איזה בירה הכי טובה? (אני יודע שכל אחד אוהב משהו ספציפי , אבל הכוונה היא מה באמת הרוב אוהבים או הבירה הכי נמכרת וכו'..)
שאלה טובה... אני ממליץ לך לפנות לדיון הבירה, תראה שם דעות שונות של אנשים. מהנפוצות בארץ אני ממליץ על סטלה או פשוט גולדסטאר ותמיד מהחבית.
גולדסטאר? אתה לא רציני... ובקשר להכי טובה? הכל עניין של טעם. תלוי מה אתה מחפש,מרירות,מתיקות,באמצע,ALE,לאגר,חיטה? יש אלפי סוגים. אני אישית אוהב בירות חיטה כדוגמת Hoegaarden\Paulaner\Weihenstephan
* הוחארדן זה שבתפריט רשום הוגארדן לא אומר שככה אומרים. זו היא בירה בלגית שמיוצרת על ידי פלמים. לכן השם לקוח מפלמית שהינו ניב הולנדי. ובהולנדית G נשמעת כ-ח' למעט מקרים מיוחדים. למרות שגם פה זה לא כזה מדוייק,כי ההגיה המדוייקת היא בן ח' לה' ככה שנצמד לח' ההולנדית המפורסמת. בבקשה: http://www.belgianstyle.com/mmguide/pronou.../hoegaarden.wav
הוגארדן! ככה אומרים באנגלית ובכל העולם, אין סיבה שרק בארץ יבטאו את זה כמו בהולנדית. ובנוסף, ה-G היא ח' רק באיזור אמסטרדם, ייתכן שמבטאים אותה אחרת בפלנדריה. ומה רע בגולדסטאר? הגאווה הלאומית שלנו. זול וטוב.
צרפתי קישור איך הוגים את זה נכון. בקשר לגולדסטאר?,לזה אתה קורה גאווה לאומית? תראה,יהודים יודעים לעשות המון דברים נפלאים. לסחור,לחשוב,לעשות כסף מכלום,להיות הכי מפותחים טכנולוגית. אבל יש כמה דברים שאני טוען שיש להשאיר לגוים וזה אלכוהול וכדורגל (ספורט).
אומרים שקור לא גורם למחלות, ובאמת יש כאלה שחולים גם בשיא הקיץ אז בכל זאת, למה כשקר יש יותר סכנה לחלות? מה יש בקור שכולם חושבים שהוא זה שמחליש את הגוף וגורם לנו לחלות?