יש איזו סוכנות בארץ שמוכרת כרטיסים למשחק הזה? אני 4 חודשים בארץ חוץ מטיסה קצרה לעניניי עבודה שתכלול (אני מקווה) את אותו המשחק...
טוטנהאם זה לא שוק, יש עשרות אלפי אנשים שמזמינים מהם, יש להם את כל החסיונות המתאימים. אם בגלל הפרנויה המוזרה שלך תפסיד את המשחק או שתשלם פי 4, אתה פשוט פראייר.
החלטתי לוותר על ההרגל הישן ולרכוש כרטיס. עכשיו הבעיה היא שהמחלקה של הכרטיסים בטלפון סגורה כעת ואני רוצה להזמין רך האינטרנט רק שאני חושש ממצב בו הכרטיסים ישלחו לארץ ויגיעו כבר אחרי שאני אצא בעוד מה שאני רוצה זה שישמרו לי את הכרטיסים בקופה יש אפשרות לעשות את זה דרך האינטרנט? (מישהו שכבר הזמין כרטיס דרכם?)
יכול להיות שהכרטיסים יחכו לך שם. אם לא, תמצא איזה בן דוד רחוק או חבר של סבא מימי הפלמ"ח באנגליה כדי שישלחו אליו.
המשחקים היותר מעניינים שיערכו באנגליה בתקופת הפרי סיזון, מעבר לאלה שכבר הוזכרו: ב-29 ליולי PSV בסיינט ג'ימס'ס פארק, שבוע מאוחר יותר, ניוקאסל מארחת את ויאריאל. מנצ'סטר סיטי מול פורטו ב-12 באוגוסט. פיינורד מגיעה למג'סקי של רדינג ב-12 לחודש אוגוסט. באותו תאריך: בלקבורן מול ניו זילנד ופולהאם מארחת בלונדון את בואבישטה וגם ויטסה ארנהיים בJJB של וויגאן...
אם אתה מתעניין במשחק של ווסטהאם ומל אולימפיאקוס למשל אני יכול לתת לך מקום עם רשימה מפורטת של מחירים לכל יציע ומושב.