זה אחד השירי אוהדים הכי יפים ששמעתי. איזה קהל מדהים יש לקבוצה הזאת במשחק נגד ארסנל האזנתי להם בהנאה פשוט.
רומן נוישטטר זומן יחד עם בנדיקט הוודס ויוליאן דרקסלר לסגל גרמניה לקראת המפגש מול הולנד. זו תהיה הפעם הראשונה שלו בסגל הנבחרת הגרמנית.
10 דקות למשחק נגד ורדר ברמן, שיהיה לנו בהצלחה! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/11.Xxx 36 Unnerstall - 4 Höwedes, 32 Matip, 14 Papadopoulos, 23 Fuchs - 13 Jones, 33 Neustädter, 17 Farfan, 10 Holtby, 11 Afellay - 25 Huntelaar Auf der Bank: 34 Hildebrand, 8 Marica, 20 Pukki, 27 Barnetta, 28 Moritz, 31 Draxler, 35 Kolasinac
עוד 40 דקות משחק חשוב בצ'מפיונס מול אולימפיאקוס ועלינו, תיקו וזה עוד לא סגור. שיהיה בהצלחה! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/11.Xxx 36 Unnerstall - 4 Höwedes, 14 Papadopoulos, 32 Matip, 23 Fuchs - 13 Jones, 33 Neustädter, 17 Farfan, 10 Holtby, 31 Draxler - 25 Huntelaar Auf der Bank: 34 Hildebrand, 3 Escudero, 8 Marica, 20 Pukki, 21 Metzelder, 27 Barnetta, 35 Kolasinac
לא יודע איך לקחת את המשחק הזה. מצד אחד, במחצית השנייה היינו צריכים לספוג שלישייה.. מצד שני במחצית השנייה היינו צריכים להבקיע שלישייה. בסופו של דבר תוצאה משקפת וזו תוצאה קלאסית למפגש בין שתי קבוצות שנמצאות אחת מעל השנייה בטבלה. אין לי מישהו שבלט לטובה היום, אדבר דווקא על אלו שאני מאוכזב מהם: א. מאטיפ - משחק ביזיוני שלו. לא הצליח להתמודד עם מאטמור ואינוי. כל מסירת עומק לרחבה שלנו עברה לידו והוא לא טרח לשים את הרגל כדי למנוע מסירה מושלמת. עצבן אותי היום מאוד ורק העצים את חסרונו של פאפאדופולוס שיכול היה לעזור לנו משמעותית היום עם הפיזיות שלו והיה מנטרל את מאטמור. מאטיפ גם אשם בגול שספגנו עם שמירה לקויה מדי. פשוט חבל. ב. הולטבי - הבחור כבר תקופה ארוכה לא בעניינים. בעיניי לפחות הוא צריך לשבת על הספסל. אני מאוד אוהב אותו וחושב שיש לו הרבה כישרון ברגליים, אבל הוא לא מצליח להיות זה שמנהל את המשחק שלנו, וכל מטלות הפליימייקר עוברות לרגליו של פארפאן. בדומה למאטיפ, הולטבי העצים את חסרונו של אפלאיי בעיניי. מה שאני אוהב אצל אפלאיי זה שהוא לא מפסיק לרוץ והוא בלתי נגמר. הוא משחק חכם ולא מקובע. הולטבי צריך להתבגר קצת במשחק שלו. ציפיתי שזה יקרה העונה וזה עדיין לא קרה לדעתי. בסופו של דבר טוב שזה הסתיים עם נקודת זכות כי בהחלט יכולנו לצאת מהמשחק הזה בלי נקודות. עכשיו אנחנו מתחילים להתכונן למשחק חוץ קשה ביותר מול המבורג באמצע השבוע, בתקווה שחסרונו של ואן דר וארט יועיל לנו במקצת. אני מקווה שעד אז אפלאיי ישוב להרכב.
