שאתם עולים במדרגות/הולכים ברחוב שלכם, ומולכם בא/ה שכן/ה ואתם צריכים להגיד לו(אין לי כח להמשיך עם האפשרויות לנקבה) שלום, האם יש חוק בלתי כתוב על מי בדיוק צריך להגיד שלום? ומתי בדיוק יגיע השלום, איך הוא יגיע (חיוך/מילים).. נכון שזאת אחת מהשאלות היותר מטומטמות באשכול http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx ?
אין חוק למי שאומר שלום הכל תלוי במידת הקשר שלך איתו זה יכול להגיע מהנהון קטן עם הראש לשיחה קטנה. אם שאתה ממש עובר לידו ואתה רואה שאין תגובה אתה יכול לתת תפיחה קטנה בשכם ולמלמל מה נשמע או משהו כזה.
אם הוא עומד מאחורי השוער, ומוסרים לו, שיתן כבר לכדור להכנס. אאל"ט, העיקרון הוא שאם אתה מגיע למצב שיש רק אחד לפניך. וב99% מהמקרים מדובר בשוער, אבל אם אתה מקדימה, ומאחוריך השוער, אבל מלפניך 2 שחקנים אחרים, לא יהיה מדובר בנבדל.
לא נראה לי שהבנת למה התכוונתי. נגיד יש עכשיו התקפה של קבוצה X, והחלוץ של קבוצה Y מחליט לעמוד מאחורי השוער של X. מוסרים לו את הכדור ואז הוא רץ ומקבל את הכדור לפני השוער. זה לא נבדל? כי החוק הוא שיש אחד לפניך, אבל מה כשיש 0 שחקנים לפניך?
לגבי חוק החזר כספי. שבוע שעבר קניתי שני ספרים במחיר מבצע, אני יכול להחזיר לחנות ולקבל החזר כספי עליהם?
להגיד על ערבים אנטישמים זה בבסיסו לא נכון-אבל עם הזמן אנטישמי הפך לאנטיהודי אגב אחמדינג'אד יכול להיות אנטישמי כי הפרסים לא שמים וגם יש להם עבר לא כל-כך נעים עם העיראקים.
שאלה מאוד מעניינת ויש לי גם שאלה שדי דומה אך שונה. תקשיבו לכל אוהדי הכדורגל! ,אחלה שיטה לנצח את מנצ'סטר יונייטד, גם עם אתה הפועל יהוד נניח שאני שחקן בקבוצה, עכשיו תדמינו שכל עשרת שחקי הקבוצה האחרים מקיפים אותי בצורת מעגל מחובקים בחוזקה (ממש כמו ריקוד של דוסים) ואט אט אנחנו מתקדמים לכיוון השער עם הכדור שאני באמצע רק הולך עם הכדור. בגלל שחברי הקבוצה מאוחדים יחדיו במעגל אף שחקן יריב לא יכול להיכנס ולהפריע לי להתקדם עם הכדור עד לקו השער. הרי זה לא פאול או חסימה.