מי אמר לך את השטות הזאת? בדרך כלל מצלמים סצינה סוללת צלמים ממספר זויות שונות ובעריכה חותכים את השוטים לפי הצורך. רק בסרט דל תקציב לא משתמשים במולטי קמרה,דבר שכמובן הופך את שלב העשיה ארוך הרבה יותר.
שלי פועל כמו שצריך ולא החלפתי או שלחתי לתיקון מאז שקיבלתי אותו (ואני עוד מימי 'ערוצי זהב'-השלט הכחול)
אפשר להחליף שלטים גם בתחנות של הוט בקניונים עד כמה שידוע לי. למשל בקניון בתים היה להוט דוכן וראיתי המון אנשים עושים זאת שם.
טוב,עכשיו אני יכול להבין את מה שכתבתה בקשר ל"ספרות זולה" בנאדם שחושב שסרט מצלמים עם מצלמה אחת... אין מילים...
פרננדו, כך או אחרת ,אחרת או כך,נדמה לי למרות שאינני אביב לביא(ותודה לערן סלע) שטיפה פספסת את מטרת הדיון הזה,זהו לא דיון "שאלות מטומטמות שמטרידות אנשים מטומטמים"(החבר לעבודה) אלא "שאלות מטומטמות שמטרידות אתכם".
איפה אני יכול למצוא תמונות של קסאמים שאני יכול לראות בברור מה מצויר עליהם? אני מחפש שעות,לא מצאתי בגוגל. תודה למוצאים.
למה דווקא לאחת הנשים הבודדות כאן באייסוקר,יש בחתימה תמונה של מספר בנות עירומות? ריקי... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx