אם ישראל עולה למונדיאל, ומאחר והיא עולה מהמוקדמות באירופה, היא עלולה ליפול בבית עם נבחרות אסיות ואפריקאיות שאינן מעוניינות להכיר בה (למשל, בית של ישראל, צרפת, איראן\טוניסיה + מקסיקו). מה עושים? הגרלה מחודשת? מחייבים אותן לשחק נגד ישראל?
אני חושב שפשוט בונים את ההגרלה כך שאתה לא יכול לקבל אותן בבית. ממה שאני זוכר זה נעשה כבר שנים (הרבה לפני הסכסוך הנוכחי) במפעלים האירופיים עם קבוצות רוסיות ואוקראיניות. מה קורה אם איכשהוא בסופו של דבר הן מצטלבות בנוק אאוט ואין איך לברוח מזה, לא יודע. מניח שבמקרה כזה ישראל הייתה מקבלת נצחון טכני כי רק הצד השני לא מוכן לשחק.
@Walkon אני מניח שבליגת האלופות זה קל יותר כי הקבוצות הרוסיות והאוקראיניות הן באותו הדרג פחות או יותר (אפשר איכשהו לסמן אותן). היה את מוקדמות המונדיאל 58 שישראל עלתה שלבי נוקאאוט על זה שנבחרות מוסלמיות נמנעו מלשחק נגדה והיא קיבלה ניצחון טכני. אני מניח שבטורניר עצמו הן יחוייבו לשחק (כמו שבג'ודו הן מתחרים ולא לוחצים ידיים בסוף). פשוט מעניין מה קורה בהגרלה של שלב בתים.
כל עוד זה מתאפשר אני לא רואה סיבה למה שזה יהיה שונה מהגרלת המוקדמות שלא מאפשרת לשתי מדינות עוינות להיות מוגרלות ביחד. מה ש @Walkon כתב בקיצור.
זה לא מדויק, רובוט יכול לעשות פעולות של רופא (ניתוחים למשל), אבל הוא לא יכול להחליף אותו כי אין לו שיקול דעת, צריך שיהיה בן אדם שיתן לו הוראות אחרת הוא סתם גוש ברזל. לשאלה שלך, לא כי כל המקצוע הזה מסתמך על שיקול דעת ותבונה, מה שאין למרות (למרות שקוראים לזה ״בינה מלאכותית״). כדי שזה יהיה אפשרי, צריך למצוא שיטה חדשה לעבד מידע.
מה ההבדל בין שיטור עירוני, אכיפה עירונית ופיקוח עירוני? זה כולם אותו התפקיד עם אותן הסמכויות? אני כל פעם רואה רכב אחר אצלנו בעיר
לא, שיטור עירוני הוא משטרה לכל דבר. יש להם נשק, תג, סמכות לעצור אותך, ובעצם כל החבילה של שוטרים. פיקוח עירוני אחראים על דברים עירוניים כמו חניה וכדומה. אין להם לא נשק, לא סמכויות ולא כלום. בניגוד לשוטרים הם שייכים לעירייה ולא למשטרה. אכיפה עירונית לא יודע מה זה.
אם יש מיזוג אוויר כזה חזק באצטדיונים של קטאר עד כדי כך שאנתוני חטף הצטננות, מה בעצם הייתה הבעיה לארגן את הטורניר הזה בקיץ?