זה די משעשע לאור העובדה שהמיינסטרים ביהדות מדבר על מוסד של 71 חברים, כלומר אי-זוגי במכוון כדי לצמצם מצבים של תיקו. היה יכול לחסוך לנו כמה סבבי בחירות פה...
זה לא הדבר היחיד שהיה צריך כבר להתקדם.. מה עם חבר כנסת שגם אם מאושפז זה לא נותן לו את האפשרות לא להגיע פיזית למשכן כדי להצביע?
זה לא סוד שהרובוטים ״משתלטים״ על חיינו. שמענו על הפיילוט של האוטובוסים האוטונומים שמיועדים להחליף את נהגי האוטובוס, אנחנו כבר שומעים על רובוטים שמבצעים הליכים רפואים ולא מן הנמנע שביום מן הימים כבר לא יצטרכו רופאים. האם בעתיד גם הפורמט הזה של בית משפט יתבטל? כלומר יעשו רובוט שמכיר את החוק עד הפסיק האחרון, המשטרה תעביר לו את הראיות ולפי זה הוא ישקלל אם הנאשם אשם או זכאי וכמה הוא צריך לקבל? איזה עוד מקצועות לדעתכם יעלמו בעקבות הרובוטים?
אתה לא יודע מה עושים לי כל מיני גרמנים בטיקטוק ש"העזתי" לרשום שסאנה יותר טוב מאוזיל בשיאו. זה על גבול מיידנק מה שהם עושים לי עכשיו.
לפי האתר של המשרד לביטחון פנים גם מי שגר ביהודה ושומרון לא זכאי לרישיון לנשק אישי אם אף אחד מהשדות בשלב ב' לא מסומן. אז איך לאיתמר בן גביר, שלא שירת בצבא, יש אקדח?
יכול להיות שהחוק הזה לא חל על חברי כנסת, ובכל מקרה על בן גביר יש הרבה איומים אז אני מניח שהוא קיבל לפנים משורת הדין .
אני יודע. מעבר לקו הירוק באופן טבעי יש יותר נושאי נשק ביחס לגודל האוכלוסייה, כך שזה אמור לשפר את הסיכויים. בכל אופן גם אם תכתוב כל עיר אחרת זה יראה שאתה לא עומד בקריטריון.