יוצאים לדרך עכשיו מול המבורג, החיסרון של ואן דר וארט הוא יתרון גדול לנו שצריך לנצל. בנוסף אהבתי את ההרכב ואת החלוקת כוחות הזאת, סוף סוף גם נוכל לראות את אובאסי. קדימה שאלקה! http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/11.Xxx 36 Unnerstall, 22 Uchida, 4 Höwedes, 14 Papadopoulos, 23 Fuchs - 33 Neustädter, 13 Jones, 17 Farfan, 20 Pukki, 19 Obasi - 25 Huntelaar Auf der Bank: 34 Hildebrand, 8 Marica, 10 Holtby, 27 Barnetta, 31 Draxler, 32 Matip, 35 Kolasinac
עוד מעט משחק חשוב נגד גלאדבך, חשוב לנצח בשביל לצאת מהמיני משבר הזה ולא לתת ללברקוזן ודורטמונד לפתוח פער. הילדברנד סוף סוף פותח נקווה שהוא יהיה יותר טוב מאורנשטל. Hildebrand - Uchida, Höwedes, Matip, Fuchs - Jones, Neustädter - Farfan, Holtby, Draxler - Huntelaar Auf der Bank halten sich bereit: Unnerstall, Escudero, Marica, Obasi, Pukki, Metzelder und Barnetta
טוב. אז מאיפה מתחילים? משחק שישי ברציפות בלי ניצחון. אני כבר לא יודע מה לחשוב. אני תוהה לגבי מה שגרם לירידה הדרסטית הזאת ביכולת שלנו. בכל זאת זה מגיע אחרי תקופה באמת טובה, אחרי ניצחון בלונדון על ארסנל, ניצחון קצת לפני זה בדרבי, מקום שני בליגה.. קשה לי להבין אם זאת אופוריה או שזאת מכת הפציעות שנפלה עלינו שאנחנו לא מצליחים להתמודד איתה כנראה. תאמינו לי, טוב שיש פגרה, זמן לעשות בדק בית. שישה משחקים בלי ניצחון זה לא לעניין, בטח לא כשקוראים לך שאלקה 04. ובאשר להיום. בשניה שפארפאן דחק את הכדור לרשת אמרתי לעצמי בלב: "רק אל תהיו אדישים". נזכרתי מידית במשחק מול פרנקפורט כשרוזנטל כבש את השוויון, כמה דקות אחר כך. ממש מתחיל להימאס לי מהעובדה שמאטיפ לא מסוגל לשמור על החלוץ שלו, ומאטיפ אשם היום בכל השערים. הוא עושה מעצמו בדיחה, וכשצילמו את פאפאדופולוס ביציע רציתי לדפוק את הראש בקיר. למה? כי אני חושש שמאטיפ הולך להשתקע עמוק עמוק בהרכב בגלל הפציעה הזאת של פאפא. איזה מזל נאחס. בכלל, אף אחד היום לא ראוי לקבל ציון לשבח. אולי רק שלושה, שלישיית הקישור ההתקפי, פארפאן - הולטבי - דרקסלר. באמת שהם היו הכי פעילים והיחידים שעשו משהו שהתקרב להבקעת שער. מאוד מאכזב לספוג שלישייה בבית מול פרייבורג, הגנה מביכה וגם שוער לא שוס. במחצית הראשונה היה כדור חופשי לפרייבורג, כשהולטבי, בגאונותו, הלך אחורה כי הוא קלט את התרגיל והציל שער בטוח מקו השער. אם הוא לא עושה את זה, הילדרברנד נשאר קפוא במקום ובחיים לא מציל את זה, וזה משהו ששוער כן צריך לשים לב אליו, ולא קשר התקפי עם כל הכבוד. מה שתפס את עיניי מתחילת המשחק זה המרחב שהיריבה מקבלת. המון המון חופש, המון זמן לנוע, המון זמן להתנהל עם הכדור, ולכל זה מצטרפת שמירה מאוד לקויה, אזורית שלמעשה מאפשרת את כל זה. דוגמא הכי פשוטה: בדקה ה22 קרן לפרייבורג, משהו כמו חמישה שחקני הגנה קרובים יותר לקורה השמאלית, ואיכשהו אחד השחקנים שלהם מצליח להיכנס בין כולם ולנגוח\לבעוט ממש סמוך לקורה. איך זה קורה, אין לי מושג, תשאלו את סטיבנס. אה, ועוד דבר. אני לא מבין איך נתנו להונטלאאר אדום היום. הצהוב השני היה בדיחה. הוא לא נגע בו, בטח לא בכוונה. בסך הכל התנער ממנו. לא מבין את זה. ביום שלישי יש לנו משחק גביע מול מיינץ. אני מאוד מקווה לנצח. זה יכול להוציא אותנו לפגרה קצת יותר שלווים. ישבור את הרצף המעצבן הזה. ועוד מילה לקהל. הגוש המעודד לא עודד היום, סבורני שזה בעקבות החלטת הDFB. זה ללא ספק הורגש והיה מוזר לראות משחק של שאלקה בלי עידוד מסיבי כשאתה שומע את הקהל של היריבה ממש חזק, אבל יש דברים שהם קצת יותר חשובים לפעמים, ולמרות שהם לא עודדו עדיין היה מרגש לשמוע את כל הקהל קם על הרגליים בסוף ומעודד את הקבוצה. זה כיף להיות שייך לדבר כזה.
סטיבנס פוטר ( אם הבנתי נכון את מה שכתוב באתר של שאלקה) מי שיחליף אותו בינתיים הוא המאמן של קבוצת הU17 ינס קלר. אני שמח על זה, אף פעם לא הערכתי אותו כ"כ והייתי רוצה שיגיע מאמן חדש ברמה יותר גבוהה. http://www.schalke04.de/aktuell/news/einze...uebernimmt.html בנוגע למשחק אתמול - ביזיון, פשוט ביזיון. מאטיפ נראה כמו שחקן שרק עלה מהנוער אין לחץ על הקבוצה היריבה אין כלום, הונטלאר מתחילת השנה זה לא אותו הונטלאר של שנה שעברה ואין לי ספק שזה אחד הגורמים העיקריים בנפילה שלנו. שלישית הקישור התקפי כרגיל רמה מעל שאר הקבוצה.
אז קלר יהיה המאמן עד סוף העונה או שבמהלך הפגרה ינסו להביא מישהו? השאלה היא האם יש מחליפים פוטנציאליים ראויים כרגע בשוק. אולי...פליקס מגאת'? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx
Jens Keller http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx :aaarofl: http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/hahaha.Xxx
ד"א קלר מקבל הבטחה מהבוס של שאלקה טונייס שהוא ישאר בתפקיד עד סוף העונה. למען כל הנושים שלא יודעים, קלר אימן את שטוטגארט לתקופה של 6 משחקים ב 2011, בפעולה הראשונה שלו הוא בחר לרדת על המאמן שפוטר (גרוס) ובהמשך נראה בכל משחק חסר אונים ברגע שהקבוצה היתה צריכה שינוי. משחק שלא בורח לי מהזיכרון זה ה 3-3 מול קייזרסלאוטרן. שטוטגארט הובילה 0-3 ושיחקה נפלא. ספגה שער והתחילה להתפורר, המאמן הגיב רק אחרי שנפל שער השיוויון. מעבר לזה למרות הביקורת כעל גרוס הוא חיקה את השווצרי בשיטת המשחק, וגם לתוהו ובוהו בחדר ההלבשה שבחר לתייג את השחקנים האוהבים על גרוס כשעיר לעזלזל. בקצב הזה שאלקה תאבד מהר לא רק את המיקום שלה אלא גם את הכוכבים שלה. הבעיה: שאלקה נמצאת לפני תקופה קריטית, אני לא מדבר על משחק הגביע הקרוב, אלא גם המשך ההצלחה בליגה שזה למעשה הפיתרון היחידי לבעיה הפיננסית של המעודון וכמובן הסיכוי היחידי להחזיק שחקנים כמו הונטלאר. קלר זה בדיחה עצובה, ואני אומר את זה כאחד שלא ממש מחבב את ה KNAPEN
החלטה דיי ביזארית לטעמי. הן הפיטורים והן המינוי. מי שישמע מי זה קולר ומה עשה בחייו? מילא היו מביאים דמות או שם לפחות כמו זה שהוחלף. אבל זה הורסט הלדט. ראינו את השטויות האלה בשטוטגרט. (דיי מזכיר את עניין מאריקה. השחקן היקר בתולדות שטוטגרט שהתגלה כבלוף ענק ואיך שהלדט עבר לשאלקה גם מריקה איתו). סטיבנס מאמן מצויין. שאלקה הגיעה לאן שהגיעה בגלל דברים שהוא עשה. לכל קבוצה יש תקופה לא טובה. היה צריך לחכות. שוב, אם גווארדיולה היה בא במקום היה עוד אפשר לשתוק. אבל להביא איזה ליצן. חבל. מאוד חבל. עדיין יש ליגת האלופות ועדיין אנחנו צריכים את שאלקה ברביעייה הראשונה העונה לקראת ליגת האלופות בעונה הבאה. עוד חס וחלילה שטוטגרט ישחקו שם על חשבונה.
קודם כל הלדט אידיוט, הוא גם אחת הסיבות שששטוטגארט נפלה אחרי ההצלחה ב 2007. חוזים יקרים, שחקנים פלופים וכו, שמח שזה נגמר. מריקה לא השחקן היקר בתולדות שטוטגארט, אלא קוזמנוביץ'. אסון ששטוטגארט בטעות תשחק באלופות? זה רק הזמן יגיד. עם חיזוק נקודתי של 2-3 שחקנים פלוס החזרה של דידבי אני לא בטוח שזה יהיה אסון. אהה לא, בעצם עדיף שברמן, גדלבך או הנובר ייצגו אותנו באלופות. ולמרות הכל אני מאמין ששאלקה יתאפסו על עצמם ויעיפו את קלר לנוער. שם הוא לא רע.