שאלקה 04 2012/13 :: דופקים בדלת של ליגת האלופות

הנושא בפורום 'פורום כדורגל גרמני' פורסם ע"י HapoelFan, ‏5/7/12.

1. OriRR Member

בנוגע לקלמנס וסנטנה, הסתמכתי על הכתבה הזאת ששם טוענים שהם כבר אצלנו.
    http://www.bild.de/sport/fussball/schalke/...76382.bild.html

בנוגע לעזיבות ורכש, אני חושב שרווח של 20 מיליון יורו על פאפא זה הרבה אבל לא מקסימום, בטח שיש כאן עכשיו תקופה ששחקנים עוברים בפי 2 מזה.
    שלא תבין לא נכון, גם ב20 מיליון אתה יכול להביא בלם מחליף ברמה לא פחות טובה אבל אני אישית חושב שזה לא מספיק והוא שווה יותר. (אי אפשר לחלוב קצת את הפראיירים מפ.ס.ז?)

ללא ספק אפשר לעשות עם הכסף הזה דברים נכונים אבל כמו שאמרת צריך לפעול כמו שצריך עם הכסף ועם הלדט אני לא יודע כמה זה אפשרי.
    לפי דעתי המטרות לרכש בעונה הבאה צריכות להיות לפי הסדר הבא(הורדתי מגן ימיני כי זה לא מציאותי):
    - שוער
    - חלוץ
    - קשר מרכזי
    - קשר התקפי(בארנטה, אפלאיי, רפאל ואובאסי עוזבים...)
    - מגן שמאלי
    - בלם

אם נתחזק בעמדות האלו בשחקנים איכותיים אפשר לעשות דברים יפים גם בליגה וגם באירופה.

אגב, במנג'ר בתחילת העונה השנייה שלי בשאלקה עשיתי את המכירת חיסול שעכשיו מתכננים לעשות.
    זה חסך לי 20 מיליון בהעברות+10 מיליון במשכורות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

קלטו תמונה שמצאתי בפייסבוק, הקבוצה הראשונה של שאלקה 04 ב4 במאי, 1904.
    https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/942749_386753901440280_811686607_n.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏6/5/13
  2. HapoelFan ואיפה שתגידי אני מתייצב

לא בטוח שאובאסי יעזוב. זה בעייתי הסיפור שלו. פתאום קלטתי שהוא אשכרה הרכש הכי יקר שלנו בעונה שעברה - ארבעה מיליון יורו. הבן אדם פצוע כל העונה, זה סיפור להעביר אותו לקבוצה אחרת. מגן שמאלי לא צריך. יש את קולסינאק שהוא מצוין לדעתי. שימשיך לקבל קרדיט ועדיף להשאיר את פוכס כמחליף שלו.

כשאתה אומר 'קשר מרכזי', למה אתה מתכוון? הרי שאלקה משחקת 4-2-3-1 עם שני קשרים אחוריים. אין קשר מרכזי בשאלקה, רק אחד שמשחק במרכז הקישור ההתקפי.

3. OriRR Member

הוא פצוע? הייתי בטוח שסתם מספסלים אותו.
    אני זוכר שהיה איזה שידור שצחקו עליו שהוא מחמיצן וכל בעיטה שלו היה מעיין צחקוק ומיד אח"כ בדיחה. מצד אחד מזלזל מצד שני... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

קשר מרכזי 50/50. מישהו במקום ג'ונס(שאגב לוקח משכורות של 4 מיליון יורו!) שיכול לתת ערך מוסף. מעיין קווין פרינס בואטנג קצת יותר אחורי.

צודק שחכתי את קולסינאק, באמת נותן הופעות טובות. איך הוא היה בנוער?
    את פוכס הייתי הופך לקיצוני, מתאים לו בול.

4. HapoelFan ואיפה שתגידי אני מתייצב

לא עקבתי אחריו בנוער, אבל בעקבות השאלתו של אסקודרו הוא התחיל לקבל יותר קרדיט (לצד העובדה שפוכס נהיה חלש באופן מחריד). לי דווקא אין בעיה כלל עם ג'ונס, בעיניי הוא קשר מצוין. ה50-50 שאתה מדבר עליו הוא נוישטטר. אני מאוד אופתע אם יגיע קשר לעמדות האלה, ובעיקר אתאכזב, כי זה יהיה בזבוז כספי מוחלט. חוץ מזה שגם רואים שכיוון הרכישות הולך או יותר קדימה (קלמנס - שחקן כנף) או יותר אחורה (סנטנה - בלם).

5. OriRR Member

ג'ונס שחקן טוב אבל הוא לוקח משכורת מוגזמת.

דווקא אני חושב שאנחנו צריכים 50/50 בגלל שנוישטטר לא נותן תפוקה התקפית מספיק טובה.
    בכל אופן אני מסכים איתך שיש עמדות שדורשות חיזוק יותר דחוף.

