הוא גם אמר שפעם אחת (לא יודע אם זה היה בילדותו או לא) הוא ראה כדור אור ענק שזוהר בכחול ואז הוא הבין שיש לו כוחות.. ו"שנים אחר כך" מישהו שלח לו אימייל בו הוא טוען שגם הוא היה שם וראה את גלר ואת הכדור הזה.. יכול להיות שעיוותתי קצת את הפרטים אבל זה בגדול.. סתם חרטא, מיותר לציין.
אם אני זוכר נכון, לכל קבוצה יש קערה משלה עם כמה כדורים. אם נניח יצא ליברפול, אז לוקחים כדור מכל קערה חוץ מיונייטד, ארסנל וצ'לסי ומערבבים.
כי זה די מגוחך... עברת שלב נוק-אאוט אחד, ואתה במשחק על מקום שלישי? בצדק ביטלו את המשחק המיותר הזה. במונדיאל זה עוד הגיוני, עשית דרך ארוכה יותר...
צריך להגדיל פי 2 את היורו,אז יהיה משחק על מדלית ארד. בשביל זה,צריך להיות יותר עולות מבית אחד במוקדמות/יותר בתים במוקדמות.
העיקר שהיורו יהיה במבנה של המונדיאל.תראה איזה נבחרות נשארו בחוץ: סרביה,אירלנד,אנגליה,סלובקיה,סלובניה,לטביה,ישראל ויש עוד הרבה. מה רע שהיורו יראה כמו המונדיאל?מה רע ב8 בתים ביורו במקום 4? אוקראינה,נורבגיה,דנמרק,קבוצות מהטופ של אלה שלא עלו,יכולות גם לשחק ביורו. מונטנגרו,פינלנד,בולגריה,וולס,צפון אירלנד,בלגיה,סקוטלנד. כבר יש לנו עוד יורו. את כל הנבחרות שהזכרתי+נבחרות היורו הנוכחי,יכולות להרכיב יורו גדול.ובלי להזכיר את הליכטנים(אין לי כח לכתוב את השם המלא),לוקסמים,אנדורים,סן מרינאים וכו'.
http://img103.imageshack.us/img103/1614/80909552rd8.Xxx למה זה קורה לי? לי רק באתר יורוספורט גם באתר של FIFA וגם לפעמים בוואלה ויוטיוב וגם סוקרוואי