אם אני זוכר נכון, ברוב המקרים מפרידים בין הקבוצות על ידי חישוב מדד ההגינות. הקבוצה עם הכי פחות כרטיסים אדומים ו/או צהובים תהיה אלופה. ברגע שמיצו את הפרש השערים, מפגשים פנימיים, מספר ניצחונות ומספר שערי זכות (לא משנה באיזה סדר, תלוי בליגה) - עוברים לספירת הכרטיסים. יכול להיות ששכחתי משהו... לא קריטי. עריכה: בדקתי עכשיו ואין חוק ספציפי לגבי ליגה שלמה. במקרה של שני קבוצות עם מאזן זהה, במקרה שזה משנה משהו (אליפות, עלייה לאירופה, ירידה וכו') - קובעים ביניהן פלייאוף. אם מאוחר מדי לעשות פלייאוף (מתקרב טורניר בינלאומי) - עושים הגרלה. מסתבר שבכל ההיסטוריה של הליגות האנגליות, קרה רק פעם אחת ששתי קבוצות סיימו עם מאזן זהה לחלוטין. וולוויץ'-ארסנל ובלקבורן סיימו שניהן במקום ה-14 בדיביז'ן וואן בעונת 1907/8.
שורש- בד"כ 3 אותיות. מה השורש של שט?צף?ובאיזה זמן המילה נאמרת?(עבר/הווה). ומה זה להתבלבל?ב.ל.ב.ל? וערבית-מה המקביל העברי של ב.פועל ופעול מבחינת גוף? אני כותב היא/את והמורה מורידה,אומרת לכתוב יחיד/יחידה...איך מתרגמים לעברית פועל בבניינים האלה?
למה כשבועטים פנדל (לא משנה אם הוא נכנס או לא) המצלמה רועדת (רק אם אתה רואה את המשחק מהטלוויזיה כמובן)?
בגרמניה יש הרבה קבוצות שהן קבוצות ה"חובבים" של קבוצה בכירה מסויימת. מה קורה אם נגיד, שטוטגארט יורדת לליגה השנייה (סלח לי לירן על ההשוואה...) והחובבנים של שטוטגארט בדיוק מסיימים במקום ה-1 (באותה עונה) בליגה השנייה? האם החובבנים עולים לליגה הראשונה ושטוטגארט יורדת לליגה השנייה?! ומה עושים במצב כזה? האם אפשר להעביר בין הקבוצות שחקנים? האם יכול לקרות מצב שבו בעתיד "שטוטגארט חובבנים" תרוץ לאליפות אירופה?! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
שאלה טובה מאוד ומעניינת מאוד. לא יודע להגיד במדיוק, אבל אני לא חושב שקבוצות החובבים מורשות לשחק בליגות הבכירות בדיוק מטעמים כאלה, אם אין עוד חוקים שמגבילים אותם מלרוץ לאליפות אירופה.