- יוליאן דרקסלר וסיאד קולסינאק נכנסו לקבוצת השבוע של הקיקר.
    - אוליבר קאן תומך בבחירת סטפן אפנברג למאמן שאלקה.
    מנמק על זה בבלוג השבועי שלו - http://www.bild.de/sport/fussball/oliver-k...02556.bild.html

6. HapoelFan ואיפה שתגידי אני מתייצב

:aa1: מקס מייר, הקשר הצעיר בן ה17.5, האריך את חוזהו במועדון עד 2017.
    :aa1: ג'פרסון פארפאן ו-אטסוטו אוצ'ידה שבו אתמול לאימונים. המגן הימני היפני, שהוחלף במחצית המשחק מול בורוסיה מנשנגלדבאך וסבל מזעזוע מוח, החל באימוני ריצה, כשאמר: "אני מרגיש הרבה יותר טוב. אני בטוח שהמאמן יוכל לבנות עליי שוב לקראת המשחק מול שטוטגרט". בניגוד אליו, פארפאן חזר להתאמן עם הכדור. הפרואני, שלא לקח חלק במשחק מול מנשנגלדבאך, אמר: "אני עובד קשה על הקאמבק שלי".
    :aa1: קיריאקוס פאפאדופולוס מועמד לארבע קבוצות מאנגליה: מנצ'סטר יונייטד, מנצ'סטר סיטי, צ'לסי וליברפול. סעיף השחרור בחוזהו: 22.5 מיליון אירו.

7. OriRR Member

טוב שהחתימו את מאייר כבר עכשיו על חוזה ארוך טווח. אחד הכישרונות הגדולים שצמחו לנו מהנוער בשנים האחרונות.

לצערי אני לא רואה את פאפאדופולס ממשיך איתנו שנה הבאה. אני רק מקווה שסנטנה לא יהיה המחליף שלו.

-ניצחון של באיירן בגמר האלופות יכניס לקופת המועדון עוד 2.5 מיליון יורו מהסכם ההעברה של מנואל נוייר.

נערך לאחרונה ב: ‏7/5/13
  8. HapoelFan ואיפה שתגידי אני מתייצב

:aa1: ג'ואל מאטיפ האריך את חוזהו עד 2016 http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx

9. HapoelFan ואיפה שתגידי אני מתייצב

עובדים במועדון, אין ספק. יום שלישי ברציפות כמדומני ששחקן מחדש חוזה. עד אתמול היו אלה מקס מייר וג'ואל מאטיפ, היום גם בנדיקט הוודס מאריך את החוזה שלו עד 2017. ב-Goal.Com מדווחים כי גם דרקסלר האריך את החוזה עד 2018, אבל זה לא פורסם רשמית, אז אני ממתין עם ההצהרות.

10. OriRR Member

חדשות מעולות!

עכשיו שיסגרו עם פאפא על חוזה חדש והסכם שחרור הרבה יותר גבוה והכל יהיה טוב.

אה ושיביאו מאמן..

נערך לאחרונה ב: ‏9/5/13
  11. HapoelFan ואיפה שתגידי אני מתייצב

לא יסגרו עם פאפאדופולוס שום חוזה חדש. רק בינואר הוא חתם על אחד כזה. קצת היגיון..

12. OriRR Member

אז מה ההיגיון להכניס הסכם שחרור כזה נמוך? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx

13. HapoelFan ואיפה שתגידי אני מתייצב

22.5 מיליון אירו זה לא נמוך כל כך. מה ציפית לקבל עליו? 40 מיליון? 30? אלו מחירים אסטרונומיים. אל תשכח שהוא גם אחרי פציעה וניתוח בברך. אם הוא יילך אני אופתע, לדעתי הוא נשאר כאן בעונה הקרובה.

14. OriRR Member

בשוק של היום? ברור.
    פאקינג אקסל ויטסל נמכר ב50 מיליון יורו, אז פאפאדופולס לא יכול להימכר ב30-40?

15. nfcb משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא חושב ש22.5 מליון יורו זה כזה מחיר נמוך. אנחנו מכירים את פאפדופולוס, אבל עם כל הכבוד לו ולשאלקה הוא עדיין לא בנה לעצמו שם מספיק במקומות שבהם משלמים את הסכומים המטורפים. מה לעשות, שאלקה זה עדיין שאלקה.

מה שכן, עבודה יפה של הצוות המקצועי ניהולי. הארכת חוזה איתו בקיץ ועוד 3 הארכות חוזה עכשיו. נראה שהתקופה האחרונה לימדה מישהו משהו בגרמניה. אותי זה מאוד מפתיע. אני מהלדט (האיש שהביא את מאריקה בהרבה מליונים פעמיים) מאוד מאוד לא מחזיק. אולי הוא למד.
    הלוואי.