שמתי לב שיש גם כאלה שהושפעו מזה והתחילו גם הם לחתוך שורות בלי שום קשר. חוץ מזה יש את הקטע הזה שאותם אנשים לפעמים מתלוננים על מישהו אחר שחוץ משורה או שתיים הוא לא תורם כלום לדיון/פורום כאשר הם עצמם ב 99% מההודעות שלהם מורחים משפט אחד למשך 3 שורות. משהו כזה: בלה בלה בלה, בלה בלה בלה בלה בלה, בלה בלה... וככה זה יוצר השליה שאותו משתמש כתב מגילה שלמה. חוץ מזה ככה תוכן ההודעה "נראה" הרבה יותר שמן משורה אחת מלאה ומסכנה. ועדיין, אי אפשר להכניס את כל החומר הזה למשך שורה או שתיים?
בעבר אני שלחתי למשהו כזה הודעה שזה ממש מציק ככה לקרוא הודעות שלו וחבל כי הוא משתמש איכותי, ישר הוא התנפל עליי ואמר שאם אני לא רוצה שאני לא יקרא ואני לא עושה טובות לאף אחד. לא חשוב שמות.
הם מדברים על אותו אחד וזה לא קשה להבין מהסלידה שעולה מהודעותיו של אייג'נט. אני ממש לא מסכים איתם אבל זה כבר לא משנה. ד"א, הנוכחות המרובה באשכול של יונייטד כן השפיעה עליי והתחלתי להכניס יותר פסיקים בהודעות (כמו בדיבור בעל-פה), מה שלא הייתי עושה בעבר...
אני סולד מהרבה כותבים ואני לא מביע את זה כל כך כלפי המשתמש הספציפי הזה, אבל משום מה כולם ידעו על מה אני מדבר למרות שהתיאור שלי היה כללי לחלוטין. כנראה שיש בזה משהו.