טוב, אז השאלה שלי נענתה לפני כמה דקות במשחק של טוטנאהם . רישאלרסון הבקיע שער, הוריד חולצה והשער שלו נפסל על ידי ה var. הצהוב שהוא קיבל על הורדת החולצה לא בוטל . לדעתי חוק מטומטם. השחקן נדפק פעמיים למעשה .
ברור לי שאלכס וסנדרו הם שני שמות שונים. הבעיה שלי היא שהשילוב שלהם נותן ביחד שם שאלכס הוא קיצור שלו. זה לא אותו הדבר עם דני אלבש.
התגעגעתי לימים שהייתה יריבות בין שני הפורומים. יאמר לזכותי שהימרתי על הסוס המנצח מההתחלה למרות שהיה לאינטר פורום נפרד בספורטאנטר.
אם היו חותכים את המשכורות המנופחות בכדורגל, לא מי שמרוויח משכורת חייל באיזה שבעים אחוז, זה היה פוגע בענף? אנשים עם כישרון היו מעדיפים לעשות הסבה מקצועית להייטק?
salary cap? אולי איכשהו בסופו של דבר הכסף המיותר היה מתגלגל ביוזמות אחרות לכמות של יותר אנשים ומצמצם פערים בחברה
קשה לראות איך salary cap עובד בצורה יעילה. אני לא חושב שפיפ"א יכולה להגביל שכר, זה משהו שאפשר ליישם במדינה מסוימת או במקרה הכי קיצוני ברמת הEEA. אם באנגליה יעשו salary cap מן הסתם כולם יעברו לליגות אחרות, ואם אופ"א תיישם את זה כולם יעברו לארה"ב/מפרץ. איך בדיוק יעבור הכסף לצמצום פערים בחברה? מה שעשית פה בסופו של דבר זה לחסוך הוצאות לאנשים האחרונים בעולם שצריך לדאוג להם.
בגדול, מאוד לא הוגן לקבוצות שאינן בסופר ליג. הרי זכויות השידור ילכו לסופר ליג יותר ולא לליגת האלופות כי שם מועדוני העלית יהיו, מה שרק יגדיל את הפערים. אני זוכר שלפני כמה שנים הפועל ירושלים בכדורסל זכתה באליפות ולא שיחקה ביורו ליג איפה שיש יותר כסף, אלא מכבי תל אביב.