איך אני מתחיל תהליך של ירידה מהארץ? מול המדינה שאני רוצה? מול ישראל? מה קודם? משרד החוץ? הפנים? איך זה עובד בעצם?
יש את הבדואים שמעבירים זונות וסמים ממצריים. הם ישמחו להרוויח משהו גם על הדרך למצריים ויעשו לך מחיר טוב.
כשמדליקים את המזגן באוטו, זה משנה את צריכת הדלק אם מדליקים אותו על 1/2/3/4? למה יש אמבולנסים, בדרך כלל של טיפול נמרץ, שצבועים בצהוב?
ואת החולה זה בטח ממש מעסיק... "באיזה צבע יפנו אותי" טוב נו... בהחלט שאלה מטומטמת http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx
לא כמו שאתה חושב אמנם זה נכון אבל ממש לא קריטי הוונטה עובדת יותר מהר וזה מה שמעלה את צריכת החשמל ומעלה את צריכת הדלק בסופו של דבר אבל מה שמשפיע בעיקר על צריכת הדלק זו הטמפרטורה כי המדחס עובד בכל מקרה באותו קצב ב 1\2\3\4 ומפסיק את עבודתו כשהוא מגיע לטמ"פ המוגדרת
זו לא ממש שאלה, אבל זה משהו שגיליתי לא מזמן, ועם כל זה שזה לא מפתיע, זה עדיין מטריד. אני שמתי לב שכשמקלידים בגוגל שם של ידוען מכל סוג שהוא, באופציות החיפוש שמציעה לך גוגל כמעט תמיד יופיע השם שהקלדת, כשלידו המילה JEW. בגלל שאני לא מאמין שאלו שמתעניינים בכך כל כך הם יהודים שרוצים לראות מי יהודי גם כן, העניין הזה זיעזע אותי. עוד מישהו שם לב לזה?
לא יודע, ניסיתי לבצע חיפושים על ג'סטין ביבר, ג'ון טרבולטה, ג'וני קאש וסילבסטר סטאלונה, וחוץ מסטאלונה, שיש לו שורשים יהודיים, זה לא באמת מצא אף אחד יהודי.