות במעבדה בחול ונמצאו התאמה גבוהה מאוד לשרשרת התורשתית של אח.

5. לא באמת מתאמצים גם היום לבצע בדיקות לראיות נוספות בזירה ולאפשרות שהן יפלילו את אולה כי אולה מלוטפת על ידי הפרקליטות והמדיה.
    היא פגועת נפש שעברה התעללות מינית מאדיר חבאני.

אני מאוד מקווה שאילנה הולכת ללחוץ להתמקד בה ןבאדיר, זה יביא לפתרון.
    לפי הראיונות של אילנה היא לגמרי מאמינה שהרוצח נמצא שם.

לא כתבתי שההתאמה לשרשרת של אדיר היא וודאית.
    זן בדיקה מטרוכנדיאלית, יש התאמה גבוהה מאוד(אם אני לא טועה מעל ל95 אחוז) לשרשרת היוחסין שלו.
    ולא מדובר בשערה אחת, אלא במקבץ.

נערך לאחרונה ב: ‏31/3/23
  14. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

ללא קשר לראיות, אם באמת אולה היא הרוצחת והם חקרו אותה ולא הצליחו לשבור אותה (נזכיר, סובלת מסכיזופרניה, כלומר האישיות שלה מפורקת, קל מאוד לגרום לה להישבר ולהודות), אז החוקרים האלה לא קשורים למקצוע שלהם. אם לא חקרו אותה, מחדל גדול.

בכל מקרה, אנחנו עוסקים בהשערות. אני לא מבין מספיק במשקל של ראיות והמשמעות שלהן, אבל אני כן מבין במחלות נפש, ובגלל זה, אני אומר הרצח הזה לא מתאים לפרופיל הנפשי של אולה, ולא משנה כמה הפנטזיות שלה נשמעות מפחידות ומזעזעות.

EuropeGuy אוהב/ת את זה.
  15. k_700 Member

לא באמת חקרו את אולה במשטרה.
    תחפש קצת על אופן החקירה שלה שם.
    מי שבאמת חקר אותה היה יורם הלוי בחקירה נגדית ועל האופי של מה שנמא שם אתה מוזמן לקרוא בהתייחסות של השופט קולה למשל בפסק הדין שלו לזיכוי של רומן.

הפרקליטות לא באמת נתנה לגעת באולה.
    המלחמה של שי ניצן, אייסמן וכל הקשורים לאירוע הייתה לעמוד עלצזה שהרוצח נמצא ויושב בכלא.
    השופט מלצר קצת הרס להם…