כמו שאמרו לך כנראה שזה קשור לדפדפן שלך אני משתמש בכרום ואין לי את הבעיה הזו עשיתי ניסיון בפיירפוקס והכל היה בסדר... נסה לעדכן גרסה
לגמריי. בכל עדכון הם גורעים עוד ועוד. פשוט מרגיז שבכל עדכון הם משנים בצורה דרסטית את העיצוב שלהם, ועכשיו בכלל אני לא מבין מה הם חשבו לעצמם. הטיימליין מסודר בצורה כה מסורבלת בכלל לא ברשימה נוחה לעין וקריאה כמו שהיה עד עכשיו.
לא חושב. בסך הכל לאורך השנים הFEED של פייסבוק נשאר פחות או יותר אותו דבר. פה בכל פעם שאני רואה באפ סטור עדכון לTAPATALK אני יודע שהולך לבוא כאן שינוי דרסטי בעיצוב ושבדרך כלל זה גם לא הולך להיות שינוי שאני לא אוהב. אבל כן בדומה לצוקרברג ופייסבוק, גם כאן נכפה עלינו להתרגל לשינוי, ובסופו של דבר מתרגלים.
למען הסר הפק ולמי שלא יודע.. TAPATALK היא אפליקציה חיצונית המאפשרת גלישה נוחה יותר או פחות (כל אחד ודעתו) בפורום TAPATALK מתעדכנת בעצמה ולנו אין קשר לעיצוב שלה פרט לתמיכה שאנחנו מאפשרים לה לעבוד בעצם על ידי חיבור בין הפורום לאפליקציה ככה שמבחינת עיצוב התלונות לTAPATALK
חברים, למי שהגלישה בפורומים דרך טפטוק התחרבשה בעקבות הגרסא החדשה, כנסו לכאן: http://www.apkmirror.com/apk/tapatalk-inc/ והורידו את הגרסא 9.5.1 של האפליקציה.
2 דברים.. רק לי יש את הבאג הזה באנדרואיד כאשר אני נכנס לאשכול שאין את האופציה ללחוץ על "פורום כדורגל X" כדי לחזור לפורום? איך אני יכול לשנות את הכינוי? לא שמתי לב כבר ו-ורמאלן עזב לפני לא מעט זמן.. ככה שהגיע הזמן אני חושב ^